Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

M-am Mitsubishat

Postări Recomandate

Re: M-am Mitsubishat

Radeti voi radeti dar sa va spun ceva....nu vi se pare ca totul a inceput de cand a aparut topicul Dacia Duster? eeeheeee.....deala isi ia Petre , dacia duster :al

Never stop exploring
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Silviule am ras cu lacrimi, frate!:ha::ha:

Una peste alta....am luat ceva, dar mai este un mic amanunt de rezolvat pentru ca sa spun ca am afacerea incheiata si de aceea nu voiam sa zic nimic. S-a spart Miron Sorin....:uameni

La bafta mea....e posibil orice sa se intample si sa raman chiar si pieton, asa ca ma feream sa zic....in fine, am un Mitsu de 3 litri, cel pe care-l vindea Flow.

Nu-mi urati nimic!!!!! Mai bine-mi spuneti "Sa ma cac in masina ta!" ca poate asa voi avea si eu norocul sa perfectez afacerea si sa nu-mi apara din nou vreo pisica neagra-n cale.

Link spre comentariu

:hlDa ce mai oameni buni la masini este ca la pescuit????/

Atunci sa ma cac in masina ta dm'le....

Fratioare...la cate am patit cu masinile de cand am dat "Animalul" am devenit superstitios rau. Ca la peste, ca la vanatoare, ca la curve, numai "Bafta si sa te poarte unde vrei" sa nu-mi urati ca ati mai facut-o la alte doua masina si s-au dus pe .ula!

Multumesc de urare!

Link spre comentariu

hihihi, da destupati sunteti la buci :grin:

Petre, prima treaba mare de miine (pardon, azi ca deja e miine) ti-o dedic din suflet :ha:

Dragule, n-ai cum sa "dedici"cacarea din suflet. Poate din cur! Parerea mea!:ha:

nenea Lucian, daca merge bisnisul, marti ma-nfatisez!

Link spre comentariu

Dragule, n-ai cum sa "dedici"cacarea din suflet. Poate din cur! Parerea mea!:ha:

nenea Lucian, daca merge bisnisul, marti ma-nfatisez!

bafta la alegerea ta legata de masina.......toti stim ca este TOYOTA:ha::ha::ha:

Link spre comentariu

Hartie igienica aveti suficienta? Sau se aplica in cazul de fata culmea rusinii: sunati la usa "and ask for more"? :ha:

Ai grija ce iti doresti si daca tot e acum la moda fecalitul noii achizitii zic sa oferi in avans colindatorilor traditionalul lapte cu struguri! :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Am avut ocazia sa vad monstruletul live! Un adevarat canibal de noroaie! :wink: ...bineintes, al doilea dupa stapanul sau! Sa o stapanesti sanatos ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Multumesc domnilor! Am iesit ieri un pic pe langa Popoesti Leordeni, nu inainte de a trece pe la Yonutz si de a-l ruga sa tina telefonul deschis in caz ca raman pe tarla pt ca aveam roti de strada. N-am facut 200 de metri ca...am ramas intr-un noroi mititel pana la jumatatea rotii. Am blocat tot si am zis: daca raman si in rahatul asta de noroi...:dr3dar n-am ramas. Datul din roti la 4.000 de ture inainte si inapoi, masina usoara....am iesit. Belea Mitsu. Imi place rau ca are forta mare. Daca-i pun si cauciucuri...va fi o adevarata desfatare!

Link spre comentariu

Benzinara fiind, o poti duce in ture si culmea e ca-i si place.

Este usurica dar, cred ca i-ar prinde bine o "usurare", mai scape de prin ea de ceea ce nu-ti face trebuinta( bacheta etc) , musai galosi cu amprenta si ai sa vezi atunci.

Succese maxime!:2dr

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

tu ai avut nissan mercedes g si mitsu eu invers.....mitsu g si nissan si la ce crezi ca am ramas y60 bine inteles.....ai sa schimbi la bucsi de ai sa te saturi si bielete de directie......pentru mine nui o masina de offroad e o masina mau mult de raid.sa vazut la inpotmoliada ca mia dato flow...la standard

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare