omoroka Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Salutare tuturor. Urmare a topicului http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=51482 mi s-a deschis apetitul pentru Valea Azugii asa ca m-am hotarat sa parcurg acest traseu Sambata 3 Aprilie. Traseul l-am mai facut acum fo 6-7 ani cu bicicleta si din cate imi aduc aminte nu a fost foarte greu deci ar trebui considerat traseu usor. Nu stiu insa daca nu cumva lucrurile s-au mai schimbat intre timp asa ca surprize pot aparea. Daca parcurgem traseul prea repede am mai putea incerca la intoarcere si un Circum Ciucas. Altfel ne putem intoarce pe Valea Doftanei. Cine vrea sa se alature e bine venit :h5 Intalnirea sambata ora 7:45 statia Petrom de la Miorita (DN1) plecrea la ora 8:00 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Iesire pe Valea Azugii - Sambata 3 Aprilie mai bine vino pe traseul moroeni - pestera . Eu ma duc pe acolo si am gasit si cazare la cabana bolboci !!!!!!! daca vrei ne putem intinli la sanatoriul moroeni la 06-06 30:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 1, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Iesire pe Valea Azugii - Sambata 3 Aprilie mai bine vino pe traseul moroeni - pestera . Eu ma duc pe acolo si am gasit si cazare la cabana bolboci !!!!!!! daca vrei ne putem intinli la sanatoriul moroeni la 06-06 30:cl salut Cristian. am vazut topicul vostru dar mi se pare prea usor pentru poftele mele. nici Valea Azugii nu e grea dar macar nu e asfalt. bafta multa :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Iesire pe Valea Azugii - Sambata 3 Aprilie Salut un traseu ffff frumos este din Sacele, poiana Angelescu dupa care dai in drumul forstier care merge spre azuga si la un moment dat se face o poteca in dreapta care da la cabana Susai. Traseul este excelent. daca vrei informatii suplimentare da-mi un mesaj salut Cristian. am vazut topicul vostru dar mi se pare prea usor pentru poftele mele. nici Valea Azugii nu e grea dar macar nu e asfalt. bafta multa :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos nivaru Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Iesire pe Valea Azugii - Sambata 3 Aprilie Salut! As fi si eu interesat sa fac o iesire simbata, dar nu la bolboci ca as vrea un pic de noroi !!! uite nr de tel sa vorbim 0740087537 yo9gdj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 1, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Iesire pe Valea Azugii - Sambata 3 Aprilie Salut un traseu ffff frumos este din Sacele, poiana Angelescu dupa care dai in drumul forstier care merge spre azuga si la un moment dat se face o poteca in dreapta care da la cabana Susai. Traseul este excelent. daca vrei informatii suplimentare da-mi un mesaj exact asta-i traseul pe care-l voi face :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 1, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Iesire pe Valea Azugii - Sambata 3 Aprilie Salut! As fi si eu interesat sa fac o iesire simbata, dar nu la bolboci ca as vrea un pic de noroi !!! uite nr de tel sa vorbim 0740087537 sigur Dragos, ne putem intalni pe DN1 unde-ti convine tie. te sun maine nr meu e 0730588558 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Iesire pe Valea Azugii - Sambata 3 Aprilie Zapada e cam mare inca pe acolo, ai grija sa nu ramai pe undeva, nici semnal la mobil nu prea este. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 (editat) Re: Iesire pe Valea Azugii - Sambata 3 Aprilie Salut Omoroca Acum am vazut harta unde este marcat pe unde vrei tu sa mergi! Daca vrei un pic mai mult fun, explica-mi cum pot sa marchez eu pe harta si iti dau au varianta foarte frumoasa. Dr pe care l-ai marcat tu este numai drum forestier pe care il faci cam in 45 min, sunt 27 km. Eu l-am facut cu bicicleta si este f fain, dar cu masina iti dau eu alta varianta un pic mai interesanta care da tot in acelasi loc sigur Dragos, ne putem intalni pe DN1 unde-ti convine tie. te sun maine nr meu e 0730588558 Editat Aprilie 1, 2010 de Fritz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Iesire pe Valea Azugii - Sambata 3 Aprilie da-mi o adresa de mail sa-ti trimit traseul Salut Omoroca Acum am vazut harta unde este marcat pe unde vrei tu sa mergi! Daca vrei un pic mai mult fun, explica-mi cum pot sa marchez eu pe harta si iti dau au varianta foarte frumoasa. Dr pe care l-ai marcat tu este numai drum forestier pe care il faci cam in 45 min, sunt 27 km. Eu l-am facut cu bicicleta si este f fain, dar cu masina iti dau eu alta varianta un pic mai interesanta care da tot in acelasi loc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 1, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Iesire pe Valea Azugii - Sambata 3 Aprilie da-mi o adresa de mail sa-ti trimit traseul omoroka@yahoo.com Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 1, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Iesire pe Valea Azugii - Sambata 3 Aprilie Salut Omoroca Acum am vazut harta unde este marcat pe unde vrei tu sa mergi! Daca vrei un pic mai mult fun, explica-mi cum pot sa marchez eu pe harta si iti dau au varianta foarte frumoasa. Dr pe care l-ai marcat tu este numai drum forestier pe care il faci cam in 45 min, sunt 27 km. Eu l-am facut cu bicicleta si este f fain, dar cu masina iti dau eu alta varianta un pic mai interesanta care da tot in acelasi loc salut. cred am inteles varianta ta. pe undeva pe la jumatatea vaii azuga este o intersectie. acolo drumul urca serpuit in sus spre susai. l-am parcurs si pe ala cu bicicleta mai demult. dar asa cum zice si georgenis mai sus este si zapada pentru ca a nins din greu ultima duminica. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Iesire pe Valea Azugii - Sambata 3 Aprilie omoroka@yahoo.com Ma mananca talpa sa ma alatur dar ....obligatiile familiale nu imi permit! :hw Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Iesire pe Valea Azugii - Sambata 3 Aprilie Salut, Ma alatur si eu. Patrol y61, MT-uri, troliu, statie, OziExplorer 0741117494 Ramane pentru sambata 08.00, Rompetrol Miorita.:h5 Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Iesire pe Valea Azugii - Sambata 3 Aprilie Posibil sa merg si eu + Andrei cu Terrano. Mai vorbim maine. Ma gandeam sa intram prin Valea Doftanei sa iesim la Azuga. @omoroka - te-am sunat ieri si azi dimineata. Ti-ai schimbat numarul ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Iesire pe Valea Azugii - Sambata 3 Aprilie Salut drumul acela de la bifurcatie pana la Susai e destul de greuchiar si fara zapada. Din punctul meu de vedere este traseu de extrem. Iti trimi o varianta care este usoara care da tot in valea Azugii. Trebuie sa faci mai repede la stanga cand vii dinspre Sacele. iti trimit pe mail documentul salut. cred am inteles varianta ta. pe undeva pe la jumatatea vaii azuga este o intersectie. acolo drumul urca serpuit in sus spre susai. l-am parcurs si pe ala cu bicicleta mai demult. dar asa cum zice si georgenis mai sus este si zapada pentru ca a nins din greu ultima duminica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Iesire pe Valea Azugii - Sambata 3 Aprilie Pai pune-l aici, poate mai sunt si altii interesati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos nivaru Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Iesire pe Valea Azugii - Sambata 3 Aprilie Salutari! Hai ca se aduna de o echipa consistenta! Noi venim cu 2 nive. Abia astept! PS: miine stabilim cum ne vedem, dar trebuie luat in calcul ca viteza mea e maxim 70km/ora yo9gdj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Iesire pe Valea Azugii - Sambata 3 Aprilie uuuuuu m-a s baga si eu! Maine spun sigur ca aflu pe seara ce treaba am Sambata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Iesire pe Valea Azugii - Sambata 3 Aprilie Salut Georgenis nu pot sa-l pun! Fisierul este un format pe care nu-l recunoaste acest forum. Da-mi o adresa de mail si ti-l trimit pe mail. Trebuie sa ai instalat google earth. Pai pune-l aici, poate mai sunt si altii interesati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 2, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Iesire pe Valea Azugii - Sambata 3 Aprilie Posibil sa merg si eu + Andrei cu Terrano. Mai vorbim maine. Ma gandeam sa intram prin Valea Doftanei sa iesim la Azuga. @omoroka - te-am sunat ieri si azi dimineata. Ti-ai schimbat numarul ? salut cristi. numarul e acelasi dar am probleme cu telefonul. te sun eu azi :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 2, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Iesire pe Valea Azugii - Sambata 3 Aprilie Salut Georgenis nu pot sa-l pun! Fisierul este un format pe care nu-l recunoaste acest forum. Da-mi o adresa de mail si ti-l trimit pe mail. Trebuie sa ai instalat google earth. l-am primit pe mail si-l postez eu aici. merci Bogdi Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Iesire pe Valea Azugii - Sambata 3 Aprilie pe traseul pe care l-am marcat nu este nevoie de troliu. Cauciucurile trebuie sa fie macar MT. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 2, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2010 (editat) Re: Iesire pe Valea Azugii - Sambata 3 Aprilie pe traseul pe care l-am marcat nu este nevoie de troliu. Cauciucurile trebuie sa fie macar MT. salut Bogdi, traseul tau nu difera cu nimic de cel propus de mine. poate ne ghidezi dupa poza de mai jos. traseul roz-bombon e traseul clasic propus de mine initial. traseul despre care vorbesti tu este fie cel albastru fie cel galben Deci care este traseul despre care vorbesti tu? :grin: Editat Aprilie 2, 2010 de omoroka Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Iesire pe Valea Azugii - Sambata 3 Aprilie Eu nu mai merg. O sa ies cu Andrei si cu Mugur prin zona , sa nu intarziem acasa , ca vine iepurasu' ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate