zolameister Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 Re: Suzukiwagen G ??? Pentru cfantana si zolamesteir. Am citit discutia voastra despre rapoartele in grupuri si reductor. O sa vreau sa modific si eu candva transmisia pentru ca nu ma satisface sammyul pe penti foarte abrupte si in trafic la demaraj cu cauciucele de 235/75. Am mai citit de modificari si la proiectul Kaprun de pe forum dar inca nu am vazut masina sa vad cum merge si nu stiu ce rapoarte are in transmisie. Mi-am notat niste date si vreau sa va intreb pana la urma care solutie ar fi cea mai buna la mine pe viitor. Deci samuraiu din fabrica are in grup raport de 3,72, in reductor pe LO 2,26 si pe HI 1,4( sa inteleg ca si pe HI se reduce raportul nu doar se cupleaza 4x4?). Tu ai avut pe LO 4,16 si 32 cauciuc si nu ti-a placut. Ma intreb cum merge zolamesteir cu 5,14 pe LO si este multumit??? Apoi ai modificat doar rapoartele in grupuri la 4,56 (reductorul de fabrica) si ai scris ca ii mai bine. Poti sa imi detaliezi cum s-a comportat masina dupa aceea. Baietii care mi-au modificat masina au mai schimbat pinionul de LO si la alte masini si cam asta ar fi solutia ce am luat-o in calcul pana acum. Pai povestea e asa...Plec de pe loc cu a 2-a,cu a 3-a urc dealu' si cu a 4-a alerg....motorul nu mai are tendiinta de a se inneca,una peste alta se comporta ca un "Gwagen":ha: In rest cel mai in masura e Dr Suzuki (Cfantana)sa te informeze mult mai corect si la obiect:h5(Eu fac Dinti....) NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pit80 Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Suzukiwagen G ??? Dupa modificarea rapoartelor in reductor nu ai avut probleme din cauza fortelor mai mari sa se rupa planetarele sau diferentialele? Sau sa fi patit ceva cu cardanele? Ai zis ca te-ai saturat cat te-ai rasturnat dar rolecage-ul nu a avut de suferit dupa micile acrobatii? Din ce teava ii facut si cat te-a costat? Peter, Samurai '97 pt nebunii Skoda fabia '03 pt restu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate