Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile.

Unimog4x4

Postări Recomandate

Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010

Probabil ca toti stiti ca unul din smecherii din spatele FRAS e tot "mister TPI" - nea Tariceanu; la Sighisoara au pus politia sa pandeasca participantii cu masini neinmatriculate cand treceau pe portiuni de sosea. Nu va e suficient ca sa nu ii mai pupati atata - vorbesc de justitiarii din franzela de mai sus, mai ales Mongli ala care propunea sa faca liste, auzi ce mentalitate de culturnic securist... Sunt Dr. Cotizo Draia din Sibiu. M-ai identificat, na... Pune-ma primul pe lista si astept sa-ti simt delicatetea limbii in zona inter-fesiera. Chiar ca m-am enervat...

Se repeta istoria: turnatorii si colaborationistii din anii 50 erau de regula moldoveni frustrati, tigani, unguri xenofobi si evrei revansarzi. Am identificat si eu doi moldoveni pe aici care nu mai pot de grija institutiilor guvernamentale. Oare sa fie tot din genetica tip Ana Pauker?

Nu putem avea un forum normal, sau ne oprim numai atunci cand fiecare user va avea forumul lui?

Editat de cotizo
Niciodata nu esti destul de paranoic...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 250
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Gata, ajunge, destul!

Putem avea un forum normal daca incetati cu aluziile, jignirile si presupunerile. Puneti-va capul la contributie si consumati-va energia in sectiunile tehnice ... :uameni

Va rog frumos sa nu mai alimentati discutii de acest gen!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

.... Pune-ma primul pe lista si astept sa-ti simt delicatetea limbii in zona inter-fesiera. Chiar ca m-am enervat...

Se repeta istoria: turnatorii si colaborationistii din anii 50 erau de regula moldoveni frustrati, tigani, unguri xenofobi si evrei revansarzi. Am identificat si eu doi moldoveni pe aici care nu mai pot de grija institutiilor guvernamentale. Oare sa fie tot din genetica tip Ana Pauker?

Ai un avertisment pentru limbajul nepotrivit, degradant si rasial.

Nu ma intereseaza faptul ca te-ai enervat. Asta nu iti da dreptrul ca sa scrii in felul acesta pe un forum cu caracter public.

Link spre comentariu

Probabil ca toti stiti ca unul din smecherii din spatele FRAS e tot "mister TPI" - nea Tariceanu; la Sighisoara au pus politia sa pandeasca participantii cu masini neinmatriculate cand treceau pe portiuni de sosea. Nu va e suficient ca sa nu ii mai pupati atata - vorbesc de justitiarii din franzela de mai sus, mai ales Mongli ala care propunea sa faca liste, auzi ce mentalitate de culturnic securist... Sunt Dr. Cotizo Draia din Sibiu. M-ai identificat, na... Pune-ma primul pe lista si astept sa-ti simt delicatetea limbii in zona inter-fesiera. Chiar ca m-am enervat...

Nu putem avea un forum normal, sau ne oprim numai atunci cand fiecare user va avea forumul lui?

Daca "esti" medicul Draia Cotizo de la SMURD Sibiu, sa-ti fie rusine pentru acest limbaj scris.

Nu meriti sa porti insemnele I.G.S.U. pe umar pentru astfel de limbaj.

Iar fata de numele de Rasty, poti sa intrebi pe domnul Arafat despre acest nume.

Problema elicopterului SMURD cazut.

Rasty

Link spre comentariu

Stii bancul cu "dar si voi omorati negri?" Nu stiu care e legatura intre elicoptere cazute, IGSU, Raed si faptul ca tu vrei sa "identifici" pe cei care nu sunt de acord cu reguli stabilite de niste mafioti. Turnatoria nu cred ca ma dezgusta numai pe mine de pe acest forum. Cine nu suporta limbajul mai tare poate sa-si faca oricand schimbare de sex.

Max, nu e vorba de rasism, doar de un fapt istoric - ca nu e conform cu "political corectness-ul" actual de un bigotism la fel de agresiv si decerebrat, asta-i lumea in care traim...

Link spre comentariu

@ Silviu4x4

Am mai citit posturi de ale tale si am simtit si acolo rautatea si felulu tau flecmatic.

Am evitat sa-ti scriu ceva, erau subiecte cu care nu aveam lagatura.

Intrebare.

In general scrii de la Köln sau din Romania?

Am foarte multi prieteni romani in lume inclusiv in Germania.

Am mai sesizat stilul asta, de a da sfaturi celor din Romania si de a judeca ce se intampla aici, tot ce se face aici este prost si nu e bun.

Din categoria nu aveti autoband, nu aveti conditii, nu aveti aia, nu se poate face nimic aici.

Da voi ce ati facut pentru toate astea???????????????????

Ati plecat la mai bine. ATAT

Tot voi aveti obraznicia sa criticati in felul asta TOT ce se face in Romania. VOI ????????

Nu ati miscat un deget pentru oameni de aici, nu ati mutat un pai pentru tara asta

VOI AVETI TUPEUL SA VORBITI ????????????

Ati plecat la mai bine si acolo ai gasit totul aranjat, voi nu ai facut nimic pentru ce ati gasit acolo. NIMIC

V-ati luat un job, ati platit impozite acolo si v-ati integrat intr-o societate gata aranjata.

Veniti in concedii in Romania si incepeti sa dati sfaturi si aveti pareri.

Nu cu multi ani in urma aveati impresia ca cu 100 EURO puteti cumpara orice in Romania si erati foarte importanti ca aveti in job mediocru. S-au schimbat lucrurile, va puteti baga undeva suta aia de EURO si invatati sa aveti respect pentru oamenii de aici care au ramas si facut ceva pentru aceasta tara.

Am fost la multe competitii internationale de diferite sporturi, am purtat doar steagul Romaniei si l-am purtat cu respect.

Sunt mandru in orice loc din lume ca-s din Romania si daca nu-i convine cuieva, sa se uite in ochii mei si sa-mi spuna ca-s o rasa inferioara.

Rasty

Cu riscul de a deveni indizerabil sustin acest post! :g

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

@ Silviu4x4

Am mai citit posturi de ale tale si am simtit si acolo rautatea si felulu tau flecmatic.

Am evitat sa-ti scriu ceva, erau subiecte cu care nu aveam lagatura.

Intrebare.

In general scrii de la Köln sau din Romania?

Am foarte multi prieteni romani in lume inclusiv in Germania.

Am mai sesizat stilul asta, de a da sfaturi celor din Romania si de a judeca ce se intampla aici, tot ce se face aici este prost si nu e bun.

Din categoria nu aveti autoband, nu aveti conditii, nu aveti aia, nu se poate face nimic aici.

Da voi ce ati facut pentru toate astea???????????????????

Ati plecat la mai bine. ATAT

Tot voi aveti obraznicia sa criticati in felul asta TOT ce se face in Romania. VOI ????????

Nu ati miscat un deget pentru oameni de aici, nu ati mutat un pai pentru tara asta

VOI AVETI TUPEUL SA VORBITI ????????????

Ati plecat la mai bine si acolo ai gasit totul aranjat, voi nu ai facut nimic pentru ce ati gasit acolo. NIMIC

V-ati luat un job, ati platit impozite acolo si v-ati integrat intr-o societate gata aranjata.

Veniti in concedii in Romania si incepeti sa dati sfaturi si aveti pareri.

Nu cu multi ani in urma aveati impresia ca cu 100 EURO puteti cumpara orice in Romania si erati foarte importanti ca aveti in job mediocru. S-au schimbat lucrurile, va puteti baga undeva suta aia de EURO si invatati sa aveti respect pentru oamenii de aici care au ramas si facut ceva pentru aceasta tara.

Am fost la multe competitii internationale de diferite sporturi, am purtat doar steagul Romaniei si l-am purtat cu respect.

Sunt mandru in orice loc din lume ca-s din Romania si daca nu-i convine cuieva, sa se uite in ochii mei si sa-mi spuna ca-s o rasa inferioara.

Rasty

SUNT INTRU CU TOTUL DE ACORD CU RASTY !!! :g

Link spre comentariu

Oare de ce sunteti de acord cu Rasty? Putin mai sus eram acuzat de rasism - ce se afirma in post-ul lui Rasty despre romanii din strainatate nu este tot o forma de intoleranta, sau ma insel? Tipul asta de "patriotism" si de nationalism ieftin ar trebui sa fie pe cale de disparitie. Ce inseamna sa fii mandru ca esti din Romania? De ce ar trebui sa fii mandru neaparat ca esti dintr-o anumita regiune terestra unde practic te-ai nascut din intamplare? Poti fi mandru pentru ceea ce esti ca persoana - trecand peste faptul ca si germanii sunt albi-caucazieni ca si noi, deci nici macar nu s-ar pune problema de rasism...

In epoca transnationala in care traim e absolut normal ca oamenii sa lucreze in diferite parti ale lumii si nu pot fi acuzati pentru asta - decat de cineva cu vederi inguste si inca nedegresat de nationalism ceausist.

Am lucrat in strainatate si nu pot sa spun ca am fost foarte incantat de anumite solutii gasite de englezi in ceea ce priveste sistemul de sanatate, de pilda. Am apreciat in schimb faptul ca oamenii nu erau pusi sa plateasca taxe idioate daca voiau sa-si cumpere masini si ca societatea civila functioneaza de la Magna Charta din 1215, lucruri despre care in Romania vom putea vorbi doar dupa ce iesim din epoca Gheorghiu-Dej... Basescu.

Eu n-as fi asa de mandru ca nu prea poti sa faci nimic cu 100 de euro in Romania, pentru ca asta inseamna economie defecta, nu m-as lega de oameni care au plecat din tara pana n-as stii motivul, nu as generaliza pentru ca nu toti din diaspora sunt hoti si cersetori si n-as mai lua apararea unor politicieni si afaceristi verosi care infiinteaza institutii represive sub masca "reglementarilor europene".

Altfel, eu sunt unul din aia la "care nu-i convine" si ma voi uita in ochii tai si iti voi spune nu ca esti dintr-o rasa inferioara ci ca esti doar inca un exaltat marginit stil Romania Mare...

Link spre comentariu

Ati coborat un pic tonul "Domnule Doctor SMURD Cotizo Draia".

Ma gandeam sa va raspund mai detaliat.... dar nu cred ca meritati atata efort.

Consider ca aveti niste frustrari personale si probabil niste neampliniri profesionale.

Ma intristez sa vad ca exista un medic cu asa exprimare si asa viziune despre viata.

Am lucrat cu echipele SMURD in diferite cazuri dar nu am auzit asemenea exprimare de la ei.

Si cand iese de pe usa spitalului un medic ramane MEDIC.

Imi aduc aminte de filmul "Moartea domnului Lazarescu".

NU va salut cu respect

Rasty

Link spre comentariu

Doctore,

Meseria pe care o practici impune disciplina si un psihic tare ... Banuiesc ca nu esti genul care sa iei "curca" sau "rata" ptr o banala operatie de marire de tate.

1.Esti extrem de offtopic

2.Provoci disconfort pe forum prin diverse forme de adresare. Nu confunda institutia unde iti conduci bisturiul cum vrea muschiul matale cu o masa la care stai cu cativa prieteni la taclale

3.Nationalisti, nenationalisti asta suntem. Suntem buni, rai astia suntem si avem dreptul de a ne mandri ca suntem din Romania (nu neaparat ca si regiune terestra)

4.Cei care au plecat de aici din x sau y motive nu au dreptul sa ne condamne ca noi, cei "prosti" care am ramas in continuare aici, sa ne luptam cu legile idioate, sa invatam sa ne adaptam noile conditii si sa ne descurcam cum putem in continuare ...

5.Economie defecta? :ha:Care economie?

Hai sa lasam offtopicul, adica scrisul pe langa subiect, daca nu stii ce inseamna "offtopic" si sa incercam sa convietuim in continuare cu bune si cu rele ...Iti convine dai banu, iei licenta, nu-ti convine te duci pe barba matale si bati coclaurii ...la picior sau la roata ...E atat de simplu! De ce trebuie sa combatem pe altii care incearca sa miste ceva ...doar de dragul contrazicerii?

Hai sa lasam cu toti cate un pic si vom gasi cu siguranta firul comun pe care putem circula cu totii ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Postul asta a devenit off-topic dupa primul reply, poate nu v-ati dat seama... Cineva a dorit sa va atraga atentia ca daca nu aveti ceva mai palpitant de facut, ar fi o idee sa mergeti sa vedeti niste nemti care fac off-road in Romania prin intermediul unei firme a carui patron este un coleg de forum. Urmarea - toata lumea a sarit pe kbinder69 dupa care discutia a degenerat total.

N-am frustrari personale si nici neimpliniri profesionale si nici nu ma identific cu SMURD-ul sau cu organizatia de pionieri din Gura Humorului.

Ce se intelege prin disconfort pe forum prin diverse moduri de exprimare?

Sa dam cateva exemple din autori celebri: "Am mai citit posturi de ale tale si am simtit si acolo rautatea si felulu tau flecmatic." Informam pe tov. Mongli ca varianta corecta e flegmatic. Ce simte, poate nu ne intereseaza. Sau: "Tot voi aveti obraznicia sa criticati in felul asta TOT ce se face in Romania. VOI ????????

VOI AVETI TUPEUL SA VORBITI ????????????" Cat dramatism, cata frustrare rustica...

Ca moderator, ar trebui sa fii impartial, iar off-topicul poate fi sters. Din pacate, este clar ca moderatorii acestui forum au o simpatie pentru "tabara Rusty" - s-o numim asa - si nutresc o animozitate absurda pentru cetateni de origine romana aflati in afara tarii.

In rest, noroc bun si "tarii cat mai mult carbune"! Traiasca PCR!

Link spre comentariu

Doctore confunzi politetea mea de a nu te da in "piz..... ma....", cu vreo diferenta mare de varsta intre tine si mine.

Astia rai de pe forum nu suntem la tine in cabinet sa-ti cerem o pastila.

Forumul asta nu este deschis pentru nemultumiti de viata ca tine si nici pentru

astept sa-ti simt delicatetea limbii in zona inter-fesiera.

ca o sa-ti trimit un supozitor ca sa te satisfaci.

Vorbesti in vreo calitate de organizator sau doar asa ca locuiesti si tu in Sibiu?

Daca faci parte din staff-ul de organizare am mai multe sa-ti transmit.

Pionierii aia din Gura-Humorului au mai multi in Km off-road de cat ai sau ai avut tu numar de fire in cap.

Tabara asta a lu "Rusty" ti-a facilitat tie sa pui undeva un username si un pass ca sa ai unde sa-ti omori timpul liber,

ca in padure nu cred ca iesi. Padurea e aia cu multi copaci, pe acolo se face off-road-ul.

Asa ca vezi cum faci sa-ti pui 4x4 pe meganul ala cu care mergi in Sibiu si atunci o sa vezi ce implica fenomenul 4x4.

Majoritatea cetatenilor romani care locuiesc in alte tari, cand vin in tara ii ajuta pe astia de aici din Romania cu ce au invatat afara.

Campionatul si calendarul nostru de Off-Road accepta orice cetatean strain in acelasi regim cu cetatenii romani.

Da tu de unde sa stii asta, daca mergi la Off-Road numai pana la "Sibiel" in prima panta.

Doctore dar ai cam mult timp liber de stai pe foruml asta, nu mai vin pacientii la tine ca le ceri spaga??

Hotul striga "hotii".

Daca mai ai ceva sa-mi scrii, zi repede ca de maine merg sa-mi termin traseele si nu mai am timp de frustrarile tale "anti Romania"

Rog moderatorii daca considera ca acest text nu are legatura cu topicul sa-l transfere in alt topic.

Multumesc

Rasty

Link spre comentariu

@cotizo si @mongli

Cred ca este timpul sa va potoliti. Sunteti doi oameni inteligenti insa din nefericire acest limbaj nu va face cinste!!

In plus, noi nu facem decat sa urmarim o disputa care sincer, nu ne intereseaza!

Considerati acest mesaj un avertisment pentru amandoi!

Zippo

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

"Vorbesti in vreo calitate de organizator sau doar asa ca locuiesti si tu in Sibiu?

Daca faci parte din staff-ul de organizare am mai multe sa-ti transmit."

Dupa cum stiti, am lipsit de acasa in timpul saptamanii, fiind ocupat. Deschid acum calculatorul si citesc unde a ajuns topicul asta, pe care nu eu l-am deschis.

Cotizo, mersi ptr. sustinere.

Mongli, daca doresti sa transmiti ceva staff-ului de organizare, o poti face, dar adresandu-te noua.

Zippo, fa ordine pe aici, ca lucrurile o iau razna.:uameni

Mersi,

weekend placut.

LR Discovery 1 300TDi - actual

Opel Frontera Sport 2.0i - fost

Link spre comentariu

Cotizo, mersi ptr. sustinere.

Mongli, daca doresti sa transmiti ceva staff-ului de organizare, o poti face, dar adresandu-te noua.

Va rog sa lamuriti daca acest individ "Doctorul Cotizo" va reprezentat aici. Ca sa stiu cum sa va abordez.

Acest concurs sa inteleg ca a fost tinut secret de caini rai de la CNOR??

Pentru celelalte posturi sa va semnati.

@Zippo

Zippo, fa ordine pe aici, ca lucrurile o iau razna.

Din acest text nu vreau sa se deduca ca ai stiut tot de la inceput dar ai tacut. Imi pare asa a ordin.

Rasty

Link spre comentariu

Mai incerc inca o data sa lamuresc lucrurile:

Cotizo a postat aici in calitate de prieten al nostru. Inca o data multumiri ptr. asta.

Legatura CNOR- "Sibiu Offroad Trophy": Pentru noi ar fi fost ceva gen "patrunjelu' in supa" (= "KNORR") - adica nu ne ajuta cu nimic.

Pe Zippo l-am rugat sa tempereze spiritele pe aici, fiindca s-au incins la un moment dat, si oricum s-a deviat de la subiectul initial, care repet, n-a fost deschis de noi. Punct.

De semnatura nu cred ca e nevoie, fiindca numele meu apare prin topicul asta.

O seara faina,

Link spre comentariu

Dar rau te-a facut mama, Mowgli... Am atins vreun punct sensibil? Chestia aia de la inceput s-o iau ca pe o amenintare? N-am avut Renault Megane in viata mea... Nici "spagi" nu iau.Si nici "anti-Romania" nu sunt si nici nu reiasa din postarile mele. Ti-am mai spus ca dai pe langa... Si cine mai esti si tu, ca eu tin minte ca m-am prezentat?

Link spre comentariu

Dar rau te-a facut mama, Mowgli... Am atins vreun punct sensibil? Chestia aia de la inceput s-o iau ca pe o amenintare? N-am avut Renault Megane in viata mea... Nici "spagi" nu iau.Si nici "anti-Romania" nu sunt si nici nu reiasa din postarile mele. Ti-am mai spus ca dai pe langa... Si cine mai esti si tu, ca eu tin minte ca m-am prezentat?

Doctore Supozitor, vezi daca gasesti un subiect de discutat.

Mai citeste-ti posturile o data si daca tot nu intelegi mai citeste inca o data.

Nu te mai scuza ca tot pana la prima panta de la Sibiel ai ajuns.

Consumi efortul user-ilor sa citeasca.

Rasty

Link spre comentariu

Mai incerc inca o data sa lamuresc lucrurile:

Cotizo a postat aici in calitate de prieten al nostru. Inca o data multumiri ptr. asta.

Legatura CNOR- "Sibiu Offroad Trophy": Pentru noi ar fi fost ceva gen "patrunjelu' in supa" (= "KNORR") - adica nu ne ajuta cu nimic.

Pe Zippo l-am rugat sa tempereze spiritele pe aici, fiindca s-au incins la un moment dat, si oricum s-a deviat de la subiectul initial, care repet, n-a fost deschis de noi. Punct.

De semnatura nu cred ca e nevoie, fiindca numele meu apare prin topicul asta.

O seara faina,

Am inteles acum, gasca e mai mare si toata lumea e din Sibiu.

"Spune-mi cu cine umbli, ca sa-ti spun cine esti"

Pe zippo nu l-ai rugat, i-ai spus.

Zippo, fa ordine pe aici, ca lucrurile o iau razna.

Sa inteleg ca ti-ai terminat cursa si oricum nu aveai nevoie de "Patrunjel", strica gustul la supa aia de concurs.

Sa vedem ce explicatii o sa dea baietii aia de v-au dat avizele cand o sa fie intrebati.

Atunci o sa caute ei "Patrunjelul" si voi o sa fiti sarea si piperul.

Nu cumva ati mai taiat copaci dupa bunul plac??

Sa inteleg ca baietii de la "Red Bull Romaniacs" din cauza voastra au avut ceva probleme cu autoritatile de la Sibiu.

Ei au alt "Patrunjel" dar de la FRM. Ei il folosesc si le este FOARTE folositor.

Mai vorbim ORGANIZATORULE nesemnat

Rasty

Link spre comentariu

Rasty, deja toti tremuram de frica pe aici, sa stii, cu tot cu oamenii care au dat avizele. Te pomenesti ca trebuie sa-ti cerem aprobare la fiecare iesire offroad, tie si celorlalti turnatori de la Sighisoara? Esti barbat sau femeie, delator nesemnat? - vorba ciobanului, ca sa stim cum sa te punem, nu de altceva...

Link spre comentariu

Cotizo, nu-i mai raspunde, lasa-l in pace, n-ai cu cine. Eu ma retrag de pe forum, sunt scarbit de ce se intampla pe aici de o vreme incoace.

Rog unul din moderatori sa-mi stearga user-ul, sau sa-mi dea ban " forever".

Mersi,

(tot nesemnat)

Link spre comentariu

Doctore confunzi politetea mea de a nu te da in "piz..... ma....", cu vreo diferenta mare de varsta intre tine si mine.

Astia rai de pe forum nu suntem la tine in cabinet sa-ti cerem o pastila.

Forumul asta nu este deschis pentru nemultumiti de viata ca tine si nici pentru

ca o sa-ti trimit un supozitor ca sa te satisfaci.

Vorbesti in vreo calitate de organizator sau doar asa ca locuiesti si tu in Sibiu?

Daca faci parte din staff-ul de organizare am mai multe sa-ti transmit.

Pionierii aia din Gura-Humorului au mai multi in Km off-road de cat ai sau ai avut tu numar de fire in cap.

Tabara asta a lu "Rusty" ti-a facilitat tie sa pui undeva un username si un pass ca sa ai unde sa-ti omori timpul liber,

ca in padure nu cred ca iesi. Padurea e aia cu multi copaci, pe acolo se face off-road-ul.

Asa ca vezi cum faci sa-ti pui 4x4 pe meganul ala cu care mergi in Sibiu si atunci o sa vezi ce implica fenomenul 4x4.

Majoritatea cetatenilor romani care locuiesc in alte tari, cand vin in tara ii ajuta pe astia de aici din Romania cu ce au invatat afara.

Campionatul si calendarul nostru de Off-Road accepta orice cetatean strain in acelasi regim cu cetatenii romani.

Da tu de unde sa stii asta, daca mergi la Off-Road numai pana la "Sibiel" in prima panta.

Doctore dar ai cam mult timp liber de stai pe foruml asta, nu mai vin pacientii la tine ca le ceri spaga??

Hotul striga "hotii".

Daca mai ai ceva sa-mi scrii, zi repede ca de maine merg sa-mi termin traseele si nu mai am timp de frustrarile tale "anti Romania"

Rog moderatorii daca considera ca acest text nu are legatura cu topicul sa-l transfere in alt topic.

Multumesc

Rasty

Deci ... oare eu nu mai stiu sa gandesc sau individul asta /rasty?! chiar e unul care ar trebui sa vegheze la capataiul offroadului romanesc ?! Pai cu atitudinea asta ... si cu toate tehnicile de intimidare ... hmmm !!!

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Mda....si zicea cineva de p'aici ca eu sunt agresiv!:ha:

Mai fratilor, singura problema care a aparut de la punctul ZERO al aparitiei oficiale a FRAS-CNOR a fost "cascavalul". Atat. Nu am putut s-o scoatem la capat cu asta, ASTA E! Vreti sa va dati CRONOMETRAT? Platiti TAXA! Vreti sa BALAURITI? Nu platiti! Ce mare jmekerie?

Atatea vorbe spuse complet aiurea! Putem impiedica FRAS_CNOR sa perceapa taxe? Nu? Da? Aveti avocati? Nu? Da? Aveti bani de avocati? Nu? Da? Vreti sa va razboiti? Nu? Da? Pfuai....:ooo

Link spre comentariu

Mda... Cred ca ar trebui sa ne clarificam acum ce fel de forum vrem sa avem. Daca moderatorii sunt de acord cu stilul lui Rasty, ii invit sa ma considere plecat din aceasta comunitate virtuala, la fel ca si colegul de mai sus. Daca totusi ratiunea si spiritul de camaraderie specific unei comunitati 4x4 reusesc sa triumfe - Max este totusi un domn, la urma urmei - poate reusim sa stopam astfel de manifestari de societate neonazista. Daca nu, poate ca vom ajunge sa facem offroad doar pe internet, sau sub supravegherea lui Big Brother si a mascaricilor lui.

Cheers to all!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare