Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire pe Valea Azugii - Sambata 3 Aprilie

omoroka

Postări Recomandate

Re: Iesire pe Valea Azugii - Sambata 3 Aprilie

Im pare rau - english :pr1

what you think when you will arrive in Azuga???

Maybe I can participate direct from there???

Hi Schulti! Nice to here you. We will be glad to have you with us tomorrow. Our plan is to go along Azuga Valey to Sacele city. We might have some aditional options to try during this trip like going from Azuga to Susai chalet.

So this is the departure plan: Vetu and I will leave Bucharest at 8:00 and meet dragos nivaru and another friend near Campina. From there we will go stright to Azuga. If you would like to come with us just let me know and give me your mobile number so I can call you when ariving in Azuga. Probably, and depending on traffic we would arive there at about half past ten

regards

Va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, I change my plans a bit and I will try to come direct to

the Petrom Station.

But which Petrom is it, the one next to Mc Donalds or more to the airport???

Thanks for your support in english :h5

:h5
Link spre comentariu

Salut, I change my plans a bit and I will try to come direct to

the Petrom Station.

But which Petrom is it, the one next to Mc Donalds or more to the airport???

Thanks for your support in english :h5

It is the Petrom station just befor geting out Bucharest not the ones from Otopeni.

When you go from Bucharest to Ploiesti starting from "Casa Presei Libere" or Romexpo, just before crossing the bridge that separates the Baneasa lake from Herastrau you have a railway bridge that you are passing it beneath. Right after that you have the Petrom station on your side.

Take a look at the map below.

See you there :h5

Va salut !

Link spre comentariu

Asa cum zice si Schulti a fost o zi de training in care am muncit foarte mult si am exersat practici de recovery cu arsenalul din dotare (a celor care l-a avut :grin:) De la Pastravaria Azuga am facut stanga pe valea Limbaselului cu gandul ca Valea Azugii era prea usoara :ha: Am mers ce am mers si daca pana la un moment drumul a fost curat, in dreptul unei cabane forestiere a aparut zapada... multa zapada. Am inaintat o vreme incetu cu incetu, fiindu-ne din ce in ce mai evident ca nu prea aveam ce cauta pe acolo :hw

Apoi Niva din spatele lui Schulti a ramas blocata in zapada. Schulti incercand sa dea inapoi pentru a o tracta a alunecat si el in sant de unde a si zis: "I think I am playng in a parody" :ha: sau ceva in genul asta.

KqlSTxDr9FE

Cred ca am stat acolo mai bine de o ora incercand sa ne intoarcem, timp in care toti mai putin Vetu am ramas intepeniti si am avut nevoie de ajutor.

qNc96ofc0rQ

KcHqCjI4ORs

Dupa ce in sfarsit ne-am intors la pastravarie am luat calea Vaii Azuga spre Sacele insa drumul s-a infundat din nou. Asa ca ne-am intors cu totii spre casele noastre. Echipa a fost super, baieti faini cu totii si cu care eu cel putin as vrea sa mai ies.

La intoarcere, nefericit fiind ca nu am reusit sa fac mare offroad in ziua aia, la coborare dupa ultimul pod al centurii ploiestiului am luat-o pe camp cu gandul ca tot asa voi merge pana acasa :grin: Numai ca in padurea Romanesti niste sleauri au vrut sa ma contrazica punandu-mi capac. Asa se face ca am mai pierdut jumatate de ora in padure scarmand cu cazmaua pe sub masina si indesand surcele sub roti pana cand am reusit sa ma extrag, iar DN1 al meu a fost, nemaitrebuindu-mi offroad pe ziua aia.

Multumesc baietilor care au participat la aceasta iesire, sper ca data viitoare sa ne iasa mai bine si sa facem si ceva offroad, mai ales ca am invatat cate ceva despre recovery :ca

Editat de omoroka

Va salut !

Link spre comentariu

Sper ca v-ati distrat :-)

Si eu tot in zapada am petrecut ziua de ieri. Mie unu mi se pare nasol, adica nu poti sa te deplasezi pe un drum banal, ca stai pe burta... In timp ce eu urcam pe durm cobora un Mitsu NOU care imi zice 'e zapada, ai putea sa treci da trebuie s-o turezi' :ha:

Am tot trecut prin diverse bancuri de zapada, pana am ajuns la unu in care am avansat, m-am blocat, am dat cu spatele, am venit cu span, am avansat inca 10 metri, si inca de cateva ori pana ne-am pus intrebarea 'da cata zapada o mai fi inainte?'

Si am luat-o la picior , am mers vreo 3 minute, nu se vedea sfarsitul, si am hotarat sa dam cu spatele...

Link spre comentariu

frumos...dar vi s-a spus ca o sa gasiti zapada...din belsug....:grin:

trebuia sa veniti in zona Zarnesti.....aici s-a dus zapada de mult....au ramas doar baltil si noroaie....:h5

Link spre comentariu

Sper ca v-ati distrat :-)

Si eu tot in zapada am petrecut ziua de ieri. Mie unu mi se pare nasol, adica nu poti sa te deplasezi pe un drum banal, ca stai pe burta... In timp ce eu urcam pe durm cobora un Mitsu NOU care imi zice 'e zapada, ai putea sa treci da trebuie s-o turezi' :ha:

Am tot trecut prin diverse bancuri de zapada, pana am ajuns la unu in care am avansat, m-am blocat, am dat cu spatele, am venit cu span, am avansat inca 10 metri, si inca de cateva ori pana ne-am pus intrebarea 'da cata zapada o mai fi inainte?'

Si am luat-o la picior , am mers vreo 3 minute, nu se vedea sfarsitul, si am hotarat sa dam cu spatele...

Salut Watcher Sa inteleg ca ieri in mai multe locuri, oameni pasionati de offroad au fortat un pic primavara la munte dar fara prea mare succes. Cred ca pana la urma cei mai castigati au fost colegii care au mers la Pestera sau in jurul Bucurestiului. Felicitari pentru alegerea lor :h5

Va salut !

Link spre comentariu

Salut si "Un Paste Fericit!" tuturor,

Eu cred ca am avut cu totii cate ceva de care sa ne bucuram ieri, indiferent de traseul ales.

Iesirea de la Azuga a fost faina dar ingreunata de zapada!

Toata iarna am facut iesiri prin zapada dar asta era plina de apa si facea inaintarea imposibila indiferent de tactica si nivelul de echipare al masinii.

Cel mai avantajat a parut a fi Omoroka (Samurai, masina usoara si incaltata cu simexuri inguste)

Probabil ca dupa 6-7 ore de munca am fi ajuns cu totii la Susai, dar decat sa muncesc in zapada mai bine.....am inrosit oua!:2dr

Pe data viitoare!

Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself.
Link spre comentariu

frumos...dar vi s-a spus ca o sa gasiti zapada...din belsug....:grin:

trebuia sa veniti in zona Zarnesti.....aici s-a dus zapada de mult....au ramas doar baltil si noroaie....:h5

Vine cineva maine la Predelut-Zarnesti ? :)) Eu sunt cazat la Pensiunea Tohanita si azi am dat cateva ture cu ATV-ul sa vad cum se mai prezinta campul si dealurile : Noroaie , balti tot ce vreti ... Maine cam pana la 12-1 sunt prezent .:grin:

Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8

Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare