Vizitator morsa Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 De pe data de 16 03.2010 trebuie sa ard gazul prin Paltinis vreo 3 zile. Am rugamintea ca cineva care cunoaste zona sa-mi dea niste idei de trasee soft. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: Paltinis Paltinis - Valea Frumoasei - Transalpina - Sebes - Sibiu - Patinis. sau Paltinis - Valea Frumoasei - Vidra - Brezoi - Sibiu - Paltinis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: Paltinis alooooo domnu de la BV.......nu ai calendar acasa????:ha: trimiti omul pe Transalpina acum....cand te chinui sa ajungi in Postavaru pe Drumu Rosu? nici de a doua varianta....nu poti fi sigur mai ales ca banuiesc ca va fi singur.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: Paltinis Paltinis - Gura Raului pe forestier: Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan-A10 Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: Paltinis :ha: poate cu snowmobilul...! Nu-ti recomand sa intri cu masina la altitudine mai mare de 1500, a nins mult de tot in ultima vreme. Pe Valea Frumoasei, mai jos de Saua Steflesti am masurat luni 85 de cm dar in unele locuri, unde a viscolit, e mult mai mare. Cand ajungi in zona, suna-ma si vedem ce gasim. 0744866296 Dan. ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: Paltinis Dane, cred ca sunt si eu disponibil in martea aia... poate ne plimbam un pic... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator morsa Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Paltinis Va multumesc....si sper sa ne auzim marti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Paltinis alooooo domnu de la BV.......nu ai calendar acasa????:ha: trimiti omul pe Transalpina acum....cand te chinui sa ajungi in Postavaru pe Drumu Rosu? nici de a doua varianta....nu poti fi sigur mai ales ca banuiesc ca va fi singur.... :g acum am vazut cand vrea sa mearga... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Re: Paltinis Vii cu fata din avatar? Sau tu esti?:2dr:banana:top Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator morsa Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Re: Paltinis Vii cu fata din avatar? Sau tu esti?:2dr:banana:top Ea este copilotul meu....:banana:banana:banana Eu arat mult mai bine:ha::ha::ha::ha:, iarna, cind ies din scufundare chiar seman cu o morsa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate