bigdaddy Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Zona Oradea Eu zic ca dimpotriva ... a fost o reusita zic eu :y:y. Incet incet vom reusi sa ne cunoastem cu totii. Azi au plecat mai putini pentru ca multi avem alte obligatii, dar vom recupera noi absentele astea :j. PS.> :op... aseara a platit cineva un Schweppes in plus ? Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Zona Oradea Am fost 5 masini, dar a fost o iesire foarte reusita, am avut parte de muuuult noroi,:banana dar am si reusit sa facem fericite cateva familii nevoiase din zona. Cipri, hai cu pozeeeeeeeeeee si filmulete:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Zona Oradea Acum ne-am intors, a fost o actiune fff reusita:h5 ,diferita putin de prima, zapada a fost inlocuita cu noroiul iar oamenii la care am ajuns chiar au avut nevoie de pachetele noastre. Am avut doua calauze foarte de treaba si ff pricepute, Paul si Nelu, la care le multumim:tk Am fost urmatorii;eu coco radu ionut adi mai adaugam consoartele si copilotii din dotare:banana rugam fotografii sa ne incante cu poze Ploaia a inceput exact cand am terminat si cred ca incet incet avem pile sus....:wink: In zilele urmatoare vine si clipul, luni la stirile de seara de la tvs o sa fim prezenti( ora18) cat si la emisiunea auto de duminica Maine se iese la noroi la Hidisel, postam si locul, ora de intalnire, cine mai doreste e bine venit Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Zona Oradea Acum ne-am intors, a fost o actiune fff reusita:h5 ,diferita putin de prima, zapada a fost inlocuita cu noroiul iar oamenii la care am ajuns chiar au avut nevoie de pachetele noastre. Am avut doua calauze foarte de treaba si ff pricepute, Paul si Nelu, la care le multumim:tk Am fost urmatorii;eu coco radu ionut adi mai adaugam consoartele si copilotii din dotare:banana rugam fotografii sa ne incante cu poze Ploaia a inceput exact cand am terminat si cred ca incet incet avem pile sus....:wink: In zilele urmatoare vine si clipul, luni la stirile de seara de la tvs o sa fim prezenti( ora18) cat si la emisiunea auto de duminica Maine se iese la noroi la Hidisel, postam si locul, ora de intalnire, cine mai doreste e bine venit daaa, a fost o iesire reusita din toate punctele de vedere, am avut parte si de vreme '' buna'' il citez pe ciprian '' Ploaia a inceput exact cand am terminat si cred ca incet incet avem pile sus.... '' macar nu a mai trebuit sa trecem pe la spalatorie :wink: ma bucur ca am mai reusit sa aducem si de data aceasta bucurie si zambete la cateva familii nevoiase, cu multumiri tuturor celor care s-au implicat si acum si data trecuta :tk coco I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Zona Oradea Va invidiez ca a-ti fost !Felicitari:br. Cipri, hai cu poze cand poti 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Zona Oradea Va invidiez ca a-ti fost !Felicitari:br. Cipri, hai cu poze cand poti Florine, chiar ai de ce sa ne invidiezi:ypu, a fost o noroiala pe cinste, pacat ca nu ai fost cu noi..., este sfarsit de zi si avem multumirea sufleteasca ca am mai facut o fapta buna. Maine nu cred ca pot veni; daca se schimba ceva, va anunt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
septi Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Zona Oradea Maine se iese la noroi la Hidisel, postam si locul, ora de intalnire, cine mai doreste e bine venit La ce ora si unde e intalnirea? Vreau si eu sa vin:old Felicitari pentru ziua de azi:br:br VITARA V6 IN ASTEPTAREA UNUI PAJERO :old A AJUNS :tr Si a plecat:cr:cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 (editat) Re: Zona Oradea Buna seara. Pentru cei care maine nu vor sa stea acasa, un traseu pe camp si paduri in zona Hidisel - Poiana Tasad - Zarand - Santelec. Sunt necesare cauciucuri MT. Eu nu am MT. Poate este un loc de copilot - navigator. Intalnire ora 10 in Hidisel la locul unde s-a organizat trial-ul. Poza reprezinta zona, cu mai multe trasee posibile, vom face doar unul in circuit. Mancare la traista pe traseu. http://img151.imageshack.us/img151/1466/turl.png Punctul forte: vom incerca sa urcam catre zona inalta (culoarea rosie a traseului) pe vadul unei ape. Editat Ianuarie 15, 2011 de DaKaR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chingonica Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Zona Oradea Felicitari ! Nu pot sa vin nici miine desi as vrea ! Ma retine slujba! Va doresc distrctie placuta! salutari:dr1 Patrol Y60 - 96 tocator de $ L200 2.5 - 2008 producator de $ RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chingonica Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Zona Oradea Nu stiti TOIOLJ70 E CUMVA CIPRI?:tk Patrol Y60 - 96 tocator de $ L200 2.5 - 2008 producator de $ RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Zona Oradea Buna seara. Pentru cei care maine nu vor sa stea acasa, un traseu pe camp si paduri in zona Hidisel - Poiana Tasad - Zarand - Santelec. Sunt necesare cauciucuri MT. Eu nu am MT. Poate este un loc de copilot - navigator. Intalnire ora 10 in Hidisel la locul unde s-a organizat trial-ul. Poza reprezinta zona, cu mai multe trasee posibile, vom face doar unul in circuit. Mancare la traista pe traseu. http://img151.imageshack.us/img151/1466/turl.png Punctul forte: vom incerca sa urcam catre zona inalta (culoarea rosie a traseului) pe vadul unei ape. Eugen.... fii mai ingaduitor cu cei care vor sa vina maine si in seara aceasta se chefuiesc putzin ....:banana ... daca se merge mai tarziu.. in jur de 12, poate vin si eu :wink: nu vreau sa va stric planurile pt maine... doar am propus :wink: :tk I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO LJ 70 Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Zona Oradea salut cristi eu sunt cipri.acuma am facut si eu un cont la voi pe forum.ce faci de nu vii maine tie frica sa nu iti zgarii masina??:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Zona Oradea Daca o facem pe din doua? Adica nici la 12 dar nici la 10. Fie la 10.30. Iar nemtii sa vina la 11 (poate stiti bancul :ha:) Ne vedem maine la Hidisel :old! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 (editat) Re: Zona Oradea Ora a fost stabilita de staff-ul organizator si ramane 10, dar intarziatii se asteapta 30 de minute. Este necesar un telefon, daca se intarzie peste 30 minute sau ne putem intalni pe traseu. P.S. Pentru cei care nu au fost la trial, chiar la intrarea in Hidiselul de Sus, este un drum asfaltat la stanga, care duce la Sintelec. Mergeti drept pana ajungeti la dealul pe care este Crucea. Vor fi masini parcate in strada. Editat Ianuarie 15, 2011 de DaKaR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xti Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Zona Oradea Salut! Impartasesc si eu impresia unei iesiri off-road extraordinare, foarte placuta si la fel de reusita dpdv al scopurilor alese. S-a nimerit de departe cea mai adevarata dintre cele la care am luat parte (aici sau in alta parte) pana acum. Ar trebui sa vorbeasca mai bine decat mine cateva fotografii modeste si in care am incercat sa-mi exprim satisfactia si entuziasmul ce ma incearca de ceva vreme pentru off road. Am gasit de cuviinta sa-i vedem si pe cei care s-au ocupat de filmari (Daciana si Vlad), fiind -daca vreti- un fel de "multumim frumos". Daca am omis pe cineva sau vreo masina, a fost fara intentie. Enjoy it! PS: Multumesc lui Coco si Patrolului sau pentru doza zilnica recomandata pe care mi-au administrat-o astazi. Toate cele bune, Cristi. Virusat off-road, in asteptarea antidotului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xti Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Zona Oradea In prima dintre fotografiile de mai jos apare Delia, o fetita ce-a implinit 7 ani (si se vedea clar ca-i are pe toti cei 7 ani "de-acasa) dar pentru care scoala (dupa spusele mamei sale) este "prea departe" si vreau sa cred ca a vorbit doar la propriu, chiar daca si asa ar fi destul de dureros. Si daca ma mai gandesc si ca uneori eu imi conduc copiii la gradinita cu masina deoarece nu "reusim" (termen foarte modest) sa ne pregatim la timp... trebuie sa spun (nu e frumos sa umblam cu cioara vopsita in alb) ca si pentru noi gradinita se afla la "departare" de 5 minute la pas relaxat. Parca as vorbi aici despre sfere de timp diferite... ooofff ooofff, OFF-ROAD...cate-o sa ne mai inveti tu oare? Scuzati atatea paranteze dar n-as vrea sa pierdeti nici detaliile... Virusat off-road, in asteptarea antidotului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xti Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Zona Oradea La joaca... Virusat off-road, in asteptarea antidotului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xti Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Zona Oradea Ionut (Ted) cu Samurai-ul, dublat de "entuziasmul" copilotului Narcis (prietenii stiu de ce) au sunat atacul... In realitate este mult mai abrupt, intr-adevar, si m-as fi dus si eu dar nu stiu de ce (poate prietenii stiu) imi era prea "cald" si n-am vrut sa umblu 4x4 ca eram deja pe "reductor"... Virusat off-road, in asteptarea antidotului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xti Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Zona Oradea Dupa primul asediu a urmat si panta pacatoasa cu sol argilos... Virusat off-road, in asteptarea antidotului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Zona Oradea Multumim Cristi pt. poze, foarte reusite! Incerc si eu cu niste filmulete. http://www.youtube.com/watch?v=TQRH-R9qfRk http://www.youtube.com/watch?v=H-dexHvNw_o Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xti Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Zona Oradea Drumul de intoarcere a fost cel putin la fel de tare (pentru ca era moale :grin:) , pe de-o parte pentru ca am mai descretit fruntile catorva familii iar pe de alta pentru ca a pus osul la munca. Si mai tare a fost ca m-au lasat acumulatorii aparatului foto, ce deh, asa-i la profesionisti... Dar oricum ar fi fost prea mult de digerat dintr-odata, cel putin pt mine. Si-asa era sa-mi plesneasca inima de ciuda ca astia au cu ce se da si io nu. Dar mi-a placut tare, eram bucuros. Poate apar si eu in pozele/filmele celelalte iar daca nu, amintiti-va cum era cainele bunicii de se pis(h)a pe el de bucurie cand "veneau pruncii acasa". Doamne ce copilarie faina... Pe undeva, copiii de prin locurile pe unde-am umblat noi astazi au parte de ceva deosebit. Din pacate, in ziua de astazi scrie prin magazine ca "schimburile nu se acccepta". Las interpretarea la atitudinea voastra. Si azi am fost un roman fericit! :wink: Salut cu prietenie intreg team-ul , Cristi. Virusat off-road, in asteptarea antidotului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Zona Oradea Superbe pozele si bun ochi are fotograful,sa traiasca nenicu Cristi:br Multumim! Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xti Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Zona Oradea Trebuia sa gasesc ceva de facut, tare greu suport alt loc decat in spatele volanului. In plus, imi si place. Daca e si util, cu atat mai bine. Virusat off-road, in asteptarea antidotului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
breki Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Zona Oradea Urmariti astazi Realitatea TV.....este reportaj cu noi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Zona Oradea Urmariti astazi Realitatea TV.....este reportaj cu noi! http://www.realitatea.net/jurnale.html realitatea de la ora 12 la ora 12.50 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate