Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

23-25.11 buzau raid lacu hansaru manastiri rupestre bozioru

andy68

Postări Recomandate

auzi piratul lui peste - sa-i spui cui vrei tu dar nu mie ce sa fac si ce nu pe forum - asta sa-ti fie clar!!!!

Punctul 2 - m-ai acuzat de minciuna - cum iti permiti, este incalificabil! indivizilor ca tine care au impresia ca stiu tot si tot ce au ei in capul lor "genial" este corect - poza cu bateria am pus-o sa-ti demonstrez exact inversul - DACA TU NU AI AUZIT NU INSEAMNA CA NU S-A INTAMPLAT!!!! Si daca o sa vezi ce a scris Iulian Anghelus o sa vezi ca el totusi a auzit cumva!!!! Si printre altele pe tine nu te-auzit nimeni sa sari cu propunerea, da! si cum ai zis char tu a plecat cu bateria de pe jeepul gri nu ala rosu!!

Am impresia ca umbli dupa recunoasterea marii tale VALORI - 0 barat.

Vai ce tare sunt eu, vai am urcat sus si am tras de troliu = salvatorul neamului, vai am stat fara lumini - erou nu alta, vai am mers 50 de kilometri in plus pe gropi - ce nenorocire, atat de mare incat ni nu mai urc pe munte sa va arat ce valoare sunt!!!

Nu asa capeti respect! Sunt ferm confins ca ti-ai atras de la majoritatea exact ceea ce ai vrut sa eviti cu orice pret - dispretul!!! Forumul asta nu este locul pentru un King Kong - nu se da cu pumnii in piept aici sunt oameni modesti care stiu fenomenul sau cei care il invata. Daca vrei sa fiu pseudolider cu gura mare - sunt o gramada de locuri pentru asa ceva, si o turma enorma de prosti care sa accepte asa ceva - dar nu aici!!!!

Mai citeste si alte posturi pe forum vezi pe careva sa se laude atata ce bun samaritean este el, si ce ispravi nemaipomenite a facut?!!! Esti singurul!!!! Nu-l mai lua atat pe MMS drept sustinator - el face parte din eselonul superior - offroadul este viata lui, normal ca acolo nu a gasit ce a vrut - si cu toate astea nu a stat sa se bata cu pumnii in piept ca tine!!! Numai ca spre deosebire de tine el avea cu ce sa faca offroad - si poate ca avea mai multe motive sa fie nemultumit.

Eu chiar nu inteleg - ai venit cu o masina stock - total nepregatita la acel moment. Lamureste-ne ce intentionai sa faci acolo???? Sa zicem ca nu se mergea in plus si gaseam locul mai repede (cum s-a intamplat a doua zi) tu oricum NU AVEAI CUM sa urci acolo!!! Ma mir ca nu ai venit cu vre-un Logan si cu aceleasi pretentii si nemultumiri.

E o mare dilema - evident ca nu aveai cum sa faci offroad adevarat acolo si totusi tipi in gura mare ca nu ti s-a oferit. Dar acolo unde s-au dus MMS-ul cu IulianAnghelus ce a fost, daca si ala nu a fost adevarat - nu stiu ce s-ar putea urcala nivelul pretentiilor tale. Fratioare mai scapa de complexe si manii dac vrei sa fii offroadist adevarat. Nu-ti mai cauta gloria si respectul in felul asta - aici sunt multi offroaderi care sunt profesori in ceea ce fac (MMS, Oresti, Tuparu, Max, Nike, chiar si cu noi au fost - Andy, Dan, Niku.....si multi altii nu va suparati ca nu i-am trecut pe toti) - toti oamenii acestia sunt foarte respectati fara sa cerseasca asta ca tine, doar pentru faptele lor observate de altii IN TACERE!!!!

Dar cred ca-mi bat gura de pomana - si asa mi-am consumat prea mult timp pentru tine.

Iti doresc sa devii CEL MAI MARE OFFROADER de pe planeta asta!!!!

Sa fii iubit!

PS initial am refuzat din start ideea sa vin pe 8 pentru ca ti-ai manifestat dorinta tu, dar acu o sa fac pe draq in 4 si o sa vin sa invat offroad de la regele Yonutz - slava tie maria ta.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 99
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

scuza - ma Zolli am postat inainte sa vad ce ai scris - nu vreau in privat pentru ca a jignit mai multa lume - si sa primeasca replici in public sa vada toata lumea ce reprezinta!!!! Nu este corect el sa arunce cu rahat iar noi sa chitaim raspuns in privat - o sa-i replic aici chiar daca risc sa iau ban. Am zis!

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Ee am crezut ca o lasati mai moale odata.

Fiecare a zis ce a vrut, justificat sau nu, in stare infierbantata sau nu, acum cred ca e cazul sa terminati cearta . E cea mai lunga disputa (intinsa pe 5 pagini) pe acest forum. Daca mai aveti unele socoteli, faceti-le pe privat, va rog sa pastram atmosfera mai pasnica aici.

:g total de acord.

Link spre comentariu

Gata promit - poate sa scrie cel care a provocat asta ce o vrea de aici in colo, nu mai scriu nimic. Pe cine am deranjat - scuze!!!

Link spre comentariu

Bravo baieti, frumoasa tura! Imi pare rau ca nu am venit, aveam weekendul planificat cu mult timp inainte. Cunosc zona de asta vara cind am fost cu Andrei si Fabian si stiu ce am pierdut. Data viitoare sunt pe lista! Pentru cei ce s-au distrat acolo in weekend, numai respect! :h5
Link spre comentariu

Stimabilior, daca mai vad discutii aiurea , promit ca sterg discutiile penibile din topic si incep sa va pun restrictii.

Yonut, ajunge. Am inteles ca nu ti-a placut intalnirea. Ti-ai expus punctele de vedere.

Valabil pentru toata lumea.

Limitati-va la o prezentare cu bun simt a evenimentului si atat.

Max

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

max, eu te-as ruga sa muti discutiile neprincipiale in alt topic (pe care eventual sa-l inchizi :grin: )pacat de poza altfel.

uite,si eu m-am suparat k jeepul alb are nr cu urs si nu a cerut voie,dar acum ce sa fac...sunt batran....si betiv....

Link spre comentariu

Fratilor dupa ce m-ati trezit cu noaptea in cap ( adica cu tuica , ca buna a fost), m-ati tras si in poza. Daca il prind pe acela cu aparatul sa vezi ce betie ii trag (lui). :2dr

Cred ca m-am speriat de fumul scos de masina lui Zippo !

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

:grin: :h5

Ai vazut ca la Baia Mare, nu era greu sa te tii dupa Sorin, vedeai unde este fumul, si acolo era si el!!!!!! :ha1 :h5 ... fara suparare Sorin!!

Sincer, fumul era de la condens si toate scoteau ca la balamuc. Motorul lui Sorin merge brici! A fost facut bine. :P

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Vezi Dragos ca ti-ai adus aminte cit de departe te lasam la Baia Mare si la finis a trebuit sa te astept de se mirau de ce nu trec linia de sosire, pentru ca asteptam un :tr :P

Zippo tu ai dres-o ca la Ploiesti, asta ca sa nu te :F sau trecem la :2dr cu palinca de Sibiu ?

Lasa ca pina la intilnirea de anul viitor de la Baia Mare imi fac trotineta sa zbirniie pe munti, chit ca ma da sotia afara din casa ca fac cheltuieli mari.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Vezi Dragos ca ti-ai adus aminte cit de departe te lasam la Baia Mare si la finis a trebuit sa te astept de se mirau de ce nu trec linia de sosire, pentru ca asteptam un :tr :P

Zippo tu ai dres-o ca la Ploiesti, asta ca sa nu te :F sau trecem la :2dr cu palinca de Sibiu ?

Lasa ca pina la intilnirea de anul viitor de la Baia Mare imi fac trotineta sa zbirniie pe munti, chit ca ma da sotia afara din casa ca fac cheltuieli mari.

:ga :ga :ga :ga :ga

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Auzi tu ce spune, dupa ce ca l-am asteptat sa coboare la bolovani !!!! :dr1 :pl :h5 ,

Lasa ca scap eu de ITP, si poate organizam una ad-hoc tot la Buzau, Catalin, coechipierul meu este doar din Buzau, si spunea ca stie destul de multe zone pe acolo, o sa anuntam oricum, ceva pe forum, daca va fi, poate merg inainte cu o sapamana, cu Andy in recunoastere!!!

Link spre comentariu

Ai vazut ca la Baia Mare, nu era greu sa te tii dupa Sorin, vedeai unde este fumul, si acolo era si el!!!!!! :ha1 :h5 ... fara suparare Sorin!!

Sincer, fumul era de la condens si toate scoteau ca la balamuc. Motorul lui Sorin merge brici! A fost facut bine. :P

Stiu ca masina lui Sorin este OK, si motorul merge bine, insa am vrut sa mai detensionez atmosfera din topic!! :h5 :grin: :grin: :c

Link spre comentariu

Bine va iert de data asta dar (am vrut sa pun o iconita dar MAX nu stiu ce a facut ca nu pot sa le deschid ) astept si ceva lichide tip antigel care sa aiba in jur de 60 de grade.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

adevaru ca v-am afumat ceva pe ghinionistii care s-au nimerit in spatele meu. Ce era sa fac.....a dat pe afara cand eram pe la mijlocu drumului spre Baia Mare....nu puteam sa ma intorc.

Acum merge ok...a fost turbo de vina...l-am schimbat.

Putin fum nu strica nimanui :h5

Nissan Patrol 3.3 SD

Audi A4 1.9 TDI

Mitu L200 2.5 DI-D

Link spre comentariu

Credeam ca la Baia Mare am fost singurul distrus care a scos fum...si pe care il mai chema si Sorin.... :P

Nissan Patrol 3.3 SD

Audi A4 1.9 TDI

Mitu L200 2.5 DI-D

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare