Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat Transformarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat Si tot asa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat Si a ajuns asa..Apoi ne-am odihnit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat Apoi am ramas inzapeziti. Apoi...ne-am dezinzapezit unul pe altul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat Apoi am mai mers un pic si ...gata. Merge bine si la bani putini! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat Frate da' de ce ai taiat bullbar-ul :uameni (vrei sal pui ca avatar ? :ha: )... pacat de el ca chiar arata bine si mai ferea cat de cat acaretul de lovituri ? Oricum ... sa te noroiasca sanatos ! ... mie imi place ... si sa stii ca cea mai buna masina e aia pe care o ai. Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat @Sorin Indiferent de marca: cand facem niscaiva offroad "s-o rupem" de pomi ...lamentandu-ne cu ideea " ce ba, a fost ieftin!" ala nu se mai cheama offroad, se cheama ca ne batem joc de banii nostri! Nu stii cind te poti rasturna sau sa o dai de pomi fara sa vrei...se poate intimpla insa si probabilitatea este mai mare sa patesti asa ceva in teren decit pe asfalt Dupa cum am mai spus fiecare cu bugetul si ideile lui Si cum bine stii nici noi nu mergem in teren sa rupem masini dar daca se intimpla...asta'i viata ..... gaura e mai mica la mine decit daca s-ar intimpla la tine ca doar nimeni nu-si ia cred masina sa o dea de pomi Si sa stii ca satisfactia e mai mare la mine ca eu pot sa faci si tu cu patrolul tau dar pe bani mai putini :twisted: :twisted: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat @rallyman Inoxu ala ferea de tantari! Si dadea bine la gagici cu fusta scurta ...sa-ti faca un dans la bara. ATAT! @Sorin Asa cum ti-am relatat si telefonic ... exista si "Stage 2" la "filmul" asta! Mai devreme sau mai tarziu vom ajunge intr-un final apoteotic: ori de unde am plecat ori aici ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat @Ralllyman cred ca ti-l doneaza daca vrei :grin: @Yonutz ..nici nu stii cita dreptate ai:2dr zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 22, 2010 Autor Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: M-am Mitsubishat Ba, va uitati la poze ca strutu-n cratita! Nu v-ati intrebat si voi de unde kilu' meu a aparut scaunul ala in mijlocul campului?:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: M-am Mitsubishat Giorgele nu cumva ai vrea sa fiu obiectiv intr-un sens demiugic asa...? Cumva planetar? Iarta-ma dar tu intai termina Animalul de facut si apoi dupa ce-l dai prin ravene mai vorbim. Cam dupa vreo 2 ani. Pana atunci, tu fiind obiectiv si eu subiectiv hai sa ne imbarligam constiintele intr-un meandru al concretului si sa atacam problema vertical: o bagi pe a ta unde o bag pe a mea?:grin: mai petre, sa mor io, tocmai ma gandeam zilele trecute, oare cand termin si io ce dreaq vreau sa mai fac pe la Palpatrol? (de Animal nu stiu, eu nu am facut niciodata nimic la el) si iete noroc cu tine, ca m-ai luminat! fix doi ani! ce noroc pe mine, frate, ca bajbaiam... respectand sinergia, eu as avea curaj sa o bag pe a mea unde o bagi tu pe a ta, dar nu te superi, da? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 23, 2010 Autor Partajează Postat Martie 23, 2010 (editat) Re: M-am Mitsubishat Giorgele tata, iluminarea mea nu-ti slujeste la nimic daca nu citesti corect ce scriu: sa te dai 2 ani apoi sa ne spui despre Patrol. Repara-l, mergi cu el in teren....apoi spune-ne cum si cat ai bagat banutul in el. In alta ordine de idei, tot ziceati voi ca eu nu vorbesc de chestii tehnice (sincer...nu vorbesc pt ca ii las pe cei de meserie sa o faca) iata un exemplu de subiect tehnic care ma bantuie: Ce kil pe varza fac cu protapurile alea din bara? P.S. Pentru cei care tot carcotesc despre Mitsu ca nu poate fi facut de offroad, ci mai mult de raid...uitati-va aici. L-am primit si vi-l daruiesc: Editat Martie 23, 2010 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: M-am Mitsubishat Giorgele tata, iluminarea mea nu-ti slujeste la nimic daca nu citesti corect ce scriu: sa te dai 2 ani apoi sa ne spui despre Patrol. Repara-l, mergi cu el in teren....apoi spune-ne cum si cat ai bagat banutul in el. In alta ordine de idei, tot ziceati voi ca eu nu vorbesc de chestii tehnice (sincer...nu vorbesc pt ca ii las pe cei de meserie sa o faca) iata un exemplu de subiect tehnic care ma bantuie: Ce kil pe varza fac cu protapurile alea din bara? tu corect, eu inteles gresit.... si ai dreptate:y sunt urate rau resturile alea de tevi. dupa cate imi dau seama din poze, sunt aplicate, teoretic ar putea fi demontate. daca ai drum pe la mine prin zona, da-mi un un telefon inainte de a veni si ti le dau jos, indiferent cum sunt prinse. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: M-am Mitsubishat Ce kil pe varza fac cu protapurile alea din bara? P poi poti sa iti montezi un scaun sau o canapea.... pentru safari:banana "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: M-am Mitsubishat Iti pui stegulete ca sa vezi unde e botul masinii?!?:ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: M-am Mitsubishat mai tai inca 2 bucati de teava din bull-bar-ul ala, le pui orizontal, una deasupra numarului pe bara din fata si a doua dedesubt... si te lauzi ca ai role de troliu. KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: M-am Mitsubishat Boierule, soarte a fost de partea dumitale, ai inceput-o bine(Patrol)........... ai continuat-o ""asa si asa" (G ).......... si te pregatesti sa o termini prost!(Trabant cu 2 motoare) Of ce iti este si cu viata asta...... Domn' Luigi, :oldpe vremea mea, am invatat ca "cea mai buna masina este aceea pe care o ai". Da ce? cu Trabantul nu s-a facut cursa Berlin - Pekin? da in 1991 pe autostrada, in Germania, nu m-a depasit un Trabant, eu avand 130km/h? most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 4, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: M-am Mitsubishat Simt nevoia (cronica, nu acuta) de a va spune cum e cu Mitsu dupa prima iesire, masina fiind stock, pt ca taierea a 2 cm din overfendere fata ca sa nu atinga 32,8 la incrucisari nu cred ca este "modificare". 1. la incrucisari grave de punti, troznesc toate alea, dar important este ca nu treci daca nu blochezi spatele 2. la treceri peste santuri, fata nu va ajuta. Veti avea nevoie de protectie (bullbar) fata pt a putea da span si a rupe malul pe care doriti sa saltati botul 3. la inclinari laterale este beton. Masina sta lipita (fiind stoc) 4. fiind benzinar....probleme grave cu apa!!! 5. la urcari este imparat Mitsu. Puterea motorului combinata cu greutatea redusa spune totul. Totusi, pentru motorul de 3.000 12 valve cred ca rotile de 31 sunt ceea ce ii trebuie. La 265/75/16 simt ca i-ar mai trebui putere sa descarce belea! Ca sa intelegi ce repere am avut in comparatie, este vorga despre Toyota lui Gaganu, Nissanul de 4,2 al lui Horatiu si Samuraiul lui Chris! Masina super performante, pregatite si cu piloti curajosi la covrig. Va mai zic ce si cum in functie de cum ma fac de rahat in teren. Oricum, orice s-ar intampla....nu-s eu de vina: fierul e fier, da'l 'reaku:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 (editat) Re: M-am Mitsubishat Petre uitate in filmuletele din urcarea , din panta puse de GAGANUL si vezi diferenta ....nu e cum spui tu ....:grin: Gagane asteptam filmarea ....:h5 La inclinarea laterala ai fugit in alta ravena ....:grin: Editat Aprilie 4, 2010 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: M-am Mitsubishat _rET_SegLqU HoIj2K39QIw MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: M-am Mitsubishat Bullbareeee, faci tu cum faci :hw si o sa vezi ca tot la Patrol o sa ajungi! :y :ha::ha::ha: Vorba lui Luigi :" ai inceput-o bine(Patrol)........... ai continuat-o ""asa si asa" (G ).........." :uameni:hl:h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 4, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2010 (editat) Re: M-am Mitsubishat GPScule, ceea ce tu nu spui nici aici, nici in topicul celalalt cu iesirea este ca toyota lui gaganu avea TOATE BLOCANTELE PUSE cand a urcat "fara sa rupa aderenta. Eu, cu o masina stock, cu un blocant si diferita ca sistem de pilotaj de Toyota...atat am putut. Oricum, Gaganu a facut o masina foarte buna din scarba aia de fier! A...si mai e o diferenta: masina lui Gaganu costa o groaza de bani la cat a bagat in ea. A mea...2.500 de epuroi...la banii astia e mai buna decat toate Toyotele din lume si Nissanurile!:y Hai, acum concert: Editat Aprilie 4, 2010 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: M-am Mitsubishat GPScule, ceea ce tu nu spui nici aici, nici in topicul celalalt cu iesirea este ca toyota lui gaganu avea TOATE BLOCANTELE PUSE cand a urcat "fara sa rupa aderenta. Eu, cu o masina stock, cu un blocant si diferita ca sistem de pilotaj de Toyota...atat am putut. Oricum, Gaganu a facut o masina foarte buna din scarba aia de fier! A...si mai e o diferenta: masina lui Gaganu costa o groaza de bani la cat a bagat in ea. A mea...2.500 de epuroi...la banii astia e mai buna decat toate Toyotele din lume si Nissanurile!:y Hai, acum concert: Petre nu mai sti de gluma,cea mai buna masina este aia pe care o ai :grin: ,nu te-ai obisnuit cu GPScu:h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Re: M-am Mitsubishat Ceea ce nu spui nici tu Petre, si nici ceilalti ,ca de obicei:uamenidesi ai avut ca repere maisina lui Gaganu super masina si super sofer ,nissan-ul lui Horatiu muscle car, muscle driver:h5si micul samurai toate masini modificate ,acolo unde tu ai fugit:ha::ha:,:2drEu am trecut ,fara blocanti de nici un fel fara cauciucuri simex fara inaltare nu sunt rau:grin: doar am facut o constatare ,marle meu preten:h5 Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 5, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2010 (editat) Re: M-am Mitsubishat Ceea ce nu spui nici tu Petre, si nici ceilalti ,ca de obicei:uamenidesi ai avut ca repere maisina lui Gaganu super masina si super sofer ,nissan-ul lui Horatiu muscle car, muscle driver:h5si micul samurai toate masini modificate ,acolo unde tu ai fugit:ha::ha:,:2drEu am trecut ,fara blocanti de nici un fel fara cauciucuri simex fara inaltare nu sunt rau:grin: doar am facut o constatare ,marle meu preten:h5 Nenea Didione, unde am fugit? Singurul loc pe care l-am ocolit a fost acolo unde Horatiu si Gaganu au ramas infipti in balta, adica unde a luat Gaganu apa-n filtru si a rupt bara. Dar ca sa nu te mai contrezi cu mine,iti arat imediat diferenta dintre Mitsu stock si Toyota stock! I'l be back! Iata diferenta nenea Didone: - aici esti matale - aici eu - aici Horatiu E? ce zici? Mai precis eu am ocolit aici, unde nenea Horatiu si Gaganu s-au infipt ca ramele-n asfalt sau cozonacii-n cuptor (sa fie de sezon) Editat Aprilie 5, 2010 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate