Vizitator G-FRATI Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 @G-FRATI, felicitari pentru prestatie. Imi pare rau pentru problemele pe care le-ati avut si sper ca sunteti bine. Masina, da-o dracului ca se repara si asa macar stiti ca ar fi bun un rollcage exterior. :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :ca multumim max deja e bagata in lucru pentru rollcage :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreic Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 G Frati ...cred ca ma confunzi. eu sambata noapte m-am imbatat si m-am dus sa ma culc. intradevar marius din echipa cu mine a facut scandal referitor la masinile din parcul tehnic dar in contextul in care joi l-a intrebat pe gigi daca putem sa plecam cu masinile din parcul tehnic, noi fiind cazati la 7 kilometri din c-lung. ni s-a spus ca nu asa ca am bagat cu taxiurile la greu. nu stiu daca referirea s-a facut la masina ta sau la mai multe masini care nu erau in parcul tehnic. nu vad ce ai fi putut tu sa-mi reprosezi mie duminica cat timp eu nu am comentat nimic. mai mult ti-am dat si un sandwich:). cu prima ocazie dau si o bere ca eu merg acolo sa ma distrez nu sa ma cert cu lumea... Just Me Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 G Frati ...cred ca ma confunzi. eu sambata noapte m-am imbatat si m-am dus sa ma culc. intradevar marius din echipa cu mine a facut scandal referitor la masinile din parcul tehnic dar in contextul in care joi l-a intrebat pe gigi daca putem sa plecam cu masinile din parcul tehnic, noi fiind cazati la 7 kilometri din c-lung. ni s-a spus ca nu asa ca am bagat cu taxiurile la greu. nu stiu daca referirea s-a facut la masina ta sau la mai multe masini care nu erau in parcul tehnic. nu vad ce ai fi putut tu sa-mi reprosezi mie duminica cat timp eu nu am comentat nimic. mai mult ti-am dat si un sandwich:). cu prima ocazie dau si o bere ca eu merg acolo sa ma distrez nu sa ma cert cu lumea... ok si eu merg la fel si sa nu uitam asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Video de la TRIAL... http://www.ema-smart.myforum.ro/viewtopic.php?p=115#115 :grin: :grin: :grin: :grin: IMAGINI NEEDITATE ! http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreic Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 atunci la urmatorul concurs tu dai redbull si eu wisky si ne impacam:) Just Me Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 atunci la urmatorul concurs tu dai redbull si eu wisky si ne impacam:) cea mai smechera combinatie e redbull cu tuica :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 atunci la urmatorul concurs tu dai redbull si eu wisky si ne impacam:) :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 atunci la urmatorul concurs tu dai redbull si eu wisky si ne impacam:) cea mai smechera combinatie e redbull cu tuica :ga Pentru modul de incheiere a discutiilor care in alte circumstante ar fi degenerat, din partea mea numai :rsp Sa luam aminte! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 foto http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Braccio Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 G- Fratilor, In numele buzoienilor, va instiintez ca la anul, aveti obligatia sa iesiti pe locul intai!!! Aveti ambitie, masina si talent, deci... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Campulung 2007 In primul rand multam la fratii G+T pentru aprecieri "G-FRATI"]popa a mers excelent pe ghiata se vedea ca e in elementul lui da ,,pe gheata si pe zapada sunt in elementul meu ca asa am invatat sa conduc ,,pe vremuri iarna si in toate conditiile. A fost excelent pentru uniii ,pentru mine nu prea caci am fost gripat la maxim,,vineri la start eram muci la propriu,,racit cobza si cu mucii in nas. Am mers bine avand in vedere ca la coechipier nu-i incarca alternatorul si din 20 in 20 de minute faceam schimb de baterii. Pana la proba speciala am reusit sa ajungem a 4-a masina. Am plecat in proba si acolo gheata si zapada,,yesss,,haul in dreapta de nu se mai vedea io in stanga cu volanul ,,,dai si dai,,,am reusit si o intoarcere cap coada pe un viraj(tete-a queue),,cu aceeasi rapa interminabila in dreapta insa totul foarte repede. Am terminat ziua bine,,,acasa la tratament,,,dai cu paracetamol si aspirina cu C,,da-i cu somn. Seara la cina numai apa plata calda,,cand i vedeam pa ceilalti cum se distreaza(betivesc) imi venea sa urlu,,da nu aveam nici voce...Asta e! A doua zi startul a 5 cea masina dupa fratii G de pe 4 I-am ajuns la iesirea de pe macadam la primele pozitii,am mers o bucata impreuna,am luat CP-ul, am trecut mlastina cu probleme pentru altii,pana a aparut gheata si zapada pe drum,,ma lasa sa trec,si dai si dai cu viteza pe gheata si zapada,,,Romica navigatorul urla,,,las-o mai incet ,,,io nu si nu!! Am mai ratacit vreo 3-4 minute la o intersectie in padure,,macadam lung si sosire,,PRIMII,,la 12:30,, mai stam pe acolo inca vreo 20 de minute,,,nimeni! Plecam,,ne oprim disciplinat la spalatorie si apar fratii+Razvan,,,m-am speriat pentru ca Gabi se tinea de umar si masina era indoita. coboara astia din G-ul lovit numai un zambet,,,na zic ,,totul e OK,,scot palinca sa se anestezieze Gabi si noi pe langa! Seara chef de chef,,am inceput si io tratamentul cu palinca!!! Afisare rezultate,,eram pe 2,,la 6 minute de primii!! pe 3 Fratii si Razvan! Dumineca trialul,,,io mahmur,,bolnav,,muci in nas,,etc,,mi-am pus casca integrala de enduro in cap si am pliat oglinzile si am reusit sa daram un jalon si coechipierul meu 2 plus ca el sa si blocat cateva zeci de secunde undeva asa ca am avut o prestatie execrabila in trial si dupa recalculare ne-am trezit pe locul 3,,da numa asta sa fie cel mai mare bai! In rest cursa ok! Nu am facut poze din pacate pentru ca am fost ocupati cu altele dar pe viitor promit ca se rezolva si acest aspect! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Re: Campulung 2007 In primul rand multam la fratii G+T pentru aprecieri "G-FRATI"]popa a mers excelent pe ghiata se vedea ca e in elementul lui da ,,pe gheata si pe zapada sunt in elementul meu ca asa am invatat sa conduc ,,pe vremuri iarna si in toate conditiile. A fost excelent pentru uniii ,pentru mine nu prea caci am fost gripat la maxim,,vineri la start eram muci la propriu,,racit cobza si cu mucii in nas. Am mers bine avand in vedere ca la coechipier nu-i incarca alternatorul si din 20 in 20 de minute faceam schimb de baterii. Pana la proba speciala am reusit sa ajungem a 4-a masina. Am plecat in proba si acolo gheata si zapada,,yesss,,haul in dreapta de nu se mai vedea io in stanga cu volanul ,,,dai si dai,,,am reusit si o intoarcere cap coada pe un viraj(tete-a queue),,cu aceeasi rapa interminabila in dreapta insa totul foarte repede. Am terminat ziua bine,,,acasa la tratament,,,dai cu paracetamol si aspirina cu C,,da-i cu somn. Seara la cina numai apa plata calda,,cand i vedeam pa ceilalti cum se distreaza(betivesc) imi venea sa urlu,,da nu aveam nici voce...Asta e! A doua zi startul a 5 cea masina dupa fratii G de pe 4 I-am ajuns la iesirea de pe macadam la primele pozitii,am mers o bucata impreuna,am luat CP-ul, am trecut mlastina cu probleme pentru altii,pana a aparut gheata si zapada pe drum,,ma lasa sa trec,si dai si dai cu viteza pe gheata si zapada,,,Romica navigatorul urla,,,las-o mai incet ,,,io nu si nu!! Am mai ratacit vreo 3-4 minute la o intersectie in padure,,macadam lung si sosire,,PRIMII,,la 12:30,, mai stam pe acolo inca vreo 20 de minute,,,nimeni! Plecam,,ne oprim disciplinat la spalatorie si apar fratii+Razvan,,,m-am speriat pentru ca Gabi se tinea de umar si masina era indoita. coboara astia din G-ul lovit numai un zambet,,,na zic ,,totul e OK,,scot palinca sa se anestezieze Gabi si noi pe langa! Seara chef de chef,,am inceput si io tratamentul cu palinca!!! Afisare rezultate,,eram pe 2,,la 6 minute de primii!! pe 3 Fratii si Razvan! Dumineca trialul,,,io mahmur,,bolnav,,muci in nas,,etc,,mi-am pus casca integrala de enduro in cap si am pliat oglinzile si am reusit sa daram un jalon si coechipierul meu 2 plus ca el sa si blocat cateva zeci de secunde undeva asa ca am avut o prestatie execrabila in trial si dupa recalculare ne-am trezit pe locul 3,,da numa asta sa fie cel mai mare bai! In rest cursa ok! Nu am facut poze din pacate pentru ca am fost ocupati cu altele dar pe viitor promit ca se rezolva si acest aspect! mare caracter mare pilot :dr1 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreic Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Pepi ar trebui sa il mituiesti pe levi sa nu puna ppozele de sambata seara pe forum ca zice lumea ca suntem o pereche dupa aia:)) :grin: Just Me Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Iar astea sunt ultimele pe care le am... CIREASA DE PE TORT... :grin: :grin: :grin: :h5 http://www.ema-smart.myforum.ro/viewtopic.php?p=117#117 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 foto nu-mi spune ca-i Sebi din Marghita in poza 878??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 foto nu-mi spune ca-i Sebi din Marghita in poza 878??? In afara de mine, toti din poza sunt din Bucuresti... cel putin asa stiu eu... :? http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Incerc sa-mi revin dupa concursul din w-e. Doua nopti dupa am avut cosmaruri cu copilotul care ma poarasea in padure si cu masini rasturnate. A fost multa concentrare ce a dus la cea mai buna performanta a mea adica locul 5. Dupa prima zi in care cu toate ca am calibrat teratripul cu o eroare de 10 % copilotul nu a facut nici o greseala, in conditiile in care una din statile radio aramas fara baterie si nu am putul comunica de loc cu Andrei care nu avea nici trip nici kilometraj am terminat pe locul trei. A doua zi teratripul calibrat la fix dar din nou copilotul lui Andrei a pierdut statia radio la primul azimut si din nou copilotul meu nu face nici o greseala. Cu opt km inainte de sosire intr-o ravena imputita plina de gheata fratii G dau de belele si se rastoarna blocind drumul. Ii urmaream de vreo 8 9 km si ii multumesc lui Dumnezeu ca nu i-am depasit inainte de ravena caci probabil as fi avut aceiasi soarta. Greseala din partea organizatorilor, dupa parerea mea de incepator, este ca in acea pozitie periculoasa nu au avut comisar de cursa precum au avut cu ceva timp in urma la urcare unde ne-au dat stop timp cat echipajul din fata a urcat, adika tot fratii G. Mentiopnez ca la ravena nu era nici semnal conex sau orange. Am pierdut fratii vreo 30 de minute si noi 46. Ghinion.La sfirsit locul 4. A doua zi la trial prestatia mea destul de buna zic eu insa jeepul lui Andrei ramine fara o cruce cardanica urmeaza derapajul caci tragea doar fata si s-a terminat. Locul 5 la general. Consider ca aceasta performanta se datoreaza in primul rind copilotului meu Bogdan Mamulea care a fost magistral, in al doilea rind mie care am fost inconstient si am condus la limita o masina fara roll-cage(mare timpenie din partea mea) si in alt treile rind lui Andrei coechipierul meu si lui Gix copilotul sau care au rezistat 170 de km fara trip fara kilometraj si fara comunicare radio. In incheiere vreau sa-mi cer scuze catre fratii G in legatura cu episodul cu masina din parc. Prea multa adrenalina si alcool. Am stat duminica pina la premiere hotarit sa indrept lucrurile daca se intimpla sa piarda podiumul din aceasta cauza. Le multumesc pentru discretie. Totusi episodul in care coechipierul lor ne-a acuzat simbata seara de lipsa de sportivitate in conditiile in care noi am ajutat si la trolierea sa ma impins putin spre acest gest. Ne asteptam la multumiri nu la acuze. La fratii G ramin dator cu un rind de beri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stef Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Dragilor, Va multumesc tuturor pentru participare si pentru spiritul de competitie. Imi cer scuze daca m-am ratoit la cineva, sunt :evil: cand am de cazat 250 de oameni In curand o sa postez si clasamentele, imediat ce vor fi publicate pe site-ul clubului. EMA si Doamna - Off Road Adventure Romania va multumeste din suflet. La urmatoarea sedinta va voi comunica oficializarea casatoriei - EMA = Safety partener al Off Road Adventure Romania. Si, pentru ca stiu ca toti sunteti curiosi sa stiti pe ce loc sunteti in clasamentul de Open pe 2007, o sa-l postez si pe el. Luati aminte: m-am bazat pe site-urile cluburilor organizatoare si pe info de la Levi. Daca sunt greseli, imi asum intreaga vina. A fost in exclusivitate ideea mea si munca a mea si alui Levi ( :h5 ) Va rog sa nu amestecati Off Road Adventure sau Conventia in acest subiect. Va multumesc si ne vedem la urmatorul concurs! Stefania Dumitru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Feliciatri tuturor participantilor :grin: !Am vazut parcul auto vineri spre sambata noaptea cand am recuperat cu platforma un Samurake ce sa imbolnavit de deces :P "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Bravo organizatorilor Bravo organizatorilor (din toate centrele off-road din tara) pentru curajul de a aduna la un loc atatea caractere diferite dar toate cu aceeasi nestapanita sete de adrenalina. In ceea ce priveste organizarea nu cred ca poate multumi pe toata lumea , dar chiar si asa ne-a dat posibilitatea de a ne aduna si revedea toti, cei manati de aceeasi pasiune. Cum nu tin neaparat sa fiu pe podium, m-am marginit la a lua parte la acest tip de evenimente si de a observa cat se poate de neutru comportamentul celor implicati. Ceea ce am observat insa, pentru cei implicati in luptele pentru loc pe podium, nu prea face cinste ideii de off-road. Poate din acesta cauza de foarte mult timp nu s-a mai acordat mentiunea pentru "Team Spirit"?....... most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stef Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Re: Bravo organizatorilor Poate din acesta cauza de foarte mult timp nu s-a mai acordat mentiunea pentru "Team Spirit"?....... La cele doua concursuri de anul acesta organizate de ORAR la care am facut parte din staff nu am putut sa gasim pe cineva care sa merite acest premiu Exceptia ar fi, la Open la Campulung, ajutorul dat de Luigi si Marina, despre care s-a vorbit mai devreme... Eu sper intr-o renastere a acestui spirit, ca de, speranta moare ultima... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Incerc sa-mi revin dupa concursul din w-e. Doua nopti dupa am avut cosmaruri cu copilotul care ma poarasea in padure si cu masini rasturnate. A fost multa concentrare ce a dus la cea mai buna performanta a mea adica locul 5. Dupa prima zi in care cu toate ca am calibrat teratripul cu o eroare de 10 % copilotul nu a facut nici o greseala, in conditiile in care una din statile radio aramas fara baterie si nu am putul comunica de loc cu Andrei care nu avea nici trip nici kilometraj am terminat pe locul trei. A doua zi teratripul calibrat la fix dar din nou copilotul lui Andrei a pierdut statia radio la primul azimut si din nou copilotul meu nu face nici o greseala. Cu opt km inainte de sosire intr-o ravena imputita plina de gheata fratii G dau de belele si se rastoarna blocind drumul. Ii urmaream de vreo 8 9 km si ii multumesc lui Dumnezeu ca nu i-am depasit inainte de ravena caci probabil as fi avut aceiasi soarta. Greseala din partea organizatorilor, dupa parerea mea de incepator, este ca in acea pozitie periculoasa nu au avut comisar de cursa precum au avut cu ceva timp in urma la urcare unde ne-au dat stop timp cat echipajul din fata a urcat, adika tot fratii G. Mentiopnez ca la ravena nu era nici semnal conex sau orange. Am pierdut fratii vreo 30 de minute si noi 46. Ghinion.La sfirsit locul 4. A doua zi la trial prestatia mea destul de buna zic eu insa jeepul lui Andrei ramine fara o cruce cardanica urmeaza derapajul caci tragea doar fata si s-a terminat. Locul 5 la general. Consider ca aceasta performanta se datoreaza in primul rind copilotului meu Bogdan Mamulea care a fost magistral, in al doilea rind mie care am fost inconstient si am condus la limita o masina fara roll-cage(mare timpenie din partea mea) si in alt treile rind lui Andrei coechipierul meu si lui Gix copilotul sau care au rezistat 170 de km fara trip fara kilometraj si fara comunicare radio. In incheiere vreau sa-mi cer scuze catre fratii G in legatura cu episodul cu masina din parc. Prea multa adrenalina si alcool. Am stat duminica pina la premiere hotarit sa indrept lucrurile daca se intimpla sa piarda podiumul din aceasta cauza. Le multumesc pentru discretie. Totusi episodul in care coechipierul lor ne-a acuzat simbata seara de lipsa de sportivitate in conditiile in care noi am ajutat si la trolierea sa ma impins putin spre acest gest. Ne asteptam la multumiri nu la acuze. La fratii G ramin dator cu un rind de beri. :be :h5 :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Team Spirit Cred ca Luigi este unul dintre putinii, despre care pot spune, cu mana pe inima, ca reprezinta cu adevarat spiritul off-road. Luigi, pentru tine "jos palaria/caciula" si ori cand cauti sau ai nevoie de un partener pentru drumetii voi raspunde cu mare placere. Si o intrebare pentru Stef: daca tot a fost unanim recunoscut ajutorul acordat de Luigi, de ce nu a primit trofeul/diploma pentru "Team Spirit"? silviub most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stef Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Re: Team Spirit Si o intrebare pentru Stef: daca tot a fost unanim recunoscut ajutorul acordat de Luigi, de ce nu a primit trofeul/diploma pentru "Team Spirit"? Raspuns: pentru ca am aflat ulterior!!!!!!!! Abia acum apucam sa ne limpezim mintile si sa recuperam din somnul (sau stiuca) pierdut. Au fost, cu totul 200 de oameni (concurenti, asistenta, presa) de care a trebuit sa stim in orice moment. Si :no1 e simplu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Stef, am inteles si stiu ce inseamna organizare de evenimente si/sau competitii si ca atare cele scrise de mine nu sunt adresate tie personal. Ceea ce vreau eu sa scot in evidenta este ca tocmai prin decernarea unui astfel de premiu/trofeu/diploma se pastreaza vie flacara ideii de off-road. Idee, ce a stat la baza infiintarii majoritatii cluburilor actuale de off-road din Romania (cu mici exceptii). Dupa parerea mea, "Team Spirit" trebuie sa fie arma cu care se lupta impotriva nesimtirii si nepasarii. Cu speranta ca am fost bine inteles, ma opresc aici pentru ca nu vreau sa devin patetic. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate