Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

L200

banu adrian

Postări Recomandate

Re: L200

bine v.am gasit!

as vrea sa o modific intre ceva intre offroad si urban. de cind o am(1 luna) o folosesc numai pe asta- mai am un mondeo. mi se pare mult mai practica pt drumurile noastre chiar si din oras, iar consumul nu este cu mult mai mare. credeti ca ma voi descurca intr.un offroad mai soft?

prima data as icepe cu hard top.ul- din ce stiu cele omologate RAR sunt mai scumpe si apoi cu niste bfg-uri.la hardtop-uri am vazut preturi bune la MAXLINER(?)

are cineva service si ma poate ajuta in acest sens?

Oameni buni sfaturile pe care le dam trebuie sa tina cont de nevoia omului.....clar exprimata, asa cum se vede mai sus........

Concluzionand cele spuse de voi, ca sa nu-l zapacim de tot....:

- gume profil AT , maxim MT de la BFG - vezi oferta GTC, RazvanGTC, 235(245)/70/16;

- jantele stock 16" ;

- in loc de hard-top , as recomanda mai degraba un full-box......arata mult mai fain, dar cu oarece rabat de la volumul disponibil - vezi poza mai jos ;

- inaltarea din barile de torsiune e cu dus si intors.....eu nu as face asta pt ca nu vad ce castig teribil de inaltime as avea versus extra-tensionarea barilor de torsiune....sa mai stau si cu frica in san ca pot plezni......;

- amortizoare OME - binevenite, dar nu uita ca inca ai o masina noua cu toate componentele noi si nici nu cari greutati zilnic cu ea..... ;

- proiectoarele se pot pune monta pe un roll-bar care vine in spatele cabinei ;

- troliu, bull-bar, Simex-uri, blocant spate....deja incep sa iasa din categoria utilizarii masinii asa cum o vrea posesorul........

SI pana incepi sa cumperi ceva , iesi in teren , vezi ce poate masina, invata tu sa scoti din ea tot ce poate asa cum e, dar fara s-o rupi si dupa aia vei sti singur cat poate si ce are nevoie.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dom'le, pot sa-ti imprumut eu rotile de la Mazda, BFG AT 245/16. Vezi cum intra, cum se misca, etc.

Ca sa-ti faci o idee.:h5

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

-eu am bf at 265/75/16 cu genti stok si cu arcuri ome fata +2 inchi si merge fara sa atinga nicaieri in caroseria masinii.

-iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile

Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...

Salut,

Am citit cu atentie toate parerile, as dori sa pun o intrebare deoarece ma aflu cam in aceeasi situatie, e ok. sa ma hotarasc la una din dimensiunile vehiculate, sau trebuie sa tin seama de dimensiunile anvelopelor trecute in talon?multumesc.

Patrol 3.3

:cl

Link spre comentariu

Pai daca vrei sa circuli legal respecti dimensiunile admise trecute in talon. Daca nu, poti pune ce vrei tu. Dar riscul e sa dai de un militian vigilent care stie sa citeasca dimensiunea pe cauciuc...

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare