adrianudeanu Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 (editat) la 8 : 30, la intrarea pe A1, va astept inainte de panoul care anunta intrarea pe autostrada. 0720549837:h5:h5:h5 Editat Iunie 7, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 Re: transalpina! Detalii! ... Ce ruta,cate zile,etc ....:sh2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 Re: transalpina! au plecat.. este doar astazi,duminica,ruta... clasica Transalpina in viteza...:ha: Asteptam poze din mers... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Iunie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: transalpina! acum am ajuns:) a fost demential! maine voi atasa poze (sper sa ma trezesc:)) ):h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: transalpina! Clasic.....stilul e inconfundabil : fara date, fara amanunte preliminare......LIPOVEANU se numeste ! zis si Rudi.....:ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: transalpina! norocul meu ca ma culc tarziu si am vazut anuntul ... si cum aveam drum in zona .... @ astral ... da...i-am raspuns invitatiei ... ce ..???? esti gelos ...????:ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: transalpina! Pune poze si nu mai comenta atata.....rudi......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Iunie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: transalpina! pozeellleee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Iunie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: transalpina! alte pozeeee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Iunie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2010 (editat) Re: transalpina! 177777 KM:D:D:D noroc cu explicatiile...cat ne-am mai chinuit sa ne dam seama ce-i cu "trovantii" astia...ca dacii nu stiu ce au facut...ca extraterestrii...noroc cu panoul:d Editat Iunie 7, 2010 de adrianudeanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Iunie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2010 (editat) Re: transalpina! floricele, albinute...2 bestii:top:top si Lucian, incercand sa gaseasca traseul pe harta Editat Iunie 7, 2010 de adrianudeanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Iunie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2010 (editat) Re: transalpina! CE LANTURI!!! Manastirea Arnota Editat Iunie 7, 2010 de adrianudeanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Iunie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2010 (editat) Re: transalpina! oare ce-o fi cu oile astea?! sa speram ca e asfalt, nu drum facut din....de oaie Editat Iunie 7, 2010 de adrianudeanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Iunie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2010 (editat) Re: transalpina! :h5Radule, te recunosti? ce vroiai sa faci?! STIU!!! le multumeai zeilor ca NISSAN-ul meu invarte 38-urile;)) este? Editat Iunie 7, 2010 de adrianudeanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Iunie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2010 (editat) Re: transalpina! noi 3 si cativa motociclisti, cucerind varfurile :h5 Editat Iunie 7, 2010 de adrianudeanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Iunie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: transalpina! puneti si voi pozele;)) :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: transalpina! Hehe...a fost frumos :tk:tk bag si eu cateva poze de reclama la Nissan maine seara. Multumesc baieti pentru o zi de duminica maxima, am zis:x Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: transalpina! cat este asfaltat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Iunie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: transalpina! cum vii de la novaci, este asfaltat cam 3-5 km dupa ranca, spre sebes. pe urma, nu mai este asfalt. apoi, inainte de obarsia lotrului, cu cativa km, este iar asfalt, pana pe valea oltului (daca te duci pe la voieasa, cum am facut noi). drumul este practicabil, dar sincer nu as merge cu o masina mica pe acolo, sunt tot felul de bolovani, mai sunt si zone cu noroi. erau niste baieti cu un logan, il goleau la fiecare trecere peste pietre, ca sa nu-l rupa pe dedesubt. daca vreti sa mergeti cu ceva mic, cu garda la sol mica, 100% puteti sa mergeti pana dupa ranca, e foarte frumos si pana acolo, in varf Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Re: Transalpina! 06.06.2010 am inceput sa primesc si eu ceva poze .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 (editat) Re: Transalpina! 06.06.2010 atmosfera prieteneasca ... aer curat .... ... am inteles ca se cere un bis , posibil vinerea asta , .... ceva ce se va lasa cu dormit la cort sau cu cazare la pensiune si discoteca toata noaptea .... asteptam noutati .... Editat Iunie 8, 2010 de Lipoveanu cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: Transalpina! 06.06.2010 Frumos... :h5 Sa inteleg ca ati mers dinspre Novaci spre Obirsia Lotrului? Se poate trece peste podul de la Obirsia Lotrului? Sau se trece prin apa? Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: Transalpina! 06.06.2010 E gata podul. Nici nu se mai poate trece prin apa, ca au inchis accesul. Vezi in topicul asta, spre capat sunt poze facute de pe pod. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=53390 Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iunie 10, 2010 Partajează Postat Iunie 10, 2010 Re: Transalpina! 06.06.2010 intradevar nu poti urca in sosea , dar o poti lua prin padure ... nu e mai lata de 150m .... e deasa si plina de buturugi putrede .... le-am sfaramat cu scutul ... ca niste sssserpi ne strecuram .... gratie indicatiilor copilotilor .... am taiat cateva craci ca sa nu-mi taie soft-top ... ..... am facut si noi ca tiganii de la budesti .... tin caii in palate si ei dorm la cort in curte .... cand am ajuns pe pod am pus o frana de ziceai ca e minat ..... marsalier si prin apa .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Iunie 10, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2010 Re: Transalpina! 06.06.2010 chiar m-ai speriat, ca nu stiam ce vrei sa faci:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate