Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 (editat) Stiti povestea cu taranul si vaca? Ei bine, ala schimba vaca la targ pe o capra, capra pe doua gaini si tot asa ramane cu....:pt Eu am dat Patrolul, am luat saraGia, am dat saraGia si am luat....Mitsu...in fine...va zic asta ca sa stiti ca daca ma vedeti pe drum ei bine, eu sunt. Acaretul este un 2.5 si nu i se plieaza oglinda din stanga cand parchez. Hmmm....de rahat. A.....n-are blocanti...de nicio culoare. Eram ultimul dintre KAMIKAZI care nu avea o asemenea aratare de masina. Poze...n-am, dar puteti sa ma felicitati si sa va prefaceti ca vedeti poze si sa spuneti: Vai bullbare (sau Petre sau ba, cum va vine la gura) ce fromoasa este ...sa o stapanesti sanatos, alea-alea.... Va multumesc anticipat! Editat Martie 9, 2010 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: M-am Mitsubishat Vai bullbare (sau Petre sau ba, cum va vine la gura) ce fromoasa este ...sa o stapanesti sanatos, alea-alea.... Va multumesc anticipat! Exact!!!!!!!!!! Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: M-am Mitsubishat Superba! Sa o stapanesti sanatos si sa te duca pe drumuri minunate! Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: M-am Mitsubishat Ba Petre, arata intr-un mare fel, de-mi vine sa te iau in brate! Dupa ce te plictisesti de Pajero te consiliez eu la un ARO :grin: Nu de alta dar vad ca esti pe trend ascendent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: M-am Mitsubishat wooowww...ce bine arata:br:top:ha::banana Cum zice v_stef..sau calea de mijloc ca mine... Am avut Pajero LWB...si radeau toti ca am autobuz si nu merge prea bine in teren...asa ca l-am vandut si mi-am luat Ims.:2drca ala sigur merge..si ne-am apucat sa-l facem de extreme:grin::h5 Da cum imi lipsea Mitsu...mi-am luat inapoi unu SWB...si asa am rezolvat problema:x:2dr Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: M-am Mitsubishat Frumoasa achizitie !!! Pacat de culoare se putea mai bine!!!!!! Aurel Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: M-am Mitsubishat Luna ce parere are? Poate apreciaza confortul :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 9, 2010 Autor Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: M-am Mitsubishat Dupa aventura de la Agnita, cand si-a lipit dintii de geam si ranjea ca worldscape la check-point (Laure daca te superi iti tai nasu':grin:) si dupa ce in proba speciala si in trial i se balanganeau creierii-n cap precum Goganu cand trece santurile Calugareniului, biata catea mi-a spus textual: "Ba stapane, sa ma cac in hobiurile tale! Pe mine sa malasi acasa pe pernuta si sa iei pe cine vrei tu sa faca tumbe prin masina cand te-noroiesti ca porcul prin paduri. Si...stapane, spunei lui Navara ca daca imi mai da o data sa beau bere... FAC SCANDAL, SA MOARA MAMA!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: M-am Mitsubishat da Petre e foarte frumoasa...e sublima...te va duce...fix acolo de ce mama naibiului nu ai zis nimic??? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 9, 2010 Autor Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: M-am Mitsubishat Pai ce sa zic? Ca a aparut brusc afacerea. In doua zile am gasit-o si am si facut deal-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: M-am Mitsubishat Una peste alta, zi prima impresie, ca la G ai zis repede ca nu prea ....tu si G-ul...:wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: M-am Mitsubishat Petre, ai schimbat masina atat de repede, ca nu am avut timp nici sa-mi schimb ciorapii! Clar , trebuie sa ma misc mai repede! Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: M-am Mitsubishat Eu cred ca doar te lauzi ...:ha: Pune si tu macar o poza de pe net sa ne clatim si noi ochii ... Da' vezi sa nu fie daia cu silicoane ...:top Felicitari ptr noua achizitie! :2drSa o uzi cu bere nu cu apa din balta ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: M-am Mitsubishat Incet incet posesorii de patrol migreaza catre masini mai serioase :grin:, si afla mai tarziu ce multi dintre noi stim deja de ceva vreme. Mai bine mai tarziu decat niciodata, sa te poarte rectific O SA te poarte unde vrei tu (cu siguranta cu minim 1 metru mai departe decat patrolul) :h5 Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: M-am Mitsubishat @flow ... masurand de la roata din fata in directia spate? Hai bre sa fim seriosi ...nu conteaza masina ... conteaza tacanitul de la pedale ...sa fie ritmic sau sacadat? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: M-am Mitsubishat Incet incet posesorii de patrol migreaza catre masini mai serioase :grin:, si afla mai tarziu ce multi dintre noi stim deja de ceva vreme. Mai bine mai tarziu decat niciodata, sa te poarte rectific O SA te poarte unde vrei tu (cu siguranta cu minim 1 metru mai departe decat patrolul) :h5 trebuia sa precizezi si modelul: Y61 !!!!! Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: M-am Mitsubishat M am molipsit si eu de la goganu sa laud fiarele :ha::top Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: M-am Mitsubishat Daca ai dormit in cort cu 24cm ... ce sa-ti fac? :ha: Am auzit ca si anul asta vei face la fel ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: M-am Mitsubishat Bai sa inebunesc ce faina-i... Feliitari !!! P.S: Vezi cum dai un polish profi pe ea ca e cam matuita:ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: M-am Mitsubishat Petre... ai innebunit, sa mor io... :h5 alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: M-am Mitsubishat Marfa scula, dar poate pui si tu niste poze... Ca sa ne minunam si noi pe ceva concret! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: M-am Mitsubishat Marfa scula, dar poate pui si tu niste poze... Ca sa ne minunam si noi pe ceva concret! A specificat Bullbar ca trebuie sa ne-o imaginam! Daca-mi las neuronu' sa zburde, constat ca-i o masina tare fatoasa si nu-mi mai ramane decat sa-l felicit pe preafericitu' Petre pentru proaspata achizitie. Ca fost, actual si viitor "propretar" de Mitze, nu-mi pot sterge ranjetul de inger indopat cu placinte de pe mecla la gandul ca ni s-au ingrosat randurile cu un membru de asa calibru. S-o stapanesti sanatos, Petre! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: M-am Mitsubishat Felicitari pentru noua achizitie iti doresc sa te satisfaca mai mult decat saraGia Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertAmbrozie Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 (editat) Re: M-am Mitsubishat Petre , legea progresului spune ca pe masura ce omul evolueaza spiritual , ia decizii mai intelepte . Cum era si firesc , inca un valoros off-roader a inteles ca Mitsubishi Pajero este masina cea mai potrivita pentru acest frumos sport . Sa o stapanesti sanatos , si daca vei crede in ea , vei vedea ce prietena buna o sa-ti fie . Welcome in our elegant Club ! Editat Martie 10, 2010 de RobertAmbrozie FAIR WINDS ! Mitsubishi Pajero 3,2DiD 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: M-am Mitsubishat Ehe! sa-ti fie de bine! Le-ai luat la rand? intelegem ca urmeaza Toyota? Altminteri, cum frumos spunea cineva, "singurul lucru constant in viata este schimbarea". ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate