PaulSB Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 In asteptarea marii intalniri din luna Mai, doresc sa prezint situatia actuala a traseului :grin: Sunt foarte curios cum va reusi D-l doctor Roly ( marele organizator ) sa stabileasca traseul spre varf...:W tel: 0740/038.025 barbu.paul@yahoo.com Suzuki Vitara '91 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roly Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Re: Cindrelul ne asteapta Cu grija si pe cealalta parte:ha: don't worry I'm a professional:dr1 Oricum sa aducem pasta de polish pt autobus, niste Valium si un beta-blocant pt soferul autobusului pt ca se pare ca am un dar aparte sa l scot din sarite:bx si mai ales pt ca soso boom-boom ne a promis ca o sa fie primul in varf:pl1 si o sa ne astepte cu tabara facuta:cort 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai aro Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Re: Cindrelul ne asteapta pe unde vreti sa urcati ? aro 243 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaulSB Posted April 5, 2010 Author Share Posted April 5, 2010 Re: Cindrelul ne asteapta Traserul este acela pe care-l va tabili DR Roly sau mai exact Soso boom-boom-boom..................:2dr tel: 0740/038.025 barbu.paul@yahoo.com Suzuki Vitara '91 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotizo Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Re: Cindrelul ne asteapta Cel mai simplu e din saua Steflesti. Niciodata nu esti destul de paranoic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaulSB Posted April 6, 2010 Author Share Posted April 6, 2010 Re: Cindrelul ne asteapta La modul cum ai ramas blocat intr-un petec mic de zapaduta parca nu as vrea sa ma calauzesti spre varf.:ha::banana Noroc pentru a nu stiu cata oara ca eram prin zona sa te scot. tel: 0740/038.025 barbu.paul@yahoo.com Suzuki Vitara '91 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest soso-bum Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Re: Cindrelul ne asteapta La modul cum ai ramas blocat intr-un petec mic de zapaduta parca nu as vrea sa ma calauzesti spre varf.:ha::banana Noroc pentru a nu stiu cata oara ca eram prin zona sa te scot. foarte tare faza paul,sa mai stie lumea ca roly numai gura e de el:x poate s-a impotmolit ca nu a tras destul aer motorul pe priza de aer falsa de pe capota,daca eram acolo il rezolvam cu sufa dinamika fara socuri:2dr,ca la cat e de socat nu-i bine sal zdruncinam maine ne vedem la o minciuna si o saorma,si cafeaua la tine la birou:top Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaulSB Posted April 6, 2010 Author Share Posted April 6, 2010 Re: Cindrelul ne asteapta Oricum faza cu polish-ul cred ca este pentru el defapt......" NU PE AICI PAUL CA O ZGARII TOATA ( masina)"..:ha: Iar pentru al scoate dintr-o baltuta este nevoie de 2 masini+1 troliu+ 2 sufe+4 persoane, deci pentru Cindrel, Sorine, calculeaza cate masini trebuie sa fim si cate accesorii trebuie sa caram inplus pentru Roly :ha::ha::ha::ha::ha: tel: 0740/038.025 barbu.paul@yahoo.com Suzuki Vitara '91 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest soso-bum Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Re: Cindrelul ne asteapta Oricum faza cu polish-ul cred ca este pentru el defapt......" NU PE AICI PAUL CA O ZGARII TOATA ( masina)"..:ha: Iar pentru al scoate dintr-o baltuta este nevoie de 2 masini+1 troliu+ 2 sufe+4 persoane, deci pentru Cindrel, Sorine, calculeaza cate masini trebuie sa fim si cate accesorii trebuie sa caram inplus pentru Roly :ha::ha::ha::ha::ha: :ha::ha::ha::ha:cred ca mai bine o sa-i dau un bilet in autobus cu reducere de pensionar:2dr,ca sa nu mai stam dupa el. sau il lasam acasa ,mai opereaza si el o vezica,un apendice,mai face un ciubuc:banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
blotoiu Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Re: Cindrelul ne asteapta salutare va mai prezint un profesor in ale condusului, se pot face bancuri cu el ,sa va arat cum se poate ramane in noroi in centrul culturii si civilizatiei satul vale.Doamnelor si Domnilor va prezentam INEGALABILUL,NEASEMUITUL,IDOLUL SOFERILOR,INGERUL NOROAIELOR Dl.Paul sb[ATTACH]71752[/ATTACH] [ATTACH]71753[/ATTACH] [ATTACH]71755[/ATTACH] [ATTACH]71756[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
roly Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Re: Cindrelul ne asteapta mda, bravo cata pt poze:wink: A dracu petic de juma' de metru, oricum maine poate facem o plimbarica de control, cu vitarele pe traseul preferat a lui paul:ha:(rasturnica) Si apropo de noroc ca erai in zona :grin:, ce noroc ai avut ca am trecut eu dimineata sa te scot din mijlocul satului unde deja se adunase toata suflarea sa te vada, "dl. Timisoreana":hw 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts