Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Valea Doftanei+Tabla Butii - 16.05.2010

LorDeko

Postări Recomandate

Re: Valea Doftanei+Tabla Butii - 16.05.2010

...(sau autoblocant am inteles ca de fapt asa e la jimny), situatia despre care vorbeste toata lumea: 2 roti de pe diagonala fara aderenta= masina nu se misca intrucit toata puterea se duce in rotile fara aderenta, care se invirt in gol

la jimny e diferential liber (doua de fapt: unu pe puntea fata si unu pe puntea spate). Autoblocant (de ex. Lockright) este un blocant care actioneaza automat (blocheaza diferentialul care este liber in mod normal) cand simte diferente de rotatie la rotile de pe aceeasi axa.

oricum un dif blocabil am inteles ca e vreo mie de euro, deci o sa ma gindesc bine daca o sa-mi pun unul prea curind sau nu

da. e scump ARB-ul :app

Jimnyholic inside :j

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Valea Doftanei+Tabla Butii - 16.05.2010

E simplu sa vezi daca ai sau nu LSD :) : pui cricu sub punte si ridici ambele roti, apoi cand misti o roata intr-un sens cealalta roata se invarte in sensul opus :D.Parerea mea e ca cel mai bun la jimny e blocantul ARB pe aer cu actionare din buton pt ca poti sa-l actionezi cu o secunda inainte sa intrii in noroaie,balta etc. Cu autoblocantul clasic e putin mai dificil.Tebuie sa ai grija in serpentine sa n-o calci prea tare ca o sa-ti intre in drift :),iar cand ai intrat in mocirla tre sa calci acceleratia.Cu aproximativ 1000Euro iti trimite grupul in Ungaria sa-ti monteze ei blocant ARB.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare