Ignis Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii S-a mers in maimulte locuri, in fiecare zi la team building. 215 / 70 / 16 Toyo Open Country A/T :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator calyn Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Cam ce alta solutie noua sau SH ar fi in limitele astea? Ma tot gandesc la un Daihatsu Terios Dezavantajul lui Terios este ca nu are motorizare diesel si, dupa parerea mea, pare masina de fete, mai ales daca vrei si o culoare mai ... nu stiu (ciclam, turcoaz, etc) ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator calyn Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii nici macar Zoli, daca te uiti putin in urma, ai sa vezi un coment extrem de pertinent despre asa zisul test drive pe care te lasa vanzatorii sa il faci cu obiectul in discutie... ce ma amuza insa, iar comentariul la care ai incercat sa fi spiritual dar...care nu ti-a iesit, este ca, cei multi ce au reusit sa umple 20 si ceva de pagini, nu sunt mai mult de 2-4 propietari care sa fi spus ceva cat de cat real, alti 3-4 care au testat cazanu si...comentariile sunt pe masura, iar restul ... sunt pur si simplu visatori ... visez sa se ieftineasca dusterul sau loganul la ... 100 de euro sa imi iau si eu 4x4 ... sau 4x2 ... sau 2x2 ... :ha: si merg pe principiul: hai sa imi dau si eu cu parerea ca e moca ... sincer...?? e tragic ... hai si acus astept carcotasii sa reinceapa, ca altceva .... si ca sa revin la replica ta acida cu cafe deko... 1 habar nu am unde sau ce face si 2 spre deosebire de multi inca muncesc 14 -16 ore zilnic, deaceea si scriu la ore atat de inaintate iar 3 ... daca nu iti convine ce citesti ... nu citi, iti strici vederea si iti creste glicemia nu cred ca acest topic este: " sa scrie numai cei ce iubesc si apreciaza cazanu duster..." crezi ca masinile mele sunt perfecte? sunt scumpe si proaste, iar reparatiile sunt pe masura, alte cazane intre cazane, crezi ca exista masina perfecta? sa o cumpere romanu cu 100 de lei si sa nu il coste nimic dar sa urce pe everest? NU EXISTA!!! si patrolu si toyota si range-ul si jeep-ul toate cad mai devreme sau mai tarziu, ca dusterul e un gunoi ? DA. ca ajunge sa cada mai rpd decat alte 4x4 consacrate ? DA CA TIE NU ITI CONVINE??? PROBLEMA TA Ma scuzi ca intervin, dar daca nu sunt indiscret, de unde stii cu siguranta, dupa cum imi dau seama din exprimarea ta, ca Duster-ul va "cadea" mai devreme decat alte 4x4 cosacrate? Si, daca poti, spune-mi si mie, te rog, care sunt acele 4x4 consacrate, in aceeasi clasa cu Duster-ul si care este exemplarul de Duster cu cei mai multi km. la bord vazuti de tine (iti pot arata masina unui prieten, care are 22500 de km. fara probleme) Multumesc. Apropo, nu prea ma dadeam in vant dupa aceasta masina, dar am mers cu ea, si daca reusesti sa treci cu vederea acel interior hidos, este chiar ok. Odata cu "invechirea morala" a modelului, observ ca tot mai multe persoane sunt deranjate de anumite aspecte de ordin tehnic, estetic, functional, de pret, etc. Cu cat mai multi, cu atat mai bine; insemna ca este o prezenta redutabila pe piata. DACA TIE NU ITI PLACE, ATUNCI ESTE PROBLEMA TA!! Respect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FORESTMAN Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Parerea mea: jalnica masina. Au facut un fel de 4x4 ca doar spatele nu trage numa asa de ochii lumii. Dintr-o masina cu tractiune fata au mai pus un ambreiaj care cupleaza un cardan spre spate - minima tehnologie, atata o sa si tina. Daca mergi pe pante sau tragi ceva greu miroase ambreiajul ala central. Asa e lumea asta noua, se ofera un pachet complet dar de fapt e minimul, ca mai jos nu l-ai putea numi masina si noi inghitim. Ce-i costa un reductor si un blocant ? 5-600 de euro dar de ce sa se oboseasca ei sa ofere ceva bun si util. BENZ G, ca altceva ce ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii De ce spui : ".....si noi inghitim" ? Te-a obligat cineva s-o cumperi ? Te obliga cineva s-o lauzi ? E un produs care pana una-alta se face la noi, da locuri de munca la ceva romani si care, ne place sau nu, se vinde bine..... In rest, e chestie de gusturi, de posibilitati, etc...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 (editat) Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Parerea mea: jalnica masina. Au facut un fel de 4x4 ca doar spatele nu trage numa asa de ochii lumii. Dintr-o masina cu tractiune fata au mai pus un ambreiaj care cupleaza un cardan spre spate - minima tehnologie, atata o sa si tina. Daca mergi pe pante sau tragi ceva greu miroase ambreiajul ala central. Asa e lumea asta noua, se ofera un pachet complet dar de fapt e minimul, ca mai jos nu l-ai putea numi masina si noi inghitim. Ce-i costa un reductor si un blocant ? 5-600 de euro dar de ce sa se oboseasca ei sa ofere ceva bun si util. De unde sti ca o sa miroasa ? ai avut ? ai tras ceva greu cu ea ? Editat Decembrie 23, 2010 de Cristian1 Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator calyn Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Parerea mea: jalnica masina. Au facut un fel de 4x4 ca doar spatele nu trage numa asa de ochii lumii. Dintr-o masina cu tractiune fata au mai pus un ambreiaj care cupleaza un cardan spre spate - minima tehnologie, atata o sa si tina. Daca mergi pe pante sau tragi ceva greu miroase ambreiajul ala central. Asa e lumea asta noua, se ofera un pachet complet dar de fapt e minimul, ca mai jos nu l-ai putea numi masina si noi inghitim. Ce-i costa un reductor si un blocant ? 5-600 de euro dar de ce sa se oboseasca ei sa ofere ceva bun si util. Eu cred, nu m-am documentat ca sistemul de tractiune integrala este prin vascocuplaj si din cate stiu eu, exista marci consacrate pe piata care ofera acest sistem de tractiune pe SUV-urile lor. Daca nu ma insel, integrala este de origine Nissan. Daca nici Nissan nu stie integrale... Cat despre reductor si blocant..., cati dintre clientii tinta ai Duster-ului (si nu numai) vor duce masina catre limitele ei in offroad?. Montarea reductorului si blocantului ar creste pretul de fabricatie, ar mari greutatea masinii, ar creste consumul, cred ca nici motorul acesta de 1.5 dci nu ar mai fi suficient (si asa e vai de el), presupun ca ar afecta si tinuta de drum pe asfalt, acolo unde este folosit 90% din timp conform anumitor statistici. Incearca sa vezi problema si din punctul de vedere al clientului target, pana la urma, daca nu corespunde nevoilor tale, nu o cumperi, nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Parerea mea: jalnica masina. ...Ce-i costa un reductor si un blocant ? 5-600 de euro dar de ce sa se oboseasca ei sa ofere ceva bun si util. Eventual si un blocant pe fata, ca la G !? Blocant pe spate nu are nici Defender-ul, iar reductor nu au multe SUV-uri cu pretentii de off-road. Dusterul a fost gandit pentru indivizi mai dinamici decat media, care mai merg si la un gratar sau pescuit din cand in cand. Eventual si la un ski, a doua zi dupa ninsoare. Ambianta interioara va fi ceva mai terna dar nu va ramane intepenit inaintea unui X3/X5/X6, Volvo XC60/70/90, Tiguan, Yeti, etc. Pentru indivizi mult mai dinamici decat media, amatori de off-road, exista Patrol, Land Cruiser, G, Defender, etc. Nu trebuie uitat ca pentru multi masina este doar o necesitate, nu o pasiune. Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FORESTMAN Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Dotarile alea specifice offroad-ului veritabil, inclusiv blocantul fata ar fi bune pt ca romanii nu-s cei mai bogati si vor folosi masina in toate imprejurarile posibile. Stiu un domn cu un papuc 4x4 care are gradina de legume si cara cu el inclusiv gunoi de grajd, si n-ar recunoaste dar are maaare nevoie de reductor. La fel si Duster il vor avea oameni de la munte sau care merg acolo des, sau la mare pe nisip o masina de teren cu motor slab are nevoie de reductor. BENZ G, ca altceva ce ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator calyn Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Dotarile alea specifice offroad-ului veritabil, inclusiv blocantul fata ar fi bune pt ca romanii nu-s cei mai bogati si vor folosi masina in toate imprejurarile posibile. Stiu un domn cu un papuc 4x4 care are gradina de legume si cara cu el inclusiv gunoi de grajd, si n-ar recunoaste dar are maaare nevoie de reductor. La fel si Duster il vor avea oameni de la munte sau care merg acolo des, sau la mare pe nisip o masina de teren cu motor slab are nevoie de reductor. Da, in principiu ai dreptate, dar este dispus acel om sa dea peste 11.000 de euro pe un Duster si sa care gunoiul cu el? Nu cred. Cat despre oamenii de la munte, majoritatea o cumpara pentru faptul ca sunt sanse sa fie mai multa zapada decat la campie, deci ce sa faci cu reductorul pe zapada? Eu am vazut multi ciobani care au Aro papuc si aproape toti au integrala defecta. Lor le trebuie garda la sol mare, sarcina utila mare (sa puna pe ea pana o cocoseaza), intretinerea la nea Gica din coltul strazii. Cine isi ia Duster, nu il ia sa il "hamaleasca". Parerea mea. CRACIUN FERICIT! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
montañes Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii good off road video http://automovilescolombia.com/foros/images/smilies/icon_twisted.gifhttp://automovilescolombia.com/foros/images/smilies/icon_twisted.gifhttp://automovilescolombia.com/foros/images/smilies/icon_twisted.gif http://www.youtube.com/watch?v=9Aq-46GDB9I?fs=1&hl=es_ES Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii blogudarea silen avtomobilnu! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Calyn, cate SUV-uri sau crossovere in lumea asta au blocante ca dotare standard sau optionala din fabrica? Nici offroaderele pursange nu au toate, se considera o chestie aftermarket pentru alesii care au nevoie de asa ceva. Apropo, momarlanii (localnici oameni ai muntelui) din zona mea par foarte multumiti de Dusterele 4x4, nu i-am auzit plangandu-se. Deja sunt cativa care si-au schimbat ARO-urile pe Duster. Probabil nu le mai conveneau taxele model Boc, sau le pastreaza numai pentru poteci si carat in afara soselei. Le sta al naibii de bine cu palariutele lor rotunde stand la volan de Duster. Ai insa dreptate, erau in hainele de oras si evident nu aveau oaia vie in porbagaj :) Montanes, thanks for the video, it seems one of the best so far. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii blogudarea silen avtomobilnu! Adica ?? :tk ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
montañes Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii other interesting in ice and flex http://www.youtube.com/user/calinegoescu#g/a and "my list" with all Duster off road http://www.youtube.com/user/Dacia4x4#g/c/8B181234E43FEE1C Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator calyn Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Calyn, cate SUV-uri sau crossovere in lumea asta au blocante ca dotare standard sau optionala din fabrica? Nici offroaderele pursange nu au toate, se considera o chestie aftermarket pentru alesii care au nevoie de asa ceva. Apropo, momarlanii (localnici oameni ai muntelui) din zona mea par foarte multumiti de Dusterele 4x4, nu i-am auzit plangandu-se. Deja sunt cativa care si-au schimbat ARO-urile pe Duster. Probabil nu le mai conveneau taxele model Boc, sau le pastreaza numai pentru poteci si carat in afara soselei. Le sta al naibii de bine cu palariutele lor rotunde stand la volan de Duster. Ai insa dreptate, erau in hainele de oras si evident nu aveau oaia vie in porbagaj :) Montanes, thanks for the video, it seems one of the best so far. Eu sunt perfect de acord cu tine in privinta blocantului, era o replica la un post si, totodata, o justificare, dupa parerea mea, privind lipsa reductorului si a blocantului pe majoritatea SUV-urilor. Cat despre momarlani, in primul rand, crede-ma cunosc sensul si, chiar etimologia cuvantului, si in al doilea rand eu chiar nu am vrut sa fiu ironic, era doar o constatare. Acest lucru l-am vazut eu, in decursul mai multor ani, in zona muntoasa cea mai apropiata de Craiova, Novaci - Ranca, la cei care se ocupa cu oieritul. In perioada, inca prezenta in aceasta zona, a transhumantei (ei o numesc "coboratul oilor din munte"), acesti oieri nu prea mai merg pe jos, cu oile, le transporta cu Aro-uri papuc, de doua ori pe an, in fiecare an. La acest lucru m-am referit, departe de mine gandul de a fi sarcastic. Sarbatori Fericite! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Pentru Duster poate exista un blocant optional, nu are nici un rost sa pui din fabrica la o masina care vrei sa iasa ieftina. Dacia Duster nu e facuta sa cari cu ea, sa o foloseasca ciobanii etc, poate pe viitor va exista si o camioneta dar mai e pana atunci. Deci target-ul e altul. Masina nu e facuta doar pentru Romania, masina se adreseaza si altor tari unde o cumpara clientul care poate are si o alta masina mai puternica de teren insa are nevoie si de una mai ieftina si mai economica pentru nevasta sa zicem sa plece la cumparaturi si sa nu ramana in zapada. Ar trebui sa fim mai mandrii de ceva ce se produce la noi in tara si deja are succes! Cat despre sistemul de tractiune integrala - eu nu as fi asa sigur ca se incalzeste si miroase ca nu prea are ce. http://img23.imageshack.us/img23/2694/dustertransmisie2.th.jpg http://img98.imageshack.us/img98/1392/dusterk.th.jpg http://img34.imageshack.us/img34/990/dustertransmisie.th.jpg :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator calyn Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Pentru Duster poate exista un blocant optional, nu are nici un rost sa pui din fabrica la o masina care vrei sa iasa ieftina. Dacia Duster nu e facuta sa cari cu ea, sa o foloseasca ciobanii etc, poate pe viitor va exista si o camioneta dar mai e pana atunci. Deci target-ul e altul. Masina nu e facuta doar pentru Romania, masina se adreseaza si altor tari unde o cumpara clientul care poate are si o alta masina mai puternica de teren insa are nevoie si de una mai ieftina si mai economica pentru nevasta sa zicem sa plece la cumparaturi si sa nu ramana in zapada. Ar trebui sa fim mai mandrii de ceva ce se produce la noi in tara si deja are succes! Cat despre sistemul de tractiune integrala - eu nu as fi asa sigur ca se incalzeste si miroase ca nu prea are ce. http://img23.imageshack.us/img23/2694/dustertransmisie2.th.jpg http://img98.imageshack.us/img98/1392/dusterk.th.jpg http://img34.imageshack.us/img34/990/dustertransmisie.th.jpg Sunt perfect de acord cu tine. Dar, asa, suntem noi, nemul acesta, cand "scoate" unu' capu', trebuie sa-l tragem in jos, intre noi, ceilalti, in loc sa incercam sa-l sustinem cu ceea ce putem, chiar daca nu este cel mai bun, asa cum fac toate celelate tari. De exemplu, intr-un anumit oras din Austria - nu stiu care exact - te poti duce sa vizitezi un pietroi, pe care, odata, pe cand trecea pe acolo, a urinat Mozart. Hilar, nu? Si toti satenii se lauda cu acest lucru! Apropo, scuze de off topic, m-a cam luat valu'. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Ramaneti totusi la o dezbatere pro si contra despre Duster, nu o mai dati in altele atata....... Hai sa va mai scot din incrancenarea asta care nu foloseste nimanui : :ha: pDTCHQ27sLQ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Infioratoare reclama :)) Cine a gandit-o si a cheltuit bani sa o si realizeze a avut mintea odihnita. Cui i-ar fi trecut prin cap sa insinueze ca un batran carpanos ar putea fi atat de doritor sa aiba un Duster incat isi da si haina de pe el? Pana la urma e un clip SF, nu? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musiu Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Ramaneti totusi la o dezbatere pro si contra despre Duster, nu o mai dati in altele atata....... Hai sa va mai scot din incrancenarea asta care nu foloseste nimanui : :ha: pDTCHQ27sLQ Cam aiurea, ne-au inteles gresit - pe romani in general; la noi nu se practica targuiala ca la bazarul din 'Stambul iar muzica de la sfarsit este ... cazaceasca, parerea mea. Duster este o masina bunicica si ceva mai ieftina, pentru prima data in istoria Dacia. Carui public s-o adresa reclama? Pensionarii lor ma indoiesc ca sunt asa slobozi la gura. Doar 30% dintr-un zambet in coltul gurii pentru creativii reclamei. father of three. ex HZJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costel.c Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Cred ca mai degraba subliniaza cat este de ieftina masina, avand in vedere ca o cumpara cu banii pe care ii are la el (+ ceas, + telefon etc). Suzuki Swift 1.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tch Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii mie-mi place cum arata, e deosebita de alte modele dacia. spatele e curajos in opinia mea. interiorul nu-mi place, dar la banii aia probabil ca atata se poate, habar n-am. n-am mers cu ea, deci nu stiu cum e, vorbesc doar de design. cand eram pusti am mers 80,000 km cu o dacie 1310 prin toata tara, hartoape, gropane etc. subliniez si eu ce ziceau cativa colegi mai devreme...pentru iesiri in natura de orice fel, nu doar gratar, garda la sol, 4X4, mai pui niste cauciucuri serioase, plus pretul...rezulta o masina ok pentru foarte multi, frantuzeasca, romaneasca sau atlantica. transalpina, bratul chilia si bratul sulina, bucegi, cabana voina etc...oriunde merg, pe drumuri proaste, vad si loganuri, deci cu atat mai mult se vor descurca cu dusterul. parerea mea, nu dati cu parul, ca vad ca topicul a incins multe spirite pe aici. ce mai e ieftin ori consuma mult (niva), ori nu e la fel de spatios (ignis). si multi se feresc de sh. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciumegu Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Am ras cu toti de Logan pana ne-au epuizat nemtii stocurile...apoi stateam la coada dupa unul...asa si acum.Ca sa te duci la Supermarket sau la rudele din provincie,sa te duci la peste sau pana la Predeal nu iti trebuie blocante fata sau punti de unimog. Lumea face cross contry cu dacia 1310 prin desert si noi am ras o viata de ea...uitam mereu de unde plecam.Santa fe, care era pana acum cel mai vandut suv in Romania, erau majoritatea 2x4... Mie mi se pare o masina buna la bani putini cu care poti face off road (de nevoie) pe drumurile noastre.Si ca si clasa o incadrez la SUV ptr ca fuge cu 160 si e utila :wink: :lr Land Rover Defender Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Off road..... cu sapuniera?:ha::ha::ha: Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate