Make Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 Re: Transalpina! 06.06.2010 Drecu sa le ia ca am aruncat un bolovan in ele destul de mare si nu i-am vazut fundul...sunt mici dar rele...:al Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Transalpina! 06.06.2010 Salut am si eu o intrebare pentru cei care au fost pe transalpina,am de gand sa merg si eu la inceputul lunii iulie si as avea niste intrebari:hl: -risc mult daca ma duc cu o singura masina? -imi ajunge 2 zile pentru drum? -se trece intr-o singura zi transalpina sau exista si ceva locuri de cazare pe traseu? Multumesc anticipat JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Transalpina! 06.06.2010 Daca mergi cu masina de teren si iti propui sa mergi repede o faci in cateva ore (ranca- obarsii). Daca insisti sa mergi pana la Sebes mai pune cateva ore (asfalt!) Daca e uscat pe jos fluieri. Zic colegii mai sus ca sunt niste balti pe care ar fi bine sa le ocolesti :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Transalpina! 06.06.2010 Sa inteleg ca intre sebes si obarsia lotrului e asfaltat? Eu as vrea sa vin dinspre sebes spre ranca pentru ca vin pe arad-deva si sa ma intorc prin caras spre arad:tk JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Transalpina! 06.06.2010 Daca nu tot, 90% este asfaltat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Re: Transalpina! 06.06.2010 Si oricum treci fara mari dificultati ca partea neasfaltata este ok...doar cu grija...ziceai soferii, ca ei E mai experimentati, ca traseul a fost light spre medium Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Re: Transalpina! 06.06.2010 Sa inteleg ca intre sebes si obarsia lotrului e asfaltat? Eu as vrea sa vin dinspre sebes spre ranca pentru ca vin pe arad-deva si sa ma intorc prin caras spre arad:tk Am fost acum doua saptamani la Oasa. Acolo era punctul de intalnire pentru expeditia de 7 zile la care tocmai am participat. De la Obarsia Lotrului pana la Oasa doar vreo 3-5 km nu erau asfaltati. Colegii de tura care venisera dinspre Sebes mi-au spus ca drumul era asfaltat 95% pana la Oasa doar ca nu sunt montati inca parapetii. Deci fara teama, mergi si cu Tico pe acolo. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uncle25 Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Transalpina! 06.06.2010 Salutare aventurierilor! O intrebare scurta si la obiect...Credeti ca se poate traversa transalpina dinspre Ranca spre Obarsia Lotrului cu un Nissan X-Trail stoc?....de mentionat ar fi ca o sa mai fiu insotit de un prieten cu o "jucarie" bine echipata (troliu, gume de noroi, etc)...multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Transalpina! 06.06.2010 Am fost Sambata pe TA, dupa o saptamana de cod glaben :-) Am fost printre altele cu captiva si freelander cu HTuri si cu un IMS cu slickuri. Concluzia mea este ca se poate traversa fara nici o urma de problema cu orice masina mica ;-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Transalpina! 06.06.2010 Salut! subscriu si eu celor mai de sus! De la Ranca la Brezoi sunt doar 2 -3 portiuni cu un pic de noroi care chiar nu fac probleme! Cred ca intr-o luna se va merge cu 100km/h! Sunt super ofticat ca era o ceata de nu vedeam masina din fata dar sa mai vad peisaje! asa ca la prima iesire catre TA o voi reface! diserara am sa pun doua poze! PS grija la gropile de 2m sapate ptr trecerea apelor din versant!(prost semnalizate p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uncle25 Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Transalpina! 06.06.2010 Multumesc mult pentru informatii!! :tkO sa merg in acest weekend pe TA...daca o sa-mi permita vremea (mai ales ceata), o sa fac si ceva poze pe care o sa vi le impartasesc cu mare placere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Transalpina! 06.06.2010 revin cu doua poze! [ATTACH]81655[/ATTACH] [ATTACH]81656[/ATTACH] p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Transalpina! 06.06.2010 Cica iarna din cauza urcarii aleia se cam inchide drumul... Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uncle25 Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: Transalpina! 06.06.2010 Din pozele tale, Davema, pare ca ceata cam strica "peisajul"....insa drumul nu pare a pune probleme, mai ales daca spuneti ca asta ar fi cam cea mai "nasoala" portiune din traseu...sper sa prind soare sa pot face poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Transalpina! 06.06.2010 Poate organizam o patrulare intr-o gasca mai mare ! Aici nu organizeaza nimeni intalniri - trasee? :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 (editat) Re: Transalpina! 06.06.2010 "Iesiri la sfarsit de saptamana" e locul in care se face asa ceva, esti chiar la categoria potrivita, Saw. Dar trebuie sa sapi nitel, sigur o sa-ti placa. @ Make - nu urcarea aia e problema, ci zapada care deja imediat de langa Obarsie trece de 1m. Pasul Urdele trece de 2000 de metri, chiar mai sus deci decat Balea Lac. In 2008 chiar si in martie era atat de multa zapada ca nici utilajele specializate nu indrazneau sa atace dincolo de tablia de la intersectie, iar drumul de Oasa era sub 20-30 cm de zapada de nu stiai unde se termina drumul si unde incepe santul. Editat Iulie 1, 2010 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Transalpina! 06.06.2010 Poate organizam o patrulare intr-o gasca mai mare ! Aici nu organizeaza nimeni intalniri - trasee? Pe asta ai vazut-o ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=54030 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate