renegade Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara Sal, Am o cunostinta care se ocuopa de confectii metalice si poate sa faca asa ceva. Eu i-am dat urmatorul urmatorul proiect , care ma costa 400E cu vopsit electrostatic. Imi place modelul cu o singura conditie. Partea forntala unde sunt montate proiectoarele as vrea sa fie cumva si aerodinamica dar si sa protejeze cumva incarcatura de sus de mizerie sau alte obiecte mici zburatoare :grin: Daca poti sa iei legatura cu cunostinta aia si sa-i propui un rack la fel de lung doar cu partea frontala cumva ca in schita mea de mai sus de la acest topic. M-ar interesa un pret si cam in cat timp il poate face. Proiectoarele le caut eu ca sa aiba model. Si as mai vrea un proiector si pe spate pentru marsarier. Merci! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara Imi place modelul cu o singura conditie. Partea forntala unde sunt montate proiectoarele as vrea sa fie cumva si aerodinamica dar si sa protejeze cumva incarcatura de sus de mizerie sau alte obiecte mici zburatoare :grin: Daca poti sa iei legatura cu cunostinta aia si sa-i propui un rack la fel de lung doar cu partea frontala cumva ca in schita mea de mai sus de la acest topic. M-ar interesa un pret si cam in cat timp il poate face. Proiectoarele le caut eu ca sa aiba model. Si as mai vrea un proiector si pe spate pentru marsarier. Merci! Cred ca poate face orice , numai ca trebuie sa te duci personal cu o schita si apoi sa-ti calculeze materialul si manopera. Pentru ati face o idee de pret ia exemplu porbagajul de mai sus. Timpul de executie este de 2 saptamani (ma refer la porbagajul din poze) Ce mai stiu e ca are aparate profesionale si m-a asigurat ca produsul va arata ca cel din poza (ma refer la calitatea sudurilor ..etc.) . Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara Cum poate fi contactata persoana care le face? E din Bucuresti? Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Roofrack safari custom - teava tubulara Cum poate fi contactata persoana care le face? E din Bucuresti? Ai PM. Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evo Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Y61: Roofrack safari custom - teava tubulara Salutare, Ma pun si eu la coada. Cum pot lua legatura cu persoana respectiva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Y61: Roofrack safari custom - teava tubulara Luati legatura cu Didone (macar ptr un sfat) ...zona de sud! Au baietii aparat de indoit teava ...si tot ce le trebuie ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate