f_zoltan Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 (editat) Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Pai si daca esti in ... namol :grin: nu prajesti ambreajul mai repede fara low gear ?? Intreb si eu :old Ca un SUV ce este, nu are low. Nu stiu care SUV-uri au. Dar cand am fost la drive-test, am remarcat ca treapta intai e foarte scurta. Mult mai scurta ca la Logan sau la Supernova , pe care le stiu. Intentia lor e probabil sa suplineasca astfel absenta reductorului. Un lucru bun facut de cei de la pitesti,au renuntat in sfirsit la panarama de motor de 1,4 care consuma in draci http://www.zf.ro/auto/dacia-trece-la-euro-5-si-schimba-gama-motorul-pe-benzina-de-1-4i-75-cp-a-disparut-7723676 Motorul de 1.4 e intr-adevar lipsit de vlaga, dar nu e mai sugativa decat altele de categoria lui. 6.5-8% nu e chiar asa de rau pentru o benzinara de generatia asta. Pe de alta parte 1.2 16V nu e cine stie ce noutate, am vazut Loganuri echipate cu motorul asta de aproape un an. Cam de cand au renuntat sa afiseze cilindreea pe Logan. Editat Noiembrie 18, 2010 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Motorul de 1.4 e intr-adevar lipsit de vlaga, dar nu e mai sugativa decat altele de categoria lui. 6.5-8% nu e chiar asa de rau pentru o benzinara de generatia asta. Pe de alta parte 1.2 16V nu e cine stie ce noutate, am vazut Loganuri echipate cu motorul asta de aproape un an. Cam de cand au renuntat sa afiseze cilindreea pe Logan. Iar o sa zica lumea ca ne "certam"si sunt gica contra:ha: dar 1,4 doar pe supernova si solenza sa consume 8% urban,pe logan se duce lejer catre 11-12% in oras,in conditia in care fabrica la lansare il dadea cu un consum urban de 9,4% daca nu ma insel.Singurul motor care mi-a adus bani din economiile facute este motorul de 1,5 care in oras mai mult de 6% nu vrea sa consume orice i-as face.Avantajul la 1,2 16v este ca poate fi upgradat din soft sa mai cistige niste caiuti(putini la benzinare) dar totusi un avantaj. In ceea ce priveste motoarele " sugativa" cel mai rau in domeniu a fost motorul de la opel 1,6 16v care m-a terminat la consumul de benzina si ulei dar asta e deja o alta discutie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
montañes Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Hello TAT 2010 and the Muscel, Arges and probe (test car) ??? http://1.bp.blogspot.com/_iOrZr7OPrNg/TMaLdiveATI/AAAAAAAABQ4/7BUoATMgjlA/s1600/0.JPG Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 (editat) Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii No, Montanes, in this case the PROBA in the license plate does not mean it's a prototype or something, it's just a special kind of temporary plate for factory cars used for tests and drive tests without being propely registered. In this case it was a factory car, with some preparation, that took part in the Transyvania Adventure Trophy 2010. @ Grandvitara: pe Supernova motorul de 1.4 mi-a consumat in ultimii 8 ani intre 5.7 si 6.8l consum mixt, cand mai urban, cand mai "drum intins". E folosit a zilnic in regim de masina de servici, acum are 150 000 km si tot atat consuma. Singura perioada cand a trecut de 7 a fost cand a avut un injector bulit. De Logan iti vorbesc tot in cunostinta de cauza, dar are doar 5 ani. Am indoiala ca ar fi plina tara de taxiuri Logan daca ar papa 11% lejer, cum zici. E drept, nu stau in Bucuresti, nu am traficul idiot de acolo. Editat Noiembrie 20, 2010 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii No, Montanes, in this case the PROBA in the license plate does not mean it's a prototype or something, it's just a special kind of temporary plate for factory cars used for tests and drive tests without being propely registered. In this case it was a factory car, with some preparation, that took part in the Transyvania Adventure Trophy 2010. @ Grandvitara: pe Supernova motorul de 1.4 mi-a consumat in ultimii 8 ani intre 5.7 si 6.8l consum mixt, cand mai urban, cand mai "drum intins". E folosit a zilnic in regim de masina de servici, acum are 150 000 km si tot atat consuma. Singura perioada cand a trecut de 7 a fost cand a avut un injector bulit. De Logan iti vorbesc tot in cunostinta de cauza, dar are doar 5 ani. Am indoiala ca ar fi plina tara de taxiuri Logan daca ar papa 11% lejer, cum zici. E drept, nu stau in Bucuresti, nu am traficul idiot de acolo. Tatal meu are Logan 1.4, ca si taxi( masina personala), dar e cu gaz din fabrica, benzina nu foloseste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii sa va zic sincer mie miar place un duster 4x4 culoarea maro.astept vreo 2 ani sa scada preturile si o sa imi cumpar unul. nu cred ca este o masina rea, si pe drumuri de tara nu cred ca nu se comporta rau. nu am condus nici unul pana acum pai o sa fie extrem de ieftin...ca doar la remat se vand la kil, nu?:ha::ha::ha: Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Nu ma mai mir daca aceasta Dacie DUSTER, care imi place de cand am vazut pozele prototip si masina de la trophee andros o sa apara anul asta si la Dakar. Am vazut ca masina si echipa tehnica e increzatoare in aceasta masinuta de productie "semiromaneasca" avand curajul sa mearga la diferite concursuri..TAT, Campulung, raliul gazelelor , asa ca ce sa zic...poate, poate o sa apara si pe la dakar :2dr Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
montañes Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii recreation:bannana http://3.bp.blogspot.com/_iOrZr7OPrNg/TOLgBkSkQUI/AAAAAAAABWw/Dk6EvAcRHA0/s1600/0.JPG Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii pai o sa fie extrem de ieftin...ca doar la remat se vand la kil, nu?:ha::ha::ha: Umorul tau e fabulos. Cred ca esti inima petrecerilor pe unde mergi, Cafe Deko scrie pe tine. :y Nu cumva esti tu tipul din reclama Duster, ala care nu vrea asa ceva pentru ca e prea ieftin pentru standardul lui social? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 (editat) Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Umorul tau e fabulos. Cred ca esti inima petrecerilor pe unde mergi, Cafe Deko scrie pe tine. :y Nu cumva esti tu tipul din reclama Duster, ala care nu vrea asa ceva pentru ca e prea ieftin pentru standardul lui social? nici macar Zoli, daca te uiti putin in urma, ai sa vezi un coment extrem de pertinent despre asa zisul test drive pe care te lasa vanzatorii sa il faci cu obiectul in discutie... ce ma amuza insa, iar comentariul la care ai incercat sa fi spiritual dar...care nu ti-a iesit, este ca, cei multi ce au reusit sa umple 20 si ceva de pagini, nu sunt mai mult de 2-4 propietari care sa fi spus ceva cat de cat real, alti 3-4 care au testat cazanu si...comentariile sunt pe masura, iar restul ... sunt pur si simplu visatori ... visez sa se ieftineasca dusterul sau loganul la ... 100 de euro sa imi iau si eu 4x4 ... sau 4x2 ... sau 2x2 ... :ha: si merg pe principiul: hai sa imi dau si eu cu parerea ca e moca ... sincer...?? e tragic ... hai si acus astept carcotasii sa reinceapa, ca altceva .... si ca sa revin la replica ta acida cu cafe deko... 1 habar nu am unde sau ce face si 2 spre deosebire de multi inca muncesc 14 -16 ore zilnic, deaceea si scriu la ore atat de inaintate iar 3 ... daca nu iti convine ce citesti ... nu citi, iti strici vederea si iti creste glicemia nu cred ca acest topic este: " sa scrie numai cei ce iubesc si apreciaza cazanu duster..." crezi ca masinile mele sunt perfecte? sunt scumpe si proaste, iar reparatiile sunt pe masura, alte cazane intre cazane, crezi ca exista masina perfecta? sa o cumpere romanu cu 100 de lei si sa nu il coste nimic dar sa urce pe everest? NU EXISTA!!! si patrolu si toyota si range-ul si jeep-ul toate cad mai devreme sau mai tarziu, ca dusterul e un gunoi ? DA. ca ajunge sa cada mai rpd decat alte 4x4 consacrate ? DA CA TIE NU ITI CONVINE??? PROBLEMA TA Editat Noiembrie 27, 2010 de Zimbrul Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Umorul tau e fabulos. Cred ca esti inima petrecerilor pe unde mergi, Cafe Deko scrie pe tine. :y Nu cumva esti tu tipul din reclama Duster, ala care nu vrea asa ceva pentru ca e prea ieftin pentru standardul lui social? salut ceai mai ziso de data asta:h5 AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Umorul tau e fabulos. Cred ca esti inima petrecerilor pe unde mergi, Cafe Deko scrie pe tine. :y Nu cumva esti tu tipul din reclama Duster, ala care nu vrea asa ceva pentru ca e prea ieftin pentru standardul lui social? Asta e ....PERVERSA DE PE TARGU OCNA :br:ha::ha::g EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Dane, esti un amestec ciudat de postari la obiect si de rautati gratuite. Nu ma pot supara pe tine. Recunoaste ca remarca cu Rematul a fost deplasata, e plina strada de masini mult mai proaste care nu ajung la Remat. De aia te-am pozitionat in Cafe Deko, ceea ce trebuia sa te onoreze, baietii aia stiu sa faca stand-up comedy de calitate. Comentariul tau legat de drive-test e absolut corect. Am postat si eu in sensul asta: Dacia habar nu are cum sa ofere un test. Se zgarcesc la niste prapadite de masini si 98% din doritori nu au nici o sansa sa puna mana pe volanul unui 4x4, d'apai sa-l mai si incerce in afara asfaltului. Cred sincer ca o firma serioasa, daca se baga in cazanul cu 4x4, trebuie sa ofere sansa sa si testezi performantele astea in teren inainte sa faci asta cu propria masina. Patrolator a aratat cu Volkswagenul Amarok cat de serios trateaza nemtii testele, stiind ca astea le aduc clientii care stiu ce vor. Ar fi bine ca cineva de la Dacia sa vada filmele de genul asta, poate peste 10-15 ani o sa priceapa si ei ca drive-testele sunt facute ca clientul sa cunoasca masina, nu sa vada ce lucioasa este. In alta ordine de idei, nu te mai da lovit ca muncesti 12-14 ore pe zi, suntem oameni maturi si cred ca aproape toti de pe aici facem asta. Si nu te aprinde asa de tare, cu glicemii si alte d'astea, cand faci o poanta trebuie sa fii pregatit sa faca si altii. Eu unul nu am luat-o personal, asa ca glicemia mea e OK. Hai sa continuam discutiile personale pe PM, poate o sa nimerim si pe la o bere impreuna. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eti79ety Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii am vazut aici cum s-au exprimat unii despre Duster, e de ... eu zic ca e cam scumpa aproximativ 17000 euro, varianta 4x4 dci si se putea vinde bine undeva la 12000, de ce? la cat plastic are in ea si sistemul 4x4, greutate cam mare in raport cu puterea motorului 110 CP, 1.5L, in rest, numai bine! Trateaza oamenii, asa cum vrei sa te trateze ei pe tine! eti79ety@politisti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii ..... Am postat si eu in sensul asta: Dacia habar nu are cum sa ofere un test. Se zgarcesc la niste prapadite de masini si 98% din doritori nu au nici o sansa sa puna mana pe volanul unui 4x4, d'apai sa-l mai si incerce in afara asfaltului. Cred sincer ca o firma serioasa, daca se baga in cazanul cu 4x4, trebuie sa ofere sansa sa si testezi performantele astea in teren inainte sa faci asta cu propria masina. . Sti ce ma uimeste, Nissan sunt din acelasi grup, si cand m-am dus la ei acum ceva ani in urma am testat un Pathfinder ... nu au zis nici pas cand am iesit cu el de pe asfalt.. la fel au procedat si cu ce-a de a doua masina din ziua aceea un Navara ... cum mama ei de treaba la aia poti si la Dacia nu.. Tot in perioada acea am tst si un Freelander acelasi traseu la margine de bucuresti pe colclauri si strazi desfundate a cam chitait omu dar... era chitit sa vanda.. cu orice pret... si daca pretul asta insemna sa il lase pe client sa intre si pe drumuri desfundate de pe la tara... Totul tine de imaginatia vanzatorului. Stateam de vb cu un amic si imi povestea ca a fost la Feeria in parcare mare teste cu Dusterul, ca s-au chinuit aia au tras si un traseu, totul arata promitzator, cand s-a dus sa faca un drive test, uite replica: stati in dreapta...HA? pai ce test e asta? ca sa vinzi trebuie sa creezi dorintza... ca iti arata ei un duster plin de namol undeva pe luna (vezi aici reclama la alta conserva a aceluiasi grup, si anume Koleus)...tre sa fi putin deranjat sa ii si crezi ... Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Asa este, numai Dacia are politica asta pacatoasa. Nissan o fi in acelasi grup, dar e o alaturare de circumstanta, nu se importa si obiceiurile proaste. Asa cum zici, la lansarea Loganului drive-testul in Petrosani era constituit de circa 2, maxim 3 km parcursi pe un traseu prestabilit de catre dealer. Se pleca cu 3-4 doritori in masina, care se schimbau la fiecare cativa kilometri. La 2-3 zile distanta aparuse Suzuki cu o actiune de testare, si diferenta a fost cer si pamant. La ei te urcai singur in masina(eventual cu familia), mergeai pe unde doreai, cu ce viteza te tineau turloaiele si nu exista limita de timp sau de kilometri. Pana si Tata te lasau sa iesi si in teren cu camioneta lor, cu rugamintea sa nu te bagi la traseu extrem. E posibil ca diferenta sa vina si din modul in care sunt tratate masinile de test: la Dacia acestea sunt cumparate de dealer, nu le pune fabrica la dispozitie. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii la Dacia acestea sunt cumparate de dealer, nu le pune fabrica la dispozitie. Pai maimutza aia imi spunea ca fabrica nu le da voie si ca tot fabrica a decis ca pt drive test sa fie numai 4x2 .... si daca fabrica decide ... dealer-ul dc baga banii proprii in duster? Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 (editat) Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Minciuna romaneasca... La dealerul de aici toate masinile de test au fost cumparate de ei, si dupa teste au ramas in utilizarea service-lui.Sigur au avut pret preferential, dar tot pe bani le-au avut. La Duster am impresia ca fabrica nu a fost in stare sa le livreze decat masini 4x2, ca si la vanzare au avut 4x4 numai cateva luni dupa lansare. Din cate stiu 4x4 s-au livrat initial strict in Vest. Pana si prapaditul ala de turneu cu masini 4x4 in poligonul de incercari a fost restrans la doar vreo 5 orase. Ba nu si-au luat nici oboseala sa anunte pe cei care s-au inscris pentru teste cand turneul a ajuns in zona convenabila lor. Daca o tin tot asa, romanii incet incet vor afla ca exista si un alt fel de a face drive-teste si isi vor pierde interesul sa mai fie tratati ca niste copii. Astia inca nu au priceput ca e mai greu sa recastigi clientela decat sa o pastrezi. Se bazeaza pe statutul de "masina romaneasca" pana nu o sa mai intereseze pe nimeni. Editat Noiembrie 28, 2010 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Ori au inceput sa ia in serios testele la Duster ori se distreaza agentii de vanzari de la Dacia :grin: r-rRrM9uMP8 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Interesant. Locul pare a fi Transalpina, valea de pe malul paraului inainte de pod si serpentine. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii @plummer cred ca mai si testeaza cei de la Dacia.Sambata am fost pana la barajul Vidraru si m-am intalnit cu 5 Dustere cu numere de proba care veneau dinspre baraj destul de murdare. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Dap, este la intersectia cu Obarsia Lotrului! Interesante manevre!!!:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii La Vidraru erau cei de la RTR la un team building,evident se mai si testau masinile, neoficial, adica se jucau cu ele. Eu personal am mers weekend-ul trecut prin niste paduri pe drumuri cu zapada de 30-40cm si am intalnit pe cineva cu un Duster care se juca fara probleme in zapada respectiva, omul il testa sa vada ce poate. http://img814.imageshack.us/img814/6535/duster.jpg Uploaded with ImageShack.us :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii problema ca la radio Erevan daca zapada avea 40 de cm. si roata intra in zapada mai putin de jumatate ... ce dimensiune au rotile acestei masini? :grin: La Vidraru erau cei de la RTR la un team building,evident se mai si testau masinile, neoficial, adica se jucau cu ele. Eu personal am mers weekend-ul trecut prin niste paduri pe drumuri cu zapada de 30-40cm si am intalnit pe cineva cu un Duster care se juca fara probleme in zapada respectiva, omul il testa sa vada ce poate. http://img814.imageshack.us/img814/6535/duster.jpg Uploaded with ImageShack.us Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii @Ignis ce am vazut erau masini cu numere de proba si se intorceau spre Curtea de Arges pe la pranz nu stiu ce tem building dureaza cateva ore ma rog poate tu ai vazut altceva.Legat de ''inaltimea'' zapezii as pune aceiasi intrebare pe care a puso si Dan :grin: Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate