razvanutza Postat Februarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2010 (editat) Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Ca ora de plecare as zice sa fie ora 9 iar loc de intalnire benzinaria Agip fosta Mol la iesirea spre Buzau , practic unde ne-am intalnit noi data trecuta. Ramane asa cu ora si locatia. Ca si participanti 1. Razvan si Stef pe....AAAAROOOO 100% 2. Cristi - Jeep 3. Mugur Iacob - Jimny 4. Robert si Irina - Pajero 5. Stefan (Land Rover si posibil Aro) 6. Catalin C. (Land Rover) 7. Yonutz (daca reuseste sa termine de umflat ouale la Toyota) O sa mai trimit o data SMS deseara pe la ora 18:00 dupa ce se intoarce Cristi din recunoastere. Eu deja pofteam la un bulz, dar daca lumea deja vad ca a votat cu mancarea la purtator, ramane gratarul. Eu zic ca mai eficient ar fi ca la mancare sa ia cineva niste produse pentru toate cele 14-15 persoane (10-15 pulpe de pui, vreo 3 kg de carne de porc, 2-3 caserole de mici si ceva carnaciori, 3-4 paini si eventual ceva legume) si sa punem banii toti cand ne intalnim. In ceea ce priveste bautura (sucuri, bere, dulciuri), asta e mai simplu de rezolvat, probabil fiecare opreste intr-o benzinarie si isi ia ce ii e necesar. Editat Februarie 6, 2010 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Daca credeti ca razbeste Terrano-ul meu pe acel traseu m-as baga si eu ! Astept un raspuns de Cristi ca el pregateste traseul ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
m_stefan48 Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului buna ziua as dori sa stiu cu exactitate locul de plecare shi traseul de urmat pana la locul de incepere a activitati off road pt ca eu vin de la tgv shi sa vad unde ma intesectez cu voi https://www.facebook.com/MihneaStefan8 Jeep Wrangler 4.0l - Ursu' (YTJ) + Defender 90 a.k.a rescue car O|||||||O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 (editat) Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Imi pare rau pentru ca aseara nu a functionat forum-ul ca sa pot transmite cate ceva de la tura de recunoastere si mai ales faptul ca un gratar pe viscol nu este prea potrivit. Ma bucur ca au participat toti cei care s-au anuntat si am cunoscut prieteni noi respectiv @v_stef , Catalin sau m_stefan Land Rover(n-am retinut exact), Robert si Irina Mitsubishi. Vremea a fost cainoasa rau de tot si traseul cu siguranta l-am fi terminat si in aceste conditii dar nu toti. Asa ca decizia de a ne intoarce a fost cea mai buna si in mod sigur poate v-ati simtit ceva mai bine la caldura cu o tuica sau un sprit. Trebuie sa facem o pauza sa asteptam cat de cat sa mai scada zapada , iar cei care nu sunt suficient pregatiti , pana atunci ,sa se pregateasca mai bine. O sa pun si cateva poze putin mai tarziu. Incep cu cele facute ieri la recunoastere. Editat Februarie 7, 2010 de cristi 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Cam asa arata ieri pe la ora 14 portiunea pe care am abandonat-o astazi. De ieri pana azi s-au mai adaugat vre-o 30 cm de zapada si n-ar fi fost prea lesne de urcat pantele acelea. Ultima poza este facuta ieri la releu la Urlati. Acesta ar fi trebuit sa fie aproape punctul final al iesirii noaste. Dupa coborare de la releu ,finish-ul ar fi fost la Pensiunea Feteasca Neagra din Valea Calugareasca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Cateva poze de azi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Inca cateva si gata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Foarte frumos !!!:br:br:br jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Pentru cei interesati le pot trimite track-ul traseului de azi dar nu-l pot up-loada pe forum deorece nu permite formate .plt si nu am program de transformare. In schimb am sa pun cateva foto: Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Alte foto: Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Inca cateva: Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Si ultimele: Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Cam asa arata ieri pe la ora 14 portiunea pe care am abandonat-o astazi. De ieri pana azi s-au mai adaugat vre-o 30 cm de zapada si n-ar fi fost prea lesne de urcat pantele acelea. Ultima poza este facuta ieri la releu la Urlati. Acesta ar fi trebuit sa fie aproape punctul final al iesirii noaste. Dupa coborare de la releu ,finish-ul ar fi fost la Pensiunea Feteasca Neagra din Valea Calugareasca. cristi, nu stiu daca ti s-a mai spus, esti priceless.... vreau sa ne imprietenim... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierra213 Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului A fost super excursia prin padure si prin zapada...dar putin cam scurta. Am mai parcurs traseul odata de unul singur ieri. Ca sa mai imi omor timpul. multumesc organizatorilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Februarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului Intr-adevar o iesire scurta, dar mai bine asa decat sa ramanem blocati pe undeva. Personal am ajuns la concluzia ca la genul asta de iesiri ar trebui sa fie un numar de maxim 5 masini, echipate foarte bine. Cristi a luat o decizie inteleapta sa nu fortam nota cu acea urcare, chiar si cu 7 masini ramase din 10 tot ne-ar fi luat mai mult de o ora sa le troliem pe toate. Asa ca am incheiat cu o tuica fiarta si un ciolan la Taverna Romana, cu promisiunea ca o sa repetam traseul pe vreme 'frumoasa' (a se citi noroi in loc de zapada). Drumul de intoarcere in Bucuresti a fost destul de greu, circulatia pe Buzau-Bucuresti era deviata pe Mizil-Ploiesti-Bucuresti asa incat s-a mers bara la bara pana in Bucuresti. Cateva filmulete: Am inceput traseul in padure ca si copilot in Aro-ul condus de Stef. Masina s-a comportat exemplar, am reusit sa facem tot traseul fara sa rupem nimic :h5 Fsk1QvUF7XA Dupa ce am iesit din padure cu ceva damage (o planetara rupta la un Terrano), am plecat mai departe pe un drum care incepea...cam asa: nVzdspRWyOc Am continuat drumul pe camp pana la un moment dat cand ne-am dat seama ca la Aro-ul rosu i s-a perforat rezervorul si scapa motorina. Prilej foarte bun pentru Stef sa ne arate cum se rezolva o astfel de spartura cu un bat si sapun :ha: uq1odktzhV0 Dupa aceea am ajuns la baza padurii, prilej bun pentru prietenul lui Cristi sa-i incalzeasca putin anvelopele la Cherokee... elrnaZ6G5g0 De aici, totul e istorie, Cristi a facut o scurta "inspectie" la urcarea prin padure si a luat decizia inteleapta ca nu merita sa riscam sa ramanem pe acolo. Asa ca am pus capul compas spre tuica fiarta si ciolan si...am ajuns cu bine acasa. P.S.: Ca sa va dati seama cat de groasa e treaba in Bucuresti, va pun un filmulet facut acum 1 ora in fata curtii. Pana nu scot Toyota din service voi fi un client fidel al transportului in comun. i16eqi-sLZI Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului :brff frumos ...bine ca nu ati urcat mai sus ....:h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului :brff frumos ...bine ca nu ati urcat mai sus ....:h5 eeee! nu e bine deloc. Traseul nu era foarte greu . Asta e , doar nu-i lasam acolo pe cei care nu puteau urca. Nu a mers forum-ul cu o seara inainte si n-am putut anunta sa nu vina masini nepregatite. Sincer mie mi-ar fi placut sa-l duc la bun sfarsit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Februarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Iesire duminica 7 februarie - Zona PH sau Piatra Craiului eeee! nu e bine deloc. Traseul nu era foarte greu . Asta e , doar nu-i lasam acolo pe cei care nu puteau urca. Nu a mers forum-ul cu o seara inainte si n-am putut anunta sa nu vina masini nepregatite. Sincer mie mi-ar fi placut sa-l duc la bun sfarsit. Tuturor ne-ar fi placut sa-l ducem la bun sfarsit. Avand in vedere ca doar 3 masini din 7 aveau troliu, cred ca ai evaluat bine situatia. Nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost sa se fi rupt planetara la Terrano undeva pe la jumatatea dealului cu probleme. Imi amintesc iesirea voastra din aprilie cand ati iesit la 10 noaptea din padure. Asta in conditiile in care nu erau grade cu minus afara... Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate