Sclipici Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Domnu ' Sclipici , tehnic pe data de ...joi , cit o mai fi ea ... as termina cu niste cleenti si ma gindeam sa ma apuc ca timplaru' , croitoru' , cizmaru' ....de bara fata . A mea , a lu' Ion ....cine sa mai stie . Si mai trebuia sa repar cite ceva pe la pompa de injectie , ca i-a venit sorocul scurgerii... Dar sperante inca mai sint ...vedem noi .Nu te trimit la plimbare , ci te rog sa ma lasi sa te insotesc , fie si cu un ochi vinat . De tremurat ... auzisem de la unul mai chel decit mine ca siliconul e bun izolator .Deci , sus drapelul . Cos, io`s de parere ca trebuie sa fie si un pic de simetrie...adica, 2 oki vineti ! :grin: Sa mai spun ca....nici eu n-am bara fatza pe masina? si-mi e taaarreee rusine sa ma plimb pe dealuri fara dotari complete ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Lansarea Dusterului este astazi, mai sus am scris gresit 15 apr, este miercuri 14 apr, scuze pentru greseala. :grin: 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Lansarea Dusterului este astazi, mai sus am scris gresit 15 apr, este miercuri 14 apr, scuze pentru greseala. :grin: Mi-ai dat tot programul peste cap! Voiam sa trag o fuga si io, dar de la 3 PM la 4 PM am o sedinta....! Poate dupa...direct la APAN...! tare curios sunt ...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Un preview: 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Ieri parca am vazut veverita pe candurile alea. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Ieri parca am vazut veverita pe candurile alea. pe scanduri? N-am fost io...! Ieri am scos scaunele...s-ai dau moketa jos si s-o antifonez! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Un preview: Da` noroaiele unde-s? pe traseul ala merge si Loganu`! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Da` noroaiele unde-s? pe traseul ala merge si Loganu`! :) am zis preview, acum arata cu totul altfel, si loganul nu trece, am probat :wink: 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati pe scanduri? N-am fost io...! Ieri am scos scaunele...s-ai dau moketa jos si s-o antifonez! Nu tu ma, ci samuraiul lui yknot. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Am fost la Nalba si am vazut Dusteru. Fragil si cu multe lipsuri dar fata de ce-au scos pana acum, acceptabil la pretul ala. Si ....daca tot nu era nimeni pe traseul lor amenajat pe deal....am facut si io o tura...!:grin: Se uitau cei de jos la mine dar era distanta prea mare ca sa-mi spuna ceva, asa ca mi-am facut de cap vreo 10 min. Simplu si usor...! In week-end iar dormim? Nu rascolim ceva ogoare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Eu am ramas surprins de Dusterul 4x2, care credeam ca nu o sa faca traseul insa a mers de minune. Fata de cel 4x4 trebuia sa mergi un pic mai tare ca sa ai moment la treceri si pe balansoar daca opreai un pic prea devreme nu mai puteai continua. E o masina bunicica la un pret corect. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Off topic... Ce mergeau ca apucatii posesorii de Logan. Sa se bage, sa depaseasca, vrruuummm, vruumm. Sa-i vezi acum pe astia care o sa-si cumpere Duster (oricum, urata masina) or sa fie mult mai apucati, mai zbucuimati. Au Duster, au masina, nu jucarie. O sa-i concureze pe turbatii de pe maxi taxi la taiat fata si franat brusc. :hl (...) Sa nu va surprinda sa vedeti vreo unul inscris pe aici pe club la vreo competitie. :dr2 W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Scriu aici ce am scris si in alta parte: Am fost prezent, chiar am participat la amenajare si drive test. Traseul a fost gandit, organizat si supervizat de Radu(celentanu de pe forum). Au fost facute mai multe treceri: peste pietris, peste pamant cu valuri alternative, peste o turnanta inclinata, peste trunchiuri, prin noroi, peste o rampa de pamant de aproape 2 metri, si peste un balansoar. Radu a spus ca este cel mai compact teren amenajat de offroad pe care l-a vazut. Am avut la dispozitie 2 masini, una 4x4 si una 4x2, fiecare cu avantajele si dezavantajele ei. Surprinzator cea 4x2 a facut fata cu brio traseului, trebuia mers un pic mai lansat cu ea ca sa poti trece de obstacole, pe balansoar daca o opreai un pic prea devreme nu mai puteai continua si trebuia sa cobori si sa o iei de la capat cu urcarea. Cea 4x4 a fost de 110cp, tragea un pic mai bine, avea 6 trepte si treapta1 e aproape reductor... Partea proasta la cel 4x4 este ca desi are garda la sol un pic mai mare, esapamentul atinge in locuri unde cea 4x2 nu atinge deloc.... Una peste alta niste masini bunisoare, fara pretentii, care se descurca bine si in teren, si care au un pret decent. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Off topic... Ce mergeau ca apucatii posesorii de Logan. Sa se bage, sa depaseasca, vrruuummm, vruumm. Sa-i vezi acum pe astia care o sa-si cumpere Duster (oricum, urata masina) or sa fie mult mai apucati, mai zbucuimati. Au Duster, au masina, nu jucarie. O sa-i concureze pe turbatii de pe maxi taxi la taiat fata si franat brusc. :hl (...) Sa nu va surprinda sa vedeti vreo unul inscris pe aici pe club la vreo competitie. :dr2 Apoi...care-i nebun sa bage un Q7 prin hartoape...? Mai bine un Duster...! :grin: Cu pretul unui Q7 nou iei vreo 5 Dustere noi! Oamenii de rand sunt saraci...! Nu condamnati pe nimeni pentru asta! Fiecare dupa posibilitati si dupa cum il duce capu`! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolf Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Forumul acesta este pentru toti iubitorii de 4x4, chiar daca unii au Nissan Patrol superdotat sau unii au Suzuki SX4 sau Dacia Duster. Nu cred ca forumul acesta se vrea a fii "rasist", deci toti membrii ar trebui priviti cu respect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati @wolf... Doamne fereste! Intr-u totul de acord cu tine. Respectul este pentru toata lumea, precum spui, indiferent de posesie. Doar faceam referire la faptul ca posesorii de Logan sunt mai agitati in trafic (unii dintre ei) paradoxal cu posesorii de Clio, 206, C2, Fabia, Albea, Aveo, etc modele la preturi asemanatoare. Este o constatare, nimic mai mult, nici macar o opinie sau parere personala. Hai fie, pe cei batrani cu stigmatul comunist in ei ii inteleg, Loganul a venit acum pe final dupa mult incercata 1300 sau 1310. Deci...nici urma de rasism. Doar ca, cum Dusterul este cel mai avansat model Dacia de la origini pana in prezent, acesta o sa ridice euforia unor posesori, cum a facut-o si Loganul sa inceputul sau, si Cielo, si altele. PS: la inceput 1300-1310-SuperNova-Clio-si altele. Am trecut prin toate etapele, asa ca inteleg foarte bine fenomenul. Clio am si astazi, iar Loganul l-am vandut, desi mai bine vindeam Clio. W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Si acum la capitolul can-can: La Galati, Dealerul Nalba afland de ce s-a apucat concurenta, s-a apucat repejor sa faca si ei un traseu offroad.... si din cate am auzit au facut doar un balansoar din lemn si ceva urme in terenul viran de langa traseu pe care il puteai face cu un autoturism normal. Cei care au fost in ambele locatii au spus ca aproape nu are legatura cu ce a facut Apan-ul. Din surse am aflat ca la Apan, terenul o sa ramana permanent amenajat offroad, deci primul dealer din tara care face asta. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Tu vorbesti serios? Pai inseamna ca astia de la Nalba is "ding honey" rau de tot. Pai ce traseu trebuia sa amenajeze cand au langa ei unul natural, intre gardul lor si cimitir. Cel mult trebuiau aruncati cativa busteni pentru efect. Ba chiar in anumite zone acolo poti face offroad extrem. W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Chiar acolo au facut traseul, linga gardul lor. Din ce am auzit eu nu au nici un 4x4 livrat de fabrica deocamdata. Iar fara bani nu poti amenaja un traseu de efect. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Aprilie 15, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Salutare nu vreti voi sa faceti un topic separat despre nalba apan si tot ce tine de "service-urile autorizate despre dacia si alte chestii de genul asta ...(Cu totul altceva decit o iesire prieteneasca !!!) Multumesc frumos si sper ca nu v-am deranjat . Apropo traseul de la apan am vut sa-l fac cu Solenza !!! Nu au vrut sa ma lase!!!! Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Salutare nu vreti voi sa faceti un topic separat despre nalba apan si tot ce tine de "service-urile autorizate despre dacia si alte chestii de genul asta ...(Cu totul altceva decit o iesire prieteneasca !!!) Multumesc frumos si sper ca nu v-am deranjat . Apropo traseul de la apan am vut sa-l fac cu Solenza !!! Nu au vrut sa ma lase!!!! Am incercat sa ii conving sa lase lumea cu masini din afara sa incerce traseul pentru ca raman impotmoliti sigur, insa nu au vrut pt ca nu stii cine vine si ce dandana face. Eu personal am incercat-o cu loganul si nu a mers pe cocoloase. Scuze pt offtopic. Ultimul post pe subiectul asta. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati [...]...Cu totul altceva decit o iesire prieteneasca !!!...[...] Pai cand...? Azi, maine, poimaine?! W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Astazi, dumunica, pe la 10, trag o fuga prin paduricea de peste Siret, vis-a-vis de ANL-urile din cartierul nou. Mi-am pus distantiere la roti si vreau sa vad daca crapa ceva pe un teren putin accidentat. 0742072437 e telefonul meu....! Daca are kef cineva sa ne insotim reciproc...ne auzim...! E doar o ieseala scurta, 1-2 ore...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius_br Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati daca are cineva putin chef de o iesire prin putin noroi...eu sunt foarte amator..am descoperit smabata o zona mijto de pe langa plaja lipoveneasca...dunarea crescand,a inundat padurea iar acum s a tras si a ramas exact cum trebuie :) ...eu sunt disponibil oricand pt cine vrea sa mai mearga fiindca singur e cam aiurea asa :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati daca are cineva putin chef de o iesire prin putin noroi...eu sunt foarte amator..am descoperit smabata o zona mijto de pe langa plaja lipoveneasca...dunarea crescand,a inundat padurea iar acum s a tras si a ramas exact cum trebuie :) ...eu sunt disponibil oricand pt cine vrea sa mai mearga fiindca singur e cam aiurea asa :) Daca citeai mai diminetaza ce-am scris, ne-am fi intalnit ieri...ca nici eu n-am plecat singur...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate