banu adrian Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna Am fost in aceasta seara pe traseul ce urmeaza sa-l parcurgem . Este in regula si ne asteapta cu mare interes. Am vizitat si locul de joaca si avand in vedere ca l-am calcat pe ploaie , era si el cam mohorat si nu a fost chiar prietenos. A promis ca duminica cand vom veni noi , va fi vreme buna si va fi mult mai primitor. In rest ce sa spun, va fi o iesire cu o usoara plimbare , cu foarte mici provocari, iar in final , ne vom opri la un gratar si un sprit sau bere . In acest loc fiecare masinuta isi va putea face de cap dar cu limita . Avand in vedere ca vor fi multe masini : Ii rog pe toti cei care sunt la prima iesire, care au mai multa adrenalina sau cu experienta redusa sa dea dovada de intelepciune , sa fie ponderati , sa facem o petrecere pe cinste , de care sa ne amintim cu placere in viitor. Multumim si ii asteptam cu interes pe cei din Brasov si Bucuresti care s-au anuntat si nu in ultimul rand pe toti cei care mai vor sa participe . Welcome "Botez CLUB 4x4 Ploiesti " salut cristi 1! eu am l200-ul neechipat (mt-uri,scuturi,troliu,etc).este asa cum l-am luat de la repreznt. ma descurc? sa.mi iau si niste cizme? ORICUM VIN!-JUPPY Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna 14. Yonutz 15. Gaganu 16. Astral 17. negrotaurul (?) :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna @ banu adrian In privinta masinii nu vor fi probleme. Iar depre cizme, poti sa ti le iei doar daca crezi ca ti-e rece la picioare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna salut, vin si eu cu sotia daca nu ne cheama la munca !!!!!!!!:banana:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna Cristi, luam "tzambalul" cu noi? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zamonkh Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna 14. Yonutz 15. Gaganu 16. Astral 17. negrotaurul (?) :grin: 18. zamonkh vad ca mai suntem care mergem din bucuresti. ne intalnim undeva la iesirea din bucuresti? Toyota LJ 70 Suzuki GSX-R 750 Yamaha Virago Citroen C4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna Salutare, ... cred ca o sa raman acasa. :cr3 Acaretul cu care speram sa ma dau nu mai este disponibil. Asa ca :hl, .... daca are cineva vreun loc liber....... m-as inghesuiii si eu printre bagaje. Toate cele bune si ... Salutare de la macicini " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna 18. zamonkh vad ca mai suntem care mergem din bucuresti. ne intalnim undeva la iesirea din bucuresti? Petrom Baneasa, dupa podul de cale ferata, e punctul de intalnire favorit pt. plecarile pe DN1. si daca ora de intalnire la Ploiesti e 8,30-9,00, la 7,30 ar trebui sa plecati de la Petrom Baneasa. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna Petrom Baneasa, dupa podul de cale ferata, e punctul de intalnire favorit pt. plecarile pe DN1. si daca ora de intalnire la Ploiesti e 8,30-9,00, la 7,30 ar trebui sa plecati de la Petrom Baneasa. Giorgel sa inteleg ca tu nu ajungi la botez? :2dr :ha: :banana Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna Cristi, luam "tzambalul" cu noi? :grin: Ia tu tzambalu Ioane, ca eu n-am decat o cobza mica. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna Petrom Baneasa, dupa podul de cale ferata, e punctul de intalnire favorit pt. plecarile pe DN1. si daca ora de intalnire la Ploiesti e 8,30-9,00, la 7,30 ar trebui sa plecati de la Petrom Baneasa. Sa-nteleg ca dumneavoastra nu binevoiti sa ne onorati cu prezenta ? ? Mai aveti ceva timp de gandire si poate aveti un rezultat pozitiv. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna au ramas 35 de ore:h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna Cred ca am sa ma alatur si eu caravanei care pleaca din Bucuresti. (asta daca duminica nu lucrez) pana maine seara dau "sentinta". Oricum, multa bafta! :h5 www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna @Cristi1 ...s-a notat maestre cobzar ... Il urc maine seara la "balcon"! Atentie cu carbunii si lemnele ... @Trupa care pleaca de la Bucuresti: ora 07.00 intalnire la benzinaria de dupa McD. Otopeni (Rompetrol) ora 07.30 plecare spre Ploiesti (sa avem timp sa ne bem cafeaua impreuna) O sa deschid un topic ptr plecare ... sa centralizam datele mai bine! Cei care n-au mijloc de locomotie vedeti la cine va lipiti! Gasiti aici topicul respectiv. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna Sa-nteleg ca dumneavoastra nu binevoiti sa ne onorati cu prezenta ? ? Mai aveti ceva timp de gandire si poate aveti un rezultat pozitiv. :h5 si pt. nessum: pai as veni, da' nu am gratar :ha::ha: aveti cristelnita, sau vreti sa va botezati in rau?:ha: si popa aveti? ca eu nu am vazut botez fara popa... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna si pt. nessum: pai as veni, da' nu am gratar :ha::ha: aveti cristelnita, sau vreti sa va botezati in rau?:ha: si popa aveti? ca eu nu am vazut botez fara popa... Aha deci gratarul este problema?:ha: Am inteles ca aduce Ionut "tambalul" asa ca e loc pt. toata lumea! :2dr :2dr Te asteptam! :banana Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
banu adrian Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 (editat) Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna buna dimineata! iese cineva azi la o incalzire usoara? v.prahovei sau v.doftanei sau pe linga bv? (poate si un gratar rapid) juppy inca mai sunt locuri libere! nu se baga nimeni? poate mai... pe la 10-11? 0745177761 Editat Aprilie 17, 2010 de banu adrian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 17, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2010 (editat) Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna vremea se preconizeaza a fii minunata:tk pentru duminica:2dr pentru anumite detalii ma puteti suna 0721527813 astazi:wink: va asteptam si va multumim pentru participare!!!! Editat Aprilie 17, 2010 de cobrra Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna :2dr se apropie evenimentul.... Eu am luat 2 legaturi de lemne+un sac carbuni+1 sticla de lichid inflamabil de gratar+niste farfurioare de plastic+furculita+pulpe pui Nu am gratar - sunt destule gratare? la 18-20 masini si aproximativ 36-40 persoane...ar trebui sa avem 4-5 gratare..cel putin Cine se anunta cu gratar ?- unealta de fier :2dr ca sa stiu daca mai cumpar sau nu.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna Mugure ...noi detinem pe "mamalor" (tzambala) ... :ha: Asa ca nu te stresa! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna Eu pe langa cele descrise de Mugur mai sus am luat si niste saci de gunoi asa ca sa nu plecam cu mana goala de la botez! :tk Sper sa fie suficienti. :hw Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierra213 Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna Salut tuturor! Apar si eu! Cu stima, Sierra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna avem gratare stati linistiti !:x:2dr Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos nivaru Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna gata sunt! Am facut bagajul! Carne, cirnati, bere, o tuica de intrare, si ustensile un topor mare, unul mic ustensile de gratar etc... si erea sa uit vreo 5Kg de muraturi de la butoi!! Abia astept sa va intinlesc si sa ne cunoastem!! pe miine yo9gdj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
banu adrian Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna avem gratare stati linistiti !:x:2dr si eu am un "tzambal" marisor , abia il urc in bena singur! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate