Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Valea Doftanei+Tabla Butii - 16.05.2010

LorDeko

Postări Recomandate

Astazi 16.05.2010 am iesit la o tura prieteneasca si un off cu Adrian si Davema pe Valea Doftanei spre Sacele apoi pe Valea Stanii spre Tabla Butii si am coborat la baraj Maneciu. O zi superba si plina de distractie :D:tk:cl Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Valea Doftanei+Tabla Butii

Frumos traseu!

Poate facem si Sambata viitoare o iesire!:2dr

Facem facem! :D Zilele astea o sa caut ceva frumos pe la Paraul Rece prin zona si sa dormim pe acolo 1 noapte

Link spre comentariu

Re: Valea Doftanei+Tabla Butii - 16.05.2010

ultima poza este o demonstratie a ceea ce inseamna sa nu ai diferential blocabil

sau poate ca abordarea a fost...gresita?:grin:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

am fost si eu cu cristi brutaru la vreodoua ore dupa voi

pe valea doftanei cheia

frumos dum

a.ti venit dupa ce am aranjat noi drumu"! daca mai intirziati, se termina de asfaltat...

wknd-ul urmator poate mergem impreuna, mai multi!

Link spre comentariu

Salut,

Imaginile sunt super si cred ca a fost un weekend reusit. As vrea sa va rog sa imi dati si mie niste trasee posibil de facut weekendul viitor. V-as ruga, daca are cineva, sa imi dati si mie niste harti cu astfel de trasee pentru off road. Unde as putea gasi o harta cu traseul pe care l-ati facut weekendul trecut?

Multumesc anticipat!!

Respectul de sine se reflecta in respectul fata de ceilalti....
Link spre comentariu

Propuneti ceva pentru sambata!!!!!!!!!:cl

Nu mai ai rabdare a? :)) pregateste canistrele de banzina pana sambata:ha: ca o sa pregatesc un traseu interesant :D.Zilele astea o sa ma documentez si o sa fac un nou Thread.

Link spre comentariu

BRAVOS NATIUNE!

A zis bine adi ca am facut autostrada in urma!

gerorgei23 blocantul ca blocantul dar ce zici de o inaltare.........

daihatsu , nu ca e a mea, dar din prima fara multe poze a cam iesit....si atentie al meu are FURSECURI NU CAUCIUCURI!!!!

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

inaltarea e comandata.....e pe drum acum, ...cu toate ca pe inclinari nu sunt convins ca mai vrea sa o inalt...dar asta face parte din farmecul iesirii probabil ......am ramas suspendat si in cui :grin: la prima vizita la service il dau jos.......

Link spre comentariu

inaltarea e comandata.....e pe drum acum, ...cu toate ca pe inclinari nu sunt convins ca mai vrea sa o inalt...dar asta face parte din farmecul iesirii probabil ......am ramas suspendat si in cui :grin: la prima vizita la service il dau jos.......

Nu o sa ai probleme la inclinari ;) .A mea sta bine si pe curbe

Link spre comentariu

ultima poza este o demonstratie a ceea ce inseamna sa nu ai diferential blocabil

Mai degraba sa ramii suspendat in cirlig. Nu se poate scoate?

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Mai degraba sa ramii suspendat in cirlig. Nu se poate scoate?[/QUOT]

atunci cind aruncau rotile de pe diagonala apa nu eram agatat in cirlig, pe care o sa-l scot eu ca pare ca e prins in 2 suruburi doar

desigur ca situatia se putea evita in multe feluri sau puteam iesi fara diferential blocabil (in marsarier am reusit sa agat ceva si am scos-o din postura de balet)

am vrut sa zic doar ca in poza aia se vede clar cum functioneaza un diferential liber (sau autoblocant am inteles ca de fapt asa e la jimny), situatia despre care vorbeste toata lumea: 2 roti de pe diagonala fara aderenta= masina nu se misca intrucit toata puterea se duce in rotile fara aderenta, care se invirt in gol

oricum un dif blocabil am inteles ca e vreo mie de euro, deci o sa ma gindesc bine daca o sa-mi pun unul prea curind sau nu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare