florum Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010 e clar, s-a dus dreaq tot offroadul romanesc....:uameni sunteti mai rau ca guvernantii...taxe...taxe...si iar taxe:dr3 in curand vom renunta si la rubrica "iesiri la sf. de saptamana" :bleah @robert: si la arad o sa trimiti militia??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010 Se vede ca de fapt aceasta manifestare imbraca haina unui raid adica sa intelegem ca de fapt este o intalnire de offroad necronometrata unde pilotii de talie internationala asi expun tehnica si maiestria pentru aplauze. CNOR a luat cunostinta de acest eveniment si al v a analiza prin trimiterea unor oameni la start si in diferite puncte ale traseului din considerentul ca acesta manifestare este o competitie ilegala. Au fost facute demersuri identice cu cele de la Sighisoara. Consider ca este o rusine pt toti aceia care rautacios se bucura ca exista evenimente organizate in afara cadrului legal de sub tutela FRAS atat timp cat marea majoritate dintre noi au anteles ca viitorul offroad lui romanesc poate exista numai intr un cadru legal. DE CE sa fie facute aceleasi demersuri ca la Sighisoara??? DE CE???? De ce confirmam ca si noi, baietii astia misto "cu off-roadul" suntem facuti din acelasi aluat ca garcea??? De ce trebuie sa stricam treaba cuiva daca nu ne iese si noua nimic??? De ce sa MOARA capra vecinului? De ce sa nu traiasca saraca, poate ne da vecinul si noua niste lapte mai incolo? Probabil o sa imi zici ca in felul asta (competitii nefacute sub egida CNOR-FRAS) strainii astia de doi lei care vin sa se dea pe la noi prin tara vor strica imaginea off-roaderilor autohtoni prin comportamentul lor gresit fata de natura patriei noastre... Ne vor parjoli holdele si ne vor lua vitele... Vor varsa mii de litrii de ulei ars in raurile patriei si fiecare dintre ei va aruna cel putin cate 2-3 sute de peturi in aceleasi rauri... Crede-ma, am vazut cum se comporta strainii intr-o competitie off-road si am vazut cum se comporta si romanii in aceasi competitie off-road si nu e nicio legatura. Primii au o chestie numita respect pentru natura, pentru ceilalti, pentru ei insisi, in timp ce ai nostrii nu prea. Intr-adevar, este o rusine, dar rusinea este pentru ce s-a intamplat la Sighisoara. Daca esti unul dintre cei care au fost in spatele demersurilor de la Sighisoara, atunci sa iti fie rusine, de fapt sa va fie rusine tuturor celor care ati facut treaba de la Sighisoara, care ati fi voi (eu nu stiu cine a fost), pentru ca nu aveti nici unul curajul sa iesiti in lumina si sa recunoasteti barbateste: Da, eu am turnat. alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010 e clar, s-a dus dreaq tot offroadul romanesc....:uameni sunteti mai rau ca guvernantii...taxe...taxe...si iar taxe:dr3 in curand vom renunta si la rubrica "iesiri la sf. de saptamana" :bleah @robert: si la arad o sa trimiti militia??? Ami pare rau ca nu antelegi nimic din ce am spus. Vreau sa precizez ca ceea ce se intampla la Arad este cupa in cadrul calendarului competitional 2010 unde participa sportivi licentiati si unde organizatorii au toate documentele necesare organizarii evenimentului respectiv;cat despre faptul ca cineva ar trimite militia undeva nu pot sa m a exprim la fel de politicos de aceea ti am trimis PM 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010 nici nu ma bucur rautacios dar nici nu arunc cu pietre in cei care reusesc sa mai faca offroad de competitie sau de oricare fel in aceasta tara respectind o minima conduita.... stimate coleg de offroad @robert despre ce fel de legalitate vorbim ? nu cumva conform legilor ar trebui sa ne autodenuntam toti cind punem masinile noastre ( oricit de putin modificate ) pe orice fel de sosea, pe orice fel de cimp, izlaz, padure ? sa spun (eventual sa reclam in scris !?) si eu lu nenea militianu ca am vazut pe sosea o masina (care nu face competitie...) cu articulatii si suspensii neomogate ? sa pun domnilor de la rar pe o lista niste masini care scot ceva nori negri de fum sa le faca testul de poluare ca sa le ia talonul ? sa stau prin padure prin tufisuri sa vad cum calca x offroader iarba deasa si rupe copaci ( domnul x nu face competitie...el testeaza flexu' ), sa fac poze si sa le trimit la romsilva,mediu...etc ? au cei de la sibiu aviz mediu ?...AU ! au aviz romsilva si ocol privat ?...AU ! au autorizatie politia rutiera ?...AU ! atunci ce sa avem cu ei ? dupa parerea mea asta inseamna minima conduita ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010 Se vede ca de fapt aceasta manifestare imbraca haina unui raid adica sa intelegem ca de fapt este o intalnire de offroad necronometrata unde pilotii de talie internationala asi expun tehnica si maiestria pentru aplauze. CNOR a luat cunostinta de acest eveniment si al v a analiza prin trimiterea unor oameni la start si in diferite puncte ale traseului din considerentul ca acesta manifestare este o competitie ilegala. Au fost facute demersuri identice cu cele de la Sighisoara. Consider ca este o rusine pt toti aceia care rautacios se bucura ca exista evenimente organizate in afara cadrului legal de sub tutela FRAS atat timp cat marea majoritate dintre noi au anteles ca viitorul offroad lui romanesc poate exista numai intr un cadru legal. E groaznic ce citesc.Sper ca cei trimisi de cnor sa primeasca ce trebuie.NU BANI ci :fk Daca tipii sunt ok dpdv legal cu toate aprobarile de ce va bagati (Robert ca parca esti in comisia aia )ca musca in KK. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010 @robert: si la arad o sa trimiti militia??? Domnule haiduc al offroadului din Romania, ai impresia ca esti mai important daca faci acuzatii de genul asta? Clubul de la Arad este un club legal constituit iar evenimentul organizat de ei exista in calendarul competitional national si, ca atare, nu se pune problema blocarii lui. Bai fratilor, am o dilema. Sunt multe cluburi cu traditie in Romania, cluburi care organizeaza de ani de zile etapele de campionat, cupe etc... De ce nu ii vedeti pe ei ca se revolta impotriva intrarii in legalitate a offroadului? Ca doar ei sunt cei mai afectati de asta. Din punct de vedere financiar, intrarea in legalitate inseamna 300 de euro pe an pentru un club care nu organizeaza evenimente ci are doar sportivi care se dau in competitii si inca cateva sute pentru cei care organizeaza competitii. E aproximativ cat un impozit anual pe o Toyota HDJ80. Ce naiba ne cacam pe noi de parca am avea de platit cate 50% din PIB-ul Romaniei? Deci, daca asta e motivul pentru care unii dintre voi sunteti atat de vehementi legat de intrarea in legalitate atunci dati-mi voie ca sa spun ca e pueril. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010 Intr-adevar, este o rusine, dar rusinea este pentru ce s-a intamplat la Sighisoara. Daca esti unul dintre cei care au fost in spatele demersurilor de la Sighisoara, atunci sa iti fie rusine, de fapt sa va fie rusine tuturor celor care ati facut treaba de la Sighisoara, care ati fi voi (eu nu stiu cine a fost), pentru ca nu aveti nici unul curajul sa iesiti in lumina si sa recunoasteti barbateste: Da, eu am turnat. Din cate stiu eu dumneata ai cateva participari la evenimentele organizate in cadrul campionatului de offroad motiv pentru care nu inteleg daca de fapt esti sportiv sau ...? intreb pt ca nu stiu cum sa ti raspund la remarcile tale si la pozitia ta despre offroad. De fapt la cum pui problema este mai bine sa nu ti raspund deloc. 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010 Robert, Floyota, Rasty etc... Nu este normal ca sa actionati voi in vreun fel. Nu aveti ce cauta voi acolo. Si nici nu trebui sa contactati pe nimeni. Normal ar fi ca autoritatile sa nu dea autorizatiile necesare decat daca organizatorul prezinta Permisul de Organizare. Acesta este un document foarte important pe care, conform legii, daca organizatorul nu il are, in cazul unor incidente grave, aceste va suporta rigoriile legii. Daca ei s-au descurcat si au obtinut autorizatiile si daca Doamne fereste nu va exista un accident grav, atunci e norocul lor. Mi-ar place ca organizatorii din Rally Raid care stiu cel mai bine ce inseamna asta, se se implice si sa ne spune cum e la ei. Sunt mult inaintea noastra in ceea ce priveste legalitatea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010 Din cate stiu eu dumneata ai cateva participari la evenimentele organizate in cadrul campionatului de offroad motiv pentru care nu inteleg daca de fapt esti sportiv sau ...? intreb pt ca nu stiu cum sa ti raspund la remarcile tale si la pozitia ta despre offroad. De fapt la cum pui problema este mai bine sa nu ti raspund deloc. Nu, eu intru la categoria "tiriplici"... Nu ma pot compara cu greii. Dar de fapt aici nu este vorba despre mine, pentru ca eu nu am turnat pe nimeni, niciodata. Dumneata ai turnat? @Max: nu cred ca cineva de pe aici este impotriva intrarii in legalitate, si nu cred ca vreun club sau vreun sportiv are vreo problema cu taxa pe care trebuie sa o plateasca. Erau unii (prin alte thread-uri) care isi puneau problema ca aceasta taxa ar fi oricum inutila intrucat se pare ca CNOR-FRAS nu ar face nimic pentru aceasta miscare, dar eu nu ma incadrez in aceasta categorie. Aici vorbim despre altceva, anume despre "capra vecinului", "turnatori", "tiriplici si greuceni" si alte chestii dragute din Romanica... alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010 E groaznic ce citesc.Sper ca cei trimisi de cnor sa primeasca ce trebuie.NU BANI ci :fk Daca tipii sunt ok dpdv legal cu toate aprobarile de ce va bagati (Robert ca parca esti in comisia aia )ca musca in KK. Chiar la tine nu m a asteptam s a spui asa ceva .Trebuie sa stii ca cei de la CNOR nu merg sa primeasca bani ci doar pt a explica ca orice competitie este bine venita in Romania intr un cadru legal si ca federatia srijina orice miscare si eveniment offroad desfasurat in acest sens. Mai mult Max a aratat ce inseamna legalitate un club cu CIS si o taxa de 300eur ori eu cred ca daca domnii organizatori de asemenea evenimente nu fac un minim de efort pt acest lucru atunci este clar ca ne considera altfel decat santem Tie personal ati doresc sa fii primit la evenimentele legale cu:fk cat despre faptul ca tu crezi ca membrii comisiei se baga ca musca in KK muuult respect!:fk:fk:fk 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010 Nu, eu intru la categoria "tiriplici"... Nu ma pot compara cu greii. Dar de fapt aici nu este vorba despre mine, pentru ca eu nu am turnat pe nimeni, niciodata. Dumneata ai turnat? @Max: nu cred ca cineva de pe aici este impotriva intrarii in legalitate, si nu cred ca vreun club sau vreun sportiv are vreo problema cu taxa pe care trebuie sa o plateasca. Erau unii (prin alte thread-uri) care isi puneau problema ca aceasta taxa ar fi oricum inutila intrucat se pare ca CNOR-FRAS nu ar face nimic pentru aceasta miscare, dar eu nu ma incadrez in aceasta categorie. Aici vorbim despre altceva, anume despre "capra vecinului", "turnatori", "tiriplici si greuceni" si alte chestii dragute din Romanica... Ne cunoastem prea putin sa discutam despre turnatori asa ca te las sa crezi ce vrei. Mai mult cred ca te am confundat; nu stiu dar aveam impresia ca cunosti cate ceva despre offroad ;in acest caz fiind in necunostinta de cauza nu mai avem despre ce discuta. 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010 @ Robert tie personal ati doresc sa fii primit la evenimentele legale cu:fk cat despre faptul ca tu crezi ca membrii comisiei se baga ca musca in KK muuult respect!:fk:fk:fk Spre nenorocul tau nu mai merg la nici o competitie legala....de scarba ... Aceleasi salutari din Capitala:fk:fk:fk :tk1 "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010 @ Robert tie personal ati doresc sa fii primit la evenimentele legale cu:fk cat despre faptul ca tu crezi ca membrii comisiei se baga ca musca in KK muuult respect!:fk:fk:fk Spre nenorocul tau nu mai merg la nici o competitie legala....de scarba ... Aceleasi salutari din Capitala:fk:fk:fk :tk1 M a asteptam la oameni ca tine sa reactioneze asa ,bine ca cei ca tine nu sant multi si sant pe cale de disparitie(distinsi colegi nike&patrol este unul dintre cei care am mers impreuna pe un traseu greu ,plin de noroi intr un miez de noapte la etapa Bucovina 2008 unde pana la urma a fost desemnat castigatorul locului 1 )si care acum dupa ce nu mai merge la competitii legale arunca cu KK in oamenii cu care acum nu mult timp in urma statea la masa, la bere, la povesti ,"un camarad adevarat"umplut de scarba intre timp si pasionat de salutari . Oare nu ti e greu sa vorbesti cand nu mai esti ascultat? 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010 Pe mine nu m-a speriat nici FRAS nici CNOR si nici o alta federatie. Pe mine m-au speriat urmatoarele situatii: Organizez o competitie. Participantii au semnat o declaratie pe proprie raspundere la inscrierea in concurs. In respectiva declararie au fost de acord ca o fac pe raspunderea lor si ca daca se accidenteaza nu este raspunzator organizatorul. Am aflat ulterior ca, in cazul in care se intampla un accident grav, procuratura se sesizeaza automat si ca daca nu am Permis de Organizare, imi face imediat dosar penal. Asta e primul document pe care il cere in cazul inceperii unei cercetari. Am mai aflat cu stupoare ca in Romania, declarariile pe proprie pe raspundere care le semneaza fiecare nu au nici o valoare juridica. Imi pun problema ca, daca Doamne fereste, un concurent moare in timpul competitiei, eu ca organizator nu am Permis de Organizare cerut de lege, am toata sansele ca sa infund puscaria sau in cel mai bun caz sa trebuiasca ca sa platesc toata viata daune familiei decedatului. Asa ca pun in balanta Cateva sute de euro ----- riscul de a infunda puscaria sau de a avea probelme toata viata Eu zic ca doar un inconstient fara familie de hranit ar alege riscul. Asta e ajutorul cel mai important pe care il poate oferi FRAS-ul. Eliberarea Permisului de organizare. Da, as vrea sa fie gratis dar ce e gratis pe lumea asta? Nici sa mori nu e gratis. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010 .... nu mai avem despre ce discuta. Placerea este de partea mea. @Max - ar fi bine ca permisul de organizator sa rezolve automat toate problemele organizatorilor sau macar o parte din ele... Dar pana una alta, deocamdata este doar inca un act care trebuie obtinut pe langa toate celelate acte. Act care nu prea are alta utilitate in afara de a te puna la adapost de "...demersurile identice cu cele de la Sighisoara" alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Aprilie 30, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010 Scuze Doar ieri am aflat datele astea pe cate vi le-am tranzmis Am vorbit cu ei si au spus ca i-mi vor da programul pe mail si nimic.....:cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Aprilie 30, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010 Eu sincer am vrut doar sa privesc competitia si am crezut ca si voi vreti asta. Asta e daca am aflat prea tarziu.... Anuntul a fost postat cu scopul de a va informa, nu ca sa va certati. Am stiut ca e prea tarziu ptr. inscrieri din moment ce sa aflat asa de tarziu de el..... Asta e pate la anul o sa ne anunte si pe noi cineva din timp. Pate chiar ,,kbinder69'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010 M a asteptam la oameni ca tine sa reactioneze asa ,bine ca cei ca tine nu sant multi si sant pe cale de disparitie(distinsi colegi nike&patrol este unul dintre cei care am mers impreuna pe un traseu greu ,plin de noroi intr un miez de noapte la etapa Bucovina 2008 unde pana la urma a fost desemnat castigatorul locului 1 )si care acum dupa ce nu mai merge la competitii legale arunca cu KK in oamenii cu care acum nu mult timp in urma statea la masa, la bere, la povesti ,"un camarad adevarat"umplut de scarba intre timp si pasionat de salutari . Oare nu ti e greu sa vorbesti cand nu mai esti ascultat? Bai pisica agresiva vezi ca nu dau cu kk in nimeni si mi se rupe daca nu ma asculta cineva.A fost odata frumos si mergeam cu eforturi la competitii si mi-a placut. Mie scarba de ce a ajuns acest off road care din pasiune ,a ajuns o afacere si cine nu este cu voi trebuie sa crape. Pe praful asta cresc taxele ,cum dreaq sa mai merg la competitii bai nea . Tu strica mersul altora. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian celentanu Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010 Domnilor consider ca a inceput mult dorita vanatoare de vrajitoare.Sfatuiesc pe toti cei care se erijeaza in aparatorii legi sa termine pentru ca este posibil ca cei f....i sa faca si ei la fel si sa le puna legea pe cap.Din momentul ala am terminat-o cu distractia toti pentru ca organizare perfect legala nu exista.Cine nu crede sa ma sune si ii explic de ce.Nu pun pe forum ca le vin idei oamenilor.Deci haideti sa lasam lumea sa se dea daca nu se incadreaza in limite total sportive.Oameni dupa cum vad fac un raid care este ceva intre concurs si prieteneasca.Daca tot incercam sa devenim poterasi poate se naste dracu un PINTEA si incepe sa sparga capul boierilor.Il salut cu aceasta ocazie si pe amicul ROBERTINO(ceva ,cumva,impozite,nu). Deci nu mai fiti agresivi cu cei ce incearca ceva ca cei deranjati devin haiduci si o B...M cu toti. Cu stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010 Nu m-am bagat pana acum in discutii legate de competitii, pentru ca nu am nici bugetul, nici priceperea necesare. Pentru mine offroadul inseamna hobby, si mult mai mult conlucrare in teren decat competitie intre echipe. In general sunt un cetatean cuminte al patriei noastre marete, si sunt unul din cei care prefera sa respecte legile (daca poate) decat sa le fenteze. "Intrarea in legalitate" insa este un principiu care imi da fiori din 2 puncte de vedere: - in relatia cu autoritatile romane, intrarea in legalitate inseamna obtinerea dreptului de a dona niste bani unei institutii, fara sa primesti ceva in schimb. Nu ma refer numai la offroad, ci la orice e legat de autoritati ale statului. CNOR nu este a statului, dar FRAS da. - ma tem ca intrarea in legalitate duce la imposibilitatea de a mai face offroad in afara cadrului sportiv, iar personal sunt interesat de latura turistica, eventual expeditionara, nu de cea competitiva. Daca temerile mele sunt deplasate, corectati-ma! Total legat de competitia, raidul, demontrativul de fata, anuntul lui Unimog4x4 imi pare interesant in calitate de posibil spectator la o asemenea competitie. Legal sau ilegal, ma bucura sa vad pe altii cum se descurca in teren, poate se lipeste si de mine ceva. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010 Domnule haiduc al offroadului din Romania, ai impresia ca esti mai important daca faci acuzatii de genul asta? Domnule Administrator, nu am acuzat ci am intrebat; e o mica diferenta . Pentru etapa de la Bucovina am vazut actele...pentru Arad nu. D-aia ma gandeam ca poate o sa trimita garda si acolo sa-i vindece de "oraganizarea de concursuri". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010 Of of mai mai ... se pare ca in scurt timp, nu o sa mai putem nici macar porni masinile fara stirea cnor. Oare de ce nu poate comisia sa-si vada de regulamentul national si de etapele oficiale de campionat si sa ne lase pe restul in pace? Cu ceva timp in urma, eram si eu convins ca nu se poate merge inainte decit intrind in legalitate. Acuma, nu mai sunt asa de sigur. Denunturi, asmutirea organului ... nu asta asteptam. Mai rau este ca nici macar nu poti sa taci si sa faci, intrucit comisia prinde de veste (a se citi: comisia cnor a fost instiintata) si isi face aparitia ... sa ce? Asta ma indreptateste sa cred ca exista niste persoane care inca nu s-au dezbarat de metehnele trecutului, si care, inca mai scriu informari (a se citi: aduc la cunostinta cnor) ... jenant. Personal, am sa-mi impun autocenzura cind voi mai scrie pe forum, sau cind o sa mai vorbesc cu unul altul de prin tara. O sa ne trezim cu organul la usa si citatii la rar sa ne verifice masinile, ca vezi Doamne exista posibilitatea sa iesim cu ele in teren fara stirea comisiei. Fain am ajuns, sa ne fie frica sa mai vorbim intre noi ... Max, am vazut ca te cramponezi de permisul de organizator. E ok, daca vrei sa organizezi o etapa in campionat. Insa, nu-l vad necesar pt. o iesire prieteneasca. Uite si de ce: 1. Ne putem intilni 10-15 masini sa mergem 2-3 zile pe coclauri fara sa fie nimeni organizator! 2. Facem un traseu pe drumuri judetene si comunale, asa ca nu ne trebuie nici o autorizatie. 3. Iesim in decor ... ups, ne-am ratacit. Pai vedeti domnu' politist drumul asta ce mi-l da gps-ul? Noi pe asta am vrut sa mergem. Cum? Nu e asta? Pai e trecut si pe harta. Aha, da, aveti dreptate. V-am fi recunoscatori daca ne-ati aduce pe drumul cel bun. 4. Daca vrem, putem pune un pariu mic, pe un corn si un pahar de lapte (ca noi nu bem in traseu), si ne incercam masinile fara sa facem premiere cu podium, asa ca nu este competitie. 5. Faptul ca ne deplasam in grupuri de cite 2 masini, pe drumuri diferite pentru a ajunge la un punct de intilnire, denota faptul ca respectam natura si nu vrem sa distrugem drumurile de pamint, nicidecum ca suntem intr-o competitie. 6. Faptul ca unul dintre noi am vorbit la munte si am rezervat o cabana, nu face din el automat un "organizator". 7. Faptul ca unul dintre noi, stringe bani in avans, ca sa plateasca pentru cazare si/sau masa, nu face din el organizator. 8. Practic, genul asta de iesire (cum organizeaza si Bucur la arad) este mai aproape ca si ramura sportiva de orientarea turistica decit de offroad. Este de fapt, orientare turistica cu masina, asa ca nu vad ce treaba are comisia cnor din cadrul fras. Daca toate aspectele de mai sus sunt indeplinite, sincer, nu vad de ce trebuie sa vina sa ne supravegheze membrii onoratei comisii, si nu vad de ce ar trebui sa aiba cineva permis de organizator. E un paradox, cum e de altfel toata tara asta, ca a ajuns comisia ce trebuia sa apere drepturile celor multi, entitatea care puna bete in roate ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hrn Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010 :clDiscutia e buna, schimbati doar titlu. Am citit ce s-a scris si tot nu imi dau seama ce tip de masini participa la evenimentul din titlu. Nici cu programul nu sunt lamurit. Nici ce motoare, anvelope, trolii ??? LC 120 AT TEMS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 (editat) Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010 Cand o dam in ping-pong dinasta trebuie sa instituim cateva reguli: Regula nr 1 - Competitia e in teren, nu pe forum! Regula nr 2 - Ne putem combate civilizat nu aratandu-ne ce avem intre oua! In prima faza incurcam capra cu varza si viceversa: 1. Acest anunt a pus eronat aici daca nu e o competitie oficiala (trebuia pus la prietenesti) 2. Acest anunt a fost pus de unul care nu avea legatura cu evenimentul respectiv 3. Am vazut ca a intervenit organizatorul cu niste precizari. Domnule organizator: declara intalnirea prieteneasca nu oficiala internationala sau nationala si in conditile in care ai toate hartiile de la autoritati ...end of story! Nici mama FRASului nu ar avea ce sa va faca! 4. Daca organizatorul doreste promovare aici pe forum sau vrea sa precizeze in mod special numele unui sponsor ... la legatura cu administatorul si "desfa portofelu" ... nu merge altfel! E atat de simplu ... mama masii ...Si voi o dati in tangouri! Discutam de trei chestii aici pe care le confundati tot timpul si uite asa ajungeti sa va impulati aiurea: -intalnirile oficiale care sunt trecute in calendarul oficial -intalnirile neoficiale LEGALE (cu acordul scris al autoritatilor si care respecta minime cerinte ale legalitatii: asigurare, regulament, asistenta medicala, etc) -intalnirile neoficiale ILEGALE (fara aprobari, fara nici un fel de documente) care atrag foloase materiale pseudoorganizatorilor (aveti grija, luati chitanta pe banii care ii platiti ...!!!) aviz amatorilor - pe astea are trebui sa le condamne autoritatile si noi aici pe forum! A patra categorie care nu intra la socoteala este "neoficiala domestica" (sa o botezam asa) adica iesirile intre prieteni (fara atrageri de foloase materiale) care daca nu pericliteaza imaginea offroadului prin distrugeri de pasuni, paduri si se fac pe riscul participantilor le puteti considera legale! Asta ar fi cu competitiile ... Cu cei care participa (concurentii) -avem concurenti profesionisti (sa-i numim asa) care detin documente eliberate de autoritatea care patroneaza momentan acest fenomen care merg la competitii oficiale sau neoficiale LEGALE pe riscul organizatorilor si la cele neoficiale ILEGALE pe riscul lor -avem concurenti amatori care participa la competitiile neoficiale, in mediile acestui hobby etc Cam asta e! In ceea ce ma priveste (ca persoana fizica, sa nu se inteleaga altceva) m-am saturat sa tot curat cacatul aruncat pe forum ...si sa sa mai vad dispute deastea aparute din NIMIC! Ptr bucuresteni "lucram" la o intalnire lunara "neoficiala" intre iubitorii fenomenului sa dezbatem toate aceste probleme astfel incat lucrurile sa fie mult mai clare! Inainte sa ma apuc de actele unui club eram "planta" ... Acum dupa toate cele cate am patit si cate sute de reguli, regulamente, legi, ordanante, hotarari am citit ...ma declar "puiet de salcam" ... :ha: Cei care vor continua sa arunce cu diverse degete pe forum sau vor sfida bunul simt prin cuvinte grele adresate celorlalti, indiferent de pozitie sociala sau virtuala, vor fi intai sanctionati si apoi exclusi din aceasta comunitate! SUNTEM OAMENI IN TOATA FIREA, si trebuie sa comportam ca atare ...Ajunge ca in teren suntem la ghidonul trocariciului ca niste copii de gradinita! :grin: Editat Aprilie 30, 2010 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010 Max, am vazut ca te cramponezi de permisul de organizator. E ok, daca vrei sa organizezi o etapa in campionat. Insa, nu-l vad necesar pt. o iesire prieteneasca. Marcele, tu citesti doar titlurile? Te rog sa citesti corect mesajele mele si sa nu imi pui vorbe in gura. Am spus clar in mesajele mele ca este necesar permisul de organizator acolo unde este organizata o competitie. Am spus clar ca la intalniri, prietenesti si alte distractii de genul acesta, nu este necesar si federatia nu are nici o treaba cu ele. Competitie nu inseamna numai etapele de campionat ci si cupe, campionate de trial etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate