rechinu Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: in muntii vrancei Bine ai revenit printre noi nenea Cabrio! Trebuie sa fac si eu ceva retusuri la Samurai dupa iesirea de la Poiana Sarata,ca a iesit cam ciufulit dar sper sa termin pana sambata. Daca nu reusesc, merg copilot cu unul din voi, sper ca ma luati. :ha: Hai ca iar se face gasca mare!:banana LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: in muntii vrancei Gata, s-a hotarat! Sambata iesire!:ypu Cu riscul de a va repeta cei care vor sa mearga sa se anunte. Plecarea, zic eu, sa fie in jur de 12, daca nu se poate mai devreme. Va rog confirmati prezenta pentru a putea alege dificultatea traseului functie de toti cei care merg. Gratarul ramane, ca o chestiune de traditie asa ca fiecare sa ia cate ceva de aruncat pe el.:ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Octombrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: in muntii vrancei :old Sambata, in jurul orei 10 voi fi in Lepsa ( mai bine zis Gresu) pe platoul de langa baraj. daca mai sunt doritori pt o prieteneasca de o zi, ii rog sa fie prezenti. de preferat sa aveti la voi: ceva "papica" ce se face/ incalzeste repede la gratar, ceva de :x , sufe, ( troliu manual/electric - cine are sa-l ia, ) cauciucuri MT. Drujba, topor, gratar -- iau si eu. ..........va fi o zi lunga....:ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: in muntii vrancei Punctul de intalnire a celor din Focsani v-a fi la restaurantul Aida la ora 9. De aici vom pleca spre Tulnici si ne vom intalni cu ceilalti la intrarea in tabara Galaciuc. Pentru cei care nu s-au anuntat, Tabara Galaciuc in jur de ora 10! Vom incepe cu un traseu usor Galaciuc-Soveja, apoi functie de timp hotaram ce mai abordam. Sa ne vedem sanatosi:ypu Pana acum au confirmat prezenta in jur de 7 echipaje LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriancretu2002 Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 (editat) Re: in muntii vrancei distractie placuta la toti. Eu nu pot veni ca mi s-a rupt o foaie de arc ( cea mare ) de la suspensia spate si nici nu am terminat de inmatriculat Trocozaurul ( firar sa fie de greva de la finante ) .:f1 Nu aveti nevoie de vreun copilot ? :grin: Editat Octombrie 15, 2010 de cipriancretu2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: in muntii vrancei Gata... Ne-am intors...sau cel putin eu:banana:banana Unii inca sunt pe drum si la ora asta.:ha:... inoata spre Focsani:ha:. Chiar daca baietii au intrat pe traseu mai de dimineata, eu am recuperat o parte de "traseu" venind pe la Soveja - Coasa - Galaciuc - Negrilesti... La inceput a fost putin noroi, apoi am dat in Negrilesti de NOROI maxim... Unii au facut bai de namol:ha:, incat am avut impresia ca suntem la Lacul Sarat... La intoarcere eu am comutat selectorul de pe 4H pe 4 impins sau pe 4 troliat. Am uitat sa va spun dar eu detin un model mai special de Vitara.. editie limitata:grin::grin:...iar multa lume bag seama ca ma invidiaza... Din cinci echipaje, doar doua au scapat fara stricaciuni... Urmeaza mai tarziu si ceva poze..si impresiile colegilor.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: in muntii vrancei pozele "care este"... http://img89.imageshack.us/img89/9501/picture0461024x768h.jpg http://img89.imageshack.us/img89/8526/picture0501024x768.jpg http://img710.imageshack.us/img710/8195/picture0511024x768.jpg http://img411.imageshack.us/img411/1012/picture0111024x768.jpg http://img684.imageshack.us/img684/6489/picture0221024x768.jpg http://img87.imageshack.us/img87/7489/picture0391024x768.jpg http://img177.imageshack.us/img177/4796/picture0131024x768.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: in muntii vrancei Frumoasa iesire, da ati avut impachetari cu noroi nu gluma,,,,bravo voua!! :h5 Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: in muntii vrancei Frumoasa iesire, da ati avut impachetari cu noroi nu gluma,,,,bravo voua!! :h5 Am avut parte de cel mai tare BOTEZ in noroi ..... si eu si masinuta mea care o am de 3 saptamani , si am polisato cu 2 zile inainte ..... :)))))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: in muntii vrancei Gata... Ne-am intors...sau cel putin eu:banana:banana Unii inca sunt pe drum si la ora asta.:ha:... inoata spre Focsani:ha:. Chiar daca baietii au intrat pe traseu mai de dimineata, eu am recuperat o parte de "traseu" venind pe la Soveja - Coasa - Galaciuc - Negrilesti... La inceput a fost putin noroi, apoi am dat in Negrilesti de NOROI maxim... Unii au facut bai de namol:ha:, incat am avut impresia ca suntem la Lacul Sarat... La intoarcere eu am comutat selectorul de pe 4H pe 4 impins sau pe 4 troliat. Am uitat sa va spun dar eu detin un model mai special de Vitara.. editie limitata:grin::grin:...iar multa lume bag seama ca ma invidiaza... Din cinci echipaje, doar doua au scapat fara stricaciuni... Urmeaza mai tarziu si ceva poze..si impresiile colegilor.. Alexe .... la cat am impins la masina ta ... dai o cafea cand ajung in panciu ..... adica maine :)))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: in muntii vrancei Frumoasa joaca.Ce peripetii a mai facut rechinul ca de asta se lipesc belelele mai mereu.:ha: Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 (editat) Re: in muntii vrancei Frumoasa joaca.Ce peripetii a mai facut rechinul ca de asta se lipesc belelele mai mereu.:ha: las ca i s-a rupt cardanu.... dar atentie .... NU IN NOROI .... ci pe asfaltu lu nea Oprisan , mi s-a facut "'mila"' de el si l-am tras pan la Focsani . ha ha ha ... :uameni Se pare ca le gaseste rau .... dar eu cred ca GrasuXXL le cauta mai rau decat Rechinul .:h5 Editat Octombrie 17, 2010 de IulianMelinteanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: in muntii vrancei Ai ajuns rau rechinule!Ia ajuns si saracului samurai saptamana de saptamna sa tot traga de el ca doar nu o fi patrol.:ha: Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: in muntii vrancei Radem, glumim, dar sa vedeti voi "Intoarcerea Rechinului" sau "Rechinul contraataca" partea 2-a...:ha: cu cardan nou, cruci noi... Nu sta Patrol in fata lui:ha: parerea mea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Octombrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: in muntii vrancei dupa acesta iesire ar trebui sa-mi deschid firma de recuperat ( pe altii) din noroiul patriei. ceva sfaturi pt ce dotari suplimentare sa-mi motez la masina?:grin::grin::grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: in muntii vrancei bine, bine, cu recuperarile sunt de acord...:tk..tre' sa dau de baut vreo doua damigene de vin:grin:... Ca dotari, recomand cu caldura un roll cage exterior, in asa fel incat XXL-Vitara sa fie imuna la contactul cu 'mediul inconjurator'... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: in muntii vrancei dupa acesta iesire ar trebui sa-mi deschid firma de recuperat ( pe altii) din noroiul patriei. ceva sfaturi pt ce dotari suplimentare sa-mi motez la masina?:grin::grin::grin: DOTARI SUPLIMENTARE ..... TROLIU DE 10 TONE .... CA SA TRAGI 3 ODATA , ITI IMAGINEZI CAT TIMP CASTIGAM ? NICI CU SOTIA NU MA CERTAM , RASPUNDEAM SIGUR LA TELEFON ..... :banana:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 (editat) Re: in muntii vrancei A fost cea mai scurta iesire din viata mea, si nu ca timp ci ca distanta. Nu stiu daca am facut 5 km! Prima urcare mai serioasa, prima victima, Saw si vitara lui. Dintr-o nu stiu care cauza nu vrea sa mearga cu toate planetarele asa ca in timp ce noi scoteam planetara rupta, altii au facut focul si au parpalit ceva carnuri in ideia sa nu pierdem vremea. Am pus Vitara pe roti si am incercat sa o ducem in sat la pastrare. O panta si ceva noroi nu a fost de acord cu noi asa ca am pierdut vreo ora pana am reusit sa ducem Vitara cea beteaga in sat. Cum a fost nevoie de inca ceva masini sa putem scoate Vitara toti cei care deja urcasera panta cu beleaua au coborat, asa ca am mai pierdut inca vreo ora sa urcam din nou. La prima intrare in padure o inclinare laterala ne-a oprit spiritul de aventura, doua din cele trei masini stateau sprijinite pe copaci. S-a muncit si aici, asa ca singura varianta viabila a fost intoarcerea. Am facut si o pauza de tigara sa-l lasam si pe Cabrio sa se chinuie la urcarea aia draceasca, desi cu un telefon l-am fi putut anunta ca ne intoarcem:ha: Intoarcerea a fost cu probleme, se lasase deja intunericul, eu cu Grasu xxl am mai urcat o data din cauza de uitat scripetele sus,Cabrio a ramas doar cu tractiune spate asa ca am muncit jumatate de zi ptr 5 km. :ha::ha::ha: Cam asta a fost! Fotografii, mai sunt fotografii, cine mai are sa le puna! Editat Octombrie 18, 2010 de rechinu LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: in muntii vrancei Dar de cardanul tau nu zici nimik? Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: in muntii vrancei Asta-i alta treaba! Dupa ce am ajuns acasa de la Poiana Sarata nu am mai mers cu Samuraiul. Cu o zi inainte de iesire i-am pus benzina si am auzit ceva zgomote ciudate. L-am sunat pe Laurentiu si l-am intrebat daca pot merge cu el in masina, iar el un dragut ca intotdeauna:grin: mi-a zis ca nu pot, ca nu vreau ca, mi-e frica.... si pana aici i-a fost :ha::ha: I-am promis solemn ca voi veni si cu cardanul legat si tot il voi scoate din noroiul in care v-a ramane impotmolit. Lucru care s-a si intamplat :ha::ha: Cardanul si-a facut treaba, a cedat la intoarcere pe asfalt Ca doar i-am zis: cand se face mare sa-si cumpere Samurai :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: in muntii vrancei A fost bestiala iesirea....pacat ca am iesit din cursa asa repede ! Toate masinile au suferit avarii de la aceasta iesire....super noroiasa....cine vrea sa vada dovezi , poate descarca poze si mai ales filmulete ... http://dl.transfer.ro/off_road_negrilesti-transfer_ro-18oct-34743eef.rar PS>link valabil doar cateva zile ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Octombrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: in muntii vrancei din cate-mi amintesc ... nu am fost eu tractat ... dar poate ca imbatranesc eu...:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: in muntii vrancei E drept, nu tu, masina ta :ha: si nu de Samurai ci de troliu si nu imbatranesti ci capeti experienta :ha::ha: Apropos, merci Iulian ca m-ai adus acasa, pe mine si pe samuraiul cel beteag :tk LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: in muntii vrancei E drept, nu tu, masina ta :ha: si nu de Samurai ci de troliu si nu imbatranesti ci capeti experienta :ha::ha: Apropos, merci Iulian ca m-ai adus acasa, pe mine si pe samuraiul cel beteag :tk Oare puteam sa nu te aduc ? Sa stii ca nu prea te-am simtit in spate .... si azi am aflat si de ce ...... masina mea cantareste 1970 kg ...... asa au spus astia la RAR , oricum a fost o zi cu reciprocitati multe , singurul la care noi toti trebuie sa ramanem datori , in special saw , este grasuxxl ..... multumim !!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Octombrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: in muntii vrancei maine nimic?:ha::ha::ha: reparati ?.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate