Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

23-25.11 buzau raid lacu hansaru manastiri rupestre bozioru

andy68

Postări Recomandate

Dupa cum am vorbit, idea e sa facem 2 zile pline de off in Buzau,

Variant lunga: plecam de vineri seara , ne cazam la o pensiune de 40 locuri o stiu pe fata patronului (Mancu) aranjam cu 1000 ron avem toata pensiunea, locuri 40 da putem veni si 50 nu e problema, ala vrea banii nu conteza ca sunt in curte 20 sau 50 de jeepuri. Are camera cu 2 paturi, apa calda televizor, sala de billiard o facem bar-disco gratau e afara, eu am fost acolo si spun ca locatia e de basm cine merge odata merge si a doua oara. Sambata dimineata atacam zona si iesim in creasta spre Lacu Hansaru si Cascada Tainita, probabil ne ia cam 6 ore dar o facem relaxat fara sa ne rupem carutele

Seara coboram in Gura Teghii la pensiunea Varlam inca am de vb cu patroana dar stiu ca au camere incap 40 si urmeaza sa vb fabian (niku-iorga) ca el e din zona si stie mai bine

Duminica dimineata plecam care acasa care mai facem un traseu in zona eventual sa vedem carsturile de la Meledic, focul viu sau care vrea mergem si la vulcanii noroiosi.

Varianta scurta: plecam sambata dimineata facem in graba mare cam tot acelasi drum si dormim la Varlam sau mergem pe Gura Teghii si trecem invers spre Bozioru si dormim la pensiune la Mancu.

Ideea e sa fie serioziitate, care zice ca vine, apoi vine, ca e nashpa sa faci rezervare pentru 40 si vin 5 si aia dorm intr-o singura camera.

Traseul e de soft spre hard, depinde si de vreme daca e mai uscat e soft daca e mocirla mare mergem mai mult pe drum forestier si mai vedem si ceva monumente rupestre biserici si din astea .

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 99
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

M-ar incinta varianta lunga, pentru ca nu este asa de obositor. Apoi cred ca vineri ar fi bine sa mergem intins pina la Gura Teghii pentru ca se inopteaza mai devreme si sa avem timp sa socializam :2dr

Te rog in functie de cazare sa ne spui un cost aproximativ si daca la pensiuni avem asigurat micul dejun. In rest incerc sa conving cit mai multi sa vina.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

program

SAMBATA:

DN1 bucuresti - ploiesti

DN1b ploiesti-urlati

D asfalt urlati->iordacheanu->gornet-cricov->apostolache->sangeru->buda-craciunesti

drum forestier sangeru->cislau

la stanga spre patarlagele

d10 patarlagele->nehoiu->nemertea (Gura Teghii)

deci cam 4 ore de mers daca nu ne mocaim si acolo intram in traseu

cine are vana: pe drum pe 203K se desface spre dreapta un drum forestier care merge spre cascada tainita, prin stalpii tainiei si drum forestier spre lacu Hansaru, de acolo coboram prin plai spre Bozioru de fapt spre catunul Nucu sau spre Ruginoasa si iesim tot la Bozioru deci off road mai greu doar pe portiunea hansaru-nucu si numai la coborare

cine n-are gume si troliu si nici vana: in continuare 203K Bratilesti->Braesti->Bozioru pensiune:

SAMBATA SEARA: dus fierbinte, toale proaspete si balamuc discoteca si friptane vin si bere etc.

DUMINICA DIMINEATA: care mai rezista, mergem in catunul Nucu poiana Cozeanca urcam cam 500m si vedem monumentele rupestre - pestera taiata in stanca, mai departe nicI nu va duc ca e destul de greu.

DUMINICA LA PRANZ: plecam home toata haita pe drumul:Bozioru-Robesti

D10: Robesti hanul Ciuta o ciorba de burta extra

de aici cum vrea fiecare:

ori prin Cislau inapoi ori cine e mort si vrea sosea buna Buzau si acasa

La Bozioru pensiunea e numai pentru noi asa ca nu mai stati in expectativa o sa fim doar noi cu noi sa facem balamuc de balamuc.

Benzina - la Patarlagele, la Robesti, daca aveti canistre luati-le cine stie poate ajutati vreun confrate ajuns la nevoie

Link spre comentariu

cate ceva

Cei care vin va rog specificati cati veniti de ex. "eu cu mama cu catelu si vulpea din dotare = 3 suflete si-un caine" intereseaza mai putin cum si cat ideea e ca iesim ieftinache la cazare daca impartim la mai multi corect?

mancarea + bautura o aducem noi de aia zic sa faceti aprovizionarea de vineri seara sa nu ne mai oprim pe colo si pe dincolo ca nu stiu care a uitat sa ia o tava de mici.

Link spre comentariu

si mai e ceva..

in functie de cati veniti stiu ce negociez cu patronu, ori pret per vila 1000 ron ori camere individuale 5,10,15 cate ori fi, sper sa nu fie prea mult, as vrea sa dau un raspuns cat mai curand.

Am mai fost acolo in vara si omu e de cuvant si nici eu nu vreau sa par neserios.

Link spre comentariu

Vizitator G-FRATI

traseul e aproape corect

va trebuie drujba sufe (inclinatii laterale fara copaci 100 m hau)

sange in instalatie si o tuica pentru coborarea spre NUCU

cauciucuri troliu sa ajungeti la lac

succes :cort

am facut traseul de 4 ori

Link spre comentariu

date va rog!

Deja aseara am primit mai multe telefoane de la oameni care vor sa vina si incep sa ma tem ca o sa fim mai mult de 50. Asta nu ar fi o mare problema daca reusim sa cazam pe toata lumea. De aceea va rog sa precizati daca veniti singuri (deci va trebuie 1 pat) sau veniti cu vulpea din dotare (deci va trebuie tot 1 pat) sau cu toti prietenii de la bloc (dceci va trebuie toata camera) ca daca depasim capacitatea de cazare cu mult sa ne mai inghesuim si sa nu incepem atunci sa dicutam cine unde sta.

Va multumesc pentru intelegere

Repet nr meu de telefon: 0726718245

Link spre comentariu

Andy, poti sa faci o lista cu cei care vin? Ar merge mai usor, o poti actualiza zilnic, astfel ca la final te va ajuta.

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Conteaza foarte mult cum va fi vremea in acea perioada, am discutat cu andy si avem si back-up, fiindca traseul de coborare de la lacul Hansaru spre Nucu e destul de dificil si vara, daca ploua.

Asa ca, de la jumatatea drumului (din apropierea lacului Hansaru) ne vom imparti in doua grupe - extrem si mediu. Masinile pregatite, ghidate de andy :grin: vor aborda direct traseul de coborare spre Nucu. Ceilalti, fara trolii, cauciucuri, etc, in frunte cu mine, ne vom deplasa spre Bozioru pe alt traseu, mediu sau soft (in functie de conditiile meteo) pe DJ 203 k.

PS. pt baietii din Buzau : sper ca veti fi alaturi de noi :D

Link spre comentariu

baietii din buzau

Fratilor buzoieni sunteti bineveniti.

Va asteptam sa facem gashca mare.

Link spre comentariu

plecarea

Mult iubitzi si stimatzi,

Plecarea la 6.00 de la McDonald Otopeni. Nu intarziati, cine are masina mai rapida si crede ca poate recupera, nu e nici o problema cred insa nu fortati prea mult sa nu ne intindem pe sosele si sa intram tarziu in traseu, e luna noiembrie si ziua e mai scurta.

Link spre comentariu

Inscrisi pana acum:

andy68

daddy-jeep

ionescu dan

pokemon

liviu ionescu

miezu

emilika

airwolf

ionutz

knut

zippo

stoican andrei

niros05

JKV

MMS

Link spre comentariu

S-a comis....11 echipaje, 2 s-au retras de dimineata spre pensiune, din motive tehnice, ceilalti am facut traseul stabilit.

Noroaie la greu, trolieri cat cuprinde...mms a facut senzatie cu cherokee...eu foarte fericit ca am troliu, si foarte nefericit ca, din senin, nu mai cupleaza diferentialul. Baietii au fost super, caterinca si karaoke pe statii, pensiunea jos palaria..poze spre seara.pe scurt a fost SUPER TARE! :h5

Link spre comentariu

sa fac un scurt rezumat (din punctul meu de vedere) al iesirii "Buzau"!

Ne-am intalnit la ora 06.00 la MAC OTP. S-au strans 11 masini si decat 9 au ajuns la destinatie...S-a plecat pe traseu la 06.30... Dupa multe opriri (si nejustificate) "pauze de napolitane" am ajuns la ora 13.30 la locul faptei ...

Pe parcursul drumului spre locul faptei nu am putut sa nu remarc lipsa de experienta in organizare a initiatorilor acestei expeditii (nu e posibil sa nu stii drumul pana acolo si sa ratezi de doua ori drumul spre Urlati localnic fiind... Laughing )

De asemenea nu am putut sa nu remarc masochismul organizatorilor care au lungit drumul nejustificat cu multi km pe niste sosele pline de gropane ...cand totul putea fi mult mai simplu:

-drumul pe care l-am facut BUC-PLO-URL-Patarlagele-locul faptei = 255 km

-drumul pe care trebuia sa mergem BUC-BUZ-Patarlagele-locul faptei = 150 km

Domnilor, eu unul am venit sa-mi rup masina in coclauri in padure nu pe sosele pline de gropi.

Ajuns la locul faptei mai multi indrazneti s-au aventurat pe "parau" nesocotind faptul ca lipsa de experienta si capacitatile masinilor nu ii vor ajuta la urcare ...

Noroc ca la un moment dat eu si colegii mei (din masina) am decis sa continuam urcarea drumului forestier singuri vreme de cca 30-45 minute (circa 4-5km). Asa am salvat (din punctul meu de vedere) aceasta expeditie de masochism montan & asteptare pe traseu ...

PLUSURI

Masina a facut fata cu brio la traseu... chiar daca in drumul spre casa de la Bozioru am mers fara lumini pe o ceata infernala pe timp de noapte pana acasa (aici a fost adrenalina maxima) ... Multumim "colegilor" care "ne-au ajutat"! Noroc ca supermarketul din Bozioru vindea si surubelnite ... Laughing

Am descoperit un partener de incredere ptr viitor: MMS ...jos palaria in fata lui, merita tot respectul ptr modul in care s-a comportat (i-a ajutat) in traseu fata de acei aventurieri "offroadisti de ocazie"...

Am descoperit chiar inainte de a intra in Bozioru un loc de joaca super care nici pe departe nu se compara cu locul unde am fost dusi de organizatori...

MINUSURI

Organizare proasta (necunoastere a traseului) BUC-locul faptei - retur

Ma opresc aici cu minusurile ptr a nu otravi mai mult unii participanti!

Pentru cei care nu ati venit:

NU ATI PIERDUT NIMIC DEOSEBIT!

Pentru cei care ati organizat:

DATA VIITOARE: NU, MULTUMESC FRUMOS. ... MULT MAI MISTO SUNT DEALURILE DIN GLINA!

Pentru cei care au participat:

CRED CA V-ATI DISTRAT TARE MULT! ... Recomand cu caldura acest traseu: Sos Giurgiului pe timp de zi de la cap la cap de mai multe ori = aceleasi senzatii tari / drum prost si asteptare la semafoare.

Multi dintre voi aveti super masini super dotate si sunteti superoffroadisti- dar din pacate ati tocit cu ele parcarea ...

Pun punct aici ... comentariilor mele rautacioase ...

Pun masina la punct din toate punctele de vedere dupa care asteptam provocari serioase la care vom raspunde prompt...nu trasee de tico sau trabant ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

S-a comis....11 echipaje, 2 s-au retras de dimineata spre pensiune, din motive tehnice, ceilalti am facut traseul stabilit.

Noroaie la greu, trolieri cat cuprinde...mms a facut senzatie cu cherokee...eu foarte fericit ca am troliu, si foarte nefericit ca, din senin, nu mai cupleaza diferentialul. Baietii au fost super, caterinca si karaoke pe statii, pensiunea jos palaria..poze spre seara.pe scurt a fost SUPER TARE! :h5

Ce a fost atat de supertare? Faptul ca am rupt masinile pe niste sosele pline de gropi si ca ati stat pe marginea drumului in padure numarand copacii?

Sau partea aia SUPERTARE eu am pierdut-o?

Iti spun eu: asta nu e OFFROAD asta e masochism si inventariere de copaci ...

Si apropos - pe drumul ala forestier nu aveai nevoie sa cuplezi diferentialul ...drumul ala putea fi urcat si de un junghi de dacie ...

Pe tot traseul nu am cuplat 4x4 LOW decat undeva mult mai sus cu vreo 4-5 km de unde ati facut voi offroad cu masinile "parcate" ...In rest am mers doar cu tractiunea spate ...Parte pe care restul grupului ati pierdut-o.

Pe GPS am gasit un lac mai sus unde am fost noi dar in realitatea era doar o baltoaca, acumulare de ploi...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

nu ma mai obosesc sa raspund. Poate sunt subiectiv fiindca prin zonele alea am copilarit.

O sa revin diseara cu cateva poze si astept parerile celorlati participanti, care astazi inca se dau pe "drumuri de Tico sau trabant".

Imi pare rau ca nu ai ales sa intri si tu pe traseul de extrem, fiindca atunci nu-ti mai faceai probleme ca te asteapta ceilalti participanti.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare