plummer Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Apropo, a fost o etapa la care s`au bagat si 2 echipaje cu Dacia Duster.. Stie careva daca au terminat ? Daca da, ce damage`uri au avut, ca parca au fost la OPEN . :tk ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolf Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Am citit cu interes topicul si vad ca discutiile sunt patimase. Mai patimasi sunt cei contra, dar fiecare e liber sa aibe opinii. Eu ma intreb insa, daca la o ieseala mai soft ar veni si un Duster, ceilalti mai ”dotati” ar da cu bolovani dupa el sau nu l-ar primi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Nu cred ca se va gasi cineva care sa bage un Duster nou la iesiri unde se mai lasa si cu cate o zgarietura si un damage , pt ca e pacat de el, sincer vorbind. Cei care sunt impotriva Dusterului, sunt mai degraba impotriva pretului si nu a masinii in sine, care daca ar avea un pret decent la varianta cu ceva optiuni, sigur ar fi o alegere ca masina de oras si iesiri la iarba verde, ba chiar mai mult in unele cazuri. Vad colegi care merg cu tot felul de masini 4x4 la iesiri si nu cred ca un Duster nu ar face fata la conditii soft sau ture pe munte. Inca nu e vremea Dusterului la iesiri , mai dureaza ceva-ceva. :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolf Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Din cate am vazut aici pe forum, la TAT Duster s-a descurcat onorabil. Bineinteles ca au avut o echipa in spate, dat cand am vazut ce masini superdotate au participat acolo, cred ca au avut curaj cu Dusterul. Pana la urma atitudinea conteaza. Ma intreb atunci de ce nu s-ar gasi unul cu tupeu sa participe si la o iesire mai soft. Am vazut pe forum si pe Youtube ca si-au bagat unii masini de 3 - 4 ori mai scumpe si noi in off-road si atunci de ce n-ar merge si Dusterul-ul? Inca odata, cred ca atitudinea conteaza si in plus sa ai si prieteni care sa te accepte si sa te ajute la nevoie. Parca asta e spiritul off-road pe care l-am observat la majoritatea celor de care sunt inscrisi pe acest forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rares728 Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Nu vorbesc din experienta mea ca element de legatura intre volan si scaun, dar din iesirile pe munte cu Duster-ul la care am fost primit, pot sa spun ca face toti banii. Are o garda suficient de mare sa parcurgi fara emotii cam toate drumurile forestiere si nu numai. Daca ramâi intepenit prin santuri innoroiate, doi indivizi mai bine facuti si un sofer cu abilitati de sincronizare scot masina din necaz (greutate mica). Singurul lucru caruia i-am simtit lipsa a fost un reductor bun la coborarea abrupta pe iarba. Nu este pentru concursuri, cel putin nu fara modificari majore, dar sunt ok pentru ture soft cu familia. Si credeti-ma, are muuuuult mai mult spatiu interior :wink: decat o "veverita" si ajungi acasa fara dureri de spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Duster, acum o luna a mers cu noi pana la babele, pe ploaie, fara cea mai mica problema. Duster, weekendul asta m-am intalnit cu unul pe strategica, tot fara probleme. Eu zic ca se descurca in teren. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Masina se descurca in limitele bunului simt.Sunt ceva posesori pe alt forum care le-au mai ''testat'' si in afara asfaltului.Daca sari calul risti sa ai probleme si cu un 4x4 autentic deci este cam greu sa tragi o linie si sa spui pana aici merge Dusterul. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 (editat) Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Uite-aici un Duster "preparat", vazut de mine "live", anul asta (iunie) la cea mai mare expo de Off-Road din Europa. cauciucuri 235/60 16" pe jante "stock" (de serie). "Fata" latita cu 16mm pe fiecare parte si inaltata cu 25mm. "Spatele" latit cu 28mm/parte si inaltat 25mm.:grin: Rau nu arata... . http://img89.imageshack.us/img89/4687/duster5.jpg http://img831.imageshack.us/img831/4342/duster4.jpg http://img828.imageshack.us/img828/7803/duster3.jpg http://img149.imageshack.us/img149/9350/duster2.jpg http://img163.imageshack.us/img163/9839/duster1i.jpg Editat Octombrie 28, 2010 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Ca si curiozitate, cat era pretul unui Duster cu aceste modificari ?? Vad o parte dintr`un pret , care incepe cu 30 ... si ma rog sa fie vorba de altceva decat de pretul unui Duster :grin: :tk ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Eu am masurat unghiurile (atac, degajare, etc) garda la sol si masina are toate sansele sa se inscrie in categoria G- vehicul de teren. Performante in teren nu am apucat sa le incerc dar am incercat-o pe niste standuri cu role pentru a vedea cum lucreaza diferentialul+ esp.( masina incercata a fost un duster diesel 4x4 cu esp) si chiar s-a comportat ok. Am facut vreo 1000km, cu un duster 4x2 dci de 80 martoage si pot spune ca am fost incantat de el. Consum mediu intre 6,5 si 6,8l/100km la o viteza de croaziera de 130km/h. A vazut ceva omor pe dealurile de langa Targoviste, dar nu de speriat. Ce este suparator pt mine la duster este lipsa momentului motor la turatii mici ( eu fiind obisnuit cu un 2.7 td care are un moment motor rezonabil). Multi dintre cei care hulesc Dusterul din diferite motive sunt sigur ca nu au mers nici un km cu el, dar cu e specific acestui popor a mai usor sa vb vorbe decat sa punem mana sa facem ceva. Parerea mea. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii http://www.money.ro/dacia-duster--intre-cele-7-finaliste-pentru-masina-anului-in-europa_756286.html I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Eu am masurat unghiurile (atac, degajare, etc) garda la sol si masina are toate sansele sa se inscrie in categoria G- vehicul de teren. Performante in teren nu am apucat sa le incerc dar am incercat-o pe niste standuri cu role pentru a vedea cum lucreaza diferentialul+ esp.( masina incercata a fost un duster diesel 4x4 cu esp) si chiar s-a comportat ok. Am facut vreo 1000km, cu un duster 4x2 dci de 80 martoage si pot spune ca am fost incantat de el. Consum mediu intre 6,5 si 6,8l/100km la o viteza de croaziera de 130km/h. A vazut ceva omor pe dealurile de langa Targoviste, dar nu de speriat. Ce este suparator pt mine la duster este lipsa momentului motor la turatii mici ( eu fiind obisnuit cu un 2.7 td care are un moment motor rezonabil). Multi dintre cei care hulesc Dusterul din diferite motive sunt sigur ca nu au mers nici un km cu el, dar cu e specific acestui popor a mai usor sa vb vorbe decat sa punem mana sa facem ceva. Parerea mea. Si mai este ceva specific acestui neam: tot ce produce nu este bun! Nu are nici cea mai mica incredere intr-un lucru facut de EL! Duster romanesc!!!??? Daca ar fi fost un produs al altui stat ar fi fost acceptat deindata, asa gasim tot soiul de defecte! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Si mai este ceva specific acestui neam: tot ce produce nu este bun! Nu are nici cea mai mica incredere intr-un lucru facut de EL! Duster romanesc!!!??? Daca ar fi fost un produs al altui stat ar fi fost acceptat deindata, asa gasim tot soiul de defecte! Ideea de neacceptare a Dusterului nu are legatura cu cat de rahat sau perfecta este masina pt ca sunt altele si mai de rahat ... pe mine personal ma jeneaza PRETUL FOARTE MARE in comparatie cu alte marci mult mai fiabile ... Asta e tot :tk ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Si mai este ceva specific acestui neam: tot ce produce nu este bun! Nu are nici cea mai mica incredere intr-un lucru facut de EL! Duster romanesc!!!??? Daca ar fi fost un produs al altui stat ar fi fost acceptat deindata, asa gasim tot soiul de defecte! Adevarat graitai!arata-mi te rog ce mai produce neamul nostru(daca o mai produce ceva) la ce preturi si la ce calitate!hai sa nu mai traim in minciuna si sa ne imbatam cu apa rece! Nu cred ca acceptam orice produs,personal nu imi place nici tata de a indieni,nici great wall de la chinezi etc, ca fara suparare cu marcile astea concureaza duster atit la pret cit si la fiabilitate! orice ati spune tot o tara de mina a 3-a suntem socotiti iar produsele noastre la fel.Nu uitati ca singurele lucruri care au scapat dacia de la faliment au fost criza mondiala si programul rabla in germania ca altfel si acum mai erau in somaj tehnic. http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=2762&Itemid=375 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Nu dadeau ei faliment ca trimiteau CKD-uri in Maroc, Iran si mai stiu eu unde... si probabil si-ar fi redus Reno profitul care si-l trageau, dar in rest mergea treaba... Ar fi fost mai fain sa fi lasat din preturi, dar pe ansamblul grupului Reno ar fi fost aiurea.. mai bine ar fi abandonat Dacia decat sa nu faca profit maxim, sau sa isi faca concurenta la propriile masini care le produc deja. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii De vreo doua zile ma plimb cu un duster 1.6 16V 4x4 si am sesizat o problema enervanta la el: indicatorul de benzina o ia razna. Am luat masina cu plinul facut si dupa 20 de km imi arata 1/2. Am invatat cum sa-i resetez bordul de la ......sotie ( mare utilizatoare de produse Dacia :ha::ha:) si l-am reparat dar reparatia a durat pana in aceasta seara cand iar a luat-o razna. Iar l-am resetat si acum arata corect. Nu stiu maine ce se va intampla. Consumul mediu indicat de computerul de bord a pendulat intre 10,2 si 10,9l/100km mers numai in mirificul oras BUCURESTI. Sper ca in weekend sa-l scot putin de pe asfalt si sa vedem ce poate. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Asa fac toate nu esti singurul care se plange s-a discutat intens problema pe daciaclub. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Am citit cu mult interes tot ce s-a scris in acest topic, si concluzia e una singura: Duster este un alt SUV de ce NU ne place insa ... nu pentru cum arata (la un moment dat cineva il facea sapun sau sapuniera) nu pentru ce stie sa faca sau sa nu faca, hai sa fim realisti, NU ne plac posesorii de asemena trotinete, care neavand banuti pentru altceva fac rate la o masina de 5000 (a se vedea loganisti), dupa care ies pe sosea si au impresia ca detin cine stie ce bolizi de marca. Nu mai devreme de ieri, pe A1, un idiot cu un logan imi dadea faruri la greu sa ma dau din fata lui (desi depaseam un sir de camioane :ha::ha:) si eram la limita superioara a vitezei maxime admise, adica 140... :uameni, sa va spun ca eram si cu Passat-ul CC de 160 de caluti???? pe care eu il consider masina de femeie (nu de alta dar e masina nevestei) dar asta nu inseamna ca nu este o masina rapida si care chiar sta pe asfalt... O sa vedeti mandrii propitari de Duster cu craci in sus (ca idiotu ala de a facut bungee jumping fara coarda dar cu masina plina, cu X5 la Predeal de sarit pe liniile de tren, pentru ca nu a contat ce era pe jos conta ca AVEA 4X4) sau proptiti prin pomi din aceleasi motive Daca e sa ne uitam prin statistici un procent extrem de mare de accidente grave este detinut de o singura marca: DACIA .... speachless... asta este mare defect al acestor produse.. se adreseaza catre cei ce nu au dar vor si cand obtin ceva mai sus decat o caruta trasa de mai mult de 45 de CP devin zmei (in categoria asta intra si cumetrii cu ursuleti sau eu mai stiu cazane de bmw de cand era bunica fata si lupu catel) In cazul in care mandrii propitari de astlfel de autovehicole se simt jigniti de ceea ce am scris ... ghinion :ha::ha: Succes la toata lumea si multumesc celor ce au pierdut timp sa citeasca tot ce am scris Dan Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Am citit cu mult interes tot ce s-a scris in acest topic, si concluzia e una singura: Duster este un alt SUV de ce NU ne place insa ... nu pentru cum arata (la un moment dat cineva il facea sapun sau sapuniera) nu pentru ce stie sa faca sau sa nu faca, hai sa fim realisti, NU ne plac posesorii de asemena trotinete, care neavand banuti pentru altceva fac rate la o masina de 5000 (a se vedea loganisti), dupa care ies pe sosea si au impresia ca detin cine stie ce bolizi de marca. Nu mai devreme de ieri, pe A1, un idiot cu un logan imi dadea faruri la greu sa ma dau din fata lui (desi depaseam un sir de camioane :ha::ha:) si eram la limita superioara a vitezei maxime admise, adica 140... :uameni, sa va spun ca eram si cu Passat-ul CC de 160 de caluti???? pe care eu il consider masina de femeie (nu de alta dar e masina nevestei) dar asta nu inseamna ca nu este o masina rapida si care chiar sta pe asfalt... O sa vedeti mandrii propitari de Duster cu craci in sus (ca idiotu ala de a facut bungee jumping fara coarda dar cu masina plina, cu X5 la Predeal de sarit pe liniile de tren, pentru ca nu a contat ce era pe jos conta ca AVEA 4X4) sau proptiti prin pomi din aceleasi motive Daca e sa ne uitam prin statistici un procent extrem de mare de accidente grave este detinut de o singura marca: DACIA .... speachless... asta este mare defect al acestor produse.. se adreseaza catre cei ce nu au dar vor si cand obtin ceva mai sus decat o caruta trasa de mai mult de 45 de CP devin zmei (in categoria asta intra si cumetrii cu ursuleti sau eu mai stiu cazane de bmw de cand era bunica fata si lupu catel) In cazul in care mandrii propitari de astlfel de autovehicole se simt jigniti de ceea ce am scris ... ghinion :ha::ha: Succes la toata lumea si multumesc celor ce au pierdut timp sa citeasca tot ce am scris Dan O sa zica lumea ca faci discriminari ............dar din punctul meu de vedere:g. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 (editat) Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Good posting pentru ce? Pentru ca mai planteaza niste platitudini? Big deal! Postari ghidate de prejudecati am mai vazut, numai Grandvitara se poate bucura de asa ceva. Daca un fraier cu Logan i-a tras flashuri si i-a ranit orgoliul, P7579PK uraste loganistii. Nu se opreste aici, extinde eticheta atasata idiotului ala asupra tuturor celor care pun mana pe un volan cu sigla Dacia. Daca as avea cate un leu pentru fiecare flash incasat pe autostrada (si nu numai) in situatia in care mergeam cu viteza maxima legala, as fi un om bogat. Si culmea, deobicei nu erau Dacii. Dar nu tin cont ce masini aveau, ca idiotii nu se disting prin masini ci prin comportament. @ Grandvitara - Postari bune sunt cele de 2 de deasupra, ale lui Gedaci si Caphonne, pentru ca sunt chiar in cunostinta de cauza, dar pe alea nu ai cum sa le observi pentru ca nu cadreaza cu prejudecatile tale. Vrei sa discutam de cat de offroad e Grand Vitara modelul 2010? M-ar amuza ca prafuitul Duster sa se apropie de titlul "masina anului", nu pentru ca as fi asa de fan cat pentru ca as vrea sa vad ce argumente noi s-ar gasi ca sa demoleze marca. Am totusi 2 intrebari pentru tine: -cat mama naibii mai crezi ca e romanesc in Duster, mai ales ca si conceptie? -pana sa te lamentezi cat de lumea a treia suntem noi la halul in care producem, de ce nu ne luminezi ce faci tu ca sa iesim din groapa asta? Ma termina atitudinea asta de suntem de cacao dar las'ca e merge si asa. Daca postarea mea nu place cuiva, il citez pe colegul P7579PK: ghinion! Nota: nu posed Logan sau Duster si nu intentionez sa posed asa ceva, dar daca va fi sa am nu ma voi cufuri pe mine ca revin la o masina "romaneasca". Editat Noiembrie 6, 2010 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 (editat) Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Good posting pentru ce? Pentru ca mai planteaza niste platitudini? Big deal! Postari ghidate de prejudecati am mai vazut, numai Grandvitara se poate bucura de asa ceva. Daca un fraier cu Logan i-a tras flashuri si i-a ranit orgoliul, P7579PK uraste loganistii. Nu se opreste aici, extinde eticheta atasata idiotului ala asupra tuturor celor care pun mana pe un volan cu sigla Dacia. Daca as avea cate un leu pentru fiecare flash incasat pe autostrada (si nu numai) in situatia in care mergeam cu viteza maxima legala, as fi un om bogat. Si culmea, deobicei nu erau Dacii. Dar nu tin cont ce masini aveau, ca idiotii nu se disting prin masini ci prin comportament. @ Grandvitara - Postari bune sunt cele de 2 de deasupra, ale lui Gedaci si Caphonne, pentru ca sunt chiar in cunostinta de cauza, dar pe alea nu ai cum sa le observi pentru ca nu cadreaza cu prejudecatile tale. Vrei sa discutam de cat de offroad e Grand Vitara modelul 2010? M-ar amuza ca prafuitul Duster sa se apropie de titlul "masina anului", nu pentru ca as fi asa de fan cat pentru ca as vrea sa vad ce argumente noi s-ar gasi ca sa demoleze marca. Am totusi 2 intrebari pentru tine: -cat mama naibii mai crezi ca e romanesc in Duster, mai ales ca si conceptie? -pana sa te lamentezi cat de lumea a treia suntem noi la halul in care producem, de ce nu ne luminezi ce faci tu ca sa iesim din groapa asta? Ma termina atitudinea asta de suntem de cacao dar las'ca e merge si asa. Daca postarea mea nu place cuiva, il citez pe colegul P7579PK: ghinion! Nota: nu posed Logan sau Duster si nu intentionez sa posed asa ceva, dar daca va fi sa am nu ma voi cufuri pe mine ca revin la o masina "romaneasca". off-topic (scuze) Am scris super clar "din punctul meu de vedere" e :g!Sa inteleg ca nu am voie sa am un punct de vedere si trebuie sa cint numai cum vor altii?:ha::ha: Pina la urma urmei nu ne cunoastem si nu inteleg de unde atita vehementa in a-mi comenta posturile si/sau parerile atit timp cit eu am facut comentarii doar legate de duster ori de fabrica,niciodata referitoare la un user.. Apropo nu imi place nici laptele uht,nici 'Dansez pt tine" de la pro tv si nici piinea cu slanina!Acum ce o sa mai ai de comentat? ps 1:rangul de moderator nu cred ca iti da dreptul sa iti bagi picioarele in ce spun altii si/ sau sa faci ca la gradinita dindu-mi de exemplu alte postari! ps2:o duminica frumoasa si linistita iti urez! ps3:Eu nu imi permit sa spun ca "daca cuiva nu ii place postarea mea: ghinion" atit timp cit sunt suportat aici,ca nu e forumul lui tata si de obicei incerc sa fac un dialog cu ceilalti ca de monologuri sunt satul. Editat Noiembrie 7, 2010 de grandvitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Adevarat graitai!arata-mi te rog ce mai produce neamul nostru(daca o mai produce ceva) la ce preturi si la ce calitate!hai sa nu mai traim in minciuna si sa ne imbatam cu apa rece! Nu cred ca acceptam orice produs,personal nu imi place nici tata de a indieni,nici great wall de la chinezi etc, ca fara suparare cu marcile astea concureaza duster atit la pret cit si la fiabilitate! orice ati spune tot o tara de mina a 3-a suntem socotiti iar produsele noastre la fel.Nu uitati ca singurele lucruri care au scapat dacia de la faliment au fost criza mondiala si programul rabla in germania ca altfel si acum mai erau in somaj tehnic. http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=2762&Itemid=375 CEEA CE VOI SCRIE IN CONTINUARE POATE FI CONSIDERAT OFFTOPIC SI MODERATORUL DACA DORESTE IL POATE STERGE. La momentul articolului din 12.01.2009 Automobile Dacia nu avea nicio problema financiara, chiar imprumuta pe altii( vezi Renault). Nu criza si nici programele rabla din alte state au ajutat fabrica se mearga inainte, ci produsele fabricate. Produsele Logan si Sandero au avut la lansare un anumit target pe piata europeana iar raportul calitate pret le-au dapartaj in fata celorlalte produse. Drept dovada niciun alt producator pana in acest moment nu a reusit performanta celor de la dacia.( aici vorbesc de vanzari). Produsul duster are alt target.( de aici si diferenta de pret). Nu poti compara dusterul cu nici un alt model din categoria sa.(aici ma gandesc la pret). sa nu uitam ca majoritatea subansamblelor ce intra in componenta dusterului sunt produse ....culmea de niste romani din ROMANIA. Cutiile de viteza care echipeaza cateva modele Renault din alte tari sint fabricate in..... ROMANIA. Asa ca eu unul nu ma imbat cu apa rece ( mai bine o bere :2dr ) Marcile TATA si GREAT WALL initial au fost produse pentru piete emergente Europei.( la inceput nici nu aveau omologari europene:hl). Cand au vazut ca ar fi o smecherie sa vanda in europa au inceput cu Europa de est si Italia in special. Din pacate am avut ocazia de testez TATA si GREAT WALL- cam toate modelele. Eu unul nu le-as putea numi SUV-uri sau Autoutilitare. E cam si cum ai conduce astazi o masina noua dar fabricata acum 15-20 ani:old. daca tu comapari dacia cu tata si great wall atunci ai o problema de perceptie a realitatii. Nu sunt un sustinator inrait al marcii dacia, insa trebuie sa dai Cezarului ce e al Cezarului. Pacat ca romanii nu apreciaza calitatea unui produs (ma refer la auto) decat daca pe eticheta scrie MADE IN GERMANY. Neamtul nu are greturi din astea. :bravo P.S. nu sunt angajat Dacia, si nu sunt platit sa scriu de "bine".:tk EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 (editat) Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Grandvitara, nu cred ca pozitia ta mai e un secret pentru cineva, asa ca faptul ca ti-ai exprimat-o din nou nu ne-a adus nimic nou. Asta e motivul pentru care mi-am permis sa te "apostez" la parerea la care ai muncit atat de mult si pe care acum ti-am julit-o. Din "rangul meu de moderator" puteam sa-ti zic ca, in conformitate cu regulamentul forumului e recomandat ca, daca nu ai nimic nou de zis, sa uzezi de dreptul de a nu zice nimic. Postari folositoare, pro sau contra Duster, sunt cele care vorbesc din postura de cunoscatori ai marcii, cei care o folosesc si stiu ce vorbesc. Personal, ca membru si nu ca moderator, prefer sa le citesc pe acelea, fara alte nesfarsite comentarii lipsite de substanta. Te deranjeaza ca Dacia scapat de faliment sau tie se pare de ras modul in care a reusit? Eu incep sa-i admir pentru asta, au vazut o nisa si au folosit-o. Unii mult mai mari, ca Pontiac, au ratat salvarea. Pe chestia asta cateva mii de oameni au de lucru si una din ultimele fabrici mari din Romania continua sa existe. Ca locuitor al unei zone care moare incet, imi doresc sa existe si alte astfel de "povesti de succes". Nota: Nu-mi bag picioarele in nimeni si nimic, l-am citat doar pe colegul P7579PK si, daca tin minte corect, iti placuse continutul mesajului lui. Editat Noiembrie 7, 2010 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Din ciclul off topic :grin: Acum am vazut ca esti moderator @Zoli, cu ajutorul colegului @Vitara :y Spor la treaba de acum incolo :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii mari pasiuni starneste Duster-ul :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate