doctoru Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: in muntii vrancei Detalii........ :less Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: in muntii vrancei vin si pozele!!! Au fost cinci echipaje, o pauza de gratar, o ravena, TROLIU, caprioare, etc... Las pozele si colegii sa mai scrie impresii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: in muntii vrancei alte poze de ieri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 (editat) Re: in muntii vrancei Traseul a fost: Bolotesti-releul Tv, cateva catarari interesante, cateva bucle prin jurul releului apoi coborarea spre Burca. Am plecat pe acest traseu in speranta ca vom gasii ceva noroaie, lucru care nu s-a intamplat. Desii nu a fost un traseu lung, datorita timpului pe care l-am avut la dispozitie,deja pe coborare ne-a prins noaptea, a fost o iesire reusita si accesibila pentru toata lumea. Uram bun venit noilor colegi si la cat mai multe iesiri! Pe seara, la intoarcerea in Focsani in parcarea unui hipermarket, l-am cunoscut si pe colegul Saw care era la cumparaturi. Usor,usor se mareste gasca lucru imbucurator ptr miscarea :cl din Focsani :W tuturor Editat Octombrie 2, 2010 de rechinu LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: in muntii vrancei Foarte frumos,sa va fie de bine. Am si eu o dilema cu rechinul pt ca stiam ca sta de obicei in apa dar asta se pare ca este o specie rara RECHINUL DE MUNTE:ha:.Rechinule mai degraba iti schimbi nik-ul in OMUL PAIANJEN Observ ca Laurentiu iar a facut proba la bara fata la coborarea aia in cap. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: in muntii vrancei Ioane, tu spui bine ce spui, de fapt eu sunt un” Rechin de noroi” Apa+Pamant=Noroi si ti-a iesit logica :ha: Cat despre coborare, de data asta Laurentiu n-a avut nici o vina, a venit sa ma scoata pe mine, care ”mine” am avut iar o mancarime ca cea de data trecuta :banana Si problema nu era de bara ci de roti, am avut ceva noroc de nu le-am lasat pe acolo. Traseul a fost ala de am fost cu voi dar ne-am mai jucat un pic ca na, cand te mananca te scarpini, nu? :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: in muntii vrancei Cum ati avut voi curajul sa iesti fara un patrol care sa fie mindru purtator de lopata ? Pai fara lopata e riscant....cum te scarpini ? Nebunilor...Nebunatici mai sinteti , iar nu v-a ajuns ziua-lumina . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: in muntii vrancei Foarte misto iesirea, dar bine ca n-am venit ca ma simteam stingher in atatea veverite..:ha: Trebuie sa prelungim un pic sedintele, pt ca noaptea in padure are un farmec aparte. Rechinule, ti-ai schimbat tampoanele la cutie?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 (editat) Re: in muntii vrancei Schimbat, schimbat! Tampoane cutie, arcuri fata, ceva bucse amortizor, deci apt ptr Poiana Sarata :banana Cat despre ”noaptea in padure” cine stie cunoaste :ha: mirific si Vorbesc serios! ”Bile” sa ai si putina, ba nu, multa nebunie :ha::ha: si........ bineinteles o....Lopata :ha: Editat Octombrie 2, 2010 de rechinu LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriancretu2002 Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: in muntii vrancei Faina iesirea de vineri. Am scos si eu Trocozauru la o plimbare . Ceva emotii pentru mine ca sunt la inceputuri , dar in rest super . Am mai facut si azi cu Rechinu o mica iesire pe la Poiana Cristei si un mic gratar . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: in muntii vrancei Tot acest weekend a fost plin. Si ieri am facut o iesire scurta undeva pe malul Siretului intre judetele Vrancea si Galati, intr-o zona mlastinoasa. Traseul, desii frumos, destul de usor numai bun pentru acomodarea lui Ciprian cu noua lui masina. De altfel, usor,usor incepe sa faca progrese si in cateva luni o sa poata sa tina ritmul :banana Altfel ar fi stat situatia daca ar fi plouat un pic, dar ramane o varianta interesanta pentru viitor LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmyn Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: in muntii vrancei foarte frumos la mai multe iesiri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriancretu2002 Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: in muntii vrancei Dupa un weekend plin de iesiri acum urmeaza si problemele - telescoapele fata curse Sper sa le schimb pana joi. Mergem pe undeva local in weekend ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: in muntii vrancei Eu nu sunt disponibil ptr weekend, dar e liber la distractie,:banana asa ca poate va organizati voi. Cine stie poate mai apare careva de prin zona. LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: in muntii vrancei Ciprian, ti-ai schimbat amortizoarele? Dupa cum e vremea o sa aveti treaba in weekend :banana Dupa ploile astea toate traseele ale usoare o sa-si schimbe fata :ha: Ar fi cazul sa-ti montezi alimentarea la troliu si sa-ti cumperi o sufa de copac, plus ceva ocheti, ca sigur o sa le vezi utilitatea. Hai sa aveti spor la treaba! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriancretu2002 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: in muntii vrancei Schimbat toate 4 amortizoarele , dar dupa cum stii trebuie sa schimb si discul de ambreiaj . Sper ca pana vineri , sambata sa o rezolv ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: in muntii vrancei Salutare..... Pentru weekendul viitor se pregateste ceva ? Vin si eu ...ar mai fi si Andrei si Iulian...daca nu va aruncati la ceva hard poate ne cuplam... Duminica trecuta am facut-o lata...am bananait prin padurile alea pana la 7 seara[in jurul releului]....a fost aproape erotica....iesirea....noroc ca aveam semnal... :) :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriancretu2002 Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: in muntii vrancei Coane Saw de ce nu ai dat si tu nici un semn ca pleci la releu.. ?:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: in muntii vrancei Am fost prins cu culesul.....intre doua transpoarte de struguri am mai pus o siguranta la planetara...si am plecat direct de pe camp la odobesti - jaristea samd... Nici eu nu am crezut ca pot intra in traseu...[duminica la 12 am testat planetara refacuta] si am plecat cu gandul ca e traseu usor....cand colo ce am dat dincolo de releu...mama mama ! Saptmana viitoare ori sambata ori duminica facem o mini ieseala si poate testam si amortizoarele tale ! :) :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: in muntii vrancei Abia m-am intors de la Poiana Sarata, unde sus pe platou era zapada de 35 de centimetri. De acum orice traseu care era accesibil poate deveni peste noapte extrem. Daca reusim sa ne intalnim in weekend alegem ceva pentru toata lumea. Ganditi-va si dati-mi de veste. Traseu de cateva ore, plecam dimineata si ne intoarcem pe seara, ramanem o noapte la vreo cabana ? Ganditi-va si spuneti, sa stiu ce sa aleg LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: in muntii vrancei Marfa....zapada ! Eu unul prefer un traseu de cateva ore de dimineata pana dupa amiaza... Cand vin, vin rar si am atatea de rezolvat.... Imi voi lua un mic concediu dar peste cateva saptamani si atunci poate mergem mai mult de o zi [2,3...] ! Ne auzim mai spre sfarsitul saptamanii ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: in muntii vrancei OK, vorbeste cu baietii si vedem pe unde balaurim. Voi pe unde ati fost data trecuta? De la releu unde ati dat? Ati ajuns la coborarea aia cu lut? LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: in muntii vrancei Am incercat sa ajungem catre Mera si dupa cateva tentative [drumurile erau blocate de copaci cazuti] ne-am intors si intr-un tarziu am iesit aproape de Vidra mai exact la Burca.... si coborari au fost mai multe...ultima a fost dura de tot nu puteai sta in picioare si superinclinare si ....a fost foarte tare ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Octombrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: in muntii vrancei in principiu daca e sambata ma bag si eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: in muntii vrancei Daca e sambata, daca e gata semicaseta la Vitara, daca ma luati si pe mine:grin:, vin cu draga inima... Istoria nu se face cu 'daca', dar tre' sa facem bine ca sa nu fie rau:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate