Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Transalpina! 06.06.2010

adrianudeanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: transalpina!

au plecat.. este doar astazi,duminica,ruta... clasica Transalpina in viteza...:ha:

Asteptam poze din mers...

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

norocul meu ca ma culc tarziu si am vazut anuntul ... si cum aveam drum in zona ....

@ astral ... da...i-am raspuns invitatiei ... ce ..???? esti gelos ...????:ha:

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

177777 KM:D:D:D

noroc cu explicatiile...cat ne-am mai chinuit sa ne dam seama ce-i cu "trovantii" astia...ca dacii nu stiu ce au facut...ca extraterestrii...noroc cu panoul:d

Editat de adrianudeanu
Link spre comentariu

cum vii de la novaci, este asfaltat cam 3-5 km dupa ranca, spre sebes. pe urma, nu mai este asfalt. apoi, inainte de obarsia lotrului, cu cativa km, este iar asfalt, pana pe valea oltului (daca te duci pe la voieasa, cum am facut noi).

drumul este practicabil, dar sincer nu as merge cu o masina mica pe acolo, sunt tot felul de bolovani, mai sunt si zone cu noroi. erau niste baieti cu un logan, il goleau la fiecare trecere peste pietre, ca sa nu-l rupa pe dedesubt.

daca vreti sa mergeti cu ceva mic, cu garda la sol mica, 100% puteti sa mergeti pana dupa ranca, e foarte frumos si pana acolo, in varf

Link spre comentariu

Re: Transalpina! 06.06.2010

atmosfera prieteneasca ... aer curat ....

... am inteles ca se cere un bis , posibil vinerea asta , ....

ceva ce se va lasa cu dormit la cort sau cu cazare la pensiune si discoteca toata noaptea .... asteptam noutati ....

Editat de Lipoveanu
Link spre comentariu

Frumos... :h5

Sa inteleg ca ati mers dinspre Novaci spre Obirsia Lotrului?

Se poate trece peste podul de la Obirsia Lotrului? Sau se trece prin apa?

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

intradevar nu poti urca in sosea , dar o poti lua prin padure ... nu e mai lata de 150m .... e deasa si plina de buturugi putrede .... le-am sfaramat cu scutul ... ca niste sssserpi ne strecuram .... gratie indicatiilor copilotilor .... am taiat cateva craci ca sa nu-mi taie soft-top ...

..... am facut si noi ca tiganii de la budesti .... tin caii in palate si ei dorm la cort in curte .... cand am ajuns pe pod am pus o frana de ziceai ca e minat ..... marsalier si prin apa ....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare