gabi ratiu Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Zona Oradea buna radu . donez si eu pt.copil Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Zona Oradea si eu ma inscriu Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Zona Oradea cum sa nu ajuti un suflet... mai ales ca ii si copil, categoric, donez si eu pt copil. I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Zona Oradea si eu ma inscriu, nr. tel. 0743038290 Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
septi Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Zona Oradea Nici eu nu ma dau la o parte. Din putin cu putin se face mult VITARA V6 IN ASTEPTAREA UNUI PAJERO :old A AJUNS :tr Si a plecat:cr:cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Zona Oradea Si eu voi dona, putem incepe prin a face tabelul. Cum procedam, cine strange banii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Zona Oradea Ma inscriu si eu. Nu ar fi mai bine sa deschidem - cu acordul "forurilor abilitate" - un topic la sectiunea potrivita. Nu de alta dar suntem pe "Iesiri la sfarsit de saptamana" si am amestecat deja iesirile cu vanzari/cumparari, cu caterinca cu @hummer , cu umanitara si acum cu ajutorul umanitar pentru copilul bolnav. Nu dati cu pietre - e doar o parere. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xti Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Zona Oradea BUNA SEARA camarazi!!!!! as vrea sa va aduc la cunostinta un caz umanitar !!! este vorba despre un baietel de vreo 10 anisor care sufera de o afectiune ce necesita tratament si interventie chirurgicala !!! cazul a fost prezentat la TVS!! din discutiile cu ei am inteles ca ar fi vorba de vreo 1700 eu. m-am gindit ca daca am pune fiecare cate cincizeci lei am putea ajuta concret un copil !!!! ca urmare am vorbit cu cei de la TVS despre intentie noastra si au fost de acord ca dupa ce adunam cat vom aduna sa ne invite in emisiune si sa facem donatia in direct !!!!ocazie cucare cred ca am putea prezenta si partea a doaua a activitatii noastre umanitare !!! asa ca suflete pentru suflete va astept cu toata recunostinta {pe baza de tabel } sa ne organizam ..... {daca am gresit ca mi-am permis sa vorbesc in numele nostru al tuturor va rog din suflet sa ma iertati!!!! dar cred ca am ajuns sa va cunosc destul de bine si stui ca toti a veti suflete cu multe bogatii de sentimente !!!!!!} haideti sa ne organizam !!!!!!!!! Se poate conta si pe mine. Toate cele bune, Cristi Virusat off-road, in asteptarea antidotului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Zona Oradea si pe mine se poate conta:h5 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mutu Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Zona Oradea Sunt aici ! Contati pe mine ! Sa stiu doar unde se strang banii. Cat despre iesirea ce s-ar putea sa aiba loc... abia astept sa vad de ce sunt in stare. Poate ca totusi iese ceva azi... :banana Astept ! Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mutu Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Zona Oradea Orice sugestie,ajutor e binevenit din partea ta.In principiu ne intereseaza zone greu accesibile si cazuri sociale,oameni care chiar au nevoie de ajutor.N-are sens sa ne gandim ca vom primi ceva informatii de la ASCO,am fost acolo ,iar o tanti plictisita m-a asigurat ca o sa fiu sunat foarte repede ,iar dupa asta am fost expediat la fel de repede:uameni Regret ca aceasta tara este populata cu specimene de categoria asta ,cat si de alte categorii... Ca si ajutor ,cat te lasa inima,dar ca orientare noi data trecuta am donat fiecare 100 Ron,plus haine si jucarii. Iti doresc toate cele bune!:h5 Eu nu stiu zone greu accesibile sau in care sa ne simtim bine in natura, nu am mai participat la astfel de actiuni sau iesiri ( mai voi initia alaturi de voi ). De aceea, daca ai un traseu la care te-ai gandit ( sau v-ati gandit ) dupa aceea vom gasi si scopul umanitar al actiunii. Cat despre plante, care traiesc prin fotosinteza, de genul celor de la ASCO sa nu ne pierdem timpul cu ele... sunt multe alte chestii faine pe cu care sa ne umplem timpul. Numa bine ! Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Zona Oradea ptr cei care vor sa iasa astazi sa sune la 0722219814. urgent ptr unii sunt pregatiti deja!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Zona Oradea ma inscriu si eu pe lista cu cei 50 lei + aproape sigur inca un amic (a fost cu noi la prima umanitara) tot cu 50 lei. cu cei de la ASCO voi vorbi si eu sa vedem daca am mai mult succes :) florin: A/T-urile sunt mai scumpe de aceea aleg M/T-urile ca si cauciucuri "de strada". ieri am iesit putin si era sa raman impotmolit cu papucii de strada care-i am acum pe masina. am dat cross-urile pentru ca: erau grele (consum mai mare cu 1-2 litri), merg cam 50-50 asfalt-off, am primit pret bun pe ele si nu am putut sa nu le dau. acum ramane sa studiez piata de la unguri si ma decid A/T sau M/T de la BFG sau poate Wrangler-uri de la Goodyear. nu cred sa fie mai proaste ca BFG-urile (decat poate mai scumpe). ca dimensiune voi ramane cu acestea la 215/75/R15 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mutu Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Zona Oradea Am vazut prea tarziu anuntul referitor la iesire. Data viitoare ! :tk Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 (editat) Re: Zona Oradea ptr cei care vor sa iasa astazi sa sune la 0722219814. urgent ptr unii sunt pregatiti deja!!! Muult prea tarziu .... Eu am intrebat de aseara, dar ma gandesc ca a fost o chestie hotarata "pe moment" ... poate data viitoare. Pentru cei care au stat acasa - asa arata padurea in zona Betfia- 1Mai azi la pranz. Am facut o plimbare pe jos, cu fetele. Asteptam cu nerabdare pozele celor care au iesit azi cu masina! Editat Ianuarie 23, 2011 de bigdaddy Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DonHacker Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Zona Oradea Si eu ma inscriu pentru cazul umanitar :wink: P.S.Vazut colegul cu L200-RIO pe la Balc :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Zona Oradea acum ramane sa studiez piata de la unguri si ma decid A/T sau M/T de la BFG sau poate Wrangler-uri de la Goodyear. nu cred sa fie mai proaste ca BFG-urile (decat poate mai scumpe). ca dimensiune voi ramane cu acestea la 215/75/R15 :) Salutare daca gasesti ceva site sau magazin bun cu cauciucuri in hu anuntama si pe mine caut 35/12.5/15-MT. Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Zona Oradea Si eu voi dona, putem incepe prin a face tabelul. Cum procedam, cine strange banii? eu voi strange banii 0740808786 pt cine nu are nr meu de tel, oricum o sa stabilim o intalnire, cel mai probabil pe sfarsit de saptamana, veniti cu propuneri ..... ora... ziua... joi -vineri... I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mutu Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Zona Oradea eu voi strange banii 0740808786 pt cine nu are nr meu de tel, oricum o sa stabilim o intalnire, cel mai probabil pe sfarsit de saptamana, veniti cu propuneri ..... ora... ziua... joi -vineri... Eu te voi suna pana joi. Vineri plec din loc. 10 zile si vreau sa ma achit de datorie. Ne auzim. Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Zona Oradea si eu ma inscriu, nr. tel. 0743038290 Bravo Marius, poate facem o iesire odata , sa ne cunoastem, toate cele bune :h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Zona Oradea Domnisorul Cocolino pomenea in zilele trecute de o iesire prin Padis, etc, oare o fi uitat:old:2dr?? Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Zona Oradea Domnisorul Cocolino pomenea in zilele trecute de o iesire prin Padis, etc, oare o fi uitat:old:2dr?? Nu se insoara? ce coloana de nunta i-am face:ha::ha::ha: 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Zona Oradea domnu coco nu se insoara inca el strange banii acum:banana Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Zona Oradea sau oare se marita:ha:? Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Zona Oradea Nu se insoara nici nu se marita asteapta sa dea frunza :ha: Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate