Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zona Oradea - Comunitatea

Filip

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Zona Oradea

Ma inscriu si eu.

Nu ar fi mai bine sa deschidem - cu acordul "forurilor abilitate" - un topic la sectiunea potrivita. Nu de alta dar suntem pe "Iesiri la sfarsit de saptamana" si am amestecat deja iesirile cu vanzari/cumparari, cu caterinca cu @hummer , cu umanitara si acum cu ajutorul umanitar pentru copilul bolnav.

Nu dati cu pietre - e doar o parere.

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

BUNA SEARA camarazi!!!!! as vrea sa va aduc la cunostinta un caz umanitar !!! este vorba despre un baietel de vreo 10 anisor care sufera de o afectiune ce necesita tratament si interventie chirurgicala !!! cazul a fost prezentat la TVS!! din discutiile cu ei am inteles ca ar fi vorba de vreo 1700 eu. m-am gindit ca daca am pune fiecare cate cincizeci lei am putea ajuta concret un copil !!!! ca urmare am vorbit cu cei de la TVS despre intentie noastra si au fost de acord ca dupa ce adunam cat vom aduna sa ne invite in emisiune si sa facem donatia in direct !!!!ocazie cucare cred ca am putea prezenta si partea a doaua a activitatii noastre umanitare !!! asa ca suflete pentru suflete va astept cu toata recunostinta {pe baza de tabel } sa ne organizam .....

{daca am gresit ca mi-am permis sa vorbesc in numele nostru al tuturor va rog din suflet sa ma iertati!!!! dar cred ca am ajuns sa va cunosc destul de bine si stui ca toti a veti suflete cu multe bogatii de sentimente !!!!!!} haideti sa ne organizam !!!!!!!!!

Se poate conta si pe mine.

Toate cele bune,

Cristi

Virusat off-road, in asteptarea antidotului ...
Link spre comentariu

Sunt aici ! Contati pe mine !

Sa stiu doar unde se strang banii.

Cat despre iesirea ce s-ar putea sa aiba loc... abia astept sa vad de ce sunt in stare. Poate ca totusi iese ceva azi... :banana

Astept !

Numai bine !
Link spre comentariu

Orice sugestie,ajutor e binevenit din partea ta.In principiu ne intereseaza zone greu accesibile si cazuri sociale,oameni care chiar au nevoie de ajutor.N-are sens sa ne gandim ca vom primi ceva informatii de la ASCO,am fost acolo ,iar o tanti plictisita m-a asigurat ca o sa fiu sunat foarte repede ,iar dupa asta am fost expediat la fel de repede:uameni

Regret ca aceasta tara este populata cu specimene de categoria asta ,cat si de alte categorii...

Ca si ajutor ,cat te lasa inima,dar ca orientare noi data trecuta am donat fiecare 100 Ron,plus haine si jucarii.

Iti doresc toate cele bune!:h5

Eu nu stiu zone greu accesibile sau in care sa ne simtim bine in natura, nu am mai participat la astfel de actiuni sau iesiri ( mai voi initia alaturi de voi ).

De aceea, daca ai un traseu la care te-ai gandit ( sau v-ati gandit ) dupa aceea vom gasi si scopul umanitar al actiunii.

Cat despre plante, care traiesc prin fotosinteza, de genul celor de la ASCO sa nu ne pierdem timpul cu ele... sunt multe alte chestii faine pe cu care sa ne umplem timpul.

Numa bine !

Numai bine !
Link spre comentariu

ma inscriu si eu pe lista cu cei 50 lei + aproape sigur inca un amic (a fost cu noi la prima umanitara) tot cu 50 lei.

cu cei de la ASCO voi vorbi si eu sa vedem daca am mai mult succes :)

florin: A/T-urile sunt mai scumpe de aceea aleg M/T-urile ca si cauciucuri "de strada". ieri am iesit putin si era sa raman impotmolit cu papucii de strada care-i am acum pe masina. am dat cross-urile pentru ca: erau grele (consum mai mare cu 1-2 litri), merg cam 50-50 asfalt-off, am primit pret bun pe ele si nu am putut sa nu le dau.

acum ramane sa studiez piata de la unguri si ma decid A/T sau M/T de la BFG sau poate Wrangler-uri de la Goodyear. nu cred sa fie mai proaste ca BFG-urile (decat poate mai scumpe). ca dimensiune voi ramane cu acestea la 215/75/R15 :)

Link spre comentariu

ptr cei care vor sa iasa astazi sa sune la 0722219814. urgent ptr unii sunt pregatiti deja!!!

Muult prea tarziu .... Eu am intrebat de aseara, dar ma gandesc ca a fost o chestie hotarata "pe moment" ... poate data viitoare. 1898238629_photo0316(Medium).jpg.a91e4b52989530190a0bef491bd7cec0.jpg

Pentru cei care au stat acasa - asa arata padurea in zona Betfia- 1Mai azi la pranz. Am facut o plimbare pe jos, cu fetele.

1703726219_Photo0312(Medium).jpg.5f30e814bfaa8ed0a6993ab300681677.jpg

1921472311_Photo0310(Medium).jpg.d29b85c824114ce2858b84a32fb55bef.jpg

Asteptam cu nerabdare pozele celor care au iesit azi cu masina!

Editat de bigdaddy

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

acum ramane sa studiez piata de la unguri si ma decid A/T sau M/T de la BFG sau poate Wrangler-uri de la Goodyear. nu cred sa fie mai proaste ca BFG-urile (decat poate mai scumpe). ca dimensiune voi ramane cu acestea la 215/75/R15 :)

Salutare daca gasesti ceva site sau magazin bun cu cauciucuri in hu anuntama si pe mine caut 35/12.5/15-MT.

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Link spre comentariu

Si eu voi dona, putem incepe prin a face tabelul.

Cum procedam, cine strange banii?

eu voi strange banii

0740808786 pt cine nu are nr meu de tel,

oricum o sa stabilim o intalnire, cel mai probabil pe sfarsit de saptamana, veniti cu propuneri ..... ora... ziua... joi -vineri...

I Love Apuseni
Link spre comentariu

eu voi strange banii

0740808786 pt cine nu are nr meu de tel,

oricum o sa stabilim o intalnire, cel mai probabil pe sfarsit de saptamana, veniti cu propuneri ..... ora... ziua... joi -vineri...

Eu te voi suna pana joi. Vineri plec din loc. 10 zile si vreau sa ma achit de datorie.

Ne auzim.

Numai bine !
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare