ekkakon Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 EMA si Doamna - Off Road Adventure Romania va multumeste din suflet. La urmatoarea sedinta va voi comunica oficializarea casatoriei - EMA = Safety partener al Off Road Adventure Romania. Este o onoare si o placere sa fim partenerii vostri! :h5 :lol: :lol: :lol: Sper sa colaboram si in viitor in folosul a cat mai multi, fie ei offroad-eri sau oameni simpi... Multumim inca o data pentru toata atentia si ospitalitatea pe care le-am primit cat am fost acolo ! http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 @andreic: Am auzit ca-mi dai o bere daca pun poza, daca n-o pun cate primesc? Hai ca devine interesant discutia :grin: @stef: eu doar ti-am dat clasamentele, ideea este a ta @silviub: nu cred ca a disparut in totalitate. Au aparut numai nesimtiti care vor sa castige concursul cand celalalt s-a rasturnat, sau mergand cu nustiucat in sate etc. Ei ii obliga practic pe cei cinstiti sa dea si ei mai tare pentruca altfel raman exclusi in totalitate din locurile cu puncte. O solutie ar fi daca organizatorii le-ar penaliza si mai mult. la Cluj de exemplu am fi vrut sa dam afara cei care merg foarte tare in sat pentruca a fost vara, animale, copii mici, batrani, toti pe strada, si nu se putea din cauza regulamentului cadru... bine ca nu s-a intamplat nimic grav. @ekkakon: nu cred ca o rasturnare poate fi cireasa de pe tort... http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 @ekkakon: nu cred ca o rasturnare poate fi cireasa de pe tort... Ma refeream la faptul ca, din toate imaginile surprinse, rasturnarile mi s-au parut cele mai spectaculoase... Desi, sunt de acord ca nu sunt de dorit asemenea evenimente nici pentru mine nici pentru protagonisiti. Bine ca nu s-a ranit nimeni foarte grav ! http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 @silviub: nu cred ca a disparut in totalitate. Au aparut numai nesimtiti care vor sa castige concursul cand celalalt s-a rasturnat, sau mergand cu nustiucat in sate etc. Ei ii obliga practic pe cei cinstiti sa dea si ei mai tare pentruca altfel raman exclusi in totalitate din locurile cu puncte. O solutie ar fi daca organizatorii le-ar penaliza si mai mult. la Cluj de exemplu am fi vrut sa dam afara cei care merg foarte tare in sat pentruca a fost vara, animale, copii mici, batrani, toti pe strada, si nu se putea din cauza regulamentului cadru... bine ca nu s-a intamplat nimic grav. Cred ca penalizarile trebuie sa fie cat mai mari si urmate de masuri drastice. Am cateva exemple de la Iasi si Clung, unde restrictiile de viteza pe anumite tronsoane au fost interpretate ca: a nu se rula cu mai putin de 30 Km/h. Varianta cu "bine ca nu s-a intamplat nimic grav" nu tine la nesfarsit asa cum ulciorul nu merge de multe ori la apa. Fara masuri drastice sigur se va intampla ceva rau si atunci nu mi-as dori sa fiu in pielea organizatorului sau chiar si a celui impricinat. Mai rau, o astfel de atitudine se va repercuta asupra tuturor celorlati pasionati de off-road. Prin urmare revizuirea regulamentului cadru ar trebui sa fie o prioritate. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Varianta cu "bine ca nu s-a intamplat nimic grav" nu tine la nesfarsit asa cum ulciorul nu merge de multe ori la apa. Fara masuri drastice sigur se va intampla ceva rau si atunci nu mi-as dori sa fiu in pielea organizatorului sau chiar si a celui impricinat. Mai rau, o astfel de atitudine se va repercuta asupra tuturor celorlati pasionati de off-road. Prin urmare revizuirea regulamentului cadru ar trebui sa fie o prioritate. Din experienta pe care o am, de la mai multe competitii la care am asigurat asistenta medicala, sunt perfect de acord: E SUFICIENT SA SE INTAMPLE O SINGURA DATA!!! Ca parere personala, ar trebui, macar pe capitolul "securitate", trasate niste reguli si norme clare de catre oficialitati. SECURITATE inseamna multe... de la traseu, participanti, spectatori, echipaje, etc. Cel putin pe capitolul medical, voi avea ceva lucruri de precizat, daca mi se va cere parerea, bineinteles... :P http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 @silviub: nu cred ca a disparut in totalitate. Au aparut numai nesimtiti care vor sa castige concursul cand celalalt s-a rasturnat, sau mergand cu nustiucat in sate etc. Ei ii obliga practic pe cei cinstiti sa dea si ei mai tare pentruca altfel raman exclusi in totalitate din locurile cu puncte. O solutie ar fi daca organizatorii le-ar penaliza si mai mult. la Cluj de exemplu am fi vrut sa dam afara cei care merg foarte tare in sat pentruca a fost vara, animale, copii mici, batrani, toti pe strada, si nu se putea din cauza regulamentului cadru... bine ca nu s-a intamplat nimic grav. Cred ca penalizarile trebuie sa fie cat mai mari si urmate de masuri drastice. Am cateva exemple de la Iasi si Clung, unde restrictiile de viteza pe anumite tronsoane au fost interpretate ca: a nu se rula cu mai putin de 30 Km/h. Varianta cu "bine ca nu s-a intamplat nimic grav" nu tine la nesfarsit asa cum ulciorul nu merge de multe ori la apa. Fara masuri drastice sigur se va intampla ceva rau si atunci nu mi-as dori sa fiu in pielea organizatorului sau chiar si a celui impricinat. Mai rau, o astfel de atitudine se va repercuta asupra tuturor celorlati pasionati de off-road. Prin urmare revizuirea regulamentului cadru ar trebui sa fie o prioritate. 100% de acord. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 am pus primul video aici: http://www.promotor.ro/articol/1069727/ ... 0-nov-2007 sorry pentru calitatea slaba, dar mpg are vreo 400 MB :) zilele urmatoare pun si filmarile de sambata si duminica. cine o sa vrea filmele la calitate bunicica (adica mpg) sa dea pm, pls +++++++++++++++++++++++ hop si video cu ziua de sambata: http://www.promotor.ro/articol/1070267/ ... 1-dec-2007 +++++++++++++++++++++++ si, dupa lupte seculare, ultimul video, de duminica: http://www.promotor.ro/articol/1071861/ ... 2-dec-2007 desi ekkakon imi da clasa, pentru ca io am sters din greseala rasturnarea patrolului, iar la jeep-ul bgs nu am mai avut baterie :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Jimny Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 levi,cei ce n-au putut fi in preajma asteapta cu nerabdare pozeeee!!!! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Ultima etapa ghinonista pentru noi :-( Cu o seara inainte de plecare descopar o spartura in cutia de transfer de la masina lui Sorin.Cum nu aveam alta cutie decid sa o lipesc.Ii pun un dop de aluminiu si il lipesc cu poxipol,ii pun ulei si totul pare ok. Reusec sa termin masina joi seara la opt si demaram in mare viteza spre CL. Masina trage de rupe,are 4.56 in grupuri si 4.16 in transfer,are niste reprize foarte misto.ii dau bice si ajung la CL la 12. Ne lungim pana pe la 2 sa sprituri :D Luam startul vineri si dupa 4km crapa cutia de transfer la Sorin :-( Suparti ne retragem la o bere si ne vine ideea sa mergem la Bucuresti si sa luam Patrolul lui afantana sa ne dam macar sambata.Plecam,luam masina ne intoarcem la CL si constat ca mi-am uitat la garaj in Buc. gentuta cu telefoane...si cheile de la samuraiul meu :grin: Il rog pe Nike sa se intalneasca cu Ionut sa ai gentuta si sa vina la CL.Ajunge Nike pe la 1 noaptea,vine si cu platforma sa ia masina lui Sorin si cand ne uitam in gentuta surpriza...nu erau cheile de la masina.Ionut cand a verificat daca sunt in geanta nu le-a mai pus la loc :-( Il sun pe Ionut si drept urmare sare in masina si vine si el la CL :grin: Plecam vineri dimineata in concurs (ultimii normal) si facem o plimbare de 3 ore,atata a durat.Un traseu foarte usor,standard i-as spune eu( aici a ajutat si faptul ca a fost totul inghetat.Niste peisaje foarte misto. Eu am condus Patrolul incaltat cu BFG-uri AT si am parcurs tot traseul fara nici o problema.L-am indoit un pic da nu se pune :grin: La trial nu am mai participat ca nu mai avea rost. Concursul a fost organizat exemplar si tin sa multumesc organizatorilor. Marius nu ai dreptate apropo de faptul ca trebuia sa fie organizatori in curba cu gheata....tu trebuie sa-ti adaptezi viteza si sa previi pericolele,daca nu e pe riscul tau....eu asa vad problema.Ai un RB si coechipier,trebuie sa te descurci,de dai peste cap te descurci :twisted: La sfarsit de campionat tin sa zic ca nu o sa lipsesc la TAT la anul,daca esti pe podium la TAT acumulezi multe puncte. See you next year :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 f misto, mai ales ca e prima participare la o etapa:) si a doua iesire in teren, dar prima iesire a fost mai grea pima zi a fost super lejera, pacat ca nu mai vazusem niciodat un road book, si ne-am descurcat mai greu sp1 de la open prin parau a fost senzationala:), am facut-o in 20 min-25 min. a doua zi a fost mai bine, stiam cu se foloseste roadbook-ul si fara tripmaster, nici coehipierii nu aveau, a fost cam cosmar :)) per total a fost extraordinar :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Dat fiind titlul topicului as dori sa mentionez cateva aspecte legate de organizare care imi permit sa apreciez ca a fost la inaltime oamenii astia chiar stiu sa faca un concurs am vazut masini de la organizatori in timpul desfasurarii etapelor, la start si la finish (cu ex zilei nr 1 dar nu au intarziat mult) orele de start au fost cele anuntate, rezultatele afisate inca din seara desfasurarii etapei, pranzul de dupa trial la restaurant unde ne-am mai dezmortit inaintea festivitatii de premiere... Nu am reusit sa inteleg ce s-a intamplat pana la urma la sectiunea extrem desi as fi curios sa aflu mai multe... Imi pare sincer rau pentru cele intamplate fratilor(sper ca Gabi este ok acum) vreau sa cred ca aceasta este om lectie de la care am invatat cu totii (ma refer la cei care participa la Open) @ Gabi insanatosire grabnica maestre urmatoarea sticla de Jacks o voi da eu :) Ajunsi la finalul acestui an am participat la toate etapele mai putin aceea de la Odorhei si pot spune ca s-a meritat fiecare secunda... am cunoscut oameni deosebiti am vazut peisaje extraordinare am primit cateva lectii de viata, a fost o placere sa concuram alaturi de voi... @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Intradevar ce s-a intimplat cu fratii G a fost o lectie(cel putin pentru mine). Este normal sa vrei sa cistigi un concurs la care participi pentru ca de asta te afli acolo. Asta nu inseamna sa treci peste " cadavre". Cand fratii G au avut necazul primul lucru pe care l-a facut echipa noastra a fost sa se asigure ca acestia sunt nevatamati. Si ei sunt martori. In clipa in care totul este ok competitia continua. Am continuat-o si noi si ei. La Odorhei am lasat pe traseu hi liftul la o echipa aflata la necaz si cind am rupt un amortizor m-am chinuit cu un cric de Dacie. Dar competitia am continuat-o si noi si ei. La C-lung cand s-a rasturnat Cheloo Vali l-a ajutat sa revina pe roti dar dupa aceea competitia a continuat pentru amindoi. trebuie sa intelegem ca trebuie sa pastram spiritul Off road dar totusi ne aflam intr-o competitie. Daca putem sa imbinam aceste doua lucruri obtinem cel mai bun rezultat. Si nu ma refer la puncte. Tzupare iti multumesc pentru comentariu si sincer imi pare rau ca dupa atita munca la Samurai nu ai putut sa il vezi la treaba. Dar pina la TAT ai tot timpul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Decembrie 5, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2007 foarte frumos concursul de la Campulung, intr-adevar... bile albe organizatorilor pt respectarea programului, cred ca ne-a luat pe toti prin surprindere :P Toyota si Bogdan au mers impecabil tot traseul, de asemenea si coechipierii nostrii, carora le multumim ( :tk Remus si Mihai), ei au avut parte si de o mica punere pe o parte... dar au scapat cu bine cu totii :f2 @ Tzuparu: se pare ca au fost calculate gresit clasamentele de open pt campionatul national, eu iti tin pumnii :h5 @restul concurentilor: minunata coborare pe gheata care i-a sifonat pe fratii G se pare ca... nu era in traseu :ga am inteles de la unul din organizatori ca noi toti ne-am luat dupa benzi (care erau puse pt extremul de vineri) si la o pozitie de pe ultima pagina din rb (mai exact aceea in care trebuia sa facem dreapta printr-o ravena, remember?) noi nu am mai ajuns, luandu-ne dupa benzi... totusi mie mi-a placut, mi-am mai testat si eu adrenalina si rezistenta (nu am apucat sa sar din masina, asa cum obisnuiesc la inclinarile laterale - oare de ce? :-P ). parerea mea despre rasturnarile din concurs: se rastoarna la orice concurs masini din toate categoriile (extrem, open, incepatori, experimentati, guru ai offroad-ului :-P )... de ce ne gasim noi sa comentam ca unii erau incepatori (cand s-au rasturnat si unii experimentati in acelasi loc) sau ca altii conduceau prea tare (cand altii au condus si mai tare)? cum zicea Caragiale: "zi-le oameni si da-le pace..." parerea mea... :2dr in concluzie, multumesc lui Bogdan, lui Toyo, coechipierilor, fratelui, mamei, bunicului etc :grin: ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stef Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 @ Tzuparu: se pare ca au fost calculate gresit clasamentele de open pt campionatul national, eu iti tin pumnii :h5 Da, le-am gresit, eu sunt de vina...imi pun cenusa in cap si sper sa ma iertati. Am calculat TAT-ul cu cuantum 3, in loc de 2. Dar am pastrat observatia lui Levi ref. la Odorhei, sa ignor locul 1 de pe site. Am recalculat si vi-l atasez. Cupele raman ale celor care le-au primit, ca oricum s-a iscat cearta la Presedintia Conventiei ca am avut tupeul sa fac clasament la Open ....Anyway :bleah In ceea ce priveste TAT-ul, nu aceasta este abordarea corecta. Concursul de 7 zile conteaza mult, dar nu atat de mult cat am pus eu din greseala (a se citi oboseala). Vreti clasamentul recalculat? S-ar putea sa mai gaseasca onor presedinte ceva de carcotit, dar eu va dau ce am facut eu. Si :grin: normal, cupele raman la cei care le-au primit la Campulung. O sa faca draga de conducere a conventiei cupe si o sa le dea castigatorilor...ramane de vazut in care secol. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stef Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Uite ce a iesit...tineti cont ca nu este aprobat de dl.Octavian Lipovan, presedinte al Conventiei Nationale de Off Road :lol: Il voi ruga pe Bogdan sa il puna ca eu nu stiu :oops: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Uite ce a iesit...tineti cont ca nu este aprobat de dl.Octavian Lipovan, presedinte al Conventiei Nationale de Off Road :lol: Il voi ruga pe Bogdan sa il puna ca eu nu stiu :oops:prietene nu fa confuzii octavian lipovan nu este presedintele conventiei offroad din romania deci nu are nimic de aprobat;pentru clasament open luati toate rezultatele la fiecare etapa si asa veti gasi raspunsul 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TAdy Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Stefi Nu incerca sa disculpi clubul ORAR de aceasta gresala, si de asemenea nu te-a invinovatit nimeni ptr nici un fel de eroare, ptr-ca faci parte dintr-un club si nu este o problema personala (asa cum o iei tu). Dar lipsa de comunicare cu membri clubului, care au lasat la atitudinea ta aceasta problema, tu nefiind in masura sa calculezi un puncataj, si nici sa iei o hotarare majora. Injuriile, comportamentul individualist, amenintarile aduse unor membri ai clubului de catre tine, au adus semne de intrebare, fapt ce a provocat si reactia altor cluburi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stef Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 pentru clasament open luati toate rezultatele la fiecare etapa si asa veti gasi raspunsul Asa am facut si eu, dl. daipilau. Salutare la voi, la Iasi! (vedeti ca nu va merge adresa oficiala a clubului...Da-mi si mie pe personala o adresa de email valida sa putem comunica. stima stefania pe numele lung, :evil: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Astazi, Ioana a sunat organizatorii concursului de la Odorhei sa afle daca zvonurile sunt adevarate. Oranizatori au negat acest lucru, insa i-au spus ca este gresit clasamentul si ca au rezolvat treaba cu cei direct implicati. Simon Andras, adica Suni a fost intr-adevar sunat de organizatori, care si-au cerut scuze pentru greseala lor si i-au spus ca el este pe primul loc. pe siteul clubului, clasamentul este inca neschimbat (de vre-o luna!) Nu pot sa te refuz, Jimny :grin: O sa pun poze cand o sa am timp :h5 http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Dragii mei eu nu am comentat in nici un fel clasamenutl final.La prima etapa din an (Arad) dupa ce am ajuns la finish pe locul 3 am hotarat sa ne retragem sustinand sus si tare ca au fost niste greseli in RB.Atunci Mauri ne-a zis ca nu o sa punctam in camionat iar noi am zambit si i-am raspuns ca nu ne intereseaza campionatul. Asa e la prima participare,ti se pare ca esti cel mai destept si le stii tu pe toate,acuma imi pare rau ca nu am continuat concurul si ca i-am acuzat pe organizatori de greseli intentionate in RB (scuzele mele Mauri si Bucur :D ) Ce am declarat despre TAT este perfect adevarat,adica la anul nu o sa mai lipsesc,se aduna multe puncte acolo si am toata convingerea ca merita cu prisosinta concursul. Daca s-a recalculat sunt curios sa vad pe ce loc sunt....poate 3 :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Ce am declarat despre TAT este perfect adevarat,adica la anul nu o sa mai lipsesc,se aduna multe puncte acolo si am toata convingerea ca merita cu prisosinta concursul. Din cate am auzit eu, TAT-ul nu mai puncteaza in campionat. Asa am auzit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 Uite ce a iesit...tineti cont ca nu este aprobat de dl.Octavian Lipovan, presedinte al Conventiei Nationale de Off Road :lol: Il voi ruga pe Bogdan sa il puna ca eu nu stiu :oops: Fane (Stefania).....iarta-ma fata dar nici eu nu stiu cum sa-l atasez........ Cica extensia "xls" nu este permisa. Hai ca mai incerc Mda.......nu stiu cum ........dau maine clasamentul la Max sa-l puna pe server si sa dea un link. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 In speranta ca acest clasament e cel adevarat...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 In alta ordine de idei....ca tot mi-a luat-o inainte Ucenica........ Excelenta organizare. S-au respectat orele din program si chestia asta......asha cum spunea si copi(loata) mea.......ne-a cam luat prin surprindere obisnuiti fiind cu stilul (prea) balcanic atat de drag noua. Multumesc Ucenicai pentru ca a navigat excelent desi (iar) nu am avut trip master......si uitam sa resetez atunci cand imi spunea.......si i-am facut viata dificila..... Senzationali coechiperii nostri.......Remus si Mihai care au condus un G "mare cat o vila mai mica" :grin: M-am simtit excelent si abia astept campionatul viitor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stef Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 Senzationali coechiperii nostri.......Remus si Mihai care au condus un G "mare cat o vila mai mica" :grin: . Se cheama ca sunt nasha mare, nu-i asa? Vedeti ca vine craciunu', vreau curcanul :P merci pentru post-ul clasamentelor. O sa-i transmit si Directorului mustacios laudele voastre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate