Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Good Year 1 Decembrie 2007 @ Cimpulung

Postări Recomandate

• Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator stef
Multumim pentru afisarea rezultatelor, ma lamureste si pe mine cineva referitor la anularea celor doua puncte?

multumesc anticipat

Puncteaza 5 competitii de week-end plus una de 7 zile.

Pt. bogdan: da sa fie foie gras :h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Umanitare

Nashico........dau o conserva de pateu la umanitara pana la curcanul de craciun.

Nashule, nashico este vreo actiune umanitara planificata pentru aceasta perioada? Astfel de activitati unde pot fi vizualizate inainte de a fi trecut? Intreb pentru ca daca as afla din timp ati mai putea conta pe un magar (masina) si conducatorul lui.

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

Vizitator stef

In fiecare an, de paste si de carciun, Off Road Adventure Romania organizeaza o astfel de actiune. Adica ne apucam de strans bani, cu care cumparam alimente de prima necesitate (faina, malai, ulei, etc), mai primim si produse de pe la diverse firme (orice poate fi de folos este binevenit) si le ducem intr-un sat uitat de lume unde se ajunge numai cu calu' sau cu 4x4.

Anul acesta mergem undeva in judetul Buzau. Va mai dau vesti p-aici si intreb luni la sedinta care se face special pt. umanitara daca mai avem nevoie de masini (eu cred ca da, dar e important sa avem si cu ce le incarca :? )

Merci de intrebare si te tin la curent!

Stefania

Link spre comentariu

Ma scuzati ca va deranjez discutia PRIVATA pe un FORUM PUBLIC..., am toata stima pentru clubul mentionat mai sus care are un forum de discutii pe circuit INCHIS, am contribuit si eu financiar la cateva actiuni din anii trecuti, DAR... tin sa va reamintesc ca aici este http://www.club4x4.ro ...TOTUSI... :roll: 8) :grin:

Va multumesc pentru intelegere si va asteptam la :

http://www.club4x4.ro/viewtopic.php?t=1508&start=15... :h5 :c

Link spre comentariu

clasament open 2007

Draga mea Stefania, nu este corect clasamentul de la open 2007.Vezi ca pilotul Parvulescu Sorin cu cei trei copiloti pe care i-a avut a participat de la Cluj incoace la toate competitiile si singura la care nu a punctat este cea de la Campulung.

Link spre comentariu

Re: clasament open 2007

Draga mea Stefania, nu este corect clasamentul de la open 2007.Vezi ca pilotul Parvulescu Sorin cu cei trei copiloti pe care i-a avut a participat de la Cluj incoace la toate competitiile si singura la care nu a punctat este cea de la Campulung.

Si? :P

Link spre comentariu

Salut,

imi pare bine ca sintem cu toti sanatosi.

are cineva poze si cu mine???

Toyota Land Cruiser 80 4,2 diesel aspirat

Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 12v

Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 24v

Toyota Land Cruiser 70 3,0 turbo diesel

Link spre comentariu

Vizitator stef
Ma scuzati ca va deranjez discutia PRIVATA pe un FORUM PUBLIC..., am toata stima pentru clubul mentionat mai sus care are un forum de discutii pe circuit INCHIS, am contribuit si eu financiar la cateva actiuni din anii trecuti, DAR... tin sa va reamintesc ca aici este http://www.club4x4.ro ...TOTUSI... :roll: 8) :grin:

Va multumesc pentru intelegere si va asteptam la :

http://www.club4x4.ro/viewtopic.php?t=1508&start=15... :h5 :c

Scuze, n-am stiut... Am raspuns la o intrebare far sa caut un alt topic dedicat. N-am avut intentia sa supar pe nimeni.

Scuze inca o data :oops: si promit ca nu se mai intampla!

Link spre comentariu

Vizitator stef

Re: clasament open 2007

puncteaza locurile 1-8. sunt pe alt calculator si nu pot sa verific daca s-a clasat in primele 8, dar promit s-o fac imediat ce pot.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare