niku iorga Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 offroad de ocazie :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 @niku iorga Vad ca ma intarati in continuare ... si iti raspund ... nici o problema ... Sunt eu chior sau singura masina capabila care s-a luptat cu noroaiele si a castigat si razboiul nu e cumva MMS? Inclusiv matale, ai urcat vreo 2 m dupa care ai iesit la sufa ...Noi nu am incercat senzatia (ti-am spus deja motivele)! Arata-mi si mie UNA POZA unde ati facut voi OFFROAD ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 :care :care :care :care :care Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 @niku iorga Vad ca ma intarati in continuare ... si iti raspund ... nici o problema ... Sunt eu chior sau singura masina capabila care s-a luptat cu noroaiele si a castigat si razboiul nu e cumva MMS? Inclusiv matale, ai urcat vreo 2 m dupa care ai iesit la sufa ...Noi nu am incercat senzatia (ti-am spus deja motivele)! Arata-mi si mie UNA POZA unde ati facut voi OFFROAD ... Yonutz@ cand se aduna mai multi oameni cu aceiasi pasiune nu este nici un razboi ! nu putem judeca oameni dupa masini si dupa echiparea lor,poate uni nu-si permit sa-si faca masina zob numai pentru a demonstra ceva !,sau pur si simplu nu-si permit financiar dotari din cele mai date dreacului ! sa nu uitam ca pentru cei mai multi masinile cu care ies in teren sunt si de toata ziua ! sau mai bine spus adevarata victorie este sa incerci !(dar acolo nu era nici un concurs) de aceia se numesc iesiri prietenesti(stai numeri brazi,bei o palinca mananci o slaninuta si mai depeni cate un banc) in final te duci acasa cu ceva adrenalina consumata si cu prieteni noi ! cu respect kato Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Fratilor, daca vreti sa mai iesiti prin paduri, mai folositi si sufele de copac, ca altfel s-ar putea sa ne scurtam si mai mult "timpul care a mai ramas" :ang Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dan G Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 BALTOACA AIA E UN LAC.DAR TU NU AI AJUNS PINA ACOLO :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 @kato E foarte corect ce ai zis tu ... Si sunt intrutotul de acord cu faptul ca unii folosesc masina de zi cu zi ... Daca ai citit cu atentie comentariile mele o sa intelegi esenta posturilor ... Inconstienta & nestiinta duce intotdeauna la dezastre ...Omu cu nissanu pathfinder a dovedit-o ... Si nu este fair-play ca omul cu frontera sa puna niste poze si sa zica ce offroad puternic a facut el ... Si de asemenea nu e admis ca la organizarea unei astfel de plimbari, expeditii, cum vrei tu s-o numesti, sa nu cunosti drumul (sa te ratacesti si sa te apuci sa dai telefoane) pana la locul de joaca si sa te numesti "organizator" si localnic...De asemenea se bate cu pumnul in piept ca solidaritatea e una din calitatile lui! Hai sa fim seriosi ... Hai sa spunem lucrurilor pe nume: toti suntem miez ca avem jeepuri (4x4) si coaja cand ajungem in teren! Eu unul credeam ca motivul ptr care mi-am pierdut o zi pe coclauri asfaltice era cu totul altul decat sa numar brazii ... @danG Pe GPS la circa 4-5km de locul unde expeditia s-a parcat, pe directia drumului forestier, in urcare, imi aparea clar un lac, o apa ... Diametrul baltoacei in realitate era cam de 50m...E posibil ca GPS sa se fi inselat ... De la locul de unde au oprit baietii (pana in exploatarile forestiere) pana la presupusul lac:circa 4-5km. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dan G Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 AM FOST PINA ACOLO DE 2 ORI NU SE AJUNGE USOR.E UN LOC FOARTE FRUMOS PT CA NU POATE AJUNGE MULTA LUME. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dan G Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 LACUL E CIT 4 TERENURI DE FOTBAL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Noiembrie 25, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 nu stiu ce cautai tu acolo Mult zgomot pentru nimic. Ionutz ai dreptate cu MMS-ul, era una din masinile pregatite. Nu stiu ce ai cautat tu acolo cu masina ta nepregatita: inaltata nexam, troliu nexam, cauciucuri chestionabil. Tura a avut 2 zile. Faptul ca te-ai grabit fugutza acasa sa arunci cu laturi arata caracterul. Cu mine nu mai ai ce sa cauti in traseu, cel putin pana nu-ti revizuiesti atitudinea. Deocamdata esti singurul care a produs o impresie proasta. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 In calitate de participant novice sau "offroader de ocazie" o sa scriu si eu cateva randuri. Vb numai din punctul meu de vedere: Mi mi-a placut si le transmit pe aceasta cale multumiri pentru invitatie lui Andy68 si NikuIorga si mai astept invitatii la asemenea iesiri prietenesti "prost organizate". Prima zi - nu mi s-a parut traseul atat de insuportabil de lung (fata de 10 ore pana la Baia Mare a fost chiar nimica toata) Tin sa va aduc aminte ca Andy a zis clar ca mergem SA INCERCAM sa gasim acel lac pentru ca nu avea decat harta si niste explicatii cum sa ajunga, dar din pacate in padure toti copacii cazuti, bolovanii mari si baltoacele par la fel. Asa ca a durat incercarea. Nu a fost nimeni fortat sa participe la acest lucru asa ca cei care au stat automat si-au dat acordul, nu? Fiind o prieteneasca evident ca nu a fost o intalnire gen Baia Mare sau Cheia - cei de acolo au facut o intrunire a clubului cu elemente de concurs. Este altceva si normal ca nivelul pregatirii a fost altul. A fost frumos, am vazut locuri noi. Sunt printre cei care m-am aventurat pe poteca aceea sau nu stiu cum sa-i spun. M-am dus pe jos sa o fac cu pasul si am vazut ca este extrem de greu de trecut pe acolo. Stiind ca e vorba doar de cateva sute de metri mi-am propus sa incerc, pentru ca spre deosebire de tot felul de "guru" nu m-am nascut cu troliu intr-o mana si hi-jack-ul in alta, si m-am bagat sa capat ceva experienta personala (nu din auzite sau vazute sub forma scrisa). Primul evident ca a plecat MMS-ul - pentru ca a fost si singura masina capabila de asa ceva. In prima balta s-a innamolit si a iesit cu troliu, apropo de spiritul de echipa (fara lauda - in calitate de contrargument) primul care a sarit in balta pe bara Jeepului sa traga troliu nu a fost echipajul magic :wink: Dupa ce MMS-ul a urcat dupa cateva trolieri s-a aventurat Nissanul Pathfinder in timp ce eu coboram inapoi pe jos pana la masina sa ma bag si eu. Pana am ajuns la balta ambii au fost deja sus. In balta evident ca m-am blocat (ar fi culmea daca treceam dupa ce a ramas si jeep-ul acolo) Am inceput sa urc cu troliu - apropos de spiritul de echipa - multumiri lui Zippo si Coechipierul luio Radu ca m-au ajutat cu troliu (sotia mea sracuta nu facea fata :grin: ) jos palaria nu s-au ferit de noroaie sau balti. Dupa ce am urcat cat de cat a coborit MMS-ul - l-am intrebat daca are sens sa continui urcarea - mi-a zis ca nu. Trebuia sa fiu complet idiot dupa asta sa insist. M-am intors cu greu si ap coborit prin padure - am mai indoit cate ceva dar nu se pune :D Dupa ce am coborit MMS-ul a urcat inapoi dupa Pathfinder - intrebare cine daca nu el era capabil sa urce acolo sa-l ajute sa coboare. Daca nu era acolo, evident ca urca Andy sau ma taram eu cumva pana acolo si rezolvam problema. Dupa ce a coborit nissanul s-au adunat toti sa ajute la rezolvarea problemei cu bateria. Aici intervine un pasaj din cele scrise anterior - mi-am oferit bateria numai ca la Galloperul meu idiotii de koreeni au pus baterie cu plusul si minusul inversate. Si colac peste pupaza contactoarul ce vine la borna + nu este cablu ci o banda metalica fixa. Asa ca din pacate nu pot sa pun acolo decat o baterie la fel! Asa ca aceasta varianta cazuse - dar acest fapt nu a fost sau nu s-a vrut auzit de unii. Nu conteaza - bine ca s-a rezolvat. Tot respectul pentru MMS - dar chair credeti ca in lipsa lui nissanul ramanea pe munte?!!!!!! In ceea ce priveste problema cu luminile la nissanul rosu - personal mai bine ma pricep la nave spatiale decat la electrica nissanului, si cand a ramas sa se repare nu stiu ce s-a discutat dar am inteles ca se rezolva din moment ce coloana s-a repus in miscare. Seara totul a fost de nota 10 - pensiunea, gratarul, bautura si petrecerea. Ce regret ca nu am rezistat pana la capat am fost rupt. Ziua a doua a iceput foarte fain - cafea haleala, bagaje in masina si la drum - am ajuns destul de repede in zona cu manastirile sapate in stanca numai ca au fost cateva urcari mai dificile. La prima ne-am impotmolit putin - a urcat primul din cateva incercati Andy cu ajutorul lui Dan. Apoi am incercat eu si spre varf nu a mai vrut sa urce. Recunosc din greseala mea - Dan mi-a aratat pe unde sa urc - dar nu am inteles semnele si am luat-o gresit. Nu conteaza - troliu rezolva problema dar din cauza lipsei de experienta am lasat cablu de la telecomanda prea lung, l-am agatat cu roata si dus a fost. Bine ca deja urcasem. Am infasurat cablu in jurul portbagahului de sus si asta e. Andy si intors masina si i-a tras cu troliu pe Zippo si Daniel cu Jeepul (apropos de spiritul de echipa :B ) Apoi a urcat Dan cu niva - fara troliu :D Mai departe s-a putut urca fara troliu. Dupa aceea am lasat masinile si dai pe jos. Am avut noroc de o zi superba - pesterile, muntele - totul a fost super frumos. Am coborit dupa pana la muzeul chihlimbarului care a fost inchis din pacate, apoi am bagat cu totii o ciorba si acasa, pe o ceata de nu se vedea mai mult de 20 de metri :shock: pana la buzau - dupa aceea 1 ora si in casa. Concluzii - o iesire placuta cu accent pe intalnire mai mult si offroad mai putin pentru "guru" - mie pentru nivelul meu de "offroader de ocazie" mi-a fost suficient. Eu la primele iesiri incerc sa invat si sa acumulez experienta din incercari personale - numai asa se poate (parerea mea :D :D ) Nu am offroadul in bagajul genetic incat fara sa incerc pe pielea mea ce inseamna, sa dau sfaturi pretioase si verdicte puternice. Incerc, ascult, vad - asa o sa invat. Felicitari Andei si Fabian, multumesc tuturor participantilor. PS - o sa bag si poze dar sunt un pic obosit si nu stiu daca mai am azi snaga :lol: :lol: Inca ceva de final - am cunoscut si offroaderi adevarati - majoritatea sunt oameni modesti - mai mult fac si mai putin trancane ca o moara stricata despre cat de imortant este el in lumea de offroad-ului. Asa ca fratilor modestia si tacerea conclud ca sunt o parte din virtutile unui offroader "pur sange" . Nu am vazut nici o postare pompoasa si plina de ifose din partea celor care stiu adevarat offroad pe nici unul din forumuri !!!! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 @kato Daca ai citit cu atentie comentariile mele o sa intelegi esenta posturilor ... ..De asemenea se bate cu pumnul in piept ca solidaritatea e una din calitatile lui! Hai sa fim seriosi ... Hai sa spunem lucrurilor pe nume: toti suntem miez ca avem jeepuri (4x4) si coaja cand ajungem in teren! Eu unul credeam ca motivul ptr care mi-am pierdut o zi pe coclauri asfaltice era cu totul altul decat sa numar brazii ... @danG Pe GPS la circa 4-5km de locul unde expeditia s-a parcat, pe directia drumului forestier, in urcare, imi aparea clar un lac, o apa ... Diametrul baltoacei in realitate era cam de 50m...E posibil ca GPS sa se fi inselat ... De la locul de unde au oprit baietii (pana in exploatarile forestiere) pana la presupusul lac:circa 4-5km. Yonutz... :rsp Trebuie sa recunoastem ca ai fost cel mai tare. Cu toti ne bucuram si ne simtim onorati pana la lacrimi ca ne-ai onorat cu prezenta ta. Ai fost de altfel si cel mai activ dintre toti si ai ajutat pe toti cei care au avut nevoie... trolieri, sufe, indicatii. Sunt convins ca spiritul tau de echipa ii va unii si pe altii. Ce mai ... Esti un LIDER INCONTESTABIL. La o adica poti devenii farul nostru calauzitor. Eu sunt unul dintre aia "de ocazie", iar acum pur si simplu imi este rusine de mine. Ce a fost in capul meu cand m-am bagat in chestia asta???? Inca o data respectul meu netarmurit! PS Fi ferm convins ca daca vei fi in noroi, voi alerga sa te ajut! :10 OK si acum lucruri serioase. Tura a fost faina si ne-am distrat. Am avut parte de noroi, zapada, drum uscat si de un dus firbinte la locul de campare. Rachiu, bere, vin, Jack, etc. Si prieteni noi. Din aceea fara fite! Andy ne-a plimbat si la pas prin paduri in timp ce vremea atinut cu noi:soare si cerul de un albastru inimaginabil. Multam fain! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Zippo - foarte tare frate :ga a venit si sotia sa intrebe de ce rad in hohote in toiul noptii :ga Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Felicitari baieti pentru iesire. Yonut, parerea mea esta ca nu intelegi intrutotul scopul acestor iesiri. Pe langa offroad, mai este si socializarea. Ce conteaza ca nu a iesit perfect traseul? Important ca s-au intalnit o mana de oameni, s-au cunoscut, s-au distrat. Acolo a fost o intrunire prieteasca, fara o miza, fara premii, sponsori, concursuri. Ce atat agitatie doar pentru asta? Nimeni nu se descurca la fel in teren. Nu toti vor sa se dea in spectacol in teren. Unii se simt bine doar sa participe si sa se intalneasca cu alti pasionati. Nu trebuie sa le dea nimeni lectii despre cum sa isi consume pasiunea lui. La o intalnire vin si masini preparate si masini nepreparate. Traseele trebuiesc facut in asa fel incat sa poata ajunge toata lumea la destinatie. Daca pt tine a fost prea usor, asta e... Vrei sa spui ca tu, cu masina nepreparata, mergeai doar cu spatele in locuri unde se chinuiau altii cu masini preparate? Astea sunt chestii de copii mici dupa parerea mea. Hai sa fim seriosi. Te astept la o intalnire aici la Baia Mare si mai studiem problema asta. :grin: Nu blama pe cineva care a dorit sa organizeze o intalnire prieteneasca, chiar daca nu au fost toate asa cum vrei tu. Lasa ca data viitoare va fi mai bine. Parerea mea... Daca nu am inteles bine problema, va rog sa ma scuzati. Am avut o zi foarte "grea" si lunga. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Re: nu stiu ce cautai tu acolo Mult zgomot pentru nimic. Ionutz ai dreptate cu MMS-ul, era una din masinile pregatite. Nu stiu ce ai cautat tu acolo cu masina ta nepregatita: inaltata nexam, troliu nexam, cauciucuri chestionabil. Tura a avut 2 zile. Faptul ca te-ai grabit fugutza acasa sa arunci cu laturi arata caracterul. Cu mine nu mai ai ce sa cauti in traseu, cel putin pana nu-ti revizuiesti atitudinea. Deocamdata esti singurul care a produs o impresie proasta. M-am grabit fuguta acasa ca asa am fost nevoit (stiam ca voi sta doar prima zi de cand am plecat de acasa)...Nu arunc cu laturi in nimeni ...Imi expun punctul de vedere...ce, te deranjeaza REALITATEA? Probabil daca puteam ramane si a doua zi ... as fi avut aceeasi parere despre prima zi! Gata cu polemica ... Amandoi putem invata din asta ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 @zippo Fereasca Dumnezeu sa ajung la mana voastra! Probabil ca din drum nu se vedea ce se intampla acolo sus! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 @Max Ai mare dreptate si nu contest absolut nimic din ce spui tu! La rece, daca o sa citesti cu atentie posturile mele, lasand la o parte caterinca si mistourile ... o sa vezi ce am vrut sa zic de fapt ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 @Yonutz - te rog pune o poza cu tine. N-as vrea sa ajung vreodata pe la o intalnire off road si sa ne confunde lumea din greseala. E clar ca ti-ai facut un "nume" :grin: Deci ... aaaaa ... domnilor ... eu sunt ala cu motocicletele si camionetele si n-am mai fost la Buzau de vreo luna juma' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 :scr :ap ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 @zippo Fereasca Dumnezeu sa ajung la mana voastra! Probabil ca din drum nu se vedea ce se intampla acolo sus! :g :10 :rsp :ap Esti cel mai adevarat din toti cei care s-au nascut!!! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 @Yonutz - te rog pune o poza cu tine. N-as vrea sa ajung vreodata pe la o intalnire off road si sa ne confunde lumea din greseala. E clar ca ti-ai facut un "nume" :grin: Deci ... aaaaa ... domnilor ... eu sunt ala cu motocicletele si camionetele si n-am mai fost la Buzau de vreo luna juma' :g si eu sunt tot Ionut, va rog sa nu ma confundati. Eu sunt "off-rodistul de ocazie" nu Yonutz cel meserias!!! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 Alo ce tot va intepati?Gata.Este greu sa multumesti pe toata lumea.Bravo celor care ati fost ! "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 luat de val, am uitat sa precizez ca pozele cu frontera nu le-am pus neaparat ca sa ma bat cu pumnii in piept ce offroadist sunt, ci ca sa ma dau "cocos" cu noul troliu asezat cu indemanare de costi fantana&ionut (nu cel cu jeepul CRC) la atelierul lor din Bucuresti. Asta pt cei interesati, se decupeaza f putin din bulbar si bara de fata, si cu o placa smechera cu prinderi suplimentare in bulbar, sta f bine prins in sasiu, fapt demonstrat in cele cateva trolieri pe care le-am avut sambata. Multumiri Tzuparu si Ionut :h5 ...si n-o sa scapati de mine pana nu rezolvam si cu flansele, suspension kit-ul si mai nou MRL-urile care m-au lasat cand imi era padurea mai draga. ON topic: multumiri celor care au participat sambata, felicitari pentru ziua de duminica, am auzit ca s-a lasat cu noroiala la greu....si bagati pozeeee :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate