alibotean Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 (editat) Salutare, As dori un roofrack safari similar cu cel ARB facut din teava tubulara. Nu doresc sa-l am permanent pe masina - estimez ca 70% din timp va sta in garaj, nefolosit. Avand in vedere ca cea mai mare parte din timp nu va fi folosit preturile pentru un asemnea roofrack de la firme consacrate sunt mult peste bugetul si disponibilitatile mele actuale. As dori sa stiu daca este cineva pe forum care face sau stie pe cineva care face asa ceva la un pret acceptabil. Al doilea pe lista ar fi un support pentru bagaje prins de suporturile scaunelor spate - design custom - care sa imi permita sa organizez mai bine bagajele (nu am al treilea rand de scaune). Pt. acest support am designul facut 3D si dimensiunile. Editat Ianuarie 29, 2011 de Yonutz Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara Racord flexibil din flitru de aer, etasezi filtrul de aer, teava indoita si scoasa prin aripa, cap de snorkel (ciclon ...vezi ca avea Geppeto la vanzare) si gata! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milescusilvian Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara :c1@YONUTZ parca vrea roofrack safari nu snookel safari :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Vreme Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara Yonutz, poti sa pui ceva imagini, sa vedem cum arata? merci, pe topicul meu, ca sa nu deranjam, scuze, Cu suportul de bagaje nu stiu mare lucru, eu am de pus niste flotoare de la la hidrobicicleta mea pe masina si inca nu stiu ce sa iau, imi trebuie 2 bare transversale pe care vine montat suportul flotoarelor ( pe care il am), pe vremuri aveam Thule, dar acum trebuie sa iau ceva ce sa reziste la cca 40-50 Kg, flotoarele au 20 Kg. Terrano2 - 2.7 TDi/2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alibotean Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara Nu vreau Thule sau similar - eu vreau sa imi pun roata de rezerva, canistre cu benzina si alte echipamente "heavy" - poate chiar biciclete. Am atasat o poza cu un model similar: http://asylum-studios.ro/tmp/roofrack/roofrack1.jpg Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara Am eu unul custom made sanatos. Este facut pentru Nissan. Plafonul de la Toyota este mai lat si ar trebui sa il modific ca sa il pot adapta. Hai pe la mine ca sa il vezi daca vrei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alibotean Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara Mersi Max, weekendul ce vine cred ca dau o fuga pana la Baia Mare si te bazai cu un telefon. Daca ma poate ajuta cineva cu confectionatul suportului intern. Am sa postez imagini in seara asta. Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara Poate ii faci si-o poza sa vedem cum vine. Si eu as fi interesat de unul la pretz bun ! Daca nu ti-e pe plac, si-mi place mie, poate mi-l da Max..:h5 @Max Cati banuti costa mestere ?! :2dr Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alibotean Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara Aici se poate vedea schita suportului: http://asylum-studios.ro/tmp/roofrack/suport.jpg Partea alba va fi detasabila (prinsa cu suruburi) si folosita doar cand sunt multe bagaje. Partea portocalie va fi in permanenta prinsa. In spate vreau sa tin toporul, lopata, cabluri de curent, etc. Intr-una din partile laterale trusa medicala + extinctoare + topor mic. Cu rosu se vad punctele de ancorare. In imaginea de mai jos se vede portbagajul si unde va fi ancorat suportul: http://asylum-studios.ro/tmp/roofrack/prindere.jpg Suportul as dori sa fie din teava usoara (rotunda sau cornier) pentru ca nu va avea de suportat greutati mari. Daca se inhama cineva la proiect va rog sa imi dati o estimare de cost. Mersi. Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara Portbagajul se poate vedea aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=44648&highlight=portbagaj Este fara proiectoare si e facut foarte solid. Se vede dupa ce a fost transportat pe el. Mai bine fac altul mai lat din start pentru Toyota mea decat sa ma apuc sa il ciopartesc pe asta ca sa il modific. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara Si eu asvreaun roof-basket dintr-asta dar sa se poata monta intre cele doua bare longitudinale de la Nissan Pathfinder, cu care vine masina din fabrica. Nu peste ele ci intre ele, cumva. Stiti pe cineva care a facut asta? Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
George08 Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara Cam asa ceva? http://www.thenissanpath.com/viewtopic.php?t=2674 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rila Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara Nu vreau Thule sau similar - eu vreau sa imi pun roata de rezerva, canistre cu benzina si alte echipamente "heavy" - poate chiar biciclete. Am atasat o poza cu un model similar: http://asylum-studios.ro/tmp/roofrack/roofrack1.jpg Buna seara, In poza este un Mega Mule Rack. Te intereseaza un Mule de la Baja Rack, adica varianta scurta a celui aratat de tine? Ca cel din atasamentele de mai jos? ... Technical Specifications: Material: Frame: 1” (25.4mm) and 1/2'”(12.7mm) Steel tubing Top Wind Deflector: .062” (1.57mm) 5050-H32 Aluminum Finish: Zinc primer with satin black powder coating Rack weight: 38Lb (17.27Kg) Weight Capacity: 600Lb (272 kg) Measurements: 39”(990.6mm) Wide x 48”(1219.2mm) Long x 6” (152.4mm) tall Mounting method: 4 sets of mounting brackets ... Rila Pajero NL 3.0 LWB 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara Cam asa ceva? http://www.thenissanpath.com/viewtopic.php?t=2674 Corect, asa ceva. Unde cumpar sau cine face? Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alibotean Postat Februarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara @Rila: Mersi de precizari. Din pacate ma intereseaza o versiune cat mai lunga - am un Patrol Station Wagon. Stii cam la cat ajunge un Mega Mule? Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rila Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara @Rila: Mersi de precizari. Din pacate ma intereseaza o versiune cat mai lunga - am un Patrol Station Wagon. Stii cam la cat ajunge un Mega Mule? Buna seara, Ai PM. Rila Pajero NL 3.0 LWB 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rila Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara Corect, asa ceva. Unde cumpar sau cine face? Baja Rack USA. AU deschis reprezentanta in EU. Pt pret ai PM Pajero NL 3.0 LWB 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shy4x4 Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara Spune-ne si nou sunt sigur ca intereseaza si pe altii pretul.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara Am facut si eu o schita cam cum as vrea sa arate un rack pentru Pathfinder R51. Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara vreo modificare de pret Max,la portbagaj:wink: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rila Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara Spune-ne si nou sunt sigur ca intereseaza si pe altii pretul.:tk In oct 09, Mule Rack a fost 450 Eu direct de la BajaRack (inclusiv transport din Germania). Am ales varianta scurta pentru a nu imi bloca sunroof-ul. Este rezistent. Eu am luat in freza o grinda de sustinere din Real si Mule doar s-a infundat un pic la marginea superioara a barii din dreapta. Are o curbura caracteristica ce permite sa intre ca o pana pe sub obstacole. @ Renegade Cauta MOAB (Mother of all baskets). Mule se poate prinde deasupra si nu intre lonjeroanele de la Nissan . Pentru poze:http://www.bajarack.com/ PS Daca sunt Off topic rog mutarea la sectiunea corespunzatoare. Pajero NL 3.0 LWB 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara @rila: Ai mai facut ceva la rack? Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rila Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara @rila: Ai mai facut ceva la rack? Adika daca l-am modificat? Da, am atasat pe dreapta niste prize in U pentru Hilift. In rest Nu. Caut proiectoare dreptunghiulare pt mers in revers. Toate cele bune. Pajero NL 3.0 LWB 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara Si eu asvreaun roof-basket dintr-asta dar sa se poata monta intre cele doua bare longitudinale de la Nissan Pathfinder, cu care vine masina din fabrica. Nu peste ele ci intre ele, cumva. Stiti pe cineva care a facut asta? Sal, Am o cunostinta care se ocuopa de confectii metalice si poate sa faca asa ceva. Eu i-am dat urmatorul urmatorul proiect , care ma costa 400E cu vopsit electrostatic. Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara Apare OK , cu o scara in acelasi design ar trebui sa fie treaba intreaga . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate