razvanutza Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Salut, Duminica intentionez sa fac o noua iesire. Sunt 2 variante: 1. O iesire in zona PH. Am vorbit cu Cristi 1 si mi-a promis ca daca reuseste sa-si rezolve niste chestii personale ne duce el pe niste trasee interesante. 2. O iesire in zona Piatra Craiului. Acolo mergem cu cineva care cunoaste destul de bine zona, cand voi avea mai multe detalii le postez. Daca sunt doritori, dati-mi un semn. Razvan 0721 20 69 09 Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului cu Piatra Craiului....grija mare.....e parc national......aveti grija pe unde va invartiti rotile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Februarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului cu Piatra Craiului....grija mare.....e parc national......aveti grija pe unde va invartiti rotile Deocamdata am renuntat la Piatra Craiului. Vom face iesirea tot pe plaiuri prahovene. Pana acum suntem urmatorii: 1. Subsemnatul (Razvan) 2. Cristi 1 (aflam maine daca are utilajul sau e pasager cu ochii rosii:x) 3. Mugur Iacob 4. CosminC - e deja in drum spre creierul muntilor, dar asteapta semn de la noi sa-i spunem cum facem duminica. Se pare ca baba iarna inca mai are cateva cojoace, daca se adevereste prognoza meteo iar luam schiurile cu noi... Razvan P.S. : Am vazut astazi si un incest (a se citi 'lupul in turma de mioare'): TRACTOZAURUL in curte la TOYOTE!!!! Era deja cu capota 'ranjita' la maxim... N-am avut curaj sa ma uit sub bara din spate daca nu cumva primeste vreun transplant de oo de calitate... Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Februarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Noutati importante! Moldova-i fruncia! Avem un invitat surpriza... cu Aro! Tocmai din dulcele targ al Iesilor! Inca nu va dezvalui numele lui, sa vedem cine o sa-l recunoasca in poze! In plus, se pare ca bulgarele se invarte, se invarte, si se face din ce in ce mai mare! Asa ca s-ar putea sa avem si popesteni cu noi (sau ar trebui sa le spun leordeni?). Chiar daca nu confirma oficial, un SMS cu "Ajutor, am ramas blocati" cu siguranta va functiona pe post de pormire electronica la motoare! In plus, Cristi a confirmat ca a resuscitat Jip-ul lui minune, asa ca .... stam cu nasul lipit de geam si ne rugam sa putem iesi din Bucuresti duminica dimineata!:hl Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului O sa mai discutam maine sa vedem cum evolueaza vremea si sa stabilim ora intalnirii. Daca ninge rau dupa cum anunta pe la meteo , o sa abordam un traseu mai usurel ca sa nu ne facem prea mult de lucru. Facem si un gratar pe drum sau luam cate ceva la sacosa fara sa mai facem gratar ? O varianta pentru gratar ar fi sa mergem la o crama la Valea Calugareasca. Nu este nimic organizat acolo in sensul ca nu este restaurant sau ceva de genul acesta . Singurul lucru organizat foarte bine acolo este vinul care sta frumos la butoaie de 4-5000 de litri si cuburi de 1000 de litri. Variante ca sa mergem acolo : 1. Ne ducem cu fripturile noastre si facem un gratar acolo si ei ne fac cald intr-un living si ne aranjeaza masa. 2 Ne pregatesc ei ce vrem noi si trebuie sa le platim alimentele si putin deranjul. 3. Vinul il dau eu , fiecare va alegeti sa beti ce vin vreti. Daca vreti si pt acasa este 5 lei litrul. Sunt si trei camere fara lux dar calde si curate pt cine vrea sa innopteze acolo pana dimineata. Exista un singur grup sanitar situat in afara conacului cu wc si dus dar posibil dusull sa nu functioneze. Daca optati pt crama , ar trebui sa stiu maine pana in pranz ca sa anunt acolo sa se organizeze. O sa pun si cateva poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Este si o stana acolo. Se poate face un bulz foarte bun. Ciobanii sunt din zona Bran Moeciu. Branza de burduf este excelenta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Asa ca hotarati-va si pana maine pe la pranz sa am un raspuns sa se poata oamenii organiza. Este posibil si sa nu se poata , e cam tarziu sa sun acum. Posibil sa fie si altcineva programat. Asta voi afla dimineata si o sa postez pe forum. O putem lasa si pe alta data si sa venim special pentru asta. Sunt niste locuri de dat cu masina si in zona . Ne putem da cateva ore si pe urma sa stam la un sprit linistiti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Februarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului O sa mai discutam maine sa vedem cum evolueaza vremea si sa stabilim ora intalnirii. Daca ninge rau dupa cum anunta pe la meteo , o sa abordam un traseu mai usurel ca sa nu ne facem prea mult de lucru. Facem si un gratar pe drum sau luam cate ceva la sacosa fara sa mai facem gratar ? O varianta pentru gratar ar fi sa mergem la o crama la Valea Calugareasca. Nu este nimic organizat acolo in sensul ca nu este restaurant sau ceva de genul acesta . Singurul lucru organizat foarte bine acolo este vinul care sta frumos la butoaie de 4-5000 de litri si cuburi de 1000 de litri. Variante ca sa mergem acolo : 1. Ne ducem cu fripturile noastre si facem un gratar acolo si ei ne fac cald intr-un living si ne aranjeaza masa. 2 Ne pregatesc ei ce vrem noi si trebuie sa le platim alimentele si putin deranjul. 3. Vinul il dau eu , fiecare va alegeti sa beti ce vin vreti. Daca vreti si pt acasa este 5 lei litrul. Sunt si trei camere fara lux dar calde si curate pt cine vrea sa innopteze acolo pana dimineata. Exista un singur grup sanitar situat in afara conacului cu wc si dus dar posibil dusull sa nu functioneze. Daca optati pt crama , ar trebui sa stiu maine pana in pranz ca sa anunt acolo sa se organizeze. O sa pun si cateva poze. Eu zic sa nu pui poze. Ca "butoaie de 4-5000 l" deja reprezinta o descriere destul de plastica... Tare aia cu "dusul nu functioneaza". La trusa de offroad mai lipsea samponul anti-inghetz. Oricum parca vad acum ca o sa apara doritori sa inceapa traseul din curtea cramei si ...cine stie, sa faca offroad pana la wc-ul ala din fundul curtii! Mersul in 4 labe pana la urma tot un fel de 4x4 e...Brrr, parca vad poze noi la topicul ala despre betzii...:x Gata, declaram topicul inchis, vorbim luni :2dr Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Februarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Asa ca hotarati-va si pana maine pe la pranz sa am un raspuns sa se poata oamenii organiza. Este posibil si sa nu se poata , e cam tarziu sa sun acum. Posibil sa fie si altcineva programat. Asta voi afla dimineata si o sa postez pe forum. O putem lasa si pe alta data si sa venim special pentru asta. Sunt niste locuri de dat cu masina si in zona . Ne putem da cateva ore si pe urma sa stam la un sprit linistiti. Misto scaunele alea. Parca-l vad pe GPScu cu Gaganul la un trabuc: "Auzi GPScule, parca pe stanga era traseul mai greu. Noroc ca nu mi-am luat blocantele la mine, ca pregatesc Toyota 007" "Da, de unde, bah Gagane, daca incepeam prin dreapta, nu aveai nicio sansa. Taiam Patroalele, pune-am motoarele unu peste altu si te sparge-am, fir-ai-al-dracului de Toyotist!" Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Februarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Este si o stana acolo. Se poate face un bulz foarte bun. Ciobanii sunt din zona Bran Moeciu. Branza de burduf este excelenta. Auzi, parca e teleshopping aici! Mai ramane sa oferim bonus un spalat de masina de catre hostese in bikini! :hmGata, topic inchis :wink:. Duminica e cod galben, vorbim luni! Rugam un moderator (de preferinta din Iasi :banana) sa nu mai taie bilete! Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Mmmm suna bine un bulz! eu votez pentru bulz!:h5 Voi? Hai dom'le ca tre sa stie Cristi 1 ce face! Ce nu e bun bulzul pe zapada! Am zis!:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Februarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Auziti, dar din trupa aia faina din Brasov despre care am auzit atatea lucruri cosher chiar nu vine nimeni? Nu de alta, dar eu mi-s din Zarnesti ca nastere chiar daca am facut offroad (mers in 4 labe) numai pana la 2 ani cand ai mei m-au fortat sa trec granita in Moldova.. Promit sa port vesta "Club 4x4 Brasov" pe care am primit-o la cupa Covasna tinuta in judetul Bacau!:ha::ha::ha: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertAmbrozie Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Pana la urma , care este destinatia ? FAIR WINDS ! Mitsubishi Pajero 3,2DiD 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Februarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Pana la urma , care este destinatia ? Alegerea traseului va conta foarte mult de vreme si de masinile participante. Maine (sambata) probabil Cristi va detalia 2-3 rute alternative, urmand ca decizia finala sa o luam duminica dimineata. Cristi e atat de priceput la ales trasee faine, incat avem incredere ca o sa fie o iesire extrem de interesanta. Un lucru foarte bun este ca toate aceste trasee au foarte bine "evaluate" de ochiul critic al lui Cristi cel putin o data; de ex. la ultima iesire a facut jumatate de traseu cu o zi inainte numai sa se convinga de faptul ca e accesibil... Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
m_stefan48 Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului as vrea sa confirm shi prezenta unei englezoaice(LR) shi posibil al unui arou . Pentru schimbari de ultima ora sunati sau un sms la tel 0721256611 . Razvan sper sa nu mai ratez startul ca duminica trecuta https://www.facebook.com/MihneaStefan8 Jeep Wrangler 4.0l - Ursu' (YTJ) + Defender 90 a.k.a rescue car O|||||||O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Februarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului as vrea sa confirm shi prezenta unei englezoaice(LR) shi posibil al unui arou . Pentru schimbari de ultima ora sunati sau un sms la tel 0721256611 . Razvan sper sa nu mai ratez startul ca duminica trecuta Welcome englezoaico si bini ai vinit aro! Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertAmbrozie Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Venim si noi , Robert si Irina , cu un Pajero 3,2 LWB . Si asa , Razvan , nu ne-am mai vazut de anul trecut , din Grecia de pe barca ... ( noi am fost pe Dita , cu Alexandru , in a doua parte ) 0730.451.037 . In functie de traseul ales si program , sa ne spui ce aprovizionare ar trebui sa facem . FAIR WINDS ! Mitsubishi Pajero 3,2DiD 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului ... P.S. : Am vazut astazi si un incest (a se citi 'lupul in turma de mioare'): TRACTOZAURUL in curte la TOYOTE!!!! Era deja cu capota 'ranjita' la maxim... N-am avut curaj sa ma uit sub bara din spate daca nu cumva primeste vreun transplant de oo de calitate... Ce ti-e si cu paparazzi astia toyotisti... :ha: Nu poate omu` sa schimbe un ambreiaj..., ca hop si ei! DA, RECUNOSC :grin:, eram in service la Razvan, la GTC :h5 sa schimb ambreiajul, am pus unul Heavy Duty de la Xtrem Outback (Australia) la un pret mai mult decat promotional si intradevar TRACTOZAURU` a stat chiar langa 80-ul lui Razvanutza, dar ce vreau sa remarc este ca Patrolu` meu era singurul printr-o multitudine de Toyota prezente in service, semn clar ca Patrolu` se strica mai greu decat Toyota, altfel nu-mi explic cum de era curtea service-ului plina de atatea Toyote (in mare parte la reparat) si nici un Patrol! :ha: Si sa nu uitam ca al meu nu era stricat, ci la o operatie de UPGRADE! SUCCES MAXIM CU IESIREA BAIETI! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Buna seara, Intrucat temperatura va fi sensibil sub 0 grade, deci noroiul luceste ca inelu' lu' Arabela v-as sugera un traseu nu foarte periculos ...si anume un Comarnic-Valea Doftanei. Este un traseu soft (drum forestier majoritatea drumului) cu destule suisuri si coborasuri si cu cateva motive de morcovi (drum ingustat si surpat pe alocuri) Maine se pare ca ne apucam sa umflam ouale pe Toyota (cat de bine suna ...sa umflam oualele la Toyota!!!) si nu stiu cat va dura ...daca gasim duminica timpul necesar cu siguranta ne vom alatura voua! Feriti-va de propietatile private (cele delimitate cu garduri) si incercati pe cat posibil sa faceti cat mai invizibile nr de la masini atat cat sunteti in teren! :h5 In rest ce sa va zic ...DIXTRACKSIE PLACUTA! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
m_stefan48 Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului de ce ar trebui sa ne ascundem numerele?? https://www.facebook.com/MihneaStefan8 Jeep Wrangler 4.0l - Ursu' (YTJ) + Defender 90 a.k.a rescue car O|||||||O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Ca sa nu patiti :ha: cum am patit noi anul trecut :grin: cu incidentul ultra-cunoscut, denumit codificat "Mierla de Apa"! :ha: "Succesuri"! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Februarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Venim si noi , Robert si Irina , cu un Pajero 3,2 LWB . Si asa , Razvan , nu ne-am mai vazut de anul trecut , din Grecia de pe barca ... ( noi am fost pe Dita , cu Alexandru , in a doua parte ) 0730.451.037 . In functie de traseul ales si program , sa ne spui ce aprovizionare ar trebui sa facem . Io-te dom'le ce mica-i lumea! Prinde bine inca un marinar cu experienta in echipaj. Daca ramanem fara tractiune ridicam panzele! Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului O sa ma duc dupa amiaza putin in recunoastere sa masor putin zapada. Eu ma gandesc sa ne invartim intr-o zona mai restransa si in final pentru cine are chef de nebuneala sunt niste locuri in care vom vedea cine intra si cine mai iese de acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Hai deviaram un pic... Deci participanti si preferinte meniu 1 Razvanutza Toyota - meniu ???? 2 Cristi 1 Jeep - meniu ???? 3 Mugur I Jimny - bulz 4 Rob si Irina Pajero - meniu..... 5 ..... ..... Unde ne vedem? ce luam la noi? Haideti exprimati-va opiniile ca doar astazi nu e maine dimineata.... :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Hai deviaram un pic... Deci participanti si preferinte meniu 1 Razvanutza Toyota - meniu ???? 2 Cristi 1 Jeep - meniu ???? 3 Mugur I Jimny - bulz 4 Rob si Irina Pajero - meniu..... 5 ..... ..... Unde ne vedem? ce luam la noi? Haideti exprimati-va opiniile ca doar astazi nu e maine dimineata.... :tk Eu zic sa luam fiecare ce vrea sa puna pe gratar si in pahar. Cu crama o lasam pentru o data in care scopul principal sa fie o degustare de vinuri , o masa traditionala si un sprit prelungit. In functie de lista definitiva de diseara sa avem la noi cateva gratare , lemne si carbuni. Eu iau un gratar si un sac de carbuni. Sa-l lasam pe @razvanuta sa incheie lista diseara intrucat el a mai vorbit la tel si cu alti participanti. Ca ora de plecare as zice sa fie ora 9 iar loc de intalnire benzinaria Agip fosta Mol la iesirea spre Buzau , practic unde ne-am intalnit noi data trecuta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate