Max Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 @G nu mai scrie cu majuscule @AdrianZuz nu mai scrie post-uri numai asa ca sa te afli in treaba Cititi va rog Regulamentul forumului in cazul in care aveti neclaritati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 @AdrianZuz nu mai scrie post-uri numai asa ca sa te afli in treaba Cititi va rog Regulamentul forumului in cazul in care aveti neclaritati. Daca ti se pare ca ma aflu in treaba cand caut un partener ... te rog sa stergi tot ce ti se pare in plus. (inclusiv postul asta, care e chiar in plus) Multumesc ptr intelegere! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 @AdrianZuz nu mai scrie post-uri numai asa ca sa te afli in treaba Cititi va rog Regulamentul forumului in cazul in care aveti neclaritati. Daca ti se pare ca ma aflu in treaba cand caut un partener ... te rog sa stergi tot ce ti se pare in plus. (inclusiv postul asta, care e chiar in plus) Multumesc ptr intelegere! Daca "ANYBODY THERE??? " inseamna ca iti cauti un partener atunci inseamna ca vorbesti codificat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 nu am vrut, dar nu vad care e problema, mai ales ca era o intrebare care ma doare, si ca explicatie: scriam ceva cu majuscule intr-un document si nu mi-am dat seama scz pt deranj apropo, a citit cineva regulamentul? eu nu l-am citit pe nici un forum, ca nu am rabdare:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 nu am vrut, dar nu vad care e problema, mai ales ca era o intrebare care ma doare, si ca explicatie: scriam ceva cu majuscule intr-un document si nu mi-am dat seama scz pt deranj apropo, a citit cineva regulamentul? eu nu l-am citit pe nici un forum, ca nu am rabdare:)) Stiu ca lumea nu prea citeste regulamentul dar scrierea cu majuscule , in limbaj de internet, inseamna ca strigi la cineva. Si nu cred ca era cazul. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 k. nu stiam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 k. nu stiam Nici eu nu stiam... Ce sa faci, omu` cat traieste invata... :D :D :h5 Am sa modific atunci si eu mesajul din profil, ca NU vreau sa creada cineva ca strig dupa "donatii"... :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dan G Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 caut copilot pt cimpulung 0722504888 dan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Braccio Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 caut copilot pt cimpulung 0722504888 dan Mult succes! :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 hai puneti si poze si CLASAMENTUL, domnu CLASAMENTUL ????? cum nu ati pus CLASAMENTUL :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 nu e prea mult, dar am incercat sa rezum ce se intampla la campulung in fiecare zi - ca jurnalist, nu ca participant, evident :grin: http://www.promotor.ro/categorie/1866/hobby/offroad din pacate, am o conexiune internet execrabila si nu pot pune pozele si filmele facute aici :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 Frumos, însă publicul înfometat de acasă (în principal eu) vrea poze după acest aperitiv. GrăbiÅ£i-vă. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 clasamentul la extrem de sambata, pentru cei nerabdatori pozele+video pe care le-am facut acolo le pun pe promotor.ro, dar numai luni :) salutari si de la suzuker, e la masa langa mine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 Acum am ajuns si eu acasa... dupa 500km... Dimineata la 7 intru de garda dar voi incerca sa "va pun" niste filmulete cu 4 RASTURNARI ce s-au petrecut la Campulung... si ceva poze... Sunt foarte obosit sa scriu mai multe dar, vreau sa transmit organizatorilor MULTUMIRI ! Au fost niste oameni deosebiti (pe unii ii stiam dinainte) si au organizat o competitie pe cinste. FELICITARI ! http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 si ceva poze din timpul competitiei ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 nimeni nu-si doreste sa faca pana, dar........... se mai intampla ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 si s-a intamplat si altora ! Pe post de faclie unul dintre concurenti si-a sacrificat caciula pt a putea exploda roata. Iaca e adevarata si vorba "a-ti da foc singur la caciula ! " ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 Si cum unei masini de off road ii sta bine in orice pozitie.......... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 iata ce vrea europa sa intrgreze ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 peisajele au fost extraordinare .......... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 sa spalam noroiuuuuuuuuuuuuuuuuu ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 Isuzu reloaded ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 trialul a fost bengos. Daca primii concurenti au beneficiat de un sol inghetat de aderent, spre mijlocul trialului soarele a topit greata si a rezultat un patinoar soldat cu victime 3 masini ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 super poze :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 Felicitari! Da' fa si matale pozele alea mai mari ca este loc. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate