Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Good Year 1 Decembrie 2007 @ Cimpulung

Postări Recomandate

• Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Poze Levo

Specifica si tu Levi ca aia din poza era patura de la hotel,sa nu se creeze confuzii,am ras de am facut crampe cand a aparut Romica cu patura in mana.

:ga :ga :ga Era tare de tot! Inca ma gandesc sa pun pozele de sambata sau nu :P

jimny8: era FJ sau Bj dar 45 si nu 40 :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Robert felicitarile mele pentru CAMIONAT :h5

Ne-ai dat bataie mare anul asta,dar la anul ne luam revansa :twisted:

multumesc pentru urare insa meritul nu imi apartine in echipa am concurat alaturi de Andrei Parschiv sa nu uitam de echipajele compuse din Vali Dutu & Mircea Dumitrache(Ucenicu), Cheloo & Dana, Andi Damiri & Adrian Lozinca, Casuneanu Costel, Vali Dutu & Eugen Bunea

bafta pentru la anul

acum este timpul sa intram la garaj se anunta un an greu :h5

@Landcruiser
Link spre comentariu

Vizitator Pilif
si trocariciurile care au mers bine pe teren... si care a fost f greu (prea greu) de incadrat la ce clasa trebuie sa intre

trocariciurile se incadreaza la clasa AUTO EXTREME foarte simplu :-P si daca aveti argumente de ce nu ne-am incadra la Auto Extreme va astept cu ele.....

Link spre comentariu

Vizitator Jimny

1.pt ca sunt o alta categorie(buggy-uri)

2.pt ca sunt o concurenta neloiala

3.de ce la cj nu a intrat trocariciu la aceasi categorie cu masinile?

stiu ca sunt greu de incadrat dar pe viitor poate se vor inmulti si se va face categoria ''trocarici''.

Link spre comentariu

Robert felicitarile mele pentru CAMIONAT :h5

Ne-ai dat bataie mare anul asta,dar la anul ne luam revansa :twisted:

multumesc pentru urare insa meritul nu imi apartine in echipa am concurat alaturi de Andrei Parschiv sa nu uitam de echipajele compuse din Vali Dutu & Mircea Dumitrache(Ucenicu), Cheloo & Dana, Andi Damiri & Adrian Lozinca, Casuneanu Costel, Vali Dutu & Eugen Bunea

bafta pentru la anul

acum este timpul sa intram la garaj se anunta un an greu :h5

Asa e si eu ar trebui sa multumesc coechipierilor care m-au ajutat anul asta sa termin pe locul 2 :D

Gogo si Marina,Andy68 si Nello Runner,Sorin Parvulescu,Claudia si Gyula :h5

Si lui afantana care este copilotul meu :P

Robert poate-ti faci drum pe la garaj sa dezvoltam proiectul Suzki-Opel :twisted:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Jimny are dreptate

In primul rand se numesc side by sideuri si nu masini.

Sa presupunem ca anul viitor trocariciurile vor avea voie la Auto Extrem la toate concursurile. Nu va dura mult timp cand vor lua startul si la Open, iar ceilalti, pe masini normale vor fi surclasati intotdeauna. Astfel vor avea doua posibilitati: se lasa de off road (sau de concurs) sau isi iau trocarici. Sau isi fac campionat separat. Deci o sa ajunga trocariciurile sa se bate intre ei. Intreb eu, naivul, nu e mai simplu si mai fair sa aiba categorie separata de la inceput?

Link spre comentariu

Tzupare.....la anul te bagi sa facem echipa si sa-i spargem pe toti? :h5

Nelule mi-ar face mare placere da eu am format deja echipa cu Sorin Parvulescu,mergem in formula asta sezonul urmator :D

Am facut echipa la Odorhei-locul2 Baia Mare-locul2 Iasi-locul2 Campul Lung-abandon :grin:

Poate spargem gheata si luam si locul 1 :twisted:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

si trocariciurile care au mers bine pe teren... si care a fost f greu (prea greu) de incadrat la ce clasa trebuie sa intre

trocariciurile se incadreaza la clasa AUTO EXTREME foarte simplu :-P si daca aveti argumente de ce nu ne-am incadra la Auto Extreme va astept cu ele.....

Stiu ca "specialitatea" mea e alta... :pr

Dar cred, in virtutea logicii mele (poate cu imperfectiuni), ca "trocariciul"ar trebui considerat clasa separata... Am vazut la Campulung cum evolueaza pe traseu si ma gandeam ca, daca as avea un Unimog (spre exemplu) sau un 8x8 amfibie, sigur mi-ar fi mult mai usor sa "rezolv" niste trasee decat cu un "atelaj" 4x4 "clasic". Parerea mea...

In plus, daca E.M.A. va fi solicitata ca "Safety Partener" pe 2008, imi voi exprima "oficial" opinia ca sa fie delimitate clar anumite clase (functie de cum va decide Organizatorul: tonaj, capacitate cilindrica, etc) pentru a putea estima cat de cat RISCUL. Pentru mine, VIATA e mai importanta decat CLASAMENTUL !!!

In plus, NU-MI DORESC SA SE INTAMPLE VREUN PRECEDENT care sa genereze o REVIZUIRE A SECURITATII (inclusiv medicale) A TRASEELOR!

P.S. Sper ca nu am suparat pe nimeni cu raspunsul meu, dar sincer, ma simt mai bine cu voi la masa, la "un pahar de vorba" , decat altfel... :h5 :D :D :D

Link spre comentariu

cea mai mare problema apare la aceste trocariciuri in cazul in care concureaza cu masinile pe extrem in caz de ...doamne fereste ... accident

daca o coliziune la 60 km/h intre un samurai si un G nu este placuta dar cu centuri casca etc nu e mortala, sa va ganditi la o coliziune intre un trocarici si un G

si cine e de vina dupa?

organizatorul

acesta e motivul pentru care trebuiesc incadrate diferit

atv, trocarici, moto nu au ce cauta pe traseele open sau extrem a masinilor

e parerea mea, nu dau cu parul

pt ca un vad obligatoriu de 1 m ar putea sa-i scoata din concurs ... dar nu asta e scopul

scopul organizatorilor este sa se diminueze riscurile unor accidente fatale.

daca la o plimbare pot sa mearga impreuna, in conditii de concurs, regulile se schimba

unii pot gresi traseul, sa vina din sens opus cu viteza (sa recupereze) si e suficient un accident iar organizatorul e bun de legat

apoi putem sa facem reguli, sa cadem de acord, ca avem precedent... e cam tarziu

acestea sunt argumentele mele

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

bine ca nu a vazut Max in realitate BJ40-ul auriu, ca avea E.M.A. de lucru 8)

era pur si simplu SUPER!

:grin:

Cum obtin si eu numarul de telefon al proprietarului BJ-ului?

Link spre comentariu

Cred ca si incadrarea cat mai corecta a tuturor acaretelor (ce au aparut sau este posibil sa mai apara pe la concursuri), tine de revizuirea regulamentului cadru dupa care se desfasoara campionatul national. Lucru ce a mai fost mentionat in paginile de mai sus.

Propunerea mea nu trebuie luata ca si o critica (toata stima pentru cei ce si-au mintea pe bigudiuri pentru intocmirea acestui regulament) dar lumea si cu ea o data si miscarea off-road se dezvolta si ca atare trebuie sa apara imbunatatiri permanente ale cadrului in care se desfasoara acest campionat.

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

Vizitator stef

Re: clasament open 2007

Draga mea Stefania, nu este corect clasamentul de la open 2007.Vezi ca pilotul Parvulescu Sorin cu cei trei copiloti pe care i-a avut a participat de la Cluj incoace la toate competitiile si singura la care nu a punctat este cea de la Campulung.

Ai dreptate, Claudia; era trecut ca echipaj separat la Odorhei. Am corectat, dar nu stiu cum sa pun fisieru'. Ma descurc eu pana la urma.

Mai astept corecturi :grin:

Link spre comentariu

Vizitator jimny8
cea mai mare problema apare la aceste trocariciuri in cazul in care concureaza cu masinile pe extrem in caz de ...doamne fereste ... accident

daca o coliziune la 60 km/h intre un samurai si un G nu este placuta dar cu centuri casca etc nu e mortala, sa va ganditi la o coliziune intre un trocarici si un G

si cine e de vina dupa?

organizatorul

acesta e motivul pentru care trebuiesc incadrate diferit

atv, trocarici, moto nu au ce cauta pe traseele open sau extrem a masinilor

noi astia din presa, care am fost sambata pe prima parte a traseului, iti dam dreptate.

uite aici:

http://www.promotor.ro/popup_galerie/vi ... &width=935

momentul 00:18

daca era mai rapid cu 2 secunde, G-ul intra intr-un ATV care mergea cu mare viteza pe drum (nu se vede pe filmare, dar ATV-urile si masinile, in cazul ala, s-au "intercalat" periculos)

momentul 01:20

uite cum se urca de pe camp pe drum - lipsa de vizibilitate, viteza maricica de abordare a pantei... noi, jurnalistii, ca prostii prin zona (daca se intampla vreun incident, cred ca unii o beleam in stil mare!)

momentul 02:17

no comments... doar ca in locul ala, care era o intersectie, trebuia musai sa fie un oficial!

P.S.

nu dau cu pietre, sunt observatii, zic eu, logice.

cat despre trocariciuri, parerea mea e ca nu au ce cauta la egalitate cu masinile, chiar daca au patru roti. nici macar cu veveritele de samurai :h5

Link spre comentariu

Vizitator jimny8
asta da sport extrem - traseul de ATV in sens opus pe traseul de masini.

absolut INCONSTIENTI cei care au facut traseul.

PS: misto filmul :h5

pls, hai sa nu acuzam oamenii, pentru ca e usor sa dai cu noroi, dar f greu sa fii organizator. io am facut postul pentru a ajuta pe viitor la evitarea unor greseli de genul asta.

lucrand in presa, stiu ce avid este domeniul asta de subiecte tampite. si iti dai seama ca toata miscare offroad ar fi afectata de stirile de la ora 5 unde ar aparea un titlu: "morti la joaca cu masini de teren" sau ceva de genul...

... oricum, si eu ma numar printre inconstientii care au fugit mancand pamantul cand a alunecat patrolul la trial spre noi :grin:

http://www.promotor.ro/galerie/1071861/ ... 007#videos

momentul 04:15

:P

Link spre comentariu

eu sunt un sustinator al fenomenului off road si un promotor al concursurilor de gen. Ca dovada http://www.motociclism.ro/forum/index.p ... pic=152742. Ii respect foarte mult pe organizatori, pentru ca stiu ca toti baga bani si timp pentru a organiza o cursa. Insa nu pot sa fiu ok cu greseli elementare de genul asta. Raman la parerea mea - Gigi Gavrila si ai lui care au facut traseul au facut o greseala MAJORA. E foarte simplu sa faci o bucla pe camp sau prin padure pentru ATV/moto astfel incat sa nu se intalneasca cu traseul de auto .... Sau macar pune-i in acelasi sens. Ce am vazut in filmul tau e inadmisibil.

Tin minte prima cursa de rally raid la care am fost in 2005 .... Victor Pop ne-a zis de 10 ori incepatorilor ca orice s-ar intampla sa nu cumva sa ne intoarcem pe speciala!!! Nu zicea degeaba.

Parerea mea.

Link spre comentariu

eu sunt un sustinator al fenomenului off road si un promotor al concursurilor de gen. Ca dovada http://www.motociclism.ro/forum/index.p ... pic=152742. Ii respect foarte mult pe organizatori, pentru ca stiu ca toti baga bani si timp pentru a organiza o cursa. Insa nu pot sa fiu ok cu greseli elementare de genul asta. Raman la parerea mea - Gigi Gavrila si ai lui care au facut traseul au facut o greseala MAJORA. E foarte simplu sa faci o bucla pe camp sau prin padure pentru ATV/moto astfel incat sa nu se intalneasca cu traseul de auto .... Sau macar pune-i in acelasi sens. Ce am vazut in filmul tau e inadmisibil.

Tin minte prima cursa de rally raid la care am fost in 2005 .... Victor Pop ne-a zis de 10 ori incepatorilor ca orice s-ar intampla sa nu cumva sa ne intoarcem pe speciala!!! Nu zicea degeaba.

Parerea mea.

ionut, ai fost acolo, in traseu, la campulung? parerea mea este ca nu e normal ca pui niste etichete unor organizatori si sa ii faci "INCONSTIENTI" doar dupa ce vizionezi un filmulet... :?

ARO 11.4, motor 1.9D

Logan 1.5 dCI

one happy family

lots of dreams and hopes

Link spre comentariu

Haideti sa nu exageram !!! :h5

Organizarea de la Campulung a fost una dintre cele mai bune dintre competitiile la care am participat. :1

Problema securitatii traseului e valabila la toate intalnirile unde am participat, iar asta din cauza ca inca nu s-au adunat oamenii sa traseze niste linii clare ale subiectului. Nu uitati ca ma refer aici inclusiv la rallyraid nu numai offroad. Stiu ce spun...

Partea buna e ca urmeaza ... 2008 si, cu un pic de bunavointa, problema se poate rezolva. Sa lasam ce a fost, bine ca nu s-a intamplat nimic tragic si sa speram ca cineva "va lua taurul de coarne" si se vor aduce completari in Regulamentul de concurs... E.M.A. va sta la dispozitie oricand, daca se doreste o opinie sau o sugestie pe subiect!

VA DORESC SARBATORI FERICITE ! LA MULTI ANI !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare