Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile.

Unimog4x4

Postări Recomandate

Re: Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010

...E un paradox, cum e de altfel toata tara asta, ca a ajuns comisia ce trebuia sa apere drepturile celor multi, entitatea care puna bete in roate ...

Gresesti.

Comisia apara drepturile membrilor ei, adica a celor afiliati la ea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 250
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Asta e poate la anul o sa ne anunte si pe noi cineva din timp

Organizatotorul (dupa cite stiu) face si in Germania un Trophy (hard) este cu locuri limitate si e plin, nu prea poti sa te inscrii, doar prin recomandare/cunostinte, deci si la anul nu cred sa fie locuri libere ptr. Lila Tage RO

si sint sigur ca organizatorul stie ce face si este asigurat legislativ ptr. accidente samd

niste poze/filme Lila Tage Passau 2009:

http://www.lilaq.de/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=64

Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ...
Link spre comentariu

Organizatotorul (dupa cite stiu) face si in Germania un Trophy (hard) este cu locuri limitate si e plin, nu prea poti sa te inscrii, doar prin recomandare/cunostinte, deci si la anul nu cred sa fie locuri libere ptr. Lila Tage RO

si sint sigur ca organizatorul stie ce face si este asigurat legislativ ptr. accidente samd

niste poze/filme Lila Tage Passau 2009:

http://www.lilaq.de/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=64

Foarte tare concursul! M-am uitat pe toate filmuletele de pe youtube si ...sincer sunt prea buni pt Romania. Propun sa-i dam afara din tara cu concursul lor cu tot! (N-am pus niciun emoticons, asa ca nu prea se intelege daca e pe bune ce zic sau ma rad, nu?)

Link spre comentariu

Gresesti.

Comisia apara drepturile membrilor ei, adica a celor afiliati la ea.

Aha, acuma am priceput. Eu, in naivitatea mea, am crezut ca minunata comise, are ca si scop promovarea si propavaduirea miscarii off road in fata autoritatilor. Cel putin, daca bine imi amintesc, cam asa se punea problema la inceputuri. Acuma, ca au pus mina pe piine si pe cutit s-au sucit :uameni In urma scurtei, dar furtunoasei existente, comisia ne-a aratat alb pe negru ca cine nu e cu ei e impotriva lor. Sau, ma rog, cine nu plateste o ia pe coaja. Macar bine ca stim cum stam. Ar fi bine ca onorata comisie, sa ia aminte la vorbele populare pline de invataminte: daca semeni vint culegi furtuna si ce tie nu-ti place altuia nu-i face. Nu de alta, dar cum se spunea si mai sus, cu toate regulamentele si pasapoartele, un calcii al lui Ahile tot este. Si nu-ti trebuie nici 10 pe linie si nici masterat sau doctorat sa-l gasesti.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Hai sa nu ne mai certam pe subiectul asta. Este limpede ce se vrea si cum se vrea. Am ajuns sa ma cert cu oameni pe care ii respect si le cunosc sufletul pentru cativa "arginti" (n.red. adica bani)

Am facut sport 32 de ani, legitimat, dar NICIODATA nu am platit participarea la vreun eveniment. Sportivul nu plateste niciodata, dar aici este vor despre alti sportivi, nu? Am inteles ieri. Lasati-o asa ca nu mai aveti ce schimba.

Link spre comentariu

Aha, acuma am priceput. Eu, in naivitatea mea, am crezut ca minunata comise, are ca si scop promovarea si propavaduirea miscarii off road in fata autoritatilor. Cel putin, daca bine imi amintesc, cam asa se punea problema la inceputuri. Acuma, ca au pus mina pe piine si pe cutit s-au sucit :uameni In urma scurtei, dar furtunoasei existente, comisia ne-a aratat alb pe negru ca cine nu e cu ei e impotriva lor. Sau, ma rog, cine nu plateste o ia pe coaja. Macar bine ca stim cum stam. Ar fi bine ca onorata comisie, sa ia aminte la vorbele populare pline de invataminte: daca semeni vint culegi furtuna si ce tie nu-ti place altuia nu-i face. Nu de alta, dar cum se spunea si mai sus, cu toate regulamentele si pasapoartele, un calcii al lui Ahile tot este. Si nu-ti trebuie nici 10 pe linie si nici masterat sau doctorat sa-l gasesti.

Eu zic ca tot nu ai priceput sau nu doresti sa pricepi.

Ai scris mai sus "comisia ce trebuia sa apere drepturile celor multi". Apararea drepturilor e una iar promovarea miscarii offroad e alta.

Cum vrei ca respectiva comisie sa apere drepturile celor care nu fac parte din ea? Ai impresia ca respectiva comisie inseamna niste oameni platiti de la bugetul statului ca sa apere drepturile tuturor.

Nu. Comisia este platita din cotizatiile membrilor in consecinta are obligatia de a le apara drepturile si interesele.

Imi pare rau dar cred imi racesc gura de pomana. Observ ca unii inteleg doar ceea ce le convine lor.

Imi cer scuze dar nu voi ajunge sa imi para rau pentru faptul ca doresc ca sa ma aliniez la singura modalitate de a fi in legalitate. Buna sau rea, in acest moment este singura varianta.

Link spre comentariu

Scrie la FIA si spune-le ca vrei sa participi la o competitie oficiala ...si ca nu vrei sa dai nimic ... :wink: Ca sa fie clar: offroadul ca sport NU EXISTA dupa legile in vigoare! Despre ce vb noi aici? :uameni Discutam de niste intalniri oficiale si neoficiale de tip hobby indiferent de anvergura lor ... Chiar daca exista latura "competitie sportiva" acest hobby se desfasoara pe costuri extrem de mari ... normal ca o parte din aceste costuri trebuie regasite in acel bilet de intrare! Sa fi sigur ca o parte din bilet e amortizata de sponsori si participantul nu o va plati ...

Latura de risc FRASul sau alta autoritate automat prin cotizatia incasata si-o asuma in totalitate ...

Asta-i culmea ... Adica organizatorul unui sport de tip hobby sa plateasca distractia "sportivilor"! Altceva mai vreti? O statuie din bronz cu ochi de sticla de bohemia...sau altceva?

Mama masii de treaba... Noi japonezii am invatat sa vorbim si chinezeste da' cel mai bine o ceandim pe ruseste!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Hai sa nu ne mai certam pe subiectul asta. Este limpede ce se vrea si cum se vrea. Am ajuns sa ma cert cu oameni pe care ii respect si le cunosc sufletul pentru cativa "arginti" (n.red. adica bani)

Am facut sport 32 de ani, legitimat, dar NICIODATA nu am platit participarea la vreun eveniment. Sportivul nu plateste niciodata, dar aici este vor despre alti sportivi, nu? Am inteles ieri. Lasati-o asa ca nu mai aveti ce schimba.

Petre, si eu am facut pe vremuri sport de performanta. Handbal la Minaur Baia Mare. Intradevar, nici eu nu am platit niciodata participarea la o competitie dar clubul era finantat de la stat. Statul platea tot. Competitii, echipamente, hrana, cazare etc...

Se poate aplica asta si in cazul nostru?

Nu prea cred. Cine sa imi plateasca mie cazarea si masa la un concurs?

Link spre comentariu

@Petre Niteanu

Rezerv de pe acum 20 de locuri la competitia organizata de Kamikaze (sunt modest nu rezerv toate locurile)... promit sa fac muuult sport dar nu voi plati nimic! :uameni

Link spre comentariu

asa multa vorba... asa putin offroad (de anul asta) in Romania... PACAT :cr1:cr1

Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ...
Link spre comentariu

Petre, si eu am facut pe vremuri sport de performanta. Handbal la Minaur Baia Mare. Intradevar, nici eu nu am platit niciodata participarea la o competitie dar clubul era finantat de la stat. Statul platea tot. Competitii, echipamente, hrana, cazare etc...

Se poate aplica asta si in cazul nostru?

Nu prea cred. Cine sa imi plateasca mie cazarea si masa la un concurs?

Vezi? D'aia te iubesc eu pe tine, urs mare! Ca pui degetul pe rana! Stii de ce statul roman a instituit Legea Sportului care se aplica pt toate ramurile? Pt ca FINANTEAZA TOATE RAMURILE! Inclusiv pe cele CU ROTI SI VOLAN! Stii cine este (potrivit legii) ordonator principal de fonduri pt ramura AUROMOBILISM? Stii ca anual sunt bani (putini, dar asta e) chiar si pt domeniul AUTOMOBILISTIC? Stii unde se duc?

Vezi, aici e buba: sportivii nu platesc, pt ca statul plateste ca sa faca sport, da? Dar noi suntem obligati sa fim sportivi, nu? De ce? Daca statutul de sportiv este reglementat legal, atunci cum se face ca reglementarea doar IMPUNE, nu si SATISFACE? Cu alte cuvinte, mai .ute curva, dar mai uita-te si-n ochii ei!

@Yonutz te rog sa ma scutesti de ironiile tale, sincer nu ai abilitate de a-ti incrucisa mintea cu mine nici macar in domeniul asta.

Link spre comentariu

@Petre Niteanu

Rezerv de pe acum 20 de locuri la competitia organizata de Kamikaze (sunt modest nu rezerv toate locurile)... promit sa fac muuult sport dar nu voi plati nimic! :uameni

Aici este o alta dilema, pe care tu din graba pe care o ai ca sa scrii pe forum posturi fara substanta o abandonezi ca pe o manusa stricata: pai bai Ioane, unde ai pomenit tu LOCURI FIXE la competitii in functie de CAT DE REPEDE PLATESTI?

Link spre comentariu

Petre,

Nu sunt ironic ...ci tu esti prea inteligent ptr forumul asta si nu intelegi esenta posturilor mele. Asta e de fapt problema. Spre deosebire de altii, care doresc afirmare cu orice pret eu incerc in egala masura sa-mi fac treaba aici pe forum si in limita posibilitatilor mele muuult mai reduse decat ale tale si sa aduc informatii utile si explicatii argumentate ...

Cat despre canabis si alte balarii pe forum, dragule analizeaza-ti activitatea proprie pe forum atat ca moderator cat si ca participant la discutii, inainte sa ridici piatra de jos si ochii peste gard! Da' trebuie sa dai scala inteligentei mai jos ...si poate vezi si cateva chestii statistice interesante!

In ceea ce priveste competitia voastra ai scos din context cateva cuvinte si duci discutia DIN NOU in alta parte! Ideea era ca in "sportul" asta nu se poate competitie fara bani! Cine a zis ceva de bani? Sunt sportiv si conform teoriei tale de ultima ora ...nu ar trebui sa platesc nimic! Gresesc?

Nu am de gand sa ma cert cu nimeni, nici macar cu tine ... drept ptr care te recunosc din start cu fairplay ...mai destept, mai inalt, mai frumos ...daca asta te face sa te simti mai bine ... atata timp cat avem acelasi tel.

Din pacate insa in ultimul timp cu uimire constat ca mai avem ...atat de putine lucruri in comun ... incat nu stiu daca am putea vorbi vreodata amandoi aceeasi limba!

Link spre comentariu

No Comment

Piratu' pentru ca lucrez pe mare

Prietenii imi spun Liviu

Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008

Link spre comentariu

Am citit TOT acest topic cu multa atentie.

Ne-am intors in tara ......

Am facut ceva pentru off-road-ul Romanesc in alta tara.

Am purtat steagul Romaniei pe brat si am fost mandri de asta.

Ne-am supus tuturor regulilor competitiei din acea tara.(MULTE)

Il rog pe Max INSISTENT sa pastreze aceste topicuri.

Forum Club4x4 > Club 4x4 > Competitii nationale

afilierea la FRAS - avantaje sau dezavantaje...

Forum Club4x4 > Discutii diverse > Discutii diverse

Victime colaterale

Forum Club4x4 > Club 4x4 > Competitii internationale

Sibiu Offroad Trophy 2010, 01 mai 2010 -- 07 mai 2010

Imi doresc sa-i identific pe toti care sunt contra intrari in legalitate.

Si imi doresc sa stau de vorba cu toti acestia, sper sa-mi dea ocazia.

Acestia vor vedea ca ce au sustinut ei aici, duce EXACT la distrugerea Off-Road-ului in Romania. Toti straini au fost foarte surprinsi cand le-am povestit ca am reusit ca in Romania sa LEGALIZAM acest sport.

Si la fel ca si noi sunt de parere ca in Romania va supravietui acest sport.

Daca nu faceti un efort comun, o sa ne meritam soarta.

Sunt dezamagit PROFUND de cateva persoane de aici.

Va salut cu respect

Rasty

Link spre comentariu

Imi doresc sa-i identific pe toti care sunt contra intrari in legalitate.

Si imi doresc sa stau de vorba cu toti acestia. Acestia vor vedea ca ce au sustinut ei aici, duce EXACT la distrugerea Off-Road-ului in Romania. Toti straini au fost foarte surprinsi cand le-am povestit ca am reusit ca in Romania sa LEGALIZAM acest sport.

Si la fel ca si noi sunt de parere ca in Romania va supravietui acest sport.

Daca nu faceti un efort comun, o sa ne meritam soarta.

Sunt dezamagit PROFUND de cateva persoane de aici.

I-mi doresc sä-i identific pe toti care sänt contra...

Sä nu iti doresti prea tare cä s-ar putea sä ti se implineascä ! Tovaräse, unde ai invätat exprimarea asta totalitarä? Sä ne inchinäm in fata ta nu iti doresti ?

Acestia vor vedea...

Cä asa vrei matale, de päreri opuse nu ai auzit Fidel Castro ?

Distrugerea Off-Roadului RO...

Avem cumva procese de pe urma unor decese Off... ? Am ars päduri sau defrisat cumva ? Sau ars case pe unde am trecut, beti, gälägie bätäi ? Sau te referi cä Sorin Pärvulescu a murdärit soseaua la Sighisoara si nu o avut mäturä längä Hi-lift ?

Sincer stiu cä se bate doar intr-o singurä piuä....STRÄINI... sänt de vinä si sänt nedoriti, si asta pentru o filmare indoielnicä cum cä au täiat un copac, de aici si "viziunea amorfä" de distrugere a scenei Off. De fapt problema nu e cä stricä ci cä nu plätesc.

Toti straini au fost foarte surprinsi cand le-am povestit...

Ei aici iti dau dreptate, si eu as afisa o muträ de om surprins, adormind sträinätatea cu de-le lui Ion Creangä . Normal cä sau holbat cu ochi mari, auzind cä de guvern, conruptie si viatä nu ne arde sä schimbäm ceva, dar de OFF-road....ei aici Romäni povestesc cä au luat häturile in mänä, aberatiile fac val pretutindeni.

Sträini sänt de pärere cä Off roadul va supravietui in RO ?

Äääää, grafic väzänd, ori sänt orb ori nu väd nimic, eu väd cä ia amploare si nu cä s-ar inchide ! In preajma aricärui lucru ce ia amploare apare unu si sopteste nevinovat : - päi sänteti ilegali ! O sumä micä si ...se aranjeazä, pä bune !

Bon, se pare cä altfel nu merge, dar hai sä privim problema asta si din alt unghi !

De cänd o afiliere, foloseste metode de amenintare si represali ca la Sighisoara si acum proaspät la Sibiu ?

Nu stiu sä fi väzut vreodatä la TV vre-o reclamä (sä zicem Colgate ), unde sä se precizeze cä dacä nu cumperi se vor face razi cu asociati si Militia va fi informatä va veni la fata locului etc !

Unde este topicul unde se laudä ajutorul dat de Fras ? Sänt atäti legalisti intre timp, cotizanti care au apelat la servicile Frasului, de ce nu se aduc laudele de cuvintä, la servicile aduse ? Nu ar fi normal asa ?

S-a ( ai ) scris odatä ca Frasul face multe pentru membri, se ocupä de härti si permise, de absolut totul, in cazul unui concurs !!! Acum MAX publicä sumele de afiliere si servicile aduse, contra sumei anuale, aproximativ, cät un impozit al unui 4x4 toyota.

La rubrica - ce face frasul pentru suma respectivä - scrie cä isi asumä räspunderea in caz de accident ? Doar atät ? Prin fax ? Niteanu aminteste ca Frasul primest bani de la guvern pentru activitate, ce ar fi sä ne comunice si nouä cät e gaura, de cät mai au nevoie pt. a ne sprijini ?

Am avut ani de a rändul competiti unde nu stiam de Fras, clipe de euforie, bucuri si pläceri de neuitat.

Discutia a inceput si sa incins de la topicul cu Superkarpata. Sämburele inconstient, nationalist a cräpat atunci si uni au scos chiar pusca, ca nu cumva alti decät NOI cei vestiti, sä se dea prin munti nostri. Mare rusine de cei dusi cu presul, influentati. A deviat apoi incet totul spre inchiderea usi pentru Sträini prin a activa Federatia RO ! Chiar si cei mai inversunati au fost de pärere cä "duläi ce dorm ar fi bine sä nu fie treziti" !

Apoi a urmat complotul märsav de la Sighisoara, unde din marele ghinion al Frasistilor, a nimerit Pärvulescu in menghinä. Nu unu oarecare, mic si neänsemnat ci Pärvulescu ! Noroc bun vä urez si sänt sigur cä o sä rädem curänd despre "turnätoria" voasträ Stalinistä de acolo. Turnätorie pentru cä Sighisoara a refuzat ajutorul unui club....clujb f. mändru si sältäret, dar...la fel de ilegal ca el insusi, deci färä CIS.

In prin plan se incheagä pentru mine o singurä ranä vizibilä,una financiarä !

Dorinta "legalistilor" cotizanti de a mai reduce din "iesirile" 4x4, consumatoare de bani si piese, bani care lipsesc concurentiilor din "etapele" nationale "importante". Salut amicale, salut spontaneitate sau iesiri unde se uzeazä gumele degeaba. Si dacä nu salut atunci cu fricä de turnäri.

s

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

Silviule, nu cred ca ai pe masa toate datele problemei ...Dar ma rog, ESTE O PARERE si trebuie sa tina cont la modul (ne)serios de ea!

Ce nu-mi place la tine ...chestia asta: "a zis x ca ..."! Pai domle, daca stii tu sigur atunci faci afirmatii ... Mai ales ca tu traiesti de multi ani afara, ai suflet de artist si bibilica de intelectual.

Ca sa nu se inteleaga gresit ... nu iau apararea FRASului, nu fac parte din el dar SUNTEM un CS legal din toate punctele de vedere ...

Preferam sa-i ascultam pe toti, vedem cu cine, cand, de ce si daca o ne aliem (afiliem), ca avem inca multe de invatat/probat teoretic si practic la capitolul asta...si sa facem cum scrie la lege! Punct ...Cred ca ai inteles.

Pe de alta parte aceste discutii fac rau atat persoanelor fizice, cluburilor cat si fenomenului ...Parerea mea!

Ref la turnatorie ...esti sigur ca stii despre ce este vb in acel caz? :grin:

Polemici da'n pulea ptr ce? Ca sa arati lumii ca tu o ai mai groasa? Mai lunga mai frumoasa? Ei bine, iaca in dobitocia mea am descoperit pe inca unul mai destept, mai frumos, mai inalt decat mine! Buuun, mai sunteti multi? Sunt oare cel mai prost, mai urat si cel mai scund om de pe planeta care are o oarecare tangenta intamplatoare cu acest hobby? :grin:

PS - si daca totusi va doriti din tot sufletul sa iasa pana la urma rau ...sunt sigur ca le dati idei la astia din FRAS sa va fu_a din/in toate pozitiile fara vaselina ...(din nou parerea mea neinsemnata)

Link spre comentariu

Salut! asa cum nici degetele de la o mina nu sunt la fel , asa si oameni sunt diferiti . Plecind de la aceasta idee putem intelege reactiile mai taioase sau mai partinitoare asupra acestui subiect . As vrea sa nu supar pe nime dar vreau sa ii spun lui Silviu4x4 ca lucrurile nu stau asa cum le vede el . Faptul ca cineva incearca sa construiasca ceva nu este neaparat rau si nimeni nu spune sa nu mai vina strainii sa se dea in Rominia . Oameni de bun simt au intins o mina pentru a crea parteneriate (si nu neaparat pe bani si chiar daca ar fi pe bani nu vad un lucru rau in asta) Asa cum eu ma zbat sa optin autorizatii de la oficialitati ,acorduri de la propietarii de terenuri , in conformitate cu legile Rominesti , pretind pe buna dreptate sa o faca si acei straini , daca nu pot sau nu stiu sa faca parteneriate sau sa vina la un concurs organizat de un oarecare club sau persoana din Rominia . Pentru cei care vin ca turisti si care stim cu totii ca nu au ambitii foarte mari (in sensul ca oameni sunt in vacanta cu familia si nu merg decit pe drumuri in general umblate ) nu cred ca cineva vrea sa schimbe starea actuala de fapt . Probabil tu Silviule traiesti in Germania si nu mai sti exact cum e starea de fapt de aicea asa ca iti spun ca oameni incet dar sigur au inceput sa constientizeze dreptul la propietate , chiar daca nu sunt garduri sau semne cu accesul inerzis in comunitatiile izolate exista semne care delimiteaza propietatiile de ei stiute (tufe , santuri , vopsea pe copaci etc. ) si tot incet dar sigur sunt iritati ca uni au si ei nu au si acest lucru genereaza rautate . De aceea eu subscriu ideei de a incerca sa construim ceva in sensul controlului macar a competitiilor.

Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Link spre comentariu

Am citit toate postarile de pe acest topic si m-am enervat. Il cunosc pe Klaus - kbinder69, sa nu va ganditi la pozitii sau alte prostii - si pot sa va garantez ca este o persoana integra, lucreaza in domeniul bancar si nu face chestii ilegale, mai ales ca este vorba despre o firma care se ocupa cu organizarea unor evenimente de natura turistic- sportiva. In plus, fiind german de origine, are niste legaturi prietenesti cu cei din acesta tara - de aici si explicatia prezentei acelor cetateni din Deutschland pe meleagurile sibiene.

Il cunosc si pe Unimog4x4 - e un om entuziast care a crezut ca face un bine postand o stire despre acest eveniment care era de interes mai mult local. Nu vad cu ce a gresit - poate cineva de pe forum voia intr-adevar sa fie spectator. Nu vreau sa cred ca o sa ajungem pe forum sa punem in loc de Nissan - "Masina 4x4 obisnuita" - ca detergentul obisnuit din reclamele "corecte" sau sa cadem in aberatiile evitarii reclamei gratuite.

Nu de mult am atras atentia unuia din moderatori dupa ce m-a invitat sa ma opresc dintr-un flame pe alt topic in care cineva care avea o firma producea niste distantiere si voia sa le vanda - era sau nu reclama gratuita? Dupa aceea mi-am zis: de ce ma doare pe mine de chestia asta?

Nu ar trebui oare sa fim prieteni? Suntem prieteni doar pana unde ni se pare ca unul din noi face bani fara sa profite si ceilalti de pe forum? Nu cumva intram intr-o absurditate? Suntem un forum de oameni cu acelasi hobby - nu suntem nici reprezentanti FRAS, CNOR - gustos si hranitor, cine vor mai fi si astia - si chiar daca dorim promovarea offroad-ului ca sport, tara asta nu e a noastra ci a LOR, stiti despre cine vorbesc... Regulile se vor face pentru satisfacerea intereselor unor baieti simpatici gen Tariceanu - vezi povestea TPI - si cel mai probabil ca ne vom trezi plati taxe grele pentru orice intrare organizata in padure ca sa se poata bronza in Seychelles niste birocrati burtosi a caror legatura cu sportul 4x4 e ca isi fac piata cu un Cayenne sau Q7.

Eu zic sa ne relaxam, sa ii lasam pe toti sa faca bani, pentru ca asa va progresa aceasta tara, nu prin masurile lui Boc, sa ne limitam in a schimba informatii daca nu ne simpatizam neaparat si sa nu folosim ruj maro in relatia cu statul roman pentru ca in faza urmatoare o sa ne doara curul...

Cu stima...

Niciodata nu esti destul de paranoic...
Link spre comentariu

Vad ca unii tin mortis sa atace neconditionat si fara cusur...Silviu nu ma stiu nici cu Tine nici ci Mongli.....dar te intreb Tu te-ai gandit cat au alergat oamenii astia ,cat timp liber au F...t si cati bani sa faca ca aceasta miscare sa fie in legalitate?Legalitate care inseamna ordine in CONCURSURI,COMPETITII etc...nimeni nu are nimic cu intalnirile PRIETENESTI... Problema e ca nu exista comunicare intre cei care au luat haturile offroadului si restul de oameni.....Nu vad nimic rau,instigator sau stalinist in ceea ce a zis Mongli..Dar crede-ma cand te implici intr-o campanie de genul asta te mai lasa si bulanul,ai un iz amar in gura si te simti nervos cand vezi ca tre sa repeti la infinit aceleasi lucruri...

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

8 pagini de discutii inutile! + multe alte topicuri deviate in aceeasi directie ...

Cand totul putea fi simplificat asa:

1.O intalnire oficiala prelungita cu o zi adaugata (inainte) pe aceasta teme cu participarea oficialilor si neoficialilor, profesionisti si amatori din toate categoriile respectiv promovare, sponsorizare, organizare, participare, cu intrebari cu raspunsuri, cu posibile solutii, cu explicarea regulamentelor, cu explicarea avantajelor si/sau dezavantajelor legalitatii, cu diverse disecatii de cazuri concrete, cu spumele marii, cu ce vreti voi ...etc

2. O intalnire specializata tematica cu cele de mai sus de 2 zile ...fara offroad, doar vorbarie!

Cine e cu adevarat interesat si vrea sa-si miste curu' unsuros in acest sens vine ...indiferent de distanta! Cine nu vine, mucles!

De vorbarie pe forum m-am saturat ...ma uit sa vad cine munceste in acest sens prestand ORICE ACTIVITATE pro-legalitate si pro-offroad si cam bate vantul

"prin sectie"! In schimb la panoul de comanda (la butoane) e coada la dat peste labe ... :uameni

Link spre comentariu

Of, of... va aduceti aminte cand am deschis eu topic despre Federatia de Offroad cam cu aproape un an inainte? Mi-am lulat-o la :ce cu topicul ala. De atunci, doar pt a explica - m-a mancat pe mine sa incerc sa explic principii care trebuie respectate - m-am certat cu prieteni si mi-am atras fel de fel de cuvinte urate. De ce am facut asta? Habar n-am! Sincer, cred ca e defect profesional: prostul caine de paza al "democratiei":ha:

M-am lecuit!

Uitati-va aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=42675&highlight=Federatie

In aprilie 2009 era povestea

Link spre comentariu

Eu zic ca tot nu ai priceput sau nu doresti sa pricepi.

Ai scris mai sus "comisia ce trebuia sa apere drepturile celor multi". Apararea drepturilor e una iar promovarea miscarii offroad e alta.

Cum vrei ca respectiva comisie sa apere drepturile celor care nu fac parte din ea? Ai impresia ca respectiva comisie inseamna niste oameni platiti de la bugetul statului ca sa apere drepturile tuturor.

Nu. Comisia este platita din cotizatiile membrilor in consecinta are obligatia de a le apara drepturile si interesele.

Imi pare rau dar cred imi racesc gura de pomana. Observ ca unii inteleg doar ceea ce le convine lor.

Imi cer scuze dar nu voi ajunge sa imi para rau pentru faptul ca doresc ca sa ma aliniez la singura modalitate de a fi in legalitate. Buna sau rea, in acest moment este singura varianta.

Dragii mei!(Tot ce scriu, scriu in nume propriu)

Chiar nu vreti sa intelegeti nimic? NU COMISIA NU ESTE PLATITA ,din nici o cotizatie a vreunui membru!!!,dar avem obligatia de a le apara drepturile si interesele membriilor(FRAS-CNOR)!!!

Da noi cei din Romania suntem primii din Europa care am reusit acest lucru(sa intram in legalitate si acest sport sa nu fie interzis in padurile patriei).

Nu vreti s-au nu puteti sa intelegeti ca comisia CNOR nu are nimic de a face cu intilnirile prietenesti, cu iesirile de sfarsit de saptamana etc.

Problemele sunt cu cei care organizeaza COMPETITII care se cronometreaza. Aceste intilniri, competitii trebuie sa aiba aceasta Licenta de Organizare de la FRAS. Da lucrurile sunt asa de simple. Nu le mai intoarceti pe dos. Comisia nu vrea raul nimanui, mai ales ca toti din comisie suntem off roadisti care se dau in fiecare sfarsit de saptamana pe coclauri si nu stam in birouri cu aer conditionat cu burta mare la soare cum cred unii dintre voi(si ne dam de multi ani credetima, si vrem sa ne mai dam multi, multi ani si de acum incolo). As dorii sa-i intreb si sa ma intilnesc si eu ca si Mongli cu cei care sustin cu vorbe grele teoria ca FRASUL si CNOR-ul fac numai lucruri care nu sunt binevenite in Off Roadul Romanesc. Am studiat toate posibilitatiile si acest lucru trebuia facut, sa intram in legalitate.

Totodata va rog sa nu va mai jigniti in halul de mai sus. Suntem oameni maturi care putem sa discutam pe un ton civilizat. Nimeni nu vrea sa fie dictatorul nimanui! Dar nu vom lasa sa fim calcati in picioare.

Nu va atacati unul pe celalalt fara a cunoaste in profunzime problemele.

Va salut pe toti!

Sper sa ne vedem cat de curand se poate!

Gyula

Strength & Honor

www.offroadtranssylvania.ro

Link spre comentariu

@ Silviu4x4

Am mai citit posturi de ale tale si am simtit si acolo rautatea si felulu tau flecmatic.

Am evitat sa-ti scriu ceva, erau subiecte cu care nu aveam lagatura.

Intrebare.

In general scrii de la Köln sau din Romania?

Am foarte multi prieteni romani in lume inclusiv in Germania.

Am mai sesizat stilul asta, de a da sfaturi celor din Romania si de a judeca ce se intampla aici, tot ce se face aici este prost si nu e bun.

Din categoria nu aveti autoband, nu aveti conditii, nu aveti aia, nu se poate face nimic aici.

Da voi ce ati facut pentru toate astea???????????????????

Ati plecat la mai bine. ATAT

Tot voi aveti obraznicia sa criticati in felul asta TOT ce se face in Romania. VOI ????????

Nu ati miscat un deget pentru oameni de aici, nu ati mutat un pai pentru tara asta

VOI AVETI TUPEUL SA VORBITI ????????????

Ati plecat la mai bine si acolo ai gasit totul aranjat, voi nu ai facut nimic pentru ce ati gasit acolo. NIMIC

V-ati luat un job, ati platit impozite acolo si v-ati integrat intr-o societate gata aranjata.

Veniti in concedii in Romania si incepeti sa dati sfaturi si aveti pareri.

Nu cu multi ani in urma aveati impresia ca cu 100 EURO puteti cumpara orice in Romania si erati foarte importanti ca aveti in job mediocru. S-au schimbat lucrurile, va puteti baga undeva suta aia de EURO si invatati sa aveti respect pentru oamenii de aici care au ramas si facut ceva pentru aceasta tara.

Am fost la multe competitii internationale de diferite sporturi, am purtat doar steagul Romaniei si l-am purtat cu respect.

Sunt mandru in orice loc din lume ca-s din Romania si daca nu-i convine cuieva, sa se uite in ochii mei si sa-mi spuna ca-s o rasa inferioara.

Rasty

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare