Guest morsa Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 De pe data de 16 03.2010 trebuie sa ard gazul prin Paltinis vreo 3 zile. Am rugamintea ca cineva care cunoaste zona sa-mi dea niste idei de trasee soft. :tk Link to comment Share on other sites More sharing options...
u2_2 Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Re: Paltinis Paltinis - Valea Frumoasei - Transalpina - Sebes - Sibiu - Patinis. sau Paltinis - Valea Frumoasei - Vidra - Brezoi - Sibiu - Paltinis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Re: Paltinis alooooo domnu de la BV.......nu ai calendar acasa????:ha: trimiti omul pe Transalpina acum....cand te chinui sa ajungi in Postavaru pe Drumu Rosu? nici de a doua varianta....nu poti fi sigur mai ales ca banuiesc ca va fi singur.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forte Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Re: Paltinis Paltinis - Gura Raului pe forestier: Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan-A10 Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Re: Paltinis :ha: poate cu snowmobilul...! Nu-ti recomand sa intri cu masina la altitudine mai mare de 1500, a nins mult de tot in ultima vreme. Pe Valea Frumoasei, mai jos de Saua Steflesti am masurat luni 85 de cm dar in unele locuri, unde a viscolit, e mult mai mare. Cand ajungi in zona, suna-ma si vedem ce gasim. 0744866296 Dan. ARO, oriunde, oricand... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotizo Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Re: Paltinis Dane, cred ca sunt si eu disponibil in martea aia... poate ne plimbam un pic... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest morsa Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Re: Paltinis Va multumesc....si sper sa ne auzim marti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u2_2 Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Re: Paltinis alooooo domnu de la BV.......nu ai calendar acasa????:ha: trimiti omul pe Transalpina acum....cand te chinui sa ajungi in Postavaru pe Drumu Rosu? nici de a doua varianta....nu poti fi sigur mai ales ca banuiesc ca va fi singur.... :g acum am vazut cand vrea sa mearga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotizo Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Re: Paltinis Vii cu fata din avatar? Sau tu esti?:2dr:banana:top Niciodata nu esti destul de paranoic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest morsa Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Re: Paltinis Vii cu fata din avatar? Sau tu esti?:2dr:banana:top Ea este copilotul meu....:banana:banana:banana Eu arat mult mai bine:ha::ha::ha::ha:, iarna, cind ies din scufundare chiar seman cu o morsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts