Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Good Year 1 Decembrie 2007 @ Cimpulung

Postări Recomandate

@G nu mai scrie cu majuscule

@AdrianZuz nu mai scrie post-uri numai asa ca sa te afli in treaba

Cititi va rog Regulamentul forumului in cazul in care aveti neclaritati.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Daca ti se pare ca ma aflu in treaba cand caut un partener ... te rog sa stergi tot ce ti se pare in plus. (inclusiv postul asta, care e chiar in plus)

Multumesc ptr intelegere!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Daca ti se pare ca ma aflu in treaba cand caut un partener ... te rog sa stergi tot ce ti se pare in plus. (inclusiv postul asta, care e chiar in plus)

Multumesc ptr intelegere!

Daca "ANYBODY THERE??? " inseamna ca iti cauti un partener atunci inseamna ca vorbesti codificat.

Link spre comentariu

nu am vrut, dar nu vad care e problema, mai ales ca era o intrebare care ma doare, si ca explicatie: scriam ceva cu majuscule intr-un document si nu mi-am dat seama

scz pt deranj

apropo, a citit cineva regulamentul? eu nu l-am citit pe nici un forum, ca nu am rabdare:))

Link spre comentariu

nu am vrut, dar nu vad care e problema, mai ales ca era o intrebare care ma doare, si ca explicatie: scriam ceva cu majuscule intr-un document si nu mi-am dat seama

scz pt deranj

apropo, a citit cineva regulamentul? eu nu l-am citit pe nici un forum, ca nu am rabdare:))

Stiu ca lumea nu prea citeste regulamentul dar scrierea cu majuscule , in limbaj de internet, inseamna ca strigi la cineva. Si nu cred ca era cazul. :grin:

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150
Frumos, însă publicul înfometat de acasă (în principal eu) vrea poze după acest aperitiv. Grăbiţi-vă.
Link spre comentariu

Vizitator jimny8

clasamentul la extrem de sambata, pentru cei nerabdatori

pozele+video pe care le-am facut acolo le pun pe promotor.ro, dar numai luni :)

salutari si de la suzuker, e la masa langa mine

Link spre comentariu

Acum am ajuns si eu acasa... dupa 500km... Dimineata la 7 intru de garda dar voi incerca sa "va pun" niste filmulete cu 4 RASTURNARI ce s-au petrecut la Campulung... si ceva poze...

Sunt foarte obosit sa scriu mai multe dar, vreau sa transmit organizatorilor MULTUMIRI ! Au fost niste oameni deosebiti (pe unii ii stiam dinainte) si au organizat o competitie pe cinste. FELICITARI !

Link spre comentariu

trialul a fost bengos. Daca primii concurenti au beneficiat de un sol inghetat de aderent, spre mijlocul trialului soarele a topit greata si a rezultat un patinoar soldat cu victime 3 masini

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare