Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Transalpina! 06.06.2010

adrianudeanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Transalpina! 06.06.2010

Adrian al tau este monstrul de Nissan parcat mai mereu pe stradute in Dorobanti pe care il admir zilnic in drum spre munca mai rar spalat si mai des noroit?:D Imi place cum suna motorul ala vruuuum vruuuum :D

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

..... am facut si noi ca tiganii de la budesti .... tin caii in palate si ei dorm la cort in curte .... cand am ajuns pe pod am pus o frana de ziceai ca e minat ..... marsalier si prin apa ....

De ce nu s-a putut merge pe pod? Era prea simplu?

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Cred ca ar fi prea frig, plummer. Cel putin sus. Pe alocuri bate un vant de nu puteam deschide usa de la Samurai sa ma dau jos din el. Jos in vale merge.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Niste peisaje superbe.Sti vb aia "În viaţă nu contează de câte ori respiri' date=' contează momentele care îţi taie respiraţia" Prin iulie fac si eu Transalpina.[/quote']

Ma gandesc sa nu te las singur pe Transalpina!

Poate ne mai adunam cativa colegii din Ploiesti.

Hai sa stabilim cand o face!:h5

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Cu un 4x4 si o rulota dupa s-ar putea trece pe transalpina?

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

Ma tem ca inca nu. Eu nu m-as baga. Exista o portiune care e inca bolovanoasa si ai putea sa iti strici rulota. In plus serpentinele din partea spre Obarsie sunt inca destul de stranse pentru un ansamblu masina+rulota.

Samurai incepator
Link spre comentariu

despre serpentinele alea am vrut sa zic si eu, dar m-am abtinut, pt. ca nu stiu cum arata acum. poate ne lamuresc cei care au fost de curand.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Ma tem ca inca nu. Eu nu m-as baga. Exista o portiune care e inca bolovanoasa si ai putea sa iti strici rulota. In plus serpentinele din partea spre Obarsie sunt inca destul de stranse pentru un ansamblu masina+rulota.

Multumesc Zoltan si Giorgel, deci deocamdata doar 4x4.:wink:

:tk

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

Pai eu am fost acum 2 saptamani, cu o saptamana inainte de grupul de pe acest topic. Ma bucur daca ti-am fost de folos, Sorin. Daca se schimba situatia in vara asta, o sa te anunt, sigur mai ajung pe Transalpina anul asta de cateva ori.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Pai eu am fost acum 2 saptamani, cu o saptamana inainte de grupul de pe acest topic. Ma bucur daca ti-am fost de folos, Sorin. Daca se schimba situatia in vara asta, o sa te anunt, sigur mai ajung pe Transalpina anul asta de cateva ori.

Vrem sa plecam cateva zile la Sovata pe la mijlocul lui iulie si ideea era sa o luam pe Transalpina.Nu am fost si cred ca ar fi fost ceva super,dar mai amanam sau poatem trecem doar cu masina.multumesc ina o data.

Link spre comentariu

Serpetinele sunt destul de stranse si abrupte, deci masina va avea de munca daca nu chiar de suferit...plus ca sunt si locuri unde nu prea incap 2 masini pe sens...noi am avut noroc de vreme buna si soare, dar nu recomand mers noaptea sau pe ceata puternica pentru ca sunt zone unde este drumul rupt si exista balti adanci de 2 metri...si nu sunt vizibile usor. Nu e un drum de facut doar o masina in caz de doamne fereste...

Scot fum din A/T-uri
Link spre comentariu

@Make . Balti de 2m? :)) Sigur?. Stau si ma gandesc:eu am 1.96 :) si sunt mai inalt ca veverita mea cu destul :) .deci saraca veverita ar devenii submarin :). E o treaba.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare