LorDeko Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 (editat) Astazi 16.05.2010 am iesit la o tura prieteneasca si un off cu Adrian si Davema pe Valea Doftanei spre Sacele apoi pe Valea Stanii spre Tabla Butii si am coborat la baraj Maneciu. O zi superba si plina de distractie :D:tk:cl Editat Mai 16, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 Re: Valea Doftanei+Tabla Butii Frumos traseu! Poate facem si Sambata viitoare o iesire!:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 16, 2010 Autor Partajează Postat Mai 16, 2010 Re: Valea Doftanei+Tabla Butii alte poze :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 16, 2010 Autor Partajează Postat Mai 16, 2010 Re: Valea Doftanei+Tabla Butii Frumos traseu! Poate facem si Sambata viitoare o iesire!:2dr Facem facem! :D Zilele astea o sa caut ceva frumos pe la Paraul Rece prin zona si sa dormim pe acolo 1 noapte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 16, 2010 Autor Partajează Postat Mai 16, 2010 Re: Valea Doftanei+Tabla Butii niste peisaje misto rau de tot :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 16, 2010 Autor Partajează Postat Mai 16, 2010 Re: Valea Doftanei+Tabla Butii poze...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 16, 2010 Autor Partajează Postat Mai 16, 2010 Re: Valea Doftanei+Tabla Butii si cam atat pe weekendul asta :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 Re: Valea Doftanei+Tabla Butii gata asteptam propunerea! cauta traseu sa vedem de cazare... eu tot cu carnatul ala din poza vin:ha: p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 16, 2010 Autor Partajează Postat Mai 16, 2010 Re: Valea Doftanei+Tabla Butii Ok:) ... p.s Cata carnatu domne, :ha: da si ce bun a fost pe gratar :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 (editat) Re: Valea Doftanei+Tabla Butii - 16.05.2010 am fost si eu cu cristi brutaru la vreodoua ore dupa voi pe valea doftanei cheia frumos dum Editat Mai 17, 2010 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Valea Doftanei+Tabla Butii - 16.05.2010 ultima poza este o demonstratie a ceea ce inseamna sa nu ai diferential blocabil http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Valea Doftanei+Tabla Butii - 16.05.2010 alte poze; pina la urma am iesit http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Valea Doftanei+Tabla Butii - 16.05.2010 ultima poza este o demonstratie a ceea ce inseamna sa nu ai diferential blocabil sau poate ca abordarea a fost...gresita?:grin: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
banu adrian Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Valea Doftanei+Tabla Butii - 16.05.2010 am fost si eu cu cristi brutaru la vreodoua ore dupa voi pe valea doftanei cheia frumos dum a.ti venit dupa ce am aranjat noi drumu"! daca mai intirziati, se termina de asfaltat... wknd-ul urmator poate mergem impreuna, mai multi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS2005 Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Valea Doftanei+Tabla Butii - 16.05.2010 Salut, Imaginile sunt super si cred ca a fost un weekend reusit. As vrea sa va rog sa imi dati si mie niste trasee posibil de facut weekendul viitor. V-as ruga, daca are cineva, sa imi dati si mie niste harti cu astfel de trasee pentru off road. Unde as putea gasi o harta cu traseul pe care l-ati facut weekendul trecut? Multumesc anticipat!! Respectul de sine se reflecta in respectul fata de ceilalti.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Valea Doftanei+Tabla Butii - 16.05.2010 sau poate ca abordarea a fost...gresita?:grin: amindoua...:grin:....am reusit sa ramin cu rotile de pe diagonala suspendate....:hl..cu putzin ajutor de la prieteni am iesit http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Valea Doftanei+Tabla Butii - 16.05.2010 Propuneti ceva pentru sambata!!!!!!!!!:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 17, 2010 Autor Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Valea Doftanei+Tabla Butii - 16.05.2010 Propuneti ceva pentru sambata!!!!!!!!!:cl Nu mai ai rabdare a? :)) pregateste canistrele de banzina pana sambata:ha: ca o sa pregatesc un traseu interesant :D.Zilele astea o sa ma documentez si o sa fac un nou Thread. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 (editat) Re: Valea Doftanei+Tabla Butii - 16.05.2010 si poze cu cristi cu isuzu trooper [ATTACH]76406[/ATTACH] [ATTACH]76407[/ATTACH] [ATTACH]76408[/ATTACH] [ATTACH]76409[/ATTACH] Editat Mai 17, 2010 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Valea Doftanei+Tabla Butii - 16.05.2010 BRAVOS NATIUNE! A zis bine adi ca am facut autostrada in urma! gerorgei23 blocantul ca blocantul dar ce zici de o inaltare......... daihatsu , nu ca e a mea, dar din prima fara multe poze a cam iesit....si atentie al meu are FURSECURI NU CAUCIUCURI!!!! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Valea Doftanei+Tabla Butii - 16.05.2010 inaltarea e comandata.....e pe drum acum, ...cu toate ca pe inclinari nu sunt convins ca mai vrea sa o inalt...dar asta face parte din farmecul iesirii probabil ......am ramas suspendat si in cui :grin: la prima vizita la service il dau jos....... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 17, 2010 Autor Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Valea Doftanei+Tabla Butii - 16.05.2010 inaltarea e comandata.....e pe drum acum, ...cu toate ca pe inclinari nu sunt convins ca mai vrea sa o inalt...dar asta face parte din farmecul iesirii probabil ......am ramas suspendat si in cui :grin: la prima vizita la service il dau jos....... Nu o sa ai probleme la inclinari ;) .A mea sta bine si pe curbe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: Valea Doftanei+Tabla Butii - 16.05.2010 Spune unde ne cazam , cat costa pe noapte cazarea lungimea traseului si dificultatea lui .:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: Valea Doftanei+Tabla Butii - 16.05.2010 ultima poza este o demonstratie a ceea ce inseamna sa nu ai diferential blocabil Mai degraba sa ramii suspendat in cirlig. Nu se poate scoate? Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: Valea Doftanei+Tabla Butii - 16.05.2010 Mai degraba sa ramii suspendat in cirlig. Nu se poate scoate?[/QUOT] atunci cind aruncau rotile de pe diagonala apa nu eram agatat in cirlig, pe care o sa-l scot eu ca pare ca e prins in 2 suruburi doar desigur ca situatia se putea evita in multe feluri sau puteam iesi fara diferential blocabil (in marsarier am reusit sa agat ceva si am scos-o din postura de balet) am vrut sa zic doar ca in poza aia se vede clar cum functioneaza un diferential liber (sau autoblocant am inteles ca de fapt asa e la jimny), situatia despre care vorbeste toata lumea: 2 roti de pe diagonala fara aderenta= masina nu se misca intrucit toata puterea se duce in rotile fara aderenta, care se invirt in gol oricum un dif blocabil am inteles ca e vreo mie de euro, deci o sa ma gindesc bine daca o sa-mi pun unul prea curind sau nu http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate