Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

M-am Mitsubishat

Postări Recomandate

Re: M-am Mitsubishat

Dar de faza asta iti aduci aminte, nenea Didone? Acolo unde Mitsu a trecut fluierand, matale ....

Mai jos gasesti si linkul catre locul pe unde zici ca ai trecut tu si eu am ocolit. Daca si ala se numeste ca "ai trecut"....inseamna ca s-au modificat standardele in offroad

http://i935.photobucket.com/albums/ad196/nitianu/de%20Paste/03042010531.jpg

- e? asta inseamna "trecut"?:ha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

iti multumesc nene bulbar ca mi-ai acordat atat de mult timp ,ptr a cauta in arhiva personala cateva filmulete si poze cu je, chiar nu stiam cum sa fac rost de ele :h5

nu stiam ca te injectezi asa usor:ha::ha::ha::ha::ha:

data viitoare o astept cu mare placere si pregatit cu sufe dar mai ales cu ap

arat foto:grin:

si mai multe bomboane mentolate :2dr

Link spre comentariu

Dar de faza asta iti aduci aminte, nenea Didone? Acolo unde Mitsu a trecut fluierand, matale ....

Mai jos gasesti si linkul catre locul pe unde zici ca ai trecut tu si eu am ocolit. Daca si ala se numeste ca "ai trecut"....inseamna ca s-au modificat standardele in offroad

http://i935.photobucket.com/albums/ad196/nitianu/de%20Paste/03042010531.jpg

- e? asta inseamna "trecut"?:ha:

Domnilor nu pot sa ma abtin,acelasi sant,numai ca era 2 metri mai cate:ha: mitu fluiera in gol:ha::ha::ha:

PETRE si mitu:grin:

ey9Zbb4l69s

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

Nenea Didione, unde am fugit? Singurul loc pe care l-am ocolit a fost acolo unde Horatiu si Gaganu au ramas infipti in balta, adica unde a luat Gaganu apa-n filtru si a rupt bara. Dar ca sa nu te mai contrezi cu mine,iti arat imediat diferenta dintre Mitsu stock si Toyota stock! I'l be back!

Iata diferenta nenea Didone:

- aici esti matale

- aici eu

- aici Horatiu

E? ce zici?

Mai precis eu am ocolit aici, unde nenea Horatiu si Gaganu s-au infipt ca ramele-n asfalt sau cozonacii-n cuptor (sa fie de sezon)

Domnu petre vad ca ai remarcat treba cu rama ,dar cand am trecut prima oara nu vazusi sau aia nu se pune ,sau erai ocupat pe unde sa ocolesti:ha::ha::ha:, dar de TOYOTA are 10 blocanti si vreo 250 caluti

MITSUBISHI DE FAMILIE

Link spre comentariu

nu stiam ca te injectezi asa usor:ha::ha::ha::ha::ha:

data viitoare o astept cu mare placere si si mai multe bomboane mentolate :2dr

Ai uitat ca am mancat in trei un ou? (Amaru o muscatura, eu una mai mica si tu una cat a lui Amaru) Deci tie iti permit ORICE! Nu ma injectez decat in prezenta Zdrentei Provocatoare si a celei Imbarligatoare. Cu tine nu numai ca am mancat dintr-o farfurie, dar am manca si farfuria insasi!:h5

Cat priveste filmuletul de 0.04 in care Mitsu da in gol, am recunoscut mai sus: LA INCRUCISARI nu treci fara blocant la cum e acum masina si fara span!

Link spre comentariu

petre sa iti dea dumnezeu sanatate fara tine mancam scoarta de copac oricum nu mai aveam mult

multumesc si lu didone de bomboane ( ca in masina cealalta stau cozonaci si eugeniile ca la ele acasa in toyota nu putea sa arunce si el vreo 4 5 cuti de prajituri)

Link spre comentariu

greseala mea , citisem ca mitsu trecuse pe acolo fluierand,noroc cu zdreanta aia imbarligatoare si instigatoare de gaganu care vede tot :h5

Amarule bine ai zis sa-i dea dumnezeu sanatate lui nenea bulbar ca altfel mancam stuf de pe sub masina mea submersibila ,data viitoare cu baxu papa la noi:h5

Editat de didone
Link spre comentariu

Domnu petre vad ca ai remarcat treba cu rama ,dar cand am trecut prima oara nu vazusi sau aia nu se pune ,sau erai ocupat pe unde sa ocolesti:ha::ha::ha:, dar de TOYOTA are 10 blocanti si vreo 250 caluti

Nenea Gagane, de ce esti imbarligator? Mereu am recunoscut ca ai scos o masina super echilibrata din toate punctele de vedere. Ce sa arat ca treci? Pai aia se stie!!! Arat cand NU TRECI! Aia e exceptia, senzationalul! Doar sunt ziarist, remember?:grin:

Link spre comentariu

Nenea Gagane, de ce esti imbarligator? Mereu am recunoscut ca ai scos o masina super echilibrata din toate punctele de vedere. Ce sa arat ca treci? Pai aia se stie!!! Arat cand NU TRECI! Aia e exceptia, senzationalul! Doar sunt ziarist, remember?:grin:

Esti cam incordat mai descretestete,mai ne radem si noi :grin:,daca nu ar fi nu sar povesti:wink:

MITSUBISHI DE FAMILIE

Link spre comentariu

Cea mai usoara treaba este sa slabesti colierul care tine tulumba si sa o muti mai sus 3-4-5 cm cat permite ... apoi strangi colierul.

Nu-mi dau seama ce reprezinta aia ... canistra de carbon ? ... oare o putea fi montata orizontal ?

Daca faci una din chestiile de mai sus mai poti completa cu un mic scut facut din tabla grosuta in jurul tulumbei.

Spor !!!

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

Dupa tura de acomodare m-am uitat pe sub Mitsupishu! Am o intrebare: cum kil pe varza protejez eu chestia asta care precis o sa-mi dea cu virgula in teren acidentat

Schimbai pozitia,intr-o zona sigura.

MITSUBISHI DE FAMILIE

Link spre comentariu

Ala e filtrul de benzina daca nu ma-nsel! Cum kil pe varza s-au gandit japonezii aia cu ohii crapati in frunte sa puna si BLOCANT si filtrul de benzina jos la o masina de asemenea potenta in teren? Mama lor de ingineri tampiti cu facultatilor lor de imbecili. Pai ba nene, ori nu pui blocant si atunci omul stie ca ai gandit masina sa nu se catere pe ravene sau pui blocant si duci dracului sistemele delicate undeva mai sus....unde naiba imi pun eu saracia aia de filtru? Iti dai seama ca daca-l retez in teren ii dau foc, nu? e si langa teava de esapament! Ingineri....auzi..ptiii....

Link spre comentariu

Ala e filtrul de benzina daca nu ma-nsel! Cum kil pe varza s-au gandit japonezii aia cu ohii crapati in frunte sa puna si BLOCANT si filtrul de benzina jos la o masina de asemenea potenta in teren? Mama lor de ingineri tampiti cu facultatilor lor de imbecili. Pai ba nene, ori nu pui blocant si atunci omul stie ca ai gandit masina sa nu se catere pe ravene sau pui blocant si duci dracului sistemele delicate undeva mai sus....unde naiba imi pun eu saracia aia de filtru? Iti dai seama ca daca-l retez in teren ii dau foc, nu? e si langa teava de esapament! Ingineri....auzi..ptiii....

Ti-as recomanda sa il pui deasupra sasiulu ,prelungestei conductele si punele pe o pozitie cat mai ferite:h5

MITSUBISHI DE FAMILIE

Link spre comentariu

Cred ca ai dreptate ... ala e filtrul de benzina ... din cate vad in poza il poti roti cu 90 de grade in pozitia culcat si sa il prinzi undeva de sus ... de prelungit conductele este mai greu deoarece alea sant conducte de presiune ... sant cam 6-7 atmosfere pe conducte ... de obicei 6,5 atmosfere ... sau incearca sa redirijezi conductele ca sa le mai ,,lungesti''.

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

Cred ca ai dreptate ... ala e filtrul de benzina ... din cate vad in poza il poti roti cu 90 de grade in pozitia culcat si sa il prinzi undeva de sus ... de prelungit conductele este mai greu deoarece alea sant conducte de presiune ... sant cam 6-7 atmosfere pe conducte ... de obicei 6,5 atmosfere ... sau incearca sa redirijezi conductele ca sa le mai ,,lungesti''.

Ala e un filtru decantor, care daca il pui pe burta mai decanteaza pe ma-sa, poti doar sa-l anulezi de acolo si sa-i faci loc sub capota...parerea mea.

Si treaba cu presiunea iar este falsa.... pompa de alimentare nu face atata presiune...asta am vazut io:h5

Link spre comentariu

Nu ma contrazic dar decantorul de obicei are conducte numai in partea de sus deoarece apa si mizeria decantate ar astupa conducta din partea de jos daca ar ingheta iarna ... cat despre presiune nu ramane decat sa o masuram.

Am avut un Passat din 92 cu motor benzina 2000 16v care avea filtrul acela sub masina pus culcat (apa si mizeria se decantau in burta filtrului, banuiesc, ceea ce cred eu ca este de preferat) iar presiunea de lucru era de 6,5 atm. ... acuma nu spun ca toate sant la fel.

Link spre comentariu

Nu a mutat nimeni chestia aia undeva la vreun Mitsu? Traco? Miron Sorin? Adi nebunu? Alooooo...unde si cum kil pe varza se poate pune!? Ca "mai sus si-n dreapta" nu ma prea ajuta!

nu stiu de ce dar la a mea nu sta asa filtrul ala...

e mai sus si doar o craca "tintita bine" poate sa-i vina de hac ( ceea ce bine-nteles ca nu e exclus!)

Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033

E-mail: tracoservice@yahoo.com;

office@tracoservice.ro

Link spre comentariu

Vizitator Adi nebunul

Fratilor, a mea nu are asa ceva ca e diesel, sau trebuie?

Oricum, nu are!

Parerea mea, dau dracului si anuleaz-o!

Link spre comentariu

da la ce iti trebuie scuturi? Tu oricum te dai numai pe campie , iarba, iar cand iarba e uda....pui blocantu' :ha:

Corect! Nu-nteleg insa de unde ai tras tu concluzia ca EU VREAU SCUTURI? Am zis ca Mitsu nu are! N-am zis ca vreau! Ca sa intelegi, ca esti ardelean si iti pica mai greu fisa :grin:, fii atent: daca ma uit la o femeie buna, dar eliptica de sani si zic ca nu are tate, nu-nseamna ca vreau sa-mi creasca mie!:y

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare