Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna

cobrra

Postări Recomandate

Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna

Din pacate nu detin jucarie de balacarit, dar la capitolul scule de foto/video stau bine. La urmatoarele iesiri, daca vreti foto/video (contra unei ture cu una din jucariile voastre), sa-mi ziceti. Daca timpul/conjunctura imi permit, vin cu placere.

Nu cumva e vorba de "jucarie de BALACIT" ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 179
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Nu cumva e vorba de "jucarie de BALACIT" ?

Un alint pentru masinile voastre. Si o scapare a mea. Graba. Si nervi. In fiecare zi am parte de o portie de idioti. Si s-a nimerit sa fie tocmai acum. :uameni. Trebuie sa suport vointa a 5 oameni din birou, muzica, apucaturi & shit. Lehamite maxima.

Editat de Big.Ursu

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

La cateva zeci de minute dupa ce am ajuns in poiana, cine ar fi ascultat stirile ar fi fost surprins sa afle ca a fost emis un nou avertisment vulcanologic:

"In zona Prahova a avut loc o noua eruptie vulcanica extrem de puternica. Surse autorizate ne-au declarat ca un perete de fum se poate observa de la 20 de km de locul eruptiei. Se pare ca au fost primite si cateva apeluri ciudate de la persoane care s-au jurat ca fumul are miros de friptura!"

Dupa ce am deblocat traficul aerian prin ingroparea jarului ramas, am motait inca vreo ora sub un soare extrem de generos. Afumati de gratar si perpeliti de soare, o parte din noi a decis sa-si faca bagajele pentru drumul catre casa. In tot acest timp in grup se infiltra din ce in ce mai perfid un zvon imbarligator: "se face si tura de offroad de dupa-amiaza". Cristi, ca sa mai tempereze din elan, arunca pastila: "Cui nu-i e frica sa o puna pe o parte prin ravene, e invitat cu draga inima".... Asa cum spune povestea, cei treizeci de offroadisti au ramas trei. Noi si ei:

skkONG_Zfbc

2CmeXF4bVR4

Ramasi in sapte masini, am plecat la plimbarea de dupa-amiaza condusi de acelasi neobosit Cristi:

LplNlzOlbEo

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Peisajele devin din ce in ce mai interesante, asa ca simt o parere de rau pentru masinile care au plecat acasa speriate de Bau-baul ravenelor:

k78lZGF8zbg

Incet incet, lucrurile incep sa revina la normal odata cu intrarea in padure:

-R7aCEPE-ck

Nu trece mult timp ca prin statie primim un mesaj care ne blocheaza la propriu: "Jeep rasturnat".

O5DP_-SQ-sk

Dupa cateva momente de panica vedem itzindu-se prin geamul lateral transformat in trapa de ocazie capul unui Cristi zambitor cu ochelarii de soare la locul lor.

Asa ca ne transformam brusc in carcotasi de profesie:

"Bine mai Cristi, nu ti-ai transmis si tie avertismentul ca e drumul presarat cu ravene?"

Ulterior aflam ca Mishu a vrut sa pastreze traditia Jeep-ului: la fiecare sofer nou pe masina, aceasta, naravasa din fire, s-a pus pe-o parte. Cu Cristi din nou la volan incepem operatiunea de salvare:

-u0W6beHJvE

Jipu' scapa ca prin minune numai cu un colt de bara indoit, asa ca ravena ramane libera pentru urmatoarele masini. Care decid ca varianta "pe langa" e mult mai simpla. Usor de zis, greu de facut:

l1zLoNP07rE

TUHSvGJ3c0Q

Patrolul lui Yonutz (cel mai calm Patrol pe care l-am vazut pana acum) decide ca e timpul sa marcheze si el teritoriul cu putin plastic:

fXbTyyWMV5c

Si inca un rand:

ihS8oh4ENCU

Incet, incet, ne dam seama ca plimbarea de dupa-amiaza se transforma rapid in plimbare de seara:

0tlLaCkge4U

Iar colac peste pupaza Cristi a ales tocmai traseul in care singurul lucru pe care nu puteai sa-l faci era sa-i dai talpa:

sEsGYJH_Q6Y

Editat de razvanutza
Link spre comentariu

asa, tovarase razvan, asa te stiu:br:tk

la urmatoarea intalnire ai un suc acidulat de la mine:h5

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Eu as zice asa......... adicatelea ca sa fie lucru' treaba ...... sa mergem maine sa refacem acest traseu . Ploaia se va opri si maine am inteles ca ca va fi vreme frumoasa . Noroiul , noroiul si el va fi de foarte inalta calitate. Eu acum nu glumesc , astept propuneri de la cine are masina pregatita, timp si chef sa faca un off road adevarat.

Link spre comentariu

Una cate una, masinile se strecoara printre bolovanii ne-prietenosi, lucru care ne mai mananca inca vreo jumatate de ora din timpul devenit pretios.

nXZodtgecC4

M-h4cO8Mxyo

Xzo1sFj-RwY

De-abia scapati de pietre, Mishu decide sa spele Jipu' in ditamai groapa cu noroi:

EWPTC5byXnc

Dupa ce e scos la sufa, Cristi trece la volan ca sa-i arate cum trebuia abordata problema noroiasa. Cu atatia carcotati prin preajma care nu-i dau nicio sansa, am o revelatie anti-criza: daca fiecare iesire pe care am facut-o s-a terminat cu o gaura consistenta in bugetul personal, pentru prima data aveam ocazia sa ies pe plus si din punct de vedere financiar! Asa ca pariez toti banii pe care-i aveam la mine pe caii putere ai jipului, dar din pacate toti zic pas:uameni:

9QWDjdXewLQ

Caii lui Cristi termina victoriosi, carcotasii carcotesc ca a iesit putin de pe pista, eu ma umflu in pene mai ceva ca GPScu cand tracteaza Toyote.

Cristi decide ca momentul de glorie nu e suficient, asa ca mai baga o tura:

1lLB6bEjlG4

Dupa ce trece si adrenalina de aici, ne dam seama ca treaba e groasa rau. Mai e putin si se face intuneric iar noi mai avem cel putin o ora de traseu:

a42BvOPE4X8

1gUVuGy0-_o

njzeaUSrPb0

Dupa ce trecem si de ultimul hop sub forma unei gropi cu noroi unde a ramas infipt deschizatorul nostru de drumuri, ajungem in sfarsit la civilizatie si plecam spre casele noastre. Pe drum, hipnotizat de rontaitul simexurilor adorm in cateva minute; Ajuns acasa, Yonutz incearca sa ma trezeasca iar eu nu mai reusesc sa mai bazai decat un "mai lasa-ma 10 minute"...

Editat de razvanutza
Link spre comentariu

@Ionutz

Multumim de aprecieri si de ajutorul dat in teren!:tk

@ Razvanutza

Un adevarat reporter!:g:br

Aici aveti si pozele de la noi!!

http://picasaweb.google.com/dragosnivaru

Sper sa ne revedem in curind.

Pina atunci: Noroaie Bune !!!

yo9gdj
Link spre comentariu

Razvane ... avem reclamatii ca ai stat cu obectivu numai pe Patroale ... :grin: Toyotist mic si pervers ...Credeai ca ne zdrobim acolo intre stanci la "marea cracire" si voiai sa surprinzi "evenimentul"! :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

dorm toti off road-istii din ploiesti? ceva in weekend-ul acesta?

mi-a cam ruginit si gratarul...

pregateste-l ca nu se stie niciodata de unde vine invitatia:h5

se coace o iesire cat de curand:2dr

Link spre comentariu

neata cobrrra! inteleg ca nu dormi ci veghezi! ai pregatit machinetu? arunca un ochi si pe"Muntii Buzaului" ultima pagina.

despre un off la babele ce zici?

poate e mai bine si sa raminem seara la o cabana...

Link spre comentariu

la Babele este inca zapada si nu se poate ajunge cu masina pana sus. m-am interesat si eu luni de drum. daca se coace ceva nu pot sa vin decat ca si copilot, asta daca o sa fie vreun loc.

''Viata trebuie savurata, nu suportata''
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare