Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

23-25.11 buzau raid lacu hansaru manastiri rupestre bozioru

andy68

Postări Recomandate

Acum ca toata lumea e fericita (cu orgasm sau fara) jucatori, arbitrii, spectatori ... si vb si la mai rece ...

Daca am deranjat pe cineva cu replicile mele mai "offroad" IMI CER SCUZE PUBLIC! Nu voi purta nimanui pica ptr cele intamplate si nu regret nimic din ceea ce am declarat sau am facut!

Stilul meu vulcanic de a fi si de a ma bucura la maxim de fiecare clipa din viata e de vina!

Sunt foarte de acord cu pozitia unora care au declarat ca parerile la cald nu sunt binevenite aici...

Data viitoare vin cu Balamuku inregistrat la OSIM si le aratam buletinele din start cu ditai dungile ...asta ca sa stiti dinainte cine va tine coarda cand va tragem din rapa (ce riscuri va asumati)!

Nu v-am spus toate astea in traseu ca nu am avut ocazia ...V-ati tirat toti inainte de terminarea balului (am ramas noi sa ne impartim premiile). Noi am ramas la o distanta considerabila in urma grupului din motive fiziologice si am dat gaz la blana cu luminile stinse ca am vrut sa iesim de pe munte pe zi... Iar cand am ajuns in sat si ne-am apucat sa mesterim la blocul de lumini, toti erati deja disparuti!

Deci numai bine din parte noastra!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 99
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

ca sa inchei subiectul bateria - in poza de jos e bateria mea stanga si baterie obisnuita dreapta (polaritate inversa - si cablu + la mine se poate misca maxim 7-8 cm) - dupa cum se vede chiar nu aveam cum sa facem schimb!!!

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

si acu o sa pun mai multe poze de unde se vede ca iesirea chiar a fost faina. Scuze ca in multe imagini apar eu - nu este narcisism a pozat sotia si s-a concentrat pe mine - scuze si daca ma repet cu pozele - nu stiu cine si unde se uita asa ca...

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

andy68 cunoaste mai bine povestea zonei...traseul a fost facut ca sa strabatem o zona cunoscuta sub denumirea "Tara Luanei" - ce-am inteles eu din discutia de la masa (eram sub influenta chivas, jack si teacher - mersi Vitali si Iulian - si a sunat foarte misterios) e ca acolo a trait o populatie datata inaintea dacilor, ce avea ca divinitate o "Luana"...etc.

Se observa si picturile rupestre :grin:

Link spre comentariu

Tara Luanei

Cateva lamuriri despre a doua zi de tura:

Teritoriul dintre Bozioru, Colti si Lacurile Hansaru si Gotes (Gotis) era numit in vechime Tara Luanei. A se citi cartea lui Paul Lazar Tonciulescu "De la Tartaria la Tara Luanei" si cele care au urmat. Acesta a fost un mare roman, un mare patriot care s-a preocupat de originile neamurilor si care sustine teoria migratiilor succesive. A se citi si Densusianu "Dacia Preistorica"

Pe scurt zona respectiva e plina de monumente rupestre ante dacice si cerul acolo e de un albastru foarte intens. Rog ca cei care au participat sa spuna daca e asa sau nu. O zona care in vechime s-a bucurat de o clima blanda in special in timpul ultimei glaciatiuni.

Pesterile sunt sapate din acea vreme si ulterior civilizatii succesive le-au largit marind cavitatile. La pas ca sa vezi ia o zi -trebuie ficat nu gluma. Eu am facut doar o parte din zona la pas in vara insotit de un ghid.

Mai sunt de vazut Agatonul Nou si Vechi si Girueta , Bucataria Crucea Spatarului, si o alta zona despre care nu discut acum.

Cine e interesat, la o cana de vin la gura sobei o sa afle mai mult.

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu

Andrei, este lucru stiut ca nici o data nu poti multumi pe toata lumea, unii vor aventura, noroaie, si adrenalina pompata la cote maxime, altii vor prieteni, plimbari de week-end, unde sa mai uite de problemele cotidiene de peste saptamana, si sa-si incarce bateriile.

Asa ca cei care s-au simtit bine in acest week-end, si-au spus parerile, cei care nu, si ei au facut-o, asa ca eu sunt de parere ca trebuie sa tragi concluziile de ceea ce s-a spus si aici, si pe mania, si la umatoarea intalnire, sa spui clar "Intalnire pentru vizitare de zone cu incarcatura istorica, si peisaje deosebite!" si o sa vezi cine-ti vine!!!, sau "Intalnire cu valente de off-road extrem, adrenalina, trolieri!" si atunci fiecare este responsabil pentru ceea ce alege.

Cu deosebit respect,

Dragos

Link spre comentariu

Dragos, titlul topicului e elocvent aici (si aici e deschis de andrei)...raid, manastiri rupestre, etc...plus ca trolieri si andrenalina la maxim nu se pot obtine, in domeniu, cu o masina nepregatita...

De cateva ori, am plecat din Bucale fara sa stim macar unde sa facem traseul, si nici atunci nu ne cunosteam unii cu altii, doar ca aveam aceeasi pasiune...si se pot imbina cele 2 lucruri...cine vrea plimbare, isi face plimbarea, cine vrea andrenalina, se avanta pe trasee mai grele...asta am vrut sa facem si in tura respectiva...au fost nemultumiri, asta e, data viitoare vom merge doar cei multumiti....

Link spre comentariu

Bravo!... celor care au puterea sa INTELEAGA ce inseamna OFF ROAD. Competitie!? Poate, Aventura!? Si asta, Dar mai mult decit atit este o stare de spirit care ar trebui sa ne apropie si nu sa ne dezbine. Pentru toti cei ce ati fost ACOLO numai :rsp
Hell is my Paradise
Link spre comentariu

Asta pentru cei care nu au inteles:

"A FOST O INTILNIRE PRIETENEASCA SI NU UN CONCURS DE OFF-ROAD !"

Am mers pe munte unde am dat si de zapada, am stat in aer curat, am baut o tuica, am mers la pensiune, super dotata, unde iar am baut o tuica sau whisky dupa posibilitati si dorinte, am facut gratar si am socializat.

BRAVO ANDY PENTRU IESIRE !!!

Poate pentru unii era bine daca stateam in Bucale si "rugineam" in continuare! :dr1

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

@niku iorga

Ma intepi continuu ... Desi inca mamaliga nu s-a uscat in jeamul jipului meu m-as mai risca odata se ies cu tine sa vezi ce poate masina mea "nepregatita" ...nu ca as vrea sa-ti demonstrez ceva ... asa ca sa nu te mai obosesti sa ma intepi alta data!

Cred ca fiecare are drepul sa aiba o parere proprie despre un anumit lucru ... nu o parere indusa de altii

@vitalis / @iulian

NU trebuie sa va tineti tira unii la altii ... Chiar nu e nevoie ... De ce este necesar sa va puneti poze cu bateriile pe forum sa "lamuriti problema cu bateria" ... sa demonstrati ce? Oricum iulian a plecat cu bateria mms-ului ...sau toate bateriile celorlalte 6 masini care ramaneau la pensiune erau pe invers ?...

Am concluzionat mai sus deja ... nu ma obligati sa va dau replici in continuare la comentariile voastre spinoase!

Gata, a trecut ziua respectiva, ne-am dat cu parerea pro si contra asa cum era normal ...Mi-am cerut chiar PUBLIC SCUZE daca v-am deranjat cu ceva (din cate imi amintesc) ce mai aveti cu mine de ma intepati ?... Daca unul are ceva personal sa-mi zica il astept cu masina mea nepregatita sau fara sa isi manifeste dorinta!

Link spre comentariu

Se vede ca v-ati distrat pe cinste chiar daca au fost si persoane care isi doreau mai mult offroad si mai putina plimbare.

Imi pare tare rau ca nu am putut veni si tin sa multumesc lui Andy si Nicu care m-au invitat insistent,data viitoare o sa fiu prezent chiar daca vin cu RAV-ul :grin:

Felicitarile mele tuturor participantilor :h5

Nu uitati ca joi e ultima etapa din campionat :grin:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

patinezi, patinezi

Bai asta cu capu de mort !

Un pic de decenta nu strica.

De cand te-a numit Ministerul Justitiei impartitorul dreptatii si judecatorul suprem? Ai vreo calificare de asesor, grefier, tzarcovnic ceva acolo?

Eu zic ca daca tot te freaca grija de bateria care s-a plimbat de colo, colo, de azi incolo te facem responsabil cu evidenta bateriilor, nu vrei?

Incepem cu bateriile de masina si trecem la alea de 3 volti si terminam cu bateriile de la baie - sa ai grija sa nu mai curga.

Deja ai dat-o in prosteala sau cum se mai spune, patinezi in chiuveta pe sapunul din baie.

Iati-o usor spre groapa Glina sau dupa Gil Dobrica, cum iti este mai la indemana.

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu

Cauta raspunsul la postul matale .... asta asa, ca sa nu moara capra vecinului de 2 ori ... M-am plictisit sa tot dau copy/paste ...

Termina odata cu scandalu si jignirile, ca nu am fost partasi amandoi vreodata la vreo sueta neolitica!

Si sa fie clar: ti-ai pierdut toate sansele ma convertesti la religia voastra vreodata, tot acelasi inconfundabil raman! Deci cand vezi jipu ala rosu cu numar de circ, pazea!

Link spre comentariu

Ee am crezut ca o lasati mai moale odata.

Fiecare a zis ce a vrut, justificat sau nu, in stare infierbantata sau nu, acum cred ca e cazul sa terminati cearta . E cea mai lunga disputa (intinsa pe 5 pagini) pe acest forum. Daca mai aveti unele socoteli, faceti-le pe privat, va rog sa pastram atmosfera mai pasnica aici.

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare