Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

L200

banu adrian

Postări Recomandate

Re: L200

Eu zic sa incepi asa cum scrie in regulament cu o scurta prezentare aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=41601&page=61 si nu la cartea de telefon, ca sa nu primesti mustrari de la moderatori...

Apoi daca ne spui si ce model de L200 ai, ar fi chiar mai usor sa primesti sfaturi de la colegi. Incearca sa "rasfoiesti" un pic rubrica Mitsubishi ca sigur gasesti toate informatiile de care ai nevoie. Welcome!

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

scuze dar am crezut ca prezentarea se face la sectiunea membrii. ok, dau o bere!

sunt din ploiesti, 41 ani , medic , si am de curind un L200 model 2010(cu bena lunga). cred ca ma vor dezavantaja unghiurile de atac dar ... sper sa gasesc capital se incep sa pun pe ea , dar dupa sarbatori.pina atunci poate ma mai ajutati si pe mine un pic daca ramin agatat...

despre gume ce ma sfatuiti? as pune bfg.uri!

in leg cu hard topul si bullbar cum este cu omologarea?

Link spre comentariu

Bine ai venit si s-o stapanesti sanatos !

Depinde ce vrei sa faci cu ea....detaliaza putin....

Ca posesor de pick-up, n-am auzit(sau n-am vrut sa aud:wink:..) de omologarea pentru hard-top....probabil ca dealer-ii care le vand au ceva hartii in acest sens de la producatori, pe care hartii, daca tii neaparat, le poti duce la cine ti le cere.....Cumva tu ai dreptate in ceea ce intrebi, daca in talonul masinii e scris "bena deschisa"......

Daca e vorba de un bullbar simplu gen "calorifer", adica teava de inox, sunt cateva modele agreate de UE - vezi ca e pe undeva un topic cu toata discutia despre legalitatea barilor.....

Link spre comentariu

bine v.am gasit!

as vrea sa o modific intre ceva intre offroad si urban. de cind o am(1 luna) o folosesc numai pe asta- mai am un mondeo. mi se pare mult mai practica pt drumurile noastre chiar si din oras, iar consumul nu este cu mult mai mare. credeti ca ma voi descurca intr.un offroad mai soft?

prima data as icepe cu hard top.ul- din ce stiu cele omologate RAR sunt mai scumpe si apoi cu niste bfg-uri.la hardtop-uri am vazut preturi bune la MAXLINER(?)

are cineva service si ma poate ajuta in acest sens?

Link spre comentariu

E adevarat ca o bena descoperita e inutila, dar tine cont si de investitie care e mai mica pentru gume dar macar iti mareste libertatea de miscare.

Referitor la gume : eu am AT-uri, BFG, care sunt imi suficiente pentru ce vreau eu de la masina la acest moment, adica similar cu ce vrei tu, mai putin sosea, iar cu aceste AT-uri se va descurca mai bine decat iti poti imagina! Poti incerca si MT-uri, dar mie nu mi-au placut din cauza aderentei scazute pe asfalt ud, care vrei nu vrei trebuie strabatut pana la orice forestier etc....

In ce priveste hard-top-ul , din ce am mai citit pe aici, Max-Liner ar cam fi de evitat, chiar daca au preturi mai atractive.

Cel mai fain hard-top care l-am vazut pe un L200 e cel de mai jos, dar si pretul e undeva la ~3000 euro :wink: :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=545298#post545298

Link spre comentariu

Pentru echiparea de care ai nevoie poti apela si la noi.

GTC Auto este dealer si service de montaj al Pick-UP.ro din Tg. Mures; vei vedea pe site-ul www.pick-up.ro mai multe modele de hardtopuri si de bullbaruri; ai si preturile de vanzare (in euro, tva nu este inclus); montajul si transportul de la Mures se platesc separat.

GTC Auto este si dealer BFGoodrich; pentru o oferta trebuie sa ne sfatuim ce dimensiune ai/vrei sa pui; si eu iti recomand AT-uri.

O oferta completa pot sa-ti fac dupa ce ne punem de acord asupra variantei finale de echipare.

Razvan

0723541851

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

Prima oara ti-as recomanda o articulatie OME sau TRAILMASTER, apoi niste cauciucuri ( maxim 33).

In acest timp ai putea sa te interesezi de pret si pentru scut motor- cutie- rezervor.

Apoi o bara fata si un troliu.

Un snooker, hardtop, etc

Dar toate astea depind de buget si de scopul masinii.

:2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr
Link spre comentariu

Prima oara ti-as recomanda o articulatie OME sau TRAILMASTER, apoi niste cauciucuri ( maxim 33).

In acest timp ai putea sa te interesezi de pret si pentru scut motor- cutie- rezervor.

Apoi o bara fata si un troliu.

Un snooker, hardtop, etc

Dar toate astea depind de buget si de scopul masinii.

la ce te referi cu articulatia? si cauciucuri 33? sunt cam incepator la auto.

ce latime max de gume pot pune? mai late de 235 ating? iar la jenti as merge pe16"! pot inalta masina din barile de torsiune sau trb musai inaltatoare? ma pot descurca in off si cu bfg A/T sau trb M/T?

va multumesc pt sfaturi.

Link spre comentariu

E adevarat ca o bena descoperita e inutila, dar tine cont si de investitie care e mai mica pentru gume dar macar iti mareste libertatea de miscare.

Referitor la gume : eu am AT-uri, BFG, care sunt imi suficiente pentru ce vreau eu de la masina la acest moment, adica similar cu ce vrei tu, mai putin sosea, iar cu aceste AT-uri se va descurca mai bine decat iti poti imagina! Poti incerca si MT-uri, dar mie nu mi-au placut din cauza aderentei scazute pe asfalt ud, care vrei nu vrei trebuie strabatut pana la orice forestier etc....

In ce priveste hard-top-ul , din ce am mai citit pe aici, Max-Liner ar cam fi de evitat, chiar daca au preturi mai atractive.

Cel mai fain hard-top care l-am vazut pe un L200 e cel de mai jos, dar si pretul e undeva la ~3000 euro :wink: :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=545298#post545298

stiu acest model de hardtop dar prf unul normal dat ca e mai functional si mai mare.in leg cu L200 PERICULOS-ul e super tare dar mai poate circula pe drumuri nat(adica il poate omologa, sau trb?).cam cit este inaltat?cu inaltatoarele de 5-10 cm ce iese?

Link spre comentariu

Eu am avut L200 din 2007 iar in teren era deranjant cu spatele lung. Ramaneam suspendat daca incercam o panta m-ai abrupta. Avand in vedere ca bena ta e m-ai lunga cu aprox. 15 cm, eu iti recomand o inaltare a masinii. Cu acea ocazie iti schimbi si suspensia spate care e de tot rahatu'. Cele m-ai ieftine hard-topuri le gasesti la pick-up.ro. Nu stiu daca au deja pentru modelul nou.

Bafta

don't worry, be happy
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

La ce-ti trebuie cu ET negativ ???

Pune alte gume pe jentile pe care le ai si mai vezi dupa aia !

pt estetic si la ravene sper sa ating mai greu cu lat.

cei de la delta mi-au spus ca le pot intoarce(cumparate de la ei) pt ca as vrea sa le schimb adidasii pe care le am si sa pun ceva mai lat(245) si poate pe 15. plus ca vreau 2 seturi de roti : mud-uri si "de oras"

Link spre comentariu

help:hl.de unde pot lua jenti de L200 de 16 sau 15" cu ETnegativ? caut si nu gasesc. multumesc

Am avut eu de vanzare un set de vanzare cu ET negativ pt L200

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=50763

Merita ET-ul negativ ca iti da un plus de stabilitate in tot ce faci

si atentie ca NU sunt jenti pe 15 pt L200, numai de la 16 in sus

Link spre comentariu

pt estetic si la ravene sper sa ating mai greu cu lat.

cei de la delta mi-au spus ca le pot intoarce(cumparate de la ei) pt ca as vrea sa le schimb adidasii pe care le am si sa pun ceva mai lat(245) si poate pe 15. plus ca vreau 2 seturi de roti : mud-uri si "de oras"

Ce ravene ?!? Hellooooo.....noi avem pick-up.....

Estetic.....pune-i gume mai mari, atat cat intra fara sa frece si sa vezi cum i se schimba aspectul....

Doua seturi am avut si eu......ca sa le schimbi, in functie de activitate, ia in considerare : 1 - loc de depozitare; 2 - ai, n-ai treaba, pune rotile, scoate rotile.....3 - cric eficient = hi-lift......pe ce il fixezi la L200? cu cricul din dotarea masinii iti garantez ca dupa doua astfel de schimburi ti se ia......; 3 - roata de rezerva de care va fi ?

Daca pui pe roti pe 15" pierzi in inaltime si nu vei compensa cu guma....

Evident ca toti comerciantii vor sa vanda.....dar pt tine e un castig ?

Roti intoarse sau cu ET negativ vor stropi mai rau decat iti imaginezi, deci vei avea nevoi de overfendere suplimentare.....uita-te pe cartea tehnica a masinii sa vezi inclinarea maxima laterala pe care poti merge in siguranta....oricum nu vei merge never-ever pe cat poate masina.....

Link spre comentariu

m-ati bagat de ctot in ceata! deci de la 15" imi iau gindul, iar despre ET- in primul rind nu gasesc , iar in al doilea parerile sunt inpartite. tu ai mers cu ele , flyer? ce parere ai?

dar cum zic cei de la delta sa le intorc e vrajeala?

acum eu am 205/80R16. pe aceeasi geanta ce dim max as putea pune(si lat si inlt)? dar cea mai mare dim cu scimbarea jentilor si sa nu atinga , fara sa fac nici o modif la masina? mai sunt si alte surse decit delta pt prf simex?

Link spre comentariu

Delta are pe stoc:235/70R16

235/85R16

265/75R16

285/75R16 toate prf simex de la Insa Turbo(ce e asta?)

ce ma sfatuiti sa iau? si sa schimb jentile?

sa mai caut altceva?

Insa Turbo sunt gume resapate cu diverse profiluri la partea de rulare : Sahara, SImex, etc.

Ramai cu jantele originale si pune pe ele BFG MT, noi, 235/70/16.

Sau ai putea sa incerci varianta de mai jos si in felul asta vei avea cum ai vrut tu : 1 set de strada si al doilea set de oras, cele pe care la ai acum pe masina.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=52227

Editat de Astral
Link spre comentariu

Insa Turbo sunt gume resapate cu diverse profiluri la partea de rulare : Sahara, SImex, etc.

Ramai cu jantele originale si pune pe ele BFG MT, noi, 235/70/16.

Sau ai putea sa incerci varianta de mai jos si in felul asta vei avea cum ai vrut tu : 1 set de strada si al doilea set de oras, cele pe care la ai acum pe masina.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=52227

Insa Turbo profil Special Track!

Link spre comentariu

m-ati bagat de ctot in ceata! deci de la 15" imi iau gindul, iar despre ET- in primul rind nu gasesc , iar in al doilea parerile sunt inpartite. tu ai mers cu ele , flyer? ce parere ai?

dar cum zic cei de la delta sa le intorc e vrajeala?

acum eu am 205/80R16. pe aceeasi geanta ce dim max as putea pune(si lat si inlt)? dar cea mai mare dim cu scimbarea jentilor si sa nu atinga , fara sa fac nici o modif la masina? mai sunt si alte surse decit delta pt prf simex?

Pe jantele care le ai tu poti sa pui linistit 235/70/16 . Exact asa am si eu un set pe jenti de tabla.

Mai mari de dimensiunea asta nu stiu daca intra stoc ca si asa cand is noi is chiar la limita sa frece in caroserie. In timp ce apare uzura lor si scad in diametru deja is ok. Eu unu cu dimensiunea aia nu am frecat nici odata.

Despre et-ul negativ pareri numai de bine. Faptul ca stropeste ceva in plus nu cred ca ii un deranj ... oricum trebuie spalata masina dupa o iesire asa ca le recomand pt acel plus de ajutor care il ofera.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator georgeduca

la ce te referi cu articulatia? si cauciucuri 33? sunt cam incepator la auto.

ce latime max de gume pot pune? mai late de 235 ating? iar la jenti as merge pe16"! pot inalta masina din barile de torsiune sau trb musai inaltatoare? ma pot descurca in off si cu bfg A/T sau trb M/T?

va multumesc pt sfaturi.

lăţimea maximă a gumelor poate fi 11,5. Îţi recomand să mergi cu jenţi de 15". Se poate înălţa din bările de torsiune însă până la un punct unde suspensia devine prea rigidă şi se curbează planetarele care în sarcină prea mare vor ceda. În legătură cu tipul gumelor depinde ce fel de off vrei să faci. Oricum se pleacă de la M/T şi se ajunge la profil mai agresiv.

Recomand suspensia Old Man Emu. Cea de stock nu prea oferă satisfacţii. Grijă la burdufii planetarelor care se rup uşor şi permit intrarea noroiului în articulaţii. Verifică-i după fiecare ieşire mai noroioasă. Musai un blocant spate şi un troliu. De verificat periodic lichidul de răcire din radiator şi nu cel din vasul de expansiune.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare