Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire la o plimbare pe linga Galati

naspet

Postări Recomandate

Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati

Pana la urma am iesit la un gratar cu familile.Dc atar si-a luat fetita i-am luat si eu pe copii mei si sotia.A mai mers cu noi cos.Ne-am gasit cu sclipici care era pe malul lacului la potcoava.Dupa ce am facut gratarul am facut un pic de off-road subtire pe la siretul mort.O sa incarc si poze.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 596
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pai mersei sa vaz cu ochiu' meu bara lui Atar , dar era in neprezentare (bara) . Si sa grataresc niste cirnati pt catzel , ca si ea e oama ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Da` mie de ce nu mi-ati spus ca va duceti la noroi? Am crezut ca daca lu` Sorin i se freca burta de volan din cauza gratarului halit, nu mai aveti kef de zburdat. M-ati lasat sa plec pentru a va face de cap! :)

Link spre comentariu

Ne-am plimbat putin si am mai redescoperit o parte din Romania.

Am ajuns la podul de la Branistea de peste Siret. Se taia cu autogenul pt fier vechi.:ha::ha::ha::ha::ha:

L-a vandut Consiliul Judetean la un SRL si astia il taie metodic.

Va pune Ionel poze, ca el a facut. Nu credeam ca e posibil asa ceva in 2010. Sa vinzi un pod peste Siret iar cel care il cumpara sa il taie pt fier vechi.:uameni :hl:hl:hl:ha:pr

Asteptam sa se vanda si podul de la Cernavoda ca si ala are ceva otel.:ha:

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Domnu' Sclipici, va rugam cu tot respectul sa ne scuzati lipsa de comunicare , dar nu era in program , dupa aia ... le-a venit amocul...

Iar noi crezuram...toti laolalta (fara a lua in considerare copii, ca ei ar fi stiut sigur ... instinctual )... ca daca ai luat cap compas nord-vestul, ai oarece activitati cultural-educative cu doamna (pardon ) draguta care te sorbea din vedere si nu te patrona ...

Tinind cont de aste considerente ( invers fata de situatiile cunoscute de noi , cei mai putin aspectuosi fizic si moral ) , prin comparatie ...

Pot continua daca nu se intelege din prima suta de cuvinte .

Scuze , din partea mea . Daca as fi stiut , scoteam si eu locomotiva , ala e terenul meu de joaca din copilarie si as fi facut tot posibilul sa ma pierdeti la o curba din vedere si sa apar ca momeala in cele citeva zone cu copaci desi sau cu vadurile de hotar , sa avem si noi ceva tehnica de invatat .

Insa nebunii astia doi au plecat in directia in care erau indreptate masinile .

P.S. ...sigur te dezbracai de antena , snorkel ....

Data viitoare .....cine stie ...

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Cos, tura urmatoare vii si tu cu masina, le ancoram de ale lor si ...n-au incotro...ne taraie dupa ei...nu-i mai lasam sa-si faca de cap!

Dar...nu stiu cand va fi urmatoarea iesire a mea, mi-au venit bucsele ptr body lift si tre`be sa ma apuc sa desfac suruburi...

Link spre comentariu

Io sint de acord cu propunerile ...da' ... stii... daca ...ancoram majina mea nu ajungem departe...ca e cea mai grea (model 'PERSEUS ' , ala de sta la ancora pe linga capitanie ) .

Nici eu nu stiu cind va fi urmatoarea iesire , da' studiez asiduu .

Un offroad de calitate poti genera ancorind de bara spate o lada de bere si sa dai pedal to the metal ca si antemergator ...

Link spre comentariu

Se rezolva , sefu' . Pe care le vrei , alea cu Siretul , sau alea cu amanta ...vrusei sa zic doamna cu zambile de padure ?

Da maine , ca n-am descarcat nic' , n-avusei timp , fusei ocupat sa inspir si sa expir , mai toata ziua ...

Link spre comentariu

Cos, iar inspiri/expiri? Parca spunei ca te-ai lasat...!

Ieri am vorbit cu Adi... Spunea ca pe vremuri exista un "drum" pana la Sulina. Oare se mai poate ajunge, daca scade Dunarea si se mai usuca nitzel pamantu`?

Tot ieri am desfacut suruburile de la caroserie...si le-am pus la loc...! Mare meserias mai sunt...! Am descoperit ca-mi mai trebuie cate ceva...!

Link spre comentariu

M-am uitat pe google earth si nu vede drum decat pana la Crisan, dupa care ceata...

Catalin, am gasit la practiker colant transparent:wink:.

Costica baga pozele taica!

vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh

woo cielo '96(de vanzare)

craysler voyager 2.4 benzinar

Link spre comentariu

De cum a vazut doamna zambilele , asa s-a emotionat ca s-a rupt de lume...de l-a facut pe Ion sa se uite ingindurat la ...zambila...

Ce-o mai fi vazut , numai el stie , intrebati-l pe PM.

Link spre comentariu

Voiam sa ma las , da' mai pun...

Link spre comentariu

Balerinii cracanati ...

Padure de lunca...

Podul doborit ...

Incepind cu zona asta , am zis ca nebunii astia fac vreun concurs de rupt antene .

Ionel are de gind sa colanteze masina , Atar...nu stiu ce are de gind da' e oarecum suparat pe copaci . Asta in scurte reprize , care se succed in cadenta , alternate cu ' mama ma-sii de masina '...

Link spre comentariu

Acuma sa va zic o treaba .

Podul asta e asa de mai mult timp .De si mai mult timp ma bintuia gindul sa trec pe el cu masina , cu doua roti pe pasarela si doua pe profilul central .

Pe scari am urcat de doua ori , insa pe pod nu m-a tinut ...zambilele .Acu' ramin cu oarece regret , macar incecam , sa am ce tine in camara mintii, cita vreme nu se crapa peretii de la vreun viitor alzhaimer...

Link spre comentariu

Ultima foto cu Jeep-ul lui Atar . Misto masina , prea boiereasca pentru un tzaran ca mine . Ma rog , fiecare cu ce si-a ales...

De pe malul Siretului va arat si bara fata , model ' True invisible 7007 '.

Acelasi model il are si Dulceanu ....tot custom....

Pacat ca vor sa renunte la ele si sa puna altele ...

Link spre comentariu

Balerinii cracanati ...

Padure de lunca...

Podul doborit ...

Incepind cu zona asta , am zis ca nebunii astia fac vreun concurs de rupt antene .

Ionel are de gind sa colanteze masina , Atar...nu stiu ce are de gind da' e oarecum suparat pe copaci . Asta in scurte reprize , care se succed in cadenta , alternate cu ' mama ma-sii de masina '...

Si eu am vb cu Adi ptr a "imbraca" masinile...! E varza si a mea...de tura trecuta, cand am fost cu Aurel...tot pe la podu` daramat...!

Si nu mi-a ramas snorkelu` in boscheti, asa cum si-ar dori Cos! Doar s-o belit (a se citi zgariat)! :grin:

Link spre comentariu

Frumos domnilor ...

In ce ziceti duminica mincam o scrumbie

dina aia prinsa de Virgil .......:2dr

Nu orice om poate fi mare OM!!!
Link spre comentariu

Frumos domnilor ...

In ce ziceti duminica mincam o scrumbie

dina aia prinsa de Virgil .......:2dr

Maine am de lucru la masina...! Daca termin, trebuie s-o zdruncin nitzel...! Aduce Virgil stavrizi d-aia buni?

Link spre comentariu

Da vrem! Stii drumul?

Acum vreo 2 ore am vb cu un amic din Mahmudia. In mod normal, cand Dunarea e scazuta, se poate ajunge pana la Crisan cu masini de teren doar daca exista posibilitatea de a travesra 2 canale. Altfel, doar pana la Vulturul. A ramas ca in vara, daca ne hotaram, sa se intereseze in amanunt.

Eu as merge prin boschetii de acolo, dar...cre`ca-i riscant daca nu stii si nu cunosti delta...

Link spre comentariu

Hai ca ma bagati in toate boalele capului ...

Gata , m-am razgindit ... vreau sa traiesc pina la vara ...

Ma bag si eu ...pentru la vara . Si , cit de late sint canalele in discutie / Maluri abrupte , cu mil , vegetatie , in panta ...stiti efectiv cum se prezinta - ma rog , cum se prezenta ?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare