Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Trial de voie 2 Mai 2010 Brasov in scop umanitar!

Recommended Posts

In urma consultarii dintre noi.....Offroad Club 4x4 Brasov a hotarat ca veniturile obtinute din taxa de participare sa fie donate catre Fundatia EMA....si catre parintii nepotelei colegul nostru Bigdaddy care se afla in mare impas! Detalii aici!

Taxa de participare la TRIALUL DE VOIE este de 130 ron/ persoana si include materialele promotionale personalizate cu ocazia acestui eveniment.

Mai multe detalii pe pm: Zolameister, Marius Turagmes sau Unimog.

Pentru rezervari inscrieti-va aici.

Va multumim anticipat ptr receptivitate si va asteptam cu drag sa participati alaturi de noi la acest eveniment "muncitoresc"

Edited by Yonutz

Re: Trial de voie 2 Mai 2010

Cei care au copii nu pot ramine indiferenti la acest apel , eu sunt printre parintii care au avut norocul sa aiba toti copii sanatosi , si asa este greu dar cand ne gandim la sarmanii parintii care nu stiu ce se va intampla cu fetita lor

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Re: Trial de voie 2 Mai 2010 Brasov in scop umanitar!

icon1.gif Colegul nostru Bigdaddy cere sprijinul comunitatii Club4x4

Hai sa mai aratam inca odata ca spiritul forumului Club4x4 poate sa ajute o cauza nobila. Oricand va fi necesar, voi face asemenea topicuri pe acest forum.

Postez mai jos mesajul de la Bigdady.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Salut Max,

De data asta iti scriu pentru a-ti cere ajutorul ... Stiu ca toata lumea are probleme, din pacate acestea nu ne ocolesc nici pe noi. As vrea sa cer ajutorul comunitatii club4x4. Daca crezi ca se poate, as vrea sa te rog frumos sa faci un topic pe forum in sectiunea potrivita.

Este vorba despre nepotica mea, Jessica Bengin, care a facut anul acesta doi ani. S-a nascut cu malformatii multiple , de diferite grade . Cea mai grea este insa cea de la inima. A fost supusa unei intervetii chirurgicale in 2008- fetita avea numai 8 luni. Pozele sunt facute inainte si imediat dupa operatie la RTI. A fos operata la Cluj de o echipa de medici minunati. In primele zile din luna mai este programata din nou la operatie la Cluj, tot la inima , de data asta medicul zice ca e operatia "hotaratoare" intre a trai sau nu.

Cumnatul si sotia lui sunt oameni simpli, ea e fara servici, ca asa-i cu criza, iar el e in "ingrijire copil". Noi ii ajutam cum putem, insa a venit din nou momentul operatiei ... Nimic de zis, operatia in sine este gratuita, dar cheltuielile conexe sunt mult prea mari pentru ei.

Daca aveti posibilitatea de a o ajuta sa ajunga la operatie, va sta la dispozitie un cont in lei deschis la ING:

RO82INGB0000999900203523 - titular de cont: Adela Farago - va rog sa faceti mentiunea "pentru Jessica".

Pentru mai multe informatii am sa va dau numerele de telefon ale tatalui fetitei (cumnatul meu) Bengin Vasile - ei locuiesc la Rm. Valcea si ale sotiei mele Adela Farago (la Oradea).

Adela : 0767 210 542 sau 0745 385 406

Vasile Bengin 0746 822 031

Pentru cine doreste sunt disponibile si biletele de iesire din spital in format electronic.

Multumesc din suflet,

Paul "Bigdady" Farago

Attached Thumbnailsattachment.php?attachmentid=72868&stc=1&thumb=1&d=1271350077 attachment.php?attachmentid=72869&stc=1&thumb=1&d=1271350087 attachment.php?attachmentid=72870&stc=1&thumb=1&d=1271350094 attachment.php?attachmentid=72871&stc=1&thumb=1&d=1271350102

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Pentru cei care vor sa faca donatii,dar nu au masini sa participe la TRIALUL DE VOIE,raspunsul este DA se poate face donatie la fata locului.Toate donatiile vor fii centralizate si facute publice:y

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Hello!

Ieri dimineata Jessica impreuna cu mamica ei s-au internat la Cluj, la Clinica de Pediatrie III. Acolo se vor face analizele si evaluarea preoperatorie, iar daca totul merge bine saptamana viitoare urmeaza operatia. Ne rugam ca totul sa decurga bine! Daca aflam noutati va tinem la curent!

Multumiri pentru tot ce ati facut pana acum pentru Jessica si parintii ei!:tk

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Salutare tuturor, sunt din Brasov iar numele meu este Florin, sunt innebunit dupa off-road si chiar as dorii sa particip pe 1-2 mai la ambele competitii dar nu gasesc un copilot cu care sa pot participa si care sa fie dispus sa impartim cheltuielile (250 lei de pers. pt ambele zile). Detin un Land Cruiser LJ 73 cu motor de 2,5L 86 cp neinmatriculat ,echipat cu simexuri pe care il pun la dispozitie. Daca cineva este interesat va rog sa ma contactati urgent la tel. 0744337643. Astept de mult timp sa cunosc comunitatea off-road din Brasov si sper sa pot ajuta si eu cu ce pot aceasta minunata fetita ( am si eu doi copii de 5 si 2 ani ).

In urma consultarii dintre noi.....Offroad Club 4x4 Brasov a hotarat ca veniturile obtinute din taxa de participare sa fie donate catre Fundatia EMA....si catre parintii nepotelei colegul nostru Bigdaddy care se afla in mare impas!

Pai, si la federatie nimic? Nici o taxa? Poate tre' sa-i ajutati si pe ei sa-si plateasca ratele la "lizing" :ha:

I Have No Idea What You Are Talking About

Marcele nu fii rautacios.....

Traseul este unul de 5 km ,are toate elementele unui traseu off-road,solul este uscat,merg si AT-le.Va asteptam!

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

FELICITARI membrilor club 4x4 brasov,si a celor care i-au sprijinit:br a fost un tur frumos

respect colegului din brasov care ne-a insotit pana la spitalul de copii ,inu i-am retinut numele (range rover PIF)si nu in ultimul rand ai nostrii se stiu ei care :h5:2dr

un eurotrial la care s-a muncit si s-a vazut:h5

Multumesc celor care au participat la acest eveniment.Multumesc celor care au venit numai pentru a o ajuta pe Jessica,fara masina de participare in Trial.Nu pomenesc nume dar am avut cateva surprize placute.In schimb ma asteptam sa veniti mai multi....Vom face publica suma stransa si in cursul zilei de azi vom face depunerea in contul Jessicai.Trialul de Voie nu a avut castigatori prin cronometrare ci prin tragere la sorti.La aceasta tragere la sorti au participat TOTI cei care in decursul celor 2 zile au donat:

Loc 1 Ostafi Emilia

Loc 2 Dan Bucuras

Loc 3 Vali Popoviciu

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

In urma centralizarii avem suma de

3500 ron !

Este mult sub ce am vrut sa obtinem,totusi multumesc incaodata colegilor de pe forum care au participat,celor care s-au implicat,celor cu dare de mana,si celor care mai vor sa doneze...:y

Banii sunt depusi chiar acum,vom posta mai tarziu si OP-ul

Dumnezeu sa o ajute pe Jessica!

Consider misiunea incheiata, un moderator poate inchide topicul.

Edited by zolameister

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Da, se poate inchide .... dar nu inainte de va multumi din suflet tuturor celor care au fost la Brasov, organizatori si participanti, pentru gestul pe care l-ati facut.

Dumnezeu sa va binecuvanteze !

Cu RESPECT si multumiri,

Paul "bigdaddy" Farago :tk:cl

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use