Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Y61: Roofrack safari custom - teava tubulara

alibotean

Postări Recomandate

Re: Roofrack safari custom - teava tubulara

Sal,

Am o cunostinta care se ocuopa de confectii metalice si poate sa faca asa ceva.

Eu i-am dat urmatorul urmatorul proiect , care ma costa 400E cu vopsit electrostatic.

Imi place modelul cu o singura conditie. Partea forntala unde sunt montate proiectoarele as vrea sa fie cumva si aerodinamica dar si sa protejeze cumva incarcatura de sus de mizerie sau alte obiecte mici zburatoare :grin:

Daca poti sa iei legatura cu cunostinta aia si sa-i propui un rack la fel de lung doar cu partea frontala cumva ca in schita mea de mai sus de la acest topic. M-ar interesa un pret si cam in cat timp il poate face. Proiectoarele le caut eu ca sa aiba model. Si as mai vrea un proiector si pe spate pentru marsarier.

Merci!

Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Roofrack safari custom - teava tubulara

Imi place modelul cu o singura conditie. Partea forntala unde sunt montate proiectoarele as vrea sa fie cumva si aerodinamica dar si sa protejeze cumva incarcatura de sus de mizerie sau alte obiecte mici zburatoare :grin:

Daca poti sa iei legatura cu cunostinta aia si sa-i propui un rack la fel de lung doar cu partea frontala cumva ca in schita mea de mai sus de la acest topic. M-ar interesa un pret si cam in cat timp il poate face. Proiectoarele le caut eu ca sa aiba model. Si as mai vrea un proiector si pe spate pentru marsarier.

Merci!

Cred ca poate face orice , numai ca trebuie sa te duci personal cu o schita si apoi sa-ti calculeze materialul si manopera.

Pentru ati face o idee de pret ia exemplu porbagajul de mai sus.

Timpul de executie este de 2 saptamani (ma refer la porbagajul din poze)

Ce mai stiu e ca are aparate profesionale si m-a asigurat ca produsul va arata ca cel din poza (ma refer la calitatea sudurilor ..etc.) .

Shake N' Bake !!!
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Re: Y61: Roofrack safari custom - teava tubulara

Luati legatura cu Didone (macar ptr un sfat) ...zona de sud! Au baietii aparat de indoit teava ...si tot ce le trebuie ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare