Astral Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Re: L200 bine v.am gasit! as vrea sa o modific intre ceva intre offroad si urban. de cind o am(1 luna) o folosesc numai pe asta- mai am un mondeo. mi se pare mult mai practica pt drumurile noastre chiar si din oras, iar consumul nu este cu mult mai mare. credeti ca ma voi descurca intr.un offroad mai soft? prima data as icepe cu hard top.ul- din ce stiu cele omologate RAR sunt mai scumpe si apoi cu niste bfg-uri.la hardtop-uri am vazut preturi bune la MAXLINER(?) are cineva service si ma poate ajuta in acest sens? Oameni buni sfaturile pe care le dam trebuie sa tina cont de nevoia omului.....clar exprimata, asa cum se vede mai sus........ Concluzionand cele spuse de voi, ca sa nu-l zapacim de tot....: - gume profil AT , maxim MT de la BFG - vezi oferta GTC, RazvanGTC, 235(245)/70/16; - jantele stock 16" ; - in loc de hard-top , as recomanda mai degraba un full-box......arata mult mai fain, dar cu oarece rabat de la volumul disponibil - vezi poza mai jos ; - inaltarea din barile de torsiune e cu dus si intors.....eu nu as face asta pt ca nu vad ce castig teribil de inaltime as avea versus extra-tensionarea barilor de torsiune....sa mai stau si cu frica in san ca pot plezni......; - amortizoare OME - binevenite, dar nu uita ca inca ai o masina noua cu toate componentele noi si nici nu cari greutati zilnic cu ea..... ; - proiectoarele se pot pune monta pe un roll-bar care vine in spatele cabinei ; - troliu, bull-bar, Simex-uri, blocant spate....deja incep sa iasa din categoria utilizarii masinii asa cum o vrea posesorul........ SI pana incepi sa cumperi ceva , iesi in teren , vezi ce poate masina, invata tu sa scoti din ea tot ce poate asa cum e, dar fara s-o rupi si dupa aia vei sti singur cat poate si ce are nevoie..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: L200 despre ce bari de torsiune vorbiti la noul L200 ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
banu adrian Postat Mai 5, 2010 Autor Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: L200 ce pareri aveti destre 265/70/16 sahara sau dakar insa turbo de la delta? ca profil nu ca dim , si ptr un off mai soft(si oras)? oare se pot centra bine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Re: L200 Dom'le, pot sa-ti imprumut eu rotile de la Mazda, BFG AT 245/16. Vezi cum intra, cum se misca, etc. Ca sa-ti faci o idee.:h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: L200 Cand iti iei cauciucuri cum am eu pe Jimny? :grin:ca sa te poti baga prin noroaie si balti :wink: Il iei si pe Davema si mergeti o fuga pana in BV sa va cumparati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: L200 -eu am bf at 265/75/16 cu genti stok si cu arcuri ome fata +2 inchi si merge fara sa atinga nicaieri in caroseria masinii. -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spic Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: L200 Salut, Am citit cu atentie toate parerile, as dori sa pun o intrebare deoarece ma aflu cam in aceeasi situatie, e ok. sa ma hotarasc la una din dimensiunile vehiculate, sau trebuie sa tin seama de dimensiunile anvelopelor trecute in talon?multumesc. Patrol 3.3 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: L200 Pai daca vrei sa circuli legal respecti dimensiunile admise trecute in talon. Daca nu, poti pune ce vrei tu. Dar riscul e sa dai de un militian vigilent care stie sa citeasca dimensiunea pe cauciuc... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pintilie Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: L200 Si eu sunt in achizitie pentru 4 gume mai cramponate. Consider ca daca te opreste nenea militianul si vede scris pe anvelopa ; 31x10.5x15 nu are tabelul de echivalente in cap. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: L200 Atentie !!! 31-le resapat cramponat nu ii chiar 31 ca ii mai mult ... nu sunt luate in calcul crampoanele asa ca ai sanse sa iti frece in caroserie daca nu ii inaltata masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate